Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το gps.conf είναι αρχείο ρυθμίσεων του gps του κινητού.

Θέλει root κινητό.

Η διαδικασία είναι να αντικαταστήσεις με οποιονδήποτε explorer που δουλεύει με root (π.χ. ES File Explorer File Manager - αρκεί να ενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις του τις επιλογές root και στον αρχικό κατάλογο να βάλεις σκέτο / για να τους βλέπεις όλους- το υπάρχον αρχείο gps.conf στο φάκελο /system/etc με αυτό (Το gps.conf είναι στον φάκελο /etc. Πρέπει να δώσετε δικαιώματα rw στον φάκελο για να μπορείτε να διαγράψετε/αντικαταστήσετε αρχεία εκεί. Άρα πατάς παρατεταμένα πάνω του και επιλέγεις permissions. Εκεί βάζεις rw--r--r (read από όλους και write μόνο στο owner)

Πως δίνουμε δικαιώματα root (πρέπει να είναι το τηλέφωνο root) στο ES Explorer:

ES Explorer / πατάς κάτω αριστερά Ρυθμίσεις/Επιλογές Root/Εξερευνητής Root τικάρεις εκεί /και Προσάρτηση συστήματος ως εγγράψιμος τικάρεις και εκεί.

1. Copy file gps.conf into /etc/ of the system (not sd-card) using ES File Explorer. You must have SYSTEM set to Mounted and Root enabled. Check your explorer app's SETTINGS to do this.

2. Reboot the device

Έβαλα τον ES File Explorer File Manager και στις ρυθμίσεις δεν μου βγάζει /Επιλογές Root ,τι συμβαίνει(root είμαι).

Έβαλα τον ES File Explorer File Manager και στις ρυθμίσεις δεν μου βγάζει /Επιλογές Root ,τι συμβαίνει(root είμαι).

Πάτα το εικονίδιο που έχει ο ES File Explorer πάνω αριστερά (αυτό με τη γη και το τηλέφωνο μπροστά) και 5η επιλογή θα δεις το "Root Explorer", βάλε το στο ΟΝ και δώσε τα δικαιώματα στο πινακάκι που θα βγάλει το superuser.

Ξανά πάτα εκεί που λέει "Root Explorer", όχι στο on/off, στον κενό χώρο και βάλε R/W στο πινακάκι που θα σου βγάλει τo /system και πάτα OK.

Δηλ. εκτός από on/off πάτα επάνω εκεί που λέει προσάρτηση R/W και θα σου εμφανίσει ένα πινακάκι, στο system επέλεξε r/w.

Edited by xalaros

αν ειναι ο ιδιοκτητης της καφετεριας και κατοχος του δικτυου....ναι απολυτα λογικο.

Αν ήμουν ιδιοκτήτης θα το έκανα από το ρούτερ το έιπαμε αυτό να μην λέμε συνέχεια τα ίδια.

Επίσης μπορεί να αγοράσει μονο με 39€ ρούτερ zootle με εφαρμογή ελληνική που μπορεί να συνδέεται κάποιος μέσω facebook και μπορεί να ελέγχει και να παρακολουθεί την ροη του καθέ πελάτη.

Edited by panosntok

Eπειδή δεν μπορώ να διαβάσω και τις 800 σελίδες θα ήθελα να μου πείτε ποιες είναι οι must (free) εφαρμογές για ένα android κινητό. Edited by zyp3r
[sIGPIC][/sIGPIC]

Eπειδή δεν μπορώ να διαβάσω και τις 800 σελίδες θα ήθελα να μου πείτε ποιες είναι οι must εφαρμογές για ένα android κινητό.

https://www.google.gr/search?q=must+to+have+apps+for+android&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=sW9yU_77PMvc8geV2YFo

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Όχι δεν θέλω να τους πετάω.. Απλά να παρατηρώ ποίοι δουλεύουν το ίντερνετ περισσότερο... Που πιθανόν να κατεβάζουν διάφορα... Και θέλω σαν να τους βάζω τιμωρία. Να μην έχουν πρόσβαση μόνο αυτοί.. Καταλάβατε??? Η μάλλον ζητάω πολλά εε?

zootle η καλύτερη πρόταση

http://www.zoottle.com/

Πάτα το εικονίδιο που έχει ο ES File Explorer πάνω αριστερά (αυτό με τη γη και το τηλέφωνο μπροστά) και 5η επιλογή θα δεις το "Root Explorer", βάλε το στο ΟΝ και δώσε τα δικαιώματα στο πινακάκι που θα βγάλει το superuser.

Ξανά πάτα εκεί που λέει "Root Explorer", όχι στο on/off, στον κενό χώρο και βάλε R/W στο πινακάκι που θα σου βγάλει τo /system και πάτα OK.

Δηλ. εκτός από on/off πάτα επάνω εκεί που λέει προσάρτηση R/W και θα σου εμφανίσει ένα πινακάκι, στο system επέλεξε r/w.

Τσεκάρω στο system το r/w ,πατάω οκ και μόλις βγαίνω και ξαναμπαίνω το έχει ξετσεκάρει:dizzy:

Μήπως να κάνω unroot με το Framaroot και μετά πάλι root;

Τσεκάρω στο system το r/w ,πατάω οκ και μόλις βγαίνω και ξαναμπαίνω το έχει ξετσεκάρει:dizzy:

Μήπως να κάνω unroot με το Framaroot και μετά πάλι root;

Όχι δεν χρειάζεται. Έκανες επανεκκίνηση της συσκευής σου;

Όχι δεν χρειάζεται. Έκανες επανεκκίνηση της συσκευής σου;

Ναι έκανα επανεκκίνηση,δεν το κρατάει τσεκαρισμένο.

Φίλε μου υπάρχει εφαρμογή για να μπορείς να μπλοκάρεις όποιων θες αλλά πρώτον απαγορεύετε η συζήτηση της εδώ σαν παράνομη και δεύτερων χρειάζεται να είσαι ρουτ.

Κατανοητό!! Αν ξέρεις η αν ξέρει κάποιος ποια είναι ας μου στείλει inbox ένα μήνυμα να με ενημερώσει!! Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας!!

Θέλω να διαγράψω ένα αρχείο(gps.conf) από την μνήμη του κινητού(etc) και δεν μπορώ.

Έχω δοκιμάσει και το root browser και ενώ δείχνει ότι το διαγράφει,το αρχείο παραμένει :angry:

Δεν γίνεται ούτε αντικατάσταση ούτε δέχεται κανενός είδους τροποποίηση,δηλαδή σαν να είναι κλειδωμένο.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να μου κάνει αυτή τη δουλειά;

Τι κινητό έχεις; Μπορεί να είναι κλειδωμενο το system partition όπως σε μερικά HTC κινητά..

Κατανοητό!! Αν ξέρεις η αν ξέρει κάποιος ποια είναι ας μου στείλει inbox ένα μήνυμα να με ενημερώσει!! Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας!!

Μα αναφέρθηκε ήδη. Δες 1 σελίδα πίσω, post #12040.

Τι κινητό έχεις; Μπορεί να είναι κλειδωμενο το system partition όπως σε μερικά HTC κινητά..

Zopo ZP998 έχω φίλε,αλλά απ'ότι μου έγραψε ένα παλικάρι στο αντίστοιχο topic,είχε και αυτός το ίδιο θέμα με μαμά rom και έφταιγε το ρουτάρισμα.Το ξερουτάρισε και μετά πάλι ρουτ και όλα ο.κ.

Το θέμα μου είναι πως το κάνω unroot,γιατί με το framaroot δεν μου το κάνει,του έγραψα να μου πει τον τρόπο.

Zopo ZP998 έχω φίλε,αλλά απ'ότι μου έγραψε ένα παλικάρι στο αντίστοιχο topic,είχε και αυτός το ίδιο θέμα με μαμά rom και έφταιγε το ρουτάρισμα.Το ξερουτάρισε και μετά πάλι ρουτ και όλα ο.κ.

Το θέμα μου είναι πως το κάνω unroot,γιατί με το framaroot δεν μου το κάνει,του έγραψα να μου πει τον τρόπο.

Εδώ το θέμα λέγετε "Android - Γενικές Εφαρμογές" τι σχέση έχει το πρόβλημα σου με το παρόν νήμα; Προφανώς καμία και ειδικά τη στιγμή που υπάρχει αντίστοιχο νήμα για τη συσκευή σου. Θα σε παρακαλέσω λοιπόν να σταματήσεις τα off topic και για ότι πρόβλημα έχεις με τη συσκευή σου να απευθυνθείς στο αντίστοιχο θέμα.

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Εδώ το θέμα λέγετε "Android - Γενικές Εφαρμογές" τι σχέση έχει το πρόβλημα σου με το παρόν νήμα; Προφανώς καμία και ειδικά τη στιγμή που υπάρχει αντίστοιχο νήμα για τη συσκευή σου. Θα σε παρακαλέσω λοιπόν να σταματήσεις τα off topic και για ότι πρόβλημα έχεις με τη συσκευή σου να απευθυνθείς στο αντίστοιχο θέμα.

Ευχαριστώ.

Φίλε μου δες το post ↑#12044-page=803,εφαρμογή ζήτησα...Ευχαριστώ:bow:

Έχει δοκιμάσει κάποιος από εσάς εφαρμογές voip σε κινητό τηλέφωνο? Δουλεύουν καλύτερα οι εφαρμογές voip (για παράδειγμα viva phone) σε android η σε windows phone?

unfortunately , google play store has stopped

δοκιμασα ολες τις πιθανες λυσεις απο android sites , αλλα δεν βοηθησε κανενα

καμια βοηθεια ?

δεν υποστηριζει τις google play services

τι κανουμε τωρα ? :confused:

Υπάρχει τρόπος να ακούω μουσική στο youtube και να μπορώ ναβκανω ελαχιστοποίηση και να ανοίγω αλλά εφαρμογή και να εξακολουθεί βασανίζει?

Υπάρχει τρόπος να ακούω μουσική στο youtube και να μπορώ ναβκανω ελαχιστοποίηση και να ανοίγω αλλά εφαρμογή και να εξακολουθεί βασανίζει?

Γίνεται με την εφαρμογή Viral.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιζει να υπαρχει εφαρμογη που να μας δειχνει σε τι κατασταση βρισκεται η μπαταρια μας;Ποσους κυκλους φορτισης εχει κανει,αν ειναι σε καλη κατασταση κτλ.

Σορυ κιολας αλλά ο ανθρωπος προφανως και ρωταει για ελλάδα ποιες ειναι οι must εφαρμογες.

Το netflix σου ειναι πολύ χρησιμο εσένα;:)

Απο το πετατε ενα link για να δειξετε οτι απαντησατε σε καποιον, 1000 φορες να μη γραφετε καν.

Eπειδή δεν μπορώ να διαβάσω και τις 800 σελίδες θα ήθελα να μου πείτε ποιες είναι οι must (free) εφαρμογές για ένα android κινητό.

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ.

Edited by Sofos_5

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά πρόσφατα βγήκε το popcorn time(online παρακολούθηση ταινιών) για android.Σύμφωνα με το παρακάτω άρθρο http://theultralinx.com/2014/05/popcorn-time-android-apk.html ,η συγκεκριμένη εφαρμογή μπορεί να είναι επιβλαβής για το κινητό και μας προτρέπει να μην την εγκαταστήσουμε.Ποτέ δεν είχα και ούτε πρόκειται να βάλω antivirus στο κινητό,αλλά απ την άλλη με έβαλε σε σκέψεις το συγκεκριμένο άρθρο και δεν ξέρω αν πρέπει να την εγκαταστήσω ή οχι.Τι προτείνετε...?

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά πρόσφατα βγήκε το popcorn time(online παρακολούθηση ταινιών) για android.Σύμφωνα με το παρακάτω άρθρο http://theultralinx.com/2014/05/popcorn-time-android-apk.html ,η συγκεκριμένη εφαρμογή μπορεί να είναι επιβλαβής για το κινητό και μας προτρέπει να μην την εγκαταστήσουμε.Ποτέ δεν είχα και ούτε πρόκειται να βάλω antivirus στο κινητό,αλλά απ την άλλη με έβαλε σε σκέψεις το συγκεκριμένο άρθρο και δεν ξέρω αν πρέπει να την εγκαταστήσω ή οχι.Τι προτείνετε...?

Την έχω εγκαταστήσει στο note 8 μου. Η εφαρμογή θέλει δουλειά ακόμα. Λίγες ταινίες ξεκινάνε σωστά και τρώει κολλήματα. Δεν αξίζει προς το παρόν..

Την είχα δοκιμάσει και εγώ και με απογοήτευσε. Προσωπικά θα πρότεινα το TV Portal το οποίο χρησιμοποιώ εδώ και πάνω από ένα χρόνο, (από όταν ήταν στο Play Store) και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II