Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κόλλησε το μυαλό μου. Θυμίστε μου την εφαρμογή για κατέβασμα από το YouTube. Στο xda θυμάμαι την είχα βρει.

Tubemate μήπως;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

στο Ζ1 μου εχω περασει το Xposed installer και δεν μπορει να μου εγκαταστησει το framework για το greenify.

εχω δοκιμασει διαφορες εκδοσεις, αλλα χωρις αποτελεσμα.

ξερετε τι μπορει να φταιει;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

στο Ζ1 μου εχω περασει το Xposed installer και δεν μπορει να μου εγκαταστησει το framework για το greenify.

εχω δοκιμασει διαφορες εκδοσεις, αλλα χωρις αποτελεσμα.

ξερετε τι μπορει να φταιει;

Εννοείς το framework για το xposed μετά την εγκατάστασή του?αυτό?

"G.M.L."

Phone: LG Optimus L90 D405

Rom: ResurrectionRemix 5.8.5

Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0

Εννοείς το framework για το xposed μετά την εγκατάστασή του?αυτό?

ναι αυτο ακριβως

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

ναι αυτο ακριβως

Κατέβασέ αυτό

http://www.mediafire.com/?xr8x4wcgg1wd50n

Εγκατέστησε το και δοκίμασε να κάνεις πάλι εγκατάστασή του framework σε έμενα που είχα το ίδιο πρόβλημά δουλεψε

"G.M.L."

Κατέβασέ αυτό

http://www.mediafire.com/?xr8x4wcgg1wd50n

Εγκατέστησε το και δοκίμασε να κάνεις πάλι εγκατάστασή του framework σε έμενα που είχα το ίδιο πρόβλημά δουλεψε

δυστυχως ουτε ετσι δουλεψε

My History:

Τι να πω δεν ξέρω δοκίμασε απεγκατάσταση και ξανά εγκατάστασή άλλα φαντάζομαι το δοκίμασες και αυτο

"G.M.L."

Δοκίμασες να το κατεβάσεις απλα απ το google play; δεν χρειάζεται το xposed για να το κάνεις απο κει εγκατάσταση

Κόλλησε το μυαλό μου. Θυμίστε μου την εφαρμογή για κατέβασμα από το YouTube. Στο xda θυμάμαι την είχα βρει.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137743

Κοταξτε τι λέει όταν πάω να ενεργοποιήσω το framework. Τι να φταίει;[ATTACH]47624[/ATTACH]

My History:

Κοταξτε τι λέει όταν πάω να ενεργοποιήσω το framework. Τι να φταίει;

Θα σε ρωτήσω ότι γράφει και στη φωτογραφία που παρέθεσες.. είσαι root?

Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να περάσεις xposed framework και έπειτα να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε xposed module.

Ουσιαστικά με το xposed framework προσθέτεις/αλλάζεις αρχεία συστήματος, το μήνυμα σου λέει πως δεν έχει την άδεια να επηρεάσει τον συγκεκριμένο τομέα.

Αν δεν γνωρίζεις τί πάει να πει root τότε σίγουρα δεν είσαι..

Edited by Sofos_5

Σχετικά με το tapatalk, δεν μου εμφανίζει το vip ενώ είχα το pro... Καμιά ιδέα;;;

Έκανες απεγκατάσταση την έκδοση που είχες και πέρασες την Free;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Με τον adw launcher δημιουργω στην επιφανεια ενα φακελο. Δεν εχει ονομα ομως!

Πως μπορω να δωσω ονομα στον φακελο;

Αυτή που υπάρχει στο market.

αυτην εχω αλλα δεν ειμαι vip.και την ειχα κανονικα αγορασμενη(νομιμα)

αυτην εχω αλλα δεν ειμαι vip.και την ειχα κανονικα αγορασμενη(νομιμα)

Κάνε Sign in ή register στο forum του tapatalk μέσω tapatalk και λογικά θα το πάρεις το vip ειδάλλως επικοινώνησε μαζί τους μέσω email και σίγουρα θα τη βρεις την άκρη. :-)

Κάνε Sign in ή register στο forum του tapatalk μέσω tapatalk και λογικά θα το πάρεις το vip ειδάλλως επικοινώνησε μαζί τους μέσω email και σίγουρα θα τη βρεις την άκρη. :-)

συνδεθηκα μεσω facebook μου βγαζει στιγμιαια vip και μολις μπαινω σε φορουμ γενικα να περιηγηθω μου το βγαζει.ετσι ειναι σε ολους?και ποια η διαφορα vip και οχι vip?

Με τον adw launcher δημιουργω στην επιφανεια ενα φακελο. Δεν εχει ονομα ομως!

Πως μπορω να δωσω ονομα στον φακελο;

Έχεις δοκιμάσει ό,τι δείχνει στο

και δεν κατάφερες να δώσεις όνομα στον φάκελο;

Μπορείς να ρωτήσεις και στο thread που υπάρχει για τους launcher.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Θα σε ρωτήσω ότι γράφει και στη φωτογραφία που παρέθεσες.. είσαι root?

Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να περάσεις xposed framework και έπειτα να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε xposed module.

Ουσιαστικά με το xposed framework προσθέτεις/αλλάζεις αρχεία συστήματος, το μήνυμα σου λέει πως δεν έχει την άδεια να επηρεάσει τον συγκεκριμένο τομέα.

Αν δεν γνωρίζεις τί πάει να πει root τότε σίγουρα δεν είσαι..

φυσικά και είμαι και ιδού η απδειξη[ATTACH]47637[/ATTACH]

My History:

Θα ήθελα αν κάποιος έχει να μου προτείνει κάποια free εφαρμογή για απεγκατάσταση εφαρμογών συστήματος χωρίς άλλες περιττές λειτουργίες. (είμαι root)

Τόσο καιρό που χρησιμοποιούσα το link2sd για αυτήν την δουλειά έχω χάσει επεισόδια. :)

Clean master

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά η εφαρμογή που πρότεινες κάνει πολλές δουλειές και θα ήθελα κάτι πιο απλό.

Αν υπάρχει κάποιο app που να κάνει αποκλειστικά και μόνο απεγκατάσταση εφαρμογών.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II