zalaros Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Είχε κάποιος άλλος πρόβλημα με την τελευταία αναβάθμιση του ES File Manager; Σε εμένα κρασαρει όταν είναι ενεργοποιημενο το ρουτ και αναγκαστηκα να γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση Και σε μένα ακριβώς το ίδιο στο S3 μου με 4.3 Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Πως μπορω στο go sms να βλέπω την πραγματική ωρα αποστολής ενος μηνυματος στα εισερχόμενα μου και οχι την ωρα που το ελαβα. Παρατηρησα οτι ανοιγοντας το κινητό ελαβα μηνυμα που μου στειλανε εχθες το βραδυ και στα εισερχομενα, μου το εμφανίζει με την ωρα που ηταν οταν ανοιξα το κινητο σημερα. Μπορεις να βαλεις αυτο SMS Sent Time σαν προσθετο και να βλεπεις και την πραγματικη ωρα που σταλθηκε το μηνυμα. Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Χρησιμοποιω το noled εδω και χρονια ,και το βρισκω πολυ πρακτικο.Αυτη η ασυμβατοτητα που υπαρχει απο την kit kat και μετα,μπορει καπως να διορθωθει??Ξερει κανεις?Τι εννοω: οτι μετα την αναβαθμιση σε kit kat ,στο πληκτρολογιο της Smsung δεν μπορεις να αλλαξεις γλωσσα.Η μονη λυση ,ειναι να βαλεις αλλο πληκτρολογιο,κατι που βασικα δεν θελω να κανω.Εκτος και κανεις απεγκατασταση το noled οπου ολα ειναι οκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Χρησιμοποιω το noled εδω και χρονια ,και το βρισκω πολυ πρακτικο.Αυτη η ασυμβατοτητα που υπαρχει απο την kit kat και μετα,μπορει καπως να διορθωθει??Ξερει κανεις?Τι εννοω: οτι μετα την αναβαθμιση σε kit kat ,στο πληκτρολογιο της Smsung δεν μπορεις να αλλαξεις γλωσσα.Η μονη λυση ,ειναι να βαλεις αλλο πληκτρολογιο,κατι που βασικα δεν θελω να κανω.Εκτος και κανεις απεγκατασταση το noled οπου ολα ειναι οκ... Ή αν πας settings-device-accesibility-services και τσεκάρεις αν έχει κάτι στο ΟΝ και το κάνεις OFF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή κλήσεων που να υποστηρίζει 2sim και να αλλάζει και το περιβάλλον όταν σε παίρνουν τηλέφωνο ; Γιατί έχω ένα κινέζικο και για κάποιον λόγο όταν με παίρνουν στην μαμά εφαρμογή δεν μου δείχνει το όνομα αυτού που με παίρνει αλλά μόνο το τηλέφωνο και εννοείται ότι είναι αποθηκευμένο στις επαφές. Έβαλα το pixel phone άλλαξαν όλα αλλά όταν με καλούν δείχνει την μαμά εικόνα για να το σηκώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Και σε μένα ακριβώς το ίδιο στο S3 μου με 4.3 Το ίδιο και σε μένα με s3! Μάλλον η έκδοση φταίει. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Κριιίμα. Είναι πραγματικά κρίμα να θέλω μόνο και μόνο ένα απλό text chat, μια στις τόσες, με τις επαφές μου στο skype και να έχω συνεχώς να τρέχει, ακόμη και στο background απ' ότι διάβασα, ένα βαρίδι με τόσα πράγματα που δε χρησιμοποιώ ποτέ. Μου φαίνεται ότι θα το κάνω install κάθε φορά που θέλω να μιλήσω και μετά uninstall... Ευχαριστώ για την απάντηση, πάντως. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α! Μήπως έχει νόημα να βάλω κάποια παλιά έκδοση του skype, π.χ. την 1.0; Είναι σημαντικά ελαφρύτερη; Τρέχει και αυτή στο background; Θα απαιτήσει μετά να κάνω update στη νεότερη; Το Skype όταν τρέχει στο background είναι πλέον πολύ φιλικό στη μπαταρία - το έχω συνέχεια να τρέχει και ποτέ δεν έχει εμφανιστεί στη λίστα των ενεργοβόρων εφαρμογών μου. Είχαν αναφέρει πριν από 2-3 ενημερώσεις ότι είχαν αλλάξει τη συμπεριφορά του στο background ειδικά για χαμηλή κατανάλωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 (edited) Ακόμα και ετσι μου εμφανιζει την ωρα που ανοιξα το κινητο Κατέβασε την εφαρμογή 8 sms φοβερή.έχει ρύθμιση για την ακριβή ώρα και αποστολής και παραλαβής. ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει κάποια εφαρμογή κλήσεων που να υποστηρίζει 2sim και να αλλάζει και το περιβάλλον όταν σε παίρνουν τηλέφωνο ; Γιατί έχω ένα κινέζικο και για κάποιον λόγο όταν με παίρνουν στην μαμά εφαρμογή δεν μου δείχνει το όνομα αυτού που με παίρνει αλλά μόνο το τηλέφωνο και εννοείται ότι είναι αποθηκευμένο στις επαφές. Έβαλα το pixel phone άλλαξαν όλα αλλά όταν με καλούν δείχνει την μαμά εικόνα για να το σηκώσω. Νομίζω η μαμά εικόνα δεν αλλάζει είναι θέμα android.η μόνη λύση που σκέφτομαι είναι-και δεν ξέρω εάν το κάνει με την μια η εφαρμογή number fixer-σε ΚΆΘΕ επαφή να αποθηκεύσεις το νούμερο χωρίς το +30 και ένα με το + 30! Edited June 3, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 [ATTACH]45734[/ATTACH]είναι δυνατόν ο Firefox να είναι τόσα mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zchrisz Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Παιδιά ψάχνω εφαρμογή που βλέπει τα τραγούδια που έχεις στην συσκευή.....τα αναγνωρίζει και διορθώνει τον τίτλο καλλιτέχνη άλμπουμ κοβερ κτλ Δοκίμασε την ID3Fixer . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 @fuoriogioco1981 την τελευταία φορά που συνέβη κάτι αντίστοιχο σε μένα είχε γίνει πατάτα από την vodafone. Το πρόβλημα σε μένα ήταν το αντίθετο αν θυμάμαι καλά, δεν μου εμφάνιζε τα διαθέσιμα mb. Ήταν μετά την προσφορά των Χριστουγέννων. Μετά από επικοινωνία, μου πίστωσαν το ποσό σε επόμενο λογαριασμό. Με λίγα λόγια ενώ είχα διαθέσιμα mb με χρέωναν σαν να μην είχα. Η εφαρμογή μου έδειχνε μόνο διαθέσιμα λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 @fuoriogioco1981 την τελευταία φορά που συνέβη κάτι αντίστοιχο σε μένα είχε γίνει πατάτα από την vodafone. Το πρόβλημα σε μένα ήταν το αντίθετο αν θυμάμαι καλά, δεν μου εμφάνιζε τα διαθέσιμα mb. Ήταν μετά την προσφορά των Χριστουγέννων. Μετά από επικοινωνία, μου πίστωσαν το ποσό σε επόμενο λογαριασμό. Με λίγα λόγια ενώ είχα διαθέσιμα mb με χρέωναν σαν να μην είχα. Η εφαρμογή μου έδειχνε μόνο διαθέσιμα λεπτά. Τελικά φτιάχτηκε από μόνη της. Με πήραν και από βοντα. Το ξέρανε ότι σε κάποιους έγινε σε κάποιους όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ενεργοποιεί το bluetooth του κινητού; ώστε μόλις βάζω εμπρός το αμάξι να συνδέεται με το ηχοσύστημα; Υπόψιν ότι είμαι root Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 [ATTACH]45734[/ATTACH]είναι δυνατόν ο Firefox να είναι τόσα mb? Γιατί τι σου κάνει εντύπωση; Έχεις ακούσει από κανέναν να θεωρείται ο Firefox ελαφρύς; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Μάλλον μαζί με τα προσωρινά αρχεία που έχει κρατήσει κτλ έχει φτάσει τόσο αλλιώς όχι δεν νοείται κοντά 300mb browser.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ενεργοποιεί το bluetooth του κινητού; ώστε μόλις βάζω εμπρός το αμάξι να συνδέεται με το ηχοσύστημα; Υπόψιν ότι είμαι root Ψαξου με NFC tags θα σε βολεψει απίστευτα για αυτό που θες να κάνεις Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 υπαρχει εφαρμογη να μετατρεπει το ταμπλετ σε ψηφιακη κορνιζα;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Ψαξου με NFC tags θα σε βολεψει απίστευτα για αυτό που θες να κάνεις Μπορείς να γίνεις λίγο ποιο συγκεκριμενος; Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Μπορείς να γίνεις λίγο ποιο συγκεκριμενος; Τα πράγματα είναι απλά. Αγοράζεις nfc tags, κατεβάζεις το trigger από το play store και τέλος. Προγραμματίζεις αυτό που θέλεις από τις επιλογές του προγράμματος γραφείς στο nfc και το βάζεις κάπου στο αυτοκίνητο. Μετά περνάς το τηλέφωνο από πάνω και κάθε φορά κάνει αυτό που θέλεις εσύ. Είναι πολύ πιο εύκολο από ότι ακούγεται πραγματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Τα πράγματα είναι απλά. Αγοράζεις nfc tags, κατεβάζεις το trigger από το play store και τέλος. Προγραμματίζεις αυτό που θέλεις από τις επιλογές του προγράμματος γραφείς στο nfc και το βάζεις κάπου στο αυτοκίνητο. Μετά περνάς το τηλέφωνο από πάνω και κάθε φορά κάνει αυτό που θέλεις εσύ. Είναι πολύ πιο εύκολο από ότι ακούγεται πραγματικά. Οκ θα το προσπαθήσω, σε ευχαριστώ. Α και κάθε φορά που θα μπαίνω στο αμάξι θα περνάω το κινητό πάνω από το tag? Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Οκ θα το προσπαθήσω, σε ευχαριστώ. Α και κάθε φορά που θα μπαίνω στο αμάξι θα περνάω το κινητό πάνω από το tag? Ακριβώς. Η λύση Αυτή είναι η καλύτερη και κάνεις ότι θες Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Οκ θα το προσπαθήσω, σε ευχαριστώ. Α και κάθε φορά που θα μπαίνω στο αμάξι θα περνάω το κινητό πάνω από το tag? Το κάθε tag μπορεί να προγραμματιστεί μία ή δύο φορές. Εσύ μέσα από το trigger, θα του περάσεις 2 εντολές. Μια για ενεργοποίηση στο έμπα και μια για απενεργοποίηση στο έβγα . Κάθε φορά που το περνάς από το tag θα παίρνει την επόμενη εντολή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ενεργοποιεί το bluetooth του κινητού; ώστε μόλις βάζω εμπρός το αμάξι να συνδέεται με το ηχοσύστημα; Υπόψιν ότι είμαι root Ψαξου με NFC tags θα σε βολεψει απίστευτα για αυτό που θες να κάνεις Μπορείς να γίνεις λίγο ποιο συγκεκριμενος; Τα πράγματα είναι απλά. Αγοράζεις nfc tags, κατεβάζεις το trigger από το play store και τέλος. Προγραμματίζεις αυτό που θέλεις από τις επιλογές του προγράμματος γραφείς στο nfc και το βάζεις κάπου στο αυτοκίνητο. Μετά περνάς το τηλέφωνο από πάνω και κάθε φορά κάνει αυτό που θέλεις εσύ. Είναι πολύ πιο εύκολο από ότι ακούγεται πραγματικά. Οκ θα το προσπαθήσω, σε ευχαριστώ. Α και κάθε φορά που θα μπαίνω στο αμάξι θα περνάω το κινητό πάνω από το tag? Ακριβώς. Η λύση Αυτή είναι η καλύτερη και κάνεις ότι θες Το κάθε tag μπορεί να προγραμματιστεί μία ή δύο φορές. Εσύ μέσα από το trigger, θα του περάσεις 2 εντολές. Μια για ενεργοποίηση στο έμπα και μια για απενεργοποίηση στο έβγα . Κάθε φορά που το περνάς από το tag θα παίρνει την επόμενη εντολή. Δεν υπάρχει πιο βολικό πράγμα απ' τα nfc tags. Ακριβώς αυτή τη χρήση κάνω κι εγώ όπως περιγράφετε, άνοιξε-κλείσε το ΒΤ ακουστικό όταν μπαίνω στο αμάξι. Γενικά με τα nfc tags συνδέεσαι σε ό,τι θες, εκτελείς ό,τι εντολή θες, μπαμ μπαμ. ;) Τι μόνο που δε γίνεται είναι άνοιξε-κλείσε το GPS, θέλει root. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyian Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Υπαρχει καποια προταση για αγορα καποιων συγκεκριμενων tags ? με ενδιαφερει και εμενα το nfc .Εχω βρει αυτο : http://www.ebay.co.uk/itm/5-NFC-TAGS-FREE-Keychain-NTAG203-SAMSUNG-HTC-NEXUS-SONY-LG-MORE-/141020161483?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item20d574e5cb αξιοπιστο καταστημα στην Ελλαδα για αγορα ξερουμε? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Υπαρχει καποια προταση για αγορα καποιων συγκεκριμενων tags ? με ενδιαφερει και εμενα το nfc .Εχω βρει αυτο : http://www.ebay.co.uk/itm/5-NFC-TAGS-FREE-Keychain-NTAG203-SAMSUNG-HTC-NEXUS-SONY-LG-MORE-/141020161483?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item20d574e5cb αξιοπιστο καταστημα στην Ελλαδα για αγορα ξερουμε? Ευχαριστω Υπάρχουν και σε μπρελόκ http://www.ebay.co.uk/itm/Blank-NFC-Label-Smart-Tag-Mifare-Classic-1k-S50-KeyRing-Tags-RFID-IC-Read-Write-/370895803706?pt=UK_BOI_Electrical_Components_Supplies_ET&var=&hash=item565b1cd53a Τα έχει χρησιμοποιήσει κάποιος,κάνουν δουλειά; Επίσης λειτουργούν με όλες τις μάρκες κινητών και δέχονται μόνο 1 εντολή το κάθε ένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts