freddaras Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Παίδες καλησπέρα. Στο σκαιπ γίνεται να έχουμε push notifications αλά viber η θα έχουμε θέμα με την μπαταρία.; Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Ξερετε καποια εφαρμογη που οταν εχεις ειδοποιηση να ανοιγει για 5-10 second την οθονη και μετα να τη κλεινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Δεν είμαι σίγουρος, αλλά δοκίμασε την noLed Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Με greenify κανονικά παίρνω notifications από το Skype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Κάποια εφαρμογή που χωρίς root να μπορώ να μεταφέρω τα saves παιχνιδιων απο μια συσκευή σε μια άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parlapipas25 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Καμια εφαρμογη επεξεργασιας/μονταζ βιντεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 (edited) Με greenify κανονικά παίρνω notifications από το Skype. Καλημέρα είχα ακούσει πολλές ιστορίες για μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας κτλ.. Μπορείς να μου πεις τις ρυθμίσεις που έχεις στο Skype για push notifications περα απο το greenify; Sent from my note3 Edited July 19, 2014 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Κάποια εφαρμογή που χωρίς root να μπορώ να μεταφέρω τα saves παιχνιδιων απο μια συσκευή σε μια άλλη; Δες το Helium - App Sync and Backup . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobe88 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 παιδιά καλησπέρα είδα στο instagram ένα βιντεάκι φτιαγμένο σε κινητό που πετάει πυραύλους,αυτοκίνητα κτλ.Γνωρίζει κανείς κάποια τέτοια εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 παιδιά καλησπέρα είδα στο instagram ένα βιντεάκι φτιαγμένο σε κινητό που πετάει πυραύλους,αυτοκίνητα κτλ.Γνωρίζει κανείς κάποια τέτοια εφαρμογή? αυτη λες? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobe88 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 αυτη λες?θα δω και θα σου πω.Σε ευχαριστώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Για το morelocale 2 ποια στοιχεια πρπει να βαλουμε ωστε να εμφανιστούν ελληνικα στα μενου; Συγκεκριμένα ξερει κανεις τι συμπληρώνουμε στα κουτακια Label , Languages , Country , Variant? Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 θα ήθελα να ρωτήσω η εφαρμογή osmino wi-fi τι ακριβώς κάνει; στο google play έχω βρει πολλές παρόμοιες εφαρμογές, και θέλω να μάθω τι ακριβώς κάνουν. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Σου δείχνει κοντινά wi-fi hotspots Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 το hotspot τι ακριβώς είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 @feik Ο κάθε χρήστης, καταστήματα κ.α μοιράζει το internet (συνδρομή), το καταχωρεί στην υπηρεσία της εφαρμογής, μετά ο χρήστης που θα δει στην εφαρμογή ποιά είναι τα διαθέσιμα wifi hotspot στο σημειο που βρίσκεται. Με άλλα λόγια είναι σαν να κάνει ο χρήστης wifi scan μέσα από της ρύθμισης wifi της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 δηλαδή συνδέεσαι σε μόντεμ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Ακριβός.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 δεν άντεξα από τα γέλια.....κατέβασα την εφαρμογή freemeteo και έδειξε κατευθείαν αυτήν την τοποθεσία! [ATTACH]47595[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Δεν έχω παρατηρήσει μεγάλη κατανάλωση αλλά όπως είπα το έχω στο greenify. Δοκίμασε το για λίγο καιρό και δες αν σου κάνει. οι ρυθμίσεις είναι από τη μάνα του.[ATTACH]47596[/ATTACH] Καλημέρα είχα ακούσει πολλές ιστορίες για μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας κτλ.. Μπορείς να μου πεις τις ρυθμίσεις που έχεις στο Skype για push notifications περα απο το greenify; Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Κανενα καλο clock widget παιδιά; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Κανενα καλο clock widget παιδιά; Για εμένα dashclock με όλα τα καλά widgets που μπορεί να πάρει. Αλλιώς Μετά έχεις άπειρες επιλογές με zipper widget και skins που θα βάλεις. Ερώτηση δικιά μου. Το Skype έστρωσε καθόλου η είναι ακόμα οτι να Ναι? Ρουφάει μπαταρία και κολλάει ακομα? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να επιταχύνει το screen rotation; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Καλημέρα είχα ακούσει πολλές ιστορίες για μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας κτλ.. Μπορείς να μου πεις τις ρυθμίσεις που έχεις στο Skype για push notifications περα απο το greenify; Sent from my note3 Είμαι σχεδόν 1 μέρα ρουταρισμένος, και βάζοντας το Greenify, είδα εκεί που η κατανάλωση οθόνης και προγραμμάτων ήταν στο 50-50, στην πρώτη κι όλας αποφόρτιση ή οθόνη να εκτινάσεται στο 65.8% και τα προγράμματα/υπηρεσίες 32.1%. Άρα κάνει δουλειά. [ATTACH]47605[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Κόλλησε το μυαλό μου. Θυμίστε μου την εφαρμογή για κατέβασμα από το YouTube. Στο xda θυμάμαι την είχα βρει. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts