Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ω θεέ μου, αυτός ο "καθαριστής εφαρμογών" έσβησε 0,89gb! Ελπίζω να μην τα βρω μαντάρα στις εφαρμογές μου μέσα τώρα, αυτό μοιάζει με factory reset! :lol:

Μια χαρα είναι θα είναι όλα ....ελπίζω :lol:

Samsung galaxy s21+

Τι χρησιμοποιείτε για nfc tags? Υπάρχει κάτι καλύτερο του nfc retag?

Trigger

Πολύ καλό

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μια χαρα είναι θα είναι όλα ....ελπίζω :lol:

Και εμένα μου άρεσε περισσότερο το SD Maid από το clean master! Ξέρεις ακριβώς τι κάνεις , ποια αρχεία σβήνεις κτλπ σε σύγκριση με το clean.Ευχαριστώ για το tip πάντως :P

Καλησπερα.Μετα τη συμβιωση μου με το lenovo a800 οπου εμεινα απολυτα ικανοποιημενος ειπα να δοκιμασω και με αλλο κινεζικο κινητο..Πηρα λοιπον ενα απο αγελλια.το κινητο πολυ καλο αλλα εχει 2 σοβαρα προβληματα και εδω χρειαζομαι τη βοηθεια σας αν υπαρχει.Το πρωτο ειναι η καμερα,Λεει οτι εχει 5 megapixel αλλα η φωτο ειναι απιστευτα αθλιες σαν να ειναι 1 megapixel με απιστευτο θορυβο αν το λεω καλα.Υπαρχει καμια εφαρμογη καμερας να διορθωθουν λιγο?Το δευτερο ειναι το wifi,εχει παρα πολυ χαμηλο σημα,εκει ας πουμε στο σπιτι που εχω με το lenovo σημα 3 γραμμες με αυτο το τηλεφωνο εχω μια μπορει και καμια.Σε αυτο το θεμα υπαρχει καμια εφαρμογη να βελτιωνει τη κατασταση?Θεωρω πως οχι αλλα ποτε δεν ξερεις.Το κινητο δεν ειναι root.Ευχαριστω

Καλησπερα.Μετα τη συμβιωση μου με το lenovo a800 οπου εμεινα απολυτα ικανοποιημενος ειπα να δοκιμασω και με αλλο κινεζικο κινητο..Πηρα λοιπον ενα απο αγελλια.το κινητο πολυ καλο αλλα εχει 2 σοβαρα προβληματα και εδω χρειαζομαι τη βοηθεια σας αν υπαρχει.Το πρωτο ειναι η καμερα,Λεει οτι εχει 5 megapixel αλλα η φωτο ειναι απιστευτα αθλιες σαν να ειναι 1 megapixel με απιστευτο θορυβο αν το λεω καλα.Υπαρχει καμια εφαρμογη καμερας να διορθωθουν λιγο?Το δευτερο ειναι το wifi,εχει παρα πολυ χαμηλο σημα,εκει ας πουμε στο σπιτι που εχω με το lenovo σημα 3 γραμμες με αυτο το τηλεφωνο εχω μια μπορει και καμια.Σε αυτο το θεμα υπαρχει καμια εφαρμογη να βελτιωνει τη κατασταση?Θεωρω πως οχι αλλα ποτε δεν ξερεις.Το κινητο δεν ειναι root.Ευχαριστω

Για κάμερα δοκίμασε αν θες την Google camera, η την snap camera μήπως δεις διαφορά. Εγω εχω την σναπ αλλα ειναι με πληρωμή. Κατεβασε την απο αλλού αμα θες να την δοκιμάσεις

Καλησπέρα παιδιά!!! Ψάχνω μια εφαρμογή που να χρησιμοποιεί το gps και να μετράει το χρόνο που κάνει ένα όχημα στα 402m!!! Αυτό το θέλω γιατί ασχολουμε με αγώνες dragster και θα το ήθελα για κάποιες δοκιμές!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Διαβάζοντας το παραπάνω post, σχετικά με την κάμερα κινητών, θυμήθηκα ότι το δικό μου (Wiko Darkmoon), με κάμερα 8 πίσω, βγάζει αρκετά καλές με ήλιο αλλά χάλια σε χώρο χωρίς φωτισμό, αν και έχει φλας που είναι ενεργοποιημένο (αυτόματο).

Μπορούν οι εφαρμογές που κυκλοφορούν για κάμερες, όπως αυτές που αναφέρθηκαν πιο πάνω, να αντιμετωπίσουν το συγκεκριμένο πρόβλημα ή τσάμπα ο κόπος;

Διαβάζοντας το παραπάνω post, σχετικά με την κάμερα κινητών, θυμήθηκα ότι το δικό μου (Wiko Darkmoon), με κάμερα 8 πίσω, βγάζει αρκετά καλές με ήλιο αλλά χάλια σε χώρο χωρίς φωτισμό, αν και έχει φλας που είναι ενεργοποιημένο (αυτόματο).

Μπορούν οι εφαρμογές που κυκλοφορούν για κάμερες, όπως αυτές που αναφέρθηκαν πιο πάνω, να αντιμετωπίσουν το συγκεκριμένο πρόβλημα ή τσάμπα ο κόπος;

μπορουν, πχ perfectly clear pixlr express

Καλησπέρα παιδιά!!! Ψάχνω μια εφαρμογή που να χρησιμοποιεί το gps και να μετράει το χρόνο που κάνει ένα όχημα στα 402m!!! Αυτό το θέλω γιατί ασχολουμε με αγώνες dragster και θα το ήθελα για κάποιες δοκιμές!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Dynomaster

Και Ulysee speed meter

Amazon Fire stick 4k max

μπορουν, πχ perfectly clear pixlr express

Τελικά, αυτές οι εφαρμογές είναι editors και όχι κάποια βελτιωτική της stock εφαρμογής.

Νομίζω ότι με τις εφαρμογές του desktop (Photoshop, PhoImpact κλπ) μπορεί να πετύχεις πολλά περισσότερα.

Ψαχνω εφαρμογή για αντικατασταση της stock sms app. Θελω να υποστηρίζει 160, να έχει αναφορές παραδόσης και να μην έχει τα κλασσικα άσχημα πρασινα emoticons του android αλλά κάποια άλλα πιο όμορφα όπως του iphone πχ και να υποστηρίζει emoji.

Έχω δοκιμάσει textra και chomp αλλά έχω βρει bugs στο πρώτο δεν στέλνονται μηνύματα που και που και στο δεύτερο μου έρχονται μηνύματα και δείχνει στην ειδοποίηση λάθος επαφη. Επίσης έχω απορριψει τα hangout, handcent, gosms, hello, evolve.

Εχετε κάποια προταση; υπάρχει άλλος τρόπος να αλλάξω τα stock android emoticons με καποια αλλα;

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Trigger

Πολύ καλό

Την εχω αν και δεν την δοκιμασα ακομα, Thanks :)

Καμια ενδιαφερουσα χρηση; :p Σκεφτηκα μονο στο κομοδινο για το βραδυ...

Στα διπλότυπα αρχεία που βρίσκει τι κάνουμε;Διαγραφή:cold:

Κοιτας αν οντως ειναι διπλα, γιατι μπορει 2 φωτογραφιες πχ να εχουν ιδιο μεγεθος ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Κοιτας αν οντως ειναι διπλα, γιατι μπορει 2 φωτογραφιες πχ να εχουν ιδιο μεγεθος ;)

Για nfc tags λες για χρήση;

Δυστυχώς αν και το δοκίμασα με 2 tags για καιρό, τελικά γύρισα πάλι στην πιο δοκιμασμένη λύση του myprofiles.com

Amazon Fire stick 4k max

Μου βρήκε αρκετά διπλά αλλά δίστασα να τα σβήσω...έπρεπε να τα ψάξω πολύ προσεκτικά γιατί μερικά που τα έβρισκε διπλά δεν ταίριαζαν απόλυτα όλα τους τα χαρακτηριστικά:ninja:

Ψαχνω εφαρμογή για αντικατασταση της stock sms app. Θελω να υποστηρίζει 160, να έχει αναφορές παραδόσης και να μην έχει τα κλασσικα άσχημα πρασινα emoticons του android αλλά κάποια άλλα πιο όμορφα όπως του iphone πχ και να υποστηρίζει emoji.

Έχω δοκιμάσει textra και chomp αλλά έχω βρει bugs στο πρώτο δεν στέλνονται μηνύματα που και που και στο δεύτερο μου έρχονται μηνύματα και δείχνει στην ειδοποίηση λάθος επαφη. Επίσης έχω απορριψει τα hangout, handcent, gosms, hello, evolve.

Εχετε κάποια προταση; υπάρχει άλλος τρόπος να αλλάξω τα stock android emoticons με καποια αλλα;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thinkleft.eightyeightsms.mms&hl=en

Για τα emoticons μπορείς να αλλάξεις αυτά του συστήματος με το xposed installer αν είσαι root

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Θα έχει σίγουρα απαντηθεί σε προηγούμενα ποστς αλλά τεσπα: μια εφαρμογή για Ραδιόφωνο κατά βάση για ελληνικούς σταθμούς. Ποια προτείνεται;

Α και έναν καλό music player!

Μόλις μου ήρθαν τα Pistons και λέω να τα λιώσω!:music::cool:

Edited by mary19

Θα έχει σίγουρα απαντηθεί σε προηγούμενα ποστς αλλά τεσπα: μια εφαρμογή για Ραδιόφωνο κατά βάση για ελληνικούς σταθμούς. Ποια προτείνεται;

Α και έναν καλό music player!

Μόλις μου ήρθαν τα Pistons και λέω να τα λιώσω! B-)

Κατεβασε το tune in για ραδιόφωνο έχει πολλα ραδιόφωνα από όλες τις χώρες.

Εγώ έχω βάλει ένα στο αμάξι εκεί που στηρίζω το κινητό και το βάζει σε λειτουργία car

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατεβασε το tune in για ραδιόφωνο έχει πολλα ραδιόφωνα από όλες τις χώρες.

Καλέ αυτο ζητάει και sign in με λογαριασμο.... Σιγα μη κάνω..

Κανένα πιο απλό.....;

Καλέ αυτο ζητάει και sign in με λογαριασμο.... Σιγα μη κάνω..

Κανένα πιο απλό.....;

Sign in θέλει για να κρατάει favorites κλπ.

Αλλά παίζει και χωρίς sign in και είναι κορυφή.

Amazon Fire stick 4k max

Υπάρχει εφαρμογή που να μου δίνει την δυνατότητα να ορίζω διαφορετική ένταση σε: 1) κλήσεις 2) πολυμέσα π.χ. ραδιόφωνο-mp3 3) ειδοποιήσεις π.χ. μηνύματα-email κτλ ;
Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thinkleft.eightyeightsms.mms&hl=en

Για τα emoticons μπορείς να αλλάξεις αυτά του συστήματος με το xposed installer αν είσαι root

Πως τα αλλαζω αυτα του συστηματος με το xposed installer? Ειμαι root ναι, πρεπει να βαλω το xposed framework και μετα τι κανω;

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II