DimitrisAndNiki Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 μα στο ταμπλετ είναι που ξεδιπλώνει τα ταλέντα του με το dual panel και κάνει την αντιγραφή αρχείων απόλαυση. Μάλλον δεν τον δούλεψες πολύ. Πες τα χρυσόστομε! Ίσως. Γενικά το στυλ "Norton Commander" σταμάτησε να μου αρέσει όταν σταμάτησα να χρησιμοποιώ DOS :lol: Αν δούλευες το Total Commander θα σου άρεσε και στα Windows... :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Μια εφαρμογη που δοκιμαδα και μ αρεσε: myscript calculator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 @Black_Drag0n 1) AdAway 2.8.1 apk 2) Δοκίμασε τον ES File Explorer 3) Αν τα έχει κάνει εγκατάσταση από το Play store, μετά το format θα μπει με το λογαριασμό στην εφαρμογή play store, θα επιλέξει my apps, και ένα ένα θα τα εγκαταστήσει. Ευχαριστώ! Ειδικά το Adaway φοβερό! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Τελικά ο Solid είναι και λίγο θέμα συνήθειας. Έχει 1-2 εκνευριστικά χαρακτηριστικά. Αν ήταν δωρεάν θα τον κρατούσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Τελικά ο Solid είναι και λίγο θέμα συνήθειας. Έχει 1-2 εκνευριστικά χαρακτηριστικά. Αν ήταν δωρεάν θα τον κρατούσα. Δηλαδή ποια; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Τελικά ο Solid είναι και λίγο θέμα συνήθειας. Έχει 1-2 εκνευριστικά χαρακτηριστικά. Αν ήταν δωρεάν θα τον κρατούσα. Και εγώ θα ήθελα να μάθω. Προσωπικά εμένα πάντως με έχει καταβολέψει. Δεν τον αποχωρίζομαι πλέον. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Στο πρώτο λεπτό χρήσης βρήκα πολύ χρονοβόρα τη μετάβαση απο την εσωτερική μνήμη στην κάρτα SD. Πόσο θέλει, 3-4 taps; Θα μπορούσαν να βάλουν αυτή την επιλογή πάνω απο τη λίστα αρχείων, στο μενού Active browser. Γενικά χρειάζεται το χρόνο του, δεν μου φάνηκε πρόγραμμα "plug 'n' play" όπως είναι ο ES π.χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Στο πρώτο λεπτό χρήσης βρήκα πολύ χρονοβόρα τη μετάβαση απο την εσωτερική μνήμη στην κάρτα SD. Πόσο θέλει, 3-4 taps; Θα μπορούσαν να βάλουν αυτή την επιλογή πάνω απο τη λίστα αρχείων, στο μενού Active browser. Γενικά χρειάζεται το χρόνο του, δεν μου φάνηκε πρόγραμμα "plug 'n' play" όπως είναι ο ES π.χ. Για ρίξε μια ματιά πόση ώρα μου παίρνει ;-) Βίντεο εδώ Τη μπάρα αριστερά τη τράβηξα για να δείξω σε πόσα μπορείς να έχεις πρόσβαση. Απλά θέλει ψάξιμο.. προσωπικά τον συνιστώ και εγώ σαν έναν από τους καλύτερους. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Για ρίξε μια ματιά πόση ώρα μου παίρνει ;-) Βίντεο εδώ Τη μπάρα αριστερά τη τράβηξα για να δείξω σε πόσα μπορείς να έχεις πρόσβαση. Απλά θέλει ψάξιμο.. προσωπικά τον συνιστώ και εγώ σαν έναν από τους καλύτερους. Με ποιο πρόγραμμα έκανες εγγραφή της οθόνης του κινητού;;;; θέλει ρουτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Με ποιο πρόγραμμα έκανες εγγραφή της οθόνης του κινητού;;;; θέλει ρουτ; Με το Screen Record, δυστυχώς ναι απαιτεί root και kit kat έκδοση λογισμικού. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να γράψω ένα κείμενο στο κινητό και να το στείλω ΣΕ ΦΑΞ νούμερο σταθερό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Με το Pc-fax Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Υπάρχει καμιά πρόταση για το Mundial της Βραζιλίας; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Καλό app για προβολή φωτογραφιών και επεξεργασία (φίλτρα κυρίως)?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Με το Pc-fax Έστειλα ένα στην βοντα σε σταθερό φαξ. Μια χαρά. Ελπίζω να πηγε μόνο χάχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Υπάρχει καμιά πρόταση για το Mundial της Βραζιλίας; Το onefootball brasil είναι μία καλή επιλογή πιστεύω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Το onefootball brasil είναι μία καλή επιλογή πιστεύω Υπάρχει και κάποια official? Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Υπάρχει και κάποια official? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fifa.fifaapp.android Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να γράψω ένα κείμενο στο κινητό και να το στείλω ΣΕ ΦΑΞ νούμερο σταθερό; https://play.google.com/store/apps/details?id=de.fax.freefax&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Για ρίξε μια ματιά πόση ώρα μου παίρνει ;-) Βίντεο εδώ Τη μπάρα αριστερά τη τράβηξα για να δείξω σε πόσα μπορείς να έχεις πρόσβαση. Απλά θέλει ψάξιμο.. προσωπικά τον συνιστώ και εγώ σαν έναν από τους καλύτερους. OK, mea culpa. Δεν είχα βρει τη μπάρα :O Συμφωνούμε λοιπόν οτι θέλει ψάξιμο και χρόνο για να αποδώσει αυτά που μπορεί. Το κακό με τα android apps είναι οτι, χωρίς αρχείο βοήθειας και πολλές φορές ανύπαρκτα web sites, ο χρήστης πρέπει να τα βρει όλα μόνος του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 (edited) 1gb;; ξέρετε για ποιον λόγο έκανε τόσα αρχεία; μπορώ να τα σβήσω; :rolleyes: Edited June 7, 2014 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Για ρίξε μια ματιά πόση ώρα μου παίρνει ;-) Βίντεο εδώ Τη μπάρα αριστερά τη τράβηξα για να δείξω σε πόσα μπορείς να έχεις πρόσβαση. Απλά θέλει ψάξιμο.. προσωπικά τον συνιστώ και εγώ σαν έναν από τους καλύτερους. ασχετο!!! σοφε μηπως μπορεις να μου πεις πως λεγετε το γουιτζετακι που εχεις για την ωρα στην αρχικη οθονη του κινητου σου στο βιντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 ασχετο!!! σοφε μηπως μπορεις να μου πεις πως λεγετε το γουιτζετακι που εχεις για την ωρα στην αρχικη οθονη του κινητου σου στο βιντεο? Είναι φτιαγμένο στο zooper, περισσότερες πληροφορίες εδώ. :-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Καλό app για προβολή φωτογραφιών και επεξεργασία (φίλτρα κυρίως)?? Kανένας δε χρησιμοποιεί κάτι τέτοιο? :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Kανένας δε χρησιμοποιεί κάτι τέτοιο? :confused: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.niksoftware.snapseed Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts