Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο iOS υπάρχει το IM+, για τσατ με πολλές πλατφόρμες ταυτόχρονα. Πρέπει να υπάρχει και στο Android.

Υπάρχει κανονικά

Αυτο που λες δεν νομιζω οτι γινεται. Για να κανεις αναμεταδοση wifi πρεπει να εχεις διπλο πομποδεκτη wifi ο ενας να παιρνει ο αλλος να διαμοιραζει. Μονο οταν παιρνεις ιντερνετ απο δεδομενα δικτυου μπορεις να το διαμοιρασεις μεσω wifi

Είχα βρει πρόσφατα μια προσφορά στο eshop για power bank που έκανε αυτή την δουλειά.

Που παίρνει δηλαδή το Wi-Fi και το αναμεταδίδει.

Βέβαια δεν ξέρω ποια η χρησιμΌτητα.

Αν η μια συσκευή πιάνει σήμα, πόσο παραπάνω μακριά να το στείλει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Βέβαια δεν ξέρω ποια η χρησιμΌτητα.

Αν η μια συσκευή πιάνει σήμα, πόσο παραπάνω μακριά να το στείλει.

Τα ριπίτερς προφανώς χρησιμεύουν για την επέκταση του σήματος σε μεγαλύτερη απόσταση. Όσο καλύτερη κεραία έχει, τόσο πιο μακριά.

----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει καμιά εφαρμογή wifi repeater που να παίρνει wifi απο το ρουτερ και να το μοιράζει σε άλλες συσκευές? Έχω βρει το fqrouter2 αλλά δεν είναι συμβατό με τη συσκευή μου.Υπάρχει καμια άλλη? Ευχαριστώ!

Τι να την κάνεις την εφαρμογή, δεν υποστηρίζει tethering το κινητό σου; Σαν repeater φυσικά δε μπορεί να δουλέψει αλλά με το tethering μπορείς να έχεις παρόμοιο αποτέλεσμα.

Καλά ούτε το μενού δεν άνοιξες να δεις; :lol:

Όχι είναι και για wi-fi. Δεν ξέρω αν το υποστηρίζει το κινητό σου και πως, σε μένα έχει επιλογή για wi-fi hotspot.

Ναι ρε παιδια δεν θελω να μπαινω απο 3g. θελω να μπαινω wifi απο το κινητο , και να το διαμοιράζω σε pc που ειναι λιγο πιο μακρια και δεν πιάνει απο μόνο του. Με 3g γινεται αλλα με ενδιαφέρει με wifi. Klaount εισαι σιγουρος πως γενικά αυτο γίνεται?

Καλά ούτε το μενού δεν άνοιξες να δεις; :lol:

Όχι είναι και για wi-fi. Δεν ξέρω αν το υποστηρίζει το κινητό σου και πως, σε μένα έχει επιλογή για wi-fi hotspot.

Όταν έχεις data ουσιαστικά γίνεται Wi-Fi hotspot η συσκευή σου και μοιράζει τα δεδομένα σου μέσω Wi-Fi.

Το tethering δεν ειναι μονο για 3g?

Ναι

Τι να σου πω δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για διαμοιρασμό wi-fi, έχω repeater. Αν δεις ότι δεν γίνεται, αγόρασε ένα γιατί έτσι κι αλλιώς με το κινητό είναι λίγο μαϊμουδιά. Εξάλλου δε νομίζω ούτε με app να γίνεται κάτι αν δε δουλεύει το tethering σημαίνει πως δεν έχει διπλό πομποδέκτη όπως είπε κάποιος νωρίτερα. Edited by klaount

Το wifi protector που σε προστατευει οταν συνδεεσαι σε δημοσια wifi πιστευετε κανει δουλεια?Παντως εγω το εχω εγκατεστημενο γιατι συνδεομαι σε πολλα δημοσια wifi :O

Λογικά πρέπει να κάνει. Σε δοκιμές arp spoofing που έκανα από άλλη συσκευή το βρήκε με τη μία και μου έκανε disable το wifi.:happy:

Αναφέρεστε σ' αυτή την εφαρμογή;

Γιατί την εγκατέστησα σε κινητό να δoύμε από περιέργεια τί παίζει, και με το που συνδέθηκε σε ξεκλείδωτο Wi-Fi router σπιτιού, εμφανίστηκε αυτό το μήνυμα.

Τί έγινε; :confused:

Με το καλησπέρα attack; :lol:

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Γιατί την εγκατέστησα σε κινητό να δoύμε από περιέργεια τί παίζει, και με το που συνδέθηκε σε ξεκλείδωτο Wi-Fi router σπιτιού, εμφανίστηκε αυτό το μήνυμα.

Μάλλον λόγω ότι συνδέθηκες σε ελεύθερο δίκτυο το είδε ύποπτο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

παιδια εχω προβλημα με το Themer: Launcher, HD Wallpaper https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mycolorscreen.themer . δεν μπορω να μπω στις λειτουργιες του τηλεφωνου. μου εχει μηνει μπροστα η αρχικη οθονη με τις πληροφοριες τησ εφαρμογης

Υπάρχει καμιά εφαρμογή wifi repeater που να παίρνει wifi απο το ρουτερ και να το μοιράζει σε άλλες συσκευές? Έχω βρει το fqrouter2 αλλά δεν είναι συμβατό με τη συσκευή μου.Υπάρχει καμια άλλη? Ευχαριστώ!

Δεν νομίζω ότι γίνεται σε όλα τα κινητά/ταμπλέτες αυτό, είναι θέμα hardware..

Αναφέρεστε σ' αυτή την εφαρμογή;

Κάποια εφαρμογή (όχι απαραίτητα malicious) από άλλο μηχάνημα πήγε να διαβάσει πληροφορίες της συσκευής σου και το πρόγραμμα της έριξε άκυρο.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Καλημέρα

Αντιμετωπιζει κανένας πρόβλημα με την pop up επιλογή του viral?

Edit, Άκυρο, έχει μια επιλογή το miui για τα pop up

Edited by PAPAKITOU
1+7 Pro

widget για να τοποθετησω rss feed και με δυνατοτητα να τα διαβαζω μεσα απο αυτο(οχι να μου ανοιγει σε browser) υπαρχει?ξερεις κανεις?δοκιμασα το rss widget και μου εφαγε 250 μβ σε 3 ωρες :mad:
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μην θελει root για να παγωσω καποιες εφαρμογες που εχει το s3 προεγκατεστημενες? Δεν εχω αλλαξει rom.

Σορρυ που ξαναρωταω, αλλα υπαρχει τετοια εφαρμογη? Ευχαριστω

theodoros

Χωρίς ροοτ ΔΕΝ γίνεται.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τις κάνεις disable. Αν το κινητό σου δε σε αφήνει, δεν υπάρχει άλλη λύση πέραν του root.

Το S3 στην 4.3 δίνει τη δυνατότητα να απενεργοποιήσεις αρκετές από τις stock εφαρμογές, πας ρυθμίσεις - εφαρμογές - όλες - βρίσκεις αυτές που θες να σταματήσεις και μπαίνοντας μέσα στην καθεμία ξεχωριστά την κάνεις "ανενεργή". Αν θες να την ενεργοποιήσεις πάλι μελλοντικά θα τη βρεις στην τελευταία καρτέλα που θα δημιουργηθεί με τίτλο "απενεργοποιημένες".. :)

Το S3 στην 4.3 δίνει τη δυνατότητα να απενεργοποιήσεις αρκετές από τις stock εφαρμογές, πας ρυθμίσεις - εφαρμογές - όλες - βρίσκεις αυτές που θες να σταματήσεις και μπαίνοντας μέσα στην καθεμία ξεχωριστά την κάνεις "ανενεργή". Αν θες να την ενεργοποιήσεις πάλι μελλοντικά θα τη βρεις στην τελευταία καρτέλα που θα δημιουργηθεί με τίτλο "απενεργοποιημένες".. :)

οκ, το βρηκα δεν το ειχα ψαξει, ευχαριστω

theodoros

Γενικά πάντως απ'ότι θυμάμαι αυτή η δυνατότητα δινόταν από την 4.1.1 και μετά.
http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Με αφορμή το post σου, έψαξα στο Wiko Darkmoon μου (4.2.2) και είδα ότι σε μερικές εφαρμογές που είχε εγκατεστημένες, όπως Βιβλία Google Play, Talk Back έχει επιλογές Αναγκαστική διακοπή- Απενεργοποίηση, ενώ σε άλλες που πρόσθεσα (πχ Viber, Tapatalk, Sygic, SwiftKey κ.α.) μόνο Αναγκαστική διακοπή.

Ποια είναι η διαφορά;

Edited by makap

To πρώτο είναι για να σταματήσεις την εφαρμογή ενώ τρέχει. Θα ξανατρέξει όμως κάποια στιγμή. Σαν ανενεργή δε τρέχει ποτέ. Σε εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει ο ίδιος δεν έχει νόημα προφανώς να τις απενεργοποιήσεις αφού μπορείς να τις απεγκαταστήσεις.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II