memostrikas Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Πάω να κάνω ενημέρωση του chrome σήμερα και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα.....τι πρέπει να κάνω ; υπόψη ότι απεγκατάσταση δεν μπορώ τυπικά Γιατί είναι εφαρμογή συστήματος https://mega.co.nz/#!ck9wWQoD!cN14Rs1Zo7hBTwhhrzXHC0c1bILktg9vG7ilfmobz-w Κανε download μετα εγκατασταση και πες μου αν δουλευει! Ειναι η τελευταία τελευταία εκδοση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 https://mega.co.nz/#!ck9wWQoD!cN14Rs1Zo7hBTwhhrzXHC0c1bILktg9vG7ilfmobz-w Κανε download μετα εγκατασταση και πες μου αν δουλευει! Ειναι η τελευταία τελευταία εκδοση! Τζίφος, μου αναφέρει ότι υπάρχει ένα άλλο ίδιο αρχείο με προβληματική υπογραφή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Τζίφος, μου αναφέρει ότι υπάρχει ένα άλλο ίδιο αρχείο με προβληματική υπογραφή Για να τρέξεις τα Them πρέπει να είσαι Root ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Τζίφος, μου αναφέρει ότι υπάρχει ένα άλλο ίδιο αρχείο με προβληματική υπογραφή Κανε απεγκατάσταση και ξανα εγκατάσταση! ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να τρέξεις τα Them πρέπει να είσαι Root ??? Ναι θελει root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Κανε απεγκατάσταση και ξανα εγκατάσταση! ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι θελει root Ναι οκ, έτσι έγινε, απλά μου έκανε εντύπωση Γιατί δεν έμπαινε απλά. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Υπαρχουν ηδη 54 ετοιμα...!!!!!! να στειλω link?:D εφυγες για λινκ!!!! Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 εφυγες για λινκ!!!! Κοιταξε λιγάκι πισω και θα το δεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Υπάρχει κάποια άλλη, εκτός του acr που να κάνει αυτή τη δουλειά? Το acr δε δουλεύει στο κινητό μου σωστά(Motorola razr) Και σ' εμένα, σε Lenovo P780, μετά το τέλος της κλήσης έγραφε ότι δεν μπόρεσε να την ηχογραφήσει. Τυχαία όμως είδα στη συλλογή του κινητού έναν φάκελο όπου είχαν αποθηκευτεί κανονικά όλες οι δοκιμές που είχα κάνει. Για κοίταξέ το. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Δεν υπάρχει καν στο play, για το κινητό μου(που σημαίνει ότι επίσημα δεν υποστηρίζεται), και κατέβασα το apk από κάποιο site. Είναι τόσο καλό ρε παιδιά, και όλοι χρησιμοποιείτε αυτό και δεν έχετε άλλη πρόταση για call recording? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Χαίρεται υπάρχει καμία εφαρμογή όχι τύπου battery saver κλπ που να εμφανίζει μόνιμα στη status bar το χρονο που απομένει με τη μπαταρία η ίσως κανένα module στο xposed framework? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 i have the same question like you?who can tell me how to solve απλα κατέβασε το TubeMate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeReNdAs Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Σε δικαρτο κινητό με μια Vodafone κ μια Cosmote έχω το γνωστό caller ID/sms bug. Κατέβασα το Number fixer και εβαλα σε ολες τις επαφες το +30, αλλά όταν κάποιος με καλεί στο Cosmote συνεχίζει να δείχνει μόνο τον αριθμό διότι η κλήση έρχεται χωρίς το +30. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το διορθώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Παιδιά για επεξεργασία εγγράφων τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Παιδιά για επεξεργασία εγγράφων τι προτείνετε; Office suite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Σε δικαρτο κινητό με μια Vodafone κ μια Cosmote έχω το γνωστό caller ID/sms bug. Κατέβασα το Number fixer και εβαλα σε ολες τις επαφες το +30, αλλά όταν κάποιος με καλεί στο Cosmote συνεχίζει να δείχνει μόνο τον αριθμό διότι η κλήση έρχεται χωρίς το +30. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το διορθώσω;Εγώ έχω γράψει τους αριθμούς με το +30 (χειροκίνητα) όταν είδα το πρόβλημα αλλά άφησα και χωρίς το +30 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 στον es file manager πως γίνεται να φαίνεται κάπου το πόσο ελεύθερος χώρος έχει μείνει στην κάρτα μνήμης αλλά και στον εσωτερικό όταν βλέπω τα αρχεία του; στον solid κάτω κάτω σε όποιο σημείο ήσουν κάρτα μνήμης η εσωτερικό έδειχνε τον ελεύθερο χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 στον es file manager πως γίνεται να φαίνεται κάπου το πόσο ελεύθερος χώρος έχει μείνει στην κάρτα μνήμης αλλά και στον εσωτερικό όταν βλέπω τα αρχεία του; στον solid κάτω κάτω σε όποιο σημείο ήσουν κάρτα μνήμης η εσωτερικό έδειχνε τον ελεύθερο χώρο. Πατας μενου και στις επιλογές πατάς αναλυτής καρτας sd:) Και απο πανω διαλέγεις ποια μνημη θες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Πατας μενου και στις επιλογές πατάς αναλυτής καρτας sd:) Και απο πανω διαλέγεις ποια μνημη θες... Ναι το είδα αλλά κάνει κανένα μισολεπτο να τσεκαρει μεγάλα αρχεία στην κάρτα μνήμης! έλεγα να φαίνεται άμεσα κάτω κάτω! [ATTACH]49406[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Ναι το είδα αλλά κάνει κανένα μισολεπτο να τσεκαρει μεγάλα αρχεία στην κάρτα μνήμης! έλεγα να φαίνεται άμεσα κάτω κάτω! [ATTACH]49406[/ATTACH] Εσενα την δειχνει διαφορετικά! Κοιτα την δικια μου! Εχεις κανει ενημερωση στην τελευταία εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Εσενα την δειχνει διαφορετικά! Κοιτα την δικια μου! Εχεις κανει ενημερωση στην τελευταία εκδοση? ναι την τελευταια εχω απλα εχω αλλο theme color μαλλον !τα ιδια ειναι.στην φωτο μου δεν εχει τελειωσει ακομα ο ελεγχος κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Ρε παίδες αυτό το accuweather που έχουν όλα τα Samsung μήπως είναι λίγο για τα μπάζα; Εδώ αλεξανδρουπολη βρέχει εδώ και μια ώρα και αυτό μου βγάζει σχεδόν νεφελώδης.. Δηλαδή αν είναι δυνατόν.. Eye in the sky και 1 weather απο την αλλη απίστευτη ακρίβεια.. Ειδικά το δεύτερο. Νομίζω από προγράμματα, καιρού αυτά τα δύο είναι πλέον από τα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Ρε παίδες αυτό το accuweather που έχουν όλα τα Samsung μήπως είναι λίγο για τα μπάζα; Εδώ αλεξανδρουπολη βρέχει εδώ και μια ώρα και αυτό μου βγάζει σχεδόν νεφελώδης.. Δηλαδή αν είναι δυνατόν.. Eye in the sky και 1 weather απο την αλλη απίστευτη ακρίβεια.. Ειδικά το δεύτερο. Νομίζω από προγράμματα, καιρού αυτά τα δύο είναι πλέον από τα καλύτερα. Λάθος, ένα umbrella είναι καλύτερο Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisagn Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Λάθος, ένα umbrella είναι καλύτερο Επειδή βγάζει πολλά σχετικά με το όνομα αποτελέσματα έχεις κάποιο λινκ? Παράθεση Keep Calm and be a Simple Man..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Κοιτούσα σήμερα τις ρυθμίσεις στο Swype...που πήγαν τα ρυθμιστικά που είχε για ύψος, πλάτος και ένα σωρό άλλα?? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Κοιτούσα σήμερα τις ρυθμίσεις στο Swype...που πήγαν τα ρυθμιστικά που είχε για ύψος, πλάτος και ένα σωρό άλλα?? εκει που ηταν, θεματα>υψος :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts