junglist Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Στα τελευταία updates έχουν βάλει κάποια sites και κόβουν τις εικόνες στο Amazon appstore όπως και στην εφαρμογή του Amazon. Αυτό μου συνέβαινε από την Κυριακή το βράδυ. Ελπιζω να το πήραν χαμπαρι.. Μπαίνω κάθε μέρα στο appstore και ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Τα τελευταία πακέτα hosts της adway όντως μπλοκάρουν τις εικόνες. Με το host editor όπως έγραψα παραπάνω μπαίνεις και σβήνεις τη διεύθυνση " ecx.images-amazon.com ". Επανεκκίνηση εφαρμογής και είσαι έτοιμος. Μπαίνω κάθε μέρα στο appstore και ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billakos91 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Εχει κανεις προβλημα με την εφαρμογη του Facebook εκδοση 9.0.0.26.28? Με το που μπαινω μετα απο 3 δευτερα κλεινει η εφαρμογη. Εχω το jiayu G4S 2/16 με android 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Εχει κανεις προβλημα με την εφαρμογη του Facebook εκδοση 9.0.0.26.28? Με το που μπαινω μετα απο 3 δευτερα κλεινει η εφαρμογη. Εχω το jiayu G4S 2/16 με android 4.2.2 κανε ολα τα διαθεσημα updates της εφαρμογης... επειτα αν συνεχιστει το προβλημα απο τις ρυθμισεις της εφαρμογης κανεις αναγκαστικη διακοπη και clean cach and data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billakos91 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 κανε ολα τα διαθεσημα updates της εφαρμογης... επειτα αν συνεχιστει το προβλημα απο τις ρυθμισεις της εφαρμογης κανεις αναγκαστικη διακοπη και clean cach and data. Τιποτα φιλε τα ιδια παλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Τιποτα φιλε τα ιδια παλι... Διαγραφη,μετα καθαρισμο με το cleanmaster και μετα εγκατασταση. Δοκιμασε να βαλεις μια πιο παλια εκδοση να δεις αν δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Τα τελευταία πακέτα hosts της adway όντως μπλοκάρουν τις εικόνες. Με το host editor όπως έγραψα παραπάνω μπαίνεις και σβήνεις τη διεύθυνση " ecx.images-amazon.com ". Επανεκκίνηση εφαρμογής και είσαι έτοιμος. Είσαι και ο πρώτος. Αν και είχε λίγο διαφορετική ονομασία στην συσκευή μου ( " erx.images-amazon.com ". ) τώρα δουλεύει μια χαρά. Κάτι άλλο στο adaway όταν κάνω αναβάθμιση στα host πηγαίνει μέχρι τα 3/4 και ενώ παλαιότερα έγραφε 4/4 τώρα όχι βέβαια η εφαρμογή δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Στην εφαρμογή του Facebook που έχει ρύθμιση οι φώτο που αποθηκεύονται σε ποιο storage να πάνε; στην εσωτερική η στην κάρτα μνήμης.Η αυτό ρυθμίζεται από του κινητού τις ρυθμίσεις αποθηκευτικός χώρος; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΔΕΝ βγαινει!!!!!!!!!!!!!!!! Το κατάλαβα! Τους έστειλα μήνυμα και μου απάντησαν αλλά αντί άλλων! Να δω στις οδηγίες που λένε για την δόνηση αλλά στις κλήσεις που απενεργοποιείται μόνο.τους ξανά έγραψα ότι δεν θέλουμε δόνηση μηνύματα και δεν μου ξανά απάντησαν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Τα τελευταία πακέτα hosts της adway όντως μπλοκάρουν τις εικόνες. Με το host editor όπως έγραψα παραπάνω μπαίνεις και σβήνεις τη διεύθυνση " ecx.images-amazon.com ". Επανεκκίνηση εφαρμογής και είσαι έτοιμος. Ωραίος! Δεν το είχα προσέξει πριν το αναφέρετε εδώ, καθώς δεν μπαίνω κάθε μέρα στο Άμαζον. Το είχα και εγώ το ίδιο θέμα με το Adfree αλλά με αυτό που είπες το έφτιαξα. :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 (edited) Την ώρα μου την δείχνει σωστά, κάτι μάλλον δεν έχει κάνει σωστά ο φίλος σου. Δεν έχει ρύθμιση για το update.. Επειδή επέμενε για τη λάθος ώρα και ότι δεν έχει πουθενά ρύθμιση για να τη διορθώσει, την εγκατέστησα κι εγώ και έχω το ίδιο πρόβλημα. Όπως θα δεις στο ss, το κινητό δείχνει 17:25 και το widget 16:25!!!!!!! Επίσης μπορείς να μου πεις σχετικά με το πόσο data σού χρησιμοποιεί; Το έχω κάνα δίωρο (ευτυχώς είμαι σε WiFi) και έχει χρησιμοποιήσει 5Mb! Τόσα πολλά επειδή ψάχνει στο Flickr για φωτογραφία της τοποθεσίας που είμαι; Νομίζω είναι το καλύτερο feature που έχει το widget και είναι χαζομάρα να έχεις απενεργοποιημένο. Edited May 21, 2014 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 (edited) στο adaway όταν κάνω αναβάθμιση στα host πηγαίνει μέχρι τα 3/4 και ενώ παλαιότερα έγραφε 4/4 τώρα όχι βέβαια η εφαρμογή δουλεύει κανονικά. Ανεβάζω και δύο φώτο μπας και ξέρει κανένας γιατί συμβαίνει . Πρέπει όταν το ανοίγω να λέει disable? [ATTACH]45322[/ATTACH][ATTACH]45323[/ATTACH] Και μετά από το ρεισταρτ πολύ τα ίδια εμφανίζει. Έκανα εκκαθάριση εφαρμογής τίποτα να πω αν βοηθάει πως το adaway το είχε μέσα η ροή που έχω και δεν το έβαλα εγώ είναι στην έκδοση 2.1 αν είναι αυτός ο λόγος ποια είναι η τελευταία είναι η 2.3 η κάνω λάθος Edit έβαλα την 2.8.1 που βρήκα και όλα καλά αυτό ήταν Edited May 21, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Η τελευταία έκδοση AdAway είναι η 2.8.1 https://f-droid.org/repository/browse/?fdfilter=adaway&fdid=org.adaway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Επειδή επέμενε για τη λάθος ώρα και ότι δεν έχει πουθενά ρύθμιση για να τη διορθώσει, την εγκατέστησα κι εγώ και έχω το ίδιο πρόβλημα. Όπως θα δεις στο ss, το κινητό δείχνει 17:25 και το widget 16:25!!!!!!! Επίσης μπορείς να μου πεις σχετικά με το πόσο data σού χρησιμοποιεί; Το έχω κάνα δίωρο (ευτυχώς είμαι σε WiFi) και έχει χρησιμοποιήσει 5Mb! Τόσα πολλά επειδή ψάχνει στο Flickr για φωτογραφία της τοποθεσίας που είμαι; Νομίζω είναι το καλύτερο feature που έχει το widget και είναι χαζομάρα να έχεις απενεργοποιημένο. Δεν ξέρω ποσο bandwidth τρώει γιατί το δουλεύω με το note 8 που έχει μόνο Wi-Fi και δεν με έχει απασχολήσει. Πάντως κατεβάζει και χάρτες αν δεις τις πληροφορίες του widget. Δεν υπάρχει ρύθμιση για ώρα. Δοκίμασε να βάλεις σαν μέρος Αθηνα και πες μου αν στην βγάζει σωστά. Ίσως είναι και πρόβλημα ρύθμισης της ώρας στο κινητό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Μόλις έκανα το update του tapatalk pro και πλέον εμφανίζει όλα τα "με συμμετοχή" threads σαν αδιάβαστα, συμβαίνει και σε άλλον αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Μόλις έκανα το update του tapatalk pro και πλέον εμφανίζει όλα τα "με συμμετοχή" threads σαν αδιάβαστα, συμβαίνει και σε άλλον αυτό; Και σ' εμένα τα ίδια. Την κάνανε την πατάτα νομίζω. Κάτι έλεγε στην περιγραφή του update ότι διορθώνει τέτοια θέματα αλλά για όσους δεν είχαν μάλλον το αντίθετο έκανε. Θα το φτιάξουν φαντάζομαι Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Και σ' εμένα τα ίδια. Την κάνανε την πατάτα νομίζω. Κάτι έλεγε στην περιγραφή του update ότι διορθώνει τέτοια θέματα αλλά για όσους δεν είχαν μάλλον το αντίθετο έκανε. Θα το φτιάξουν φαντάζομαι Το ίδιο έπαθα κι εγώ με την περιγραφή κι επειδή μου έκανε εντύπωση μόλις άνοιξα ξανά το tapatalk μετά το update, είπα να ρωτήσω να δω αν συμβαίνει και σε άλλους ή μόνο σε μένα. Σίγουρα θα το φτιάξουν και σύντομα υποθέτω, έχουν δείξει και στο παρελθόν ότι ασχολούνται συνέχεια και με το παραμικρό παράπονο σκύβουν πάνω στην επίλυση του προβλήματος, απλά μου κάνει εντύπωση πως τους διαφεύγουν μερικά πράγματα καμιά φορά πριν δώσουν αυτά τα updates που δεν λειτουργούν σωστά σε όλους.. τέλος πάντων αναμονή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Μόλις έκανα το update του tapatalk pro και πλέον εμφανίζει όλα τα "με συμμετοχή" threads σαν αδιάβαστα, συμβαίνει και σε άλλον αυτό; Μάκη, για κοίτα στις ρυθμίσεις την επιλογή «στυλ μη αναγνωσμένου θέματος», μήπως αλλάζει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Και μένα όλα τα τοπικ ακόμα και εάν τα διαβάσω τα δείχνει αδιάβαστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Και μένα όλα τα τοπικ ακόμα και εάν τα διαβάσω τα δείχνει αδιάβαστα! [ATTACH]45346[/ATTACH] Τελικά είχε απο επιλεχθει αυτή η επιλογή! Τώρα όλα τα διαβασμένα είναι greyed out Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 (edited) Μάκη, για κοίτα στις ρυθμίσεις την επιλογή «στυλ μη αναγνωσμένου θέματος», μήπως αλλάζει κάτι. Α ρε Στέφανε πετάς! Λοιπόν παιδιά δείτε τη φωτό και αλλάξτε τις δύο τελευταίες επιλογές (ενεργοποιήστε δηλαδή το πρώτο από τα δύο και απενεργοποιήστε το δεύτερο αν δεν θέλετε τα bold στον τίτλο), προφανώς με το update ήρθαν αλλαγμένες αυτές ρυθμίσεις. Όλα είναι οκ τώρα! Δεν την είχα υπόψιν μου αυτή τη ρύθμιση πάντως :) [ATTACH]45347[/ATTACH] Edited May 22, 2014 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Μάκη, για κοίτα στις ρυθμίσεις την επιλογή «στυλ μη αναγνωσμένου θέματος», μήπως αλλάζει κάτι. Μπράβο άνθρωπε. Θα περίμενα το update μέχρι να πάρω σύνταξη Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 "Hi Thanks for your tow mails. We have confirmed we have issue about unread style default value setting, we will publish update soon. Regards, Yao Hu" Μεσα σε μια ωρα μου απαντησαν αυτο... απο την tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 https://blog.tapatalk.com/?p=66 εκεί στην tapatalk τους έχει φάει η... χαζομάρα, για να μην πω τίποτα άλλο! Δεν φτάνει που κάποιοι πελάτες έχουν διπλοπληρώσει, αρχίσαμε όπως και πέρσι με τα δωρεάν.:X και κάθε έκδοση κάτι φτιάχνουν, κάτι χαλάνε... Ας όψεται που δεν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός στο συγκεκριμένο app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Μα δεν χάλασαν κάτι. Απλά ενεργοποποίησαν από προεπιλογή το bold title και στα read και στα unread. Βλακεία τους μεν αλλά πόσο μυαλό ήθελε να ρίξετε μια ματιά στις ρυθμίσεις; Τέλος πάντων, εγώ που έχω το σκέτο Tapatalk, είχα πάρει update με αυτό το "bug" πριν 2-3 βδομάδες περίπου και το έφτιαξα από τις ρυθμίσεις. Το ερώτημα είναι: ποια η διαφορά αυτού του Tapatalk με το Tapatalk Pro; Από τις 16 Μαΐου το Pro είναι δωρεάν, όπως επίσης και το σκέτο ήταν ανέκαθεν δωρεάν... Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Μήπως ξέρει κανένας εάν ο dolphin mini έχει ζουμ;Γιατί ενώ είναι φοβερός,αυτό δεν μπορώ να το βρω στο κινητό μου και χρησιμοποιώ άλλους browsers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts