makap Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Cyberon Voice commander έχει και Ελληνικά. Μπορεί να κάνει και το ανάποδο; Να εκφωνεί το όνομα του καλούντος; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Eχει ενα "keep current layout" που ειναι ενεργοποιημενο, αλλα σε καθε reboot καποια εικονιδια θα χαλασουν, γνωστο προβλημα στο hognmi, αλλα χρειαζεται κατι να γινει.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Καλησπερα,ψαχνω μια εφαρμογη η οποια να μην επιτρεπει να δω βιντεακια στο youtube με τα δεδομενα! Την εχω πατησει τρεις φορες,μου τελειωνουν τα δεδομενα και τα ευρω στην καρτα και μου εχουν σπασει τα νευρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 υπαρχει καποια εφαρμογη που να δειχνει ποσο περπαταω; ειναι για κλειστο χωρο, δεν πιανουν εφαρμογες με gps. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Μπορεί να κάνει και το ανάποδο; Να εκφωνεί το όνομα του καλούντος; Εγώ χρησιμοποιώ το spkr. Είναι το μόνο που βρήκα που σου επιτρέπει να επιλέξεις μηχανή tts και να πειράξεις το κείμενο που λέει. Προϋποθέτει βέβαια να έχεις και μηχανή tts με ελληνικά, που προσωπικά χρησιμοποιώ vocalizer (υπάρχει και η ariadne). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 υπαρχει καποια εφαρμογη που να δειχνει ποσο περπαταω; ειναι για κλειστο χωρο, δεν πιανουν εφαρμογες με gps. Ψάξε για pedometer στο store, πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.pedometer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Λοιπόν, μιας και υπάρχει εφαρμογή για το οτιδήποτε, μήπως υπάρχει εφαρμογή να κρατάει τα εικονίδια στην "επιφάνεια εργασίας" όπως ακριβώς θέλουμε ή να τα επαναφέρει αν χαλάσουν? δοκίμασε Nova από το play store . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Καλησπερα,ψαχνω μια εφαρμογη η οποια να μην επιτρεπει να δω βιντεακια στο youtube με τα δεδομενα! Την εχω πατησει τρεις φορες,μου τελειωνουν τα δεδομενα και τα ευρω στην καρτα και μου εχουν σπασει τα νευρα! Πήγαινε απλά στις ρυθμίσεις του YouTube... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Λοιπόν, μιας και υπάρχει εφαρμογή για το οτιδήποτε, μήπως υπάρχει εφαρμογή να κρατάει τα εικονίδια στην "επιφάνεια εργασίας" όπως ακριβώς θέλουμε ή να τα επαναφέρει αν χαλάσουν? Εχουν πει οτι με το Desktop VisualizeR γινεται αυτο, αν καιι εγω δεν τα εχω καταφερει. Εαν τα καταφερεις ενημερωσε και μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Ναι ειναι λιγο περιεργη, μονο να οριζω συγκεκριμενα εικονιδια σε συγκεκριμενες εφαρμογες βλεπω.. Και κατι με τα widjets. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 καμιά εύχρηστη εφαρμογή για καταγραφή αδειών από την δουλειά,υπερωρίες, να τα συμψηφιζει κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Παίδες πέρα από το γνωστό watchdog πια άλλη εφαρμογή είναι καλή για διαχείριση των mb μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Πήγαινε απλά στις ρυθμίσεις του YouTube... Το προβλημα ειναι οτι εχω κανει τις ρυθμισεις μεσα απο youtube αλλα και παλι δεν γινεται τιποτα! Οταν εγινε και τις τρεις φορες πηγα να δω τις ρυθμισεις μηπως και ειχα κανει καποιο λαθος αλλα οχι,τις ειχα οπως επρεπε! Οποτε αν ξερει καποιος ας πει μηπως την γλυτωσω τις επομενες φορες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Υπαρχει εφαρμογη για δικαρτο που να προγραμματιζεται ωστε να απενεργοποιει π.χ. την SIM 2 απο 14.00 ως 17.00 η Σαββατοκυριακο, η να βλεπεις σε ποια απο τις δυο σε καλουνε? Καποια εφαρμογη δηλαδη που να σου δινει την δυνατοτητα να "παιξεις" με τις δυο SIM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Καλημερα εχω εγκατεστημενη στο κινητο μου την εφαρμογη adaway για να μην βλεπω τις διαφημισεις και ομολογω πως κανει πολυ καλη δουλεια. Προσπαθω να την εγκαταστησω και στο ταμπλετ μου αλλα δεν την βρισκω.Μηπως μετονομαστηκε?υπαρχει καποια αλλη αναλογη εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Καλημερα εχω εγκατεστημενη στο κινητο μου την εφαρμογη adaway για να μην βλεπω τις διαφημισεις και ομολογω πως κανει πολυ καλη δουλεια. Προσπαθω να την εγκαταστησω και στο ταμπλετ μου αλλα δεν την βρισκω.Μηπως μετονομαστηκε?υπαρχει καποια αλλη αναλογη εφαρμογη? 1: δεν υπάρχει πλέον στο play store . https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=org.adaway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Καλημερα εχω εγκατεστημενη στο κινητο μου την εφαρμογη adaway για να μην βλεπω τις διαφημισεις και ομολογω πως κανει πολυ καλη δουλεια. Προσπαθω να την εγκαταστησω και στο ταμπλετ μου αλλα δεν την βρισκω.Μηπως μετονομαστηκε?υπαρχει καποια αλλη αναλογη εφαρμογη? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190753 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Παιδιά καμιά εναλλακτική στο tapatalk παίζει? Άντε γιατί μας έσπασε τα νεύρα. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 (edited) Παίδες πέρα από το γνωστό watchdog πια άλλη εφαρμογή είναι καλή για διαχείριση των mb μας? Mobile Counter - 3G, WiFi υπαρχει και σε free και σε pro εκδοση. Edited August 30, 2014 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Ρε παιδιά, εδώ και μέρες ψάχνω μια εφαρμογή ελαφριά και δωρεάν που να κάνει το εξής απλό: Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να ενεργοποιεί το WiFi, αν βρίσκει δίκτυο να συνεχίζει έτσι, αν όχι να κλείνει το WiFi και να ανοίγει τα Data, να παίρνω τις ενημερώσεις μου για λίγα λεπτά, και να κλείνει την οποία σύνδεση χρησιμοποίησε. Έχετε καμιά πρόταση; Παιδεύτηκα με automation apps και άκρη δεν έβγαλα... Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Καλησπερα,ψαχνω μια εφαρμογη η οποια να μην επιτρεπει να δω βιντεακια στο youtube με τα δεδομενα! Την εχω πατησει τρεις φορες,μου τελειωνουν τα δεδομενα και τα ευρω στην καρτα και μου εχουν σπασει τα νευρα! Και γιατί δεν τα κλείνεις χειροκίνητα όταν θες να δεις βιντεάκια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Μπορεί να κάνει και το ανάποδο; Να εκφωνεί το όνομα του καλούντος; Όταν του λέω να κάνει κλήση κάποιο όνομα, πάντα μου επαναλαμβάνει αυτό που είπα πριν το καλέσει.. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot2691 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Ρε παιδιά, εδώ και μέρες ψάχνω μια εφαρμογή ελαφριά και δωρεάν που να κάνει το εξής απλό: Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να ενεργοποιεί το WiFi, αν βρίσκει δίκτυο να συνεχίζει έτσι, αν όχι να κλείνει το WiFi και να ανοίγει τα Data, να παίρνω τις ενημερώσεις μου για λίγα λεπτά, και να κλείνει την οποία σύνδεση χρησιμοποίησε. Έχετε καμιά πρόταση; Παιδεύτηκα με automation apps και άκρη δεν έβγαλα... Μία απο τις καλύτερες αλλά όχι δωρεάν εφαρμογές για αυτά που θέλεις να κάνεις είναι το Tasker.Άν και είναι κάπως δύσκολο στο να το μάθει κάποιος στην αρχή άμα το συνηθήσει μπορεί να κάνει πάρα πολλές αυτοματοποιημένες ενέργειες και χωρίς να έχει κάνει root το κινητό.Επίσης στο You Tube υπάρχουν πολλά tutorial videos σχετικά με το πώς να φτιάχνει κάποιος διάφορα Profiles.Άν δεν τα καταφέρνεις με το Tasker υπάρχει και η εφαρμογή Automateit και σε δωρεάν έκδοση η οποία έχει πολλά έτοιμα Profiles.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Παιδιά καμιά εναλλακτική στο tapatalk παίζει? Άντε γιατί μας έσπασε τα νεύρα. Όχι . μια χαρά δουλεύει όμως τι πρόβλημα έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Ρε παιδιά, εδώ και μέρες ψάχνω μια εφαρμογή ελαφριά και δωρεάν που να κάνει το εξής απλό: Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να ενεργοποιεί το WiFi, αν βρίσκει δίκτυο να συνεχίζει έτσι, αν όχι να κλείνει το WiFi και να ανοίγει τα Data, να παίρνω τις ενημερώσεις μου για λίγα λεπτά, και να κλείνει την οποία σύνδεση χρησιμοποίησε. Έχετε καμιά πρόταση; Παιδεύτηκα με automation apps και άκρη δεν έβγαλα... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teqtic.leandata :) Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts