adricla Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Γειά σε όλους! Ψάχνω μια εφαρμογή που να δείχνει ποιοι είναι συνδεμενοι στο δίκτυο wifi, να μπορώ να δω πόσα δεδομένα κατεβάζει και να μπορώ να τον μπλοκάρω προσωρινά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Γειά σε όλους! Ψάχνω μια εφαρμογή που να δείχνει ποιοι είναι συνδεμενοι στο δίκτυο wifi, να μπορώ να δω πόσα δεδομένα κατεβάζει και να μπορώ να τον μπλοκάρω προσωρινά... Για αρχή δες αυτή που σου λέει πόσοι είναι συνδεδεμένοι. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.overlook.android.fing Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Δες το fing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Καλό το fing σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Για να μπλοκάρω ένα από αυτά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Γιατί δεν μπλοκάρεις από το ρούτερ; Ή γιατί δεν βάζεις κωδικό έτσι ώστε να ορίζεις εσύ μόνο ποιοι θα χρησιμοποιουν το ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Είμαι σε ξενοδοχείο και θέλω να βλέπω από το κινητό ή από το tablet.. Έχω κωδικό στο wifi απλά είναι κάποιοι που κατεβάζουν όλοι μέρα και απλά θέλω να τους freezaro για να το δουλεύουν όλοι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Από το ρούτερ έχεις αυτή τη δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Από το ρούτερ έχεις αυτή τη δυνατότητα. Αφού σου λέει είναι σε ξενοδοχείο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 +1 και απο μενα,μαζι με το HD Widgets-με παροχο καιρου ομως το Weather underground. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Αφού σου λέει είναι σε ξενοδοχείο.... Μπορώ να έχω πρόσβαση στο modem... Απλά έλεγα μήπως υπήρχε κάποια εφαρμογή που να κάνει αυτό που ζητάω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Μπορώ να έχω πρόσβαση στο modem... Απλά έλεγα μήπως υπήρχε κάποια εφαρμογή που να κάνει αυτό που ζητάω.. Δηλαδή θέλεις μια εφαρμογή που όταν πας σε καφετέρια να τους πετάς όλους έξω? λογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Δηλαδή θέλεις μια εφαρμογή που όταν πας σε καφετέρια να τους πετάς όλους έξω? λογικό? αν ειναι ο ιδιοκτητης της καφετεριας και κατοχος του δικτυου....ναι απολυτα λογικο. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Όχι δεν θέλω να τους πετάω.. Απλά να παρατηρώ ποίοι δουλεύουν το ίντερνετ περισσότερο... Που πιθανόν να κατεβάζουν διάφορα... Και θέλω σαν να τους βάζω τιμωρία. Να μην έχουν πρόσβαση μόνο αυτοί.. Καταλάβατε??? Η μάλλον ζητάω πολλά εε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileakias Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Είμαι σε ξενοδοχείο και θέλω να βλέπω από το κινητό ή από το tablet.. Έχω κωδικό στο wifi απλά είναι κάποιοι που κατεβάζουν όλοι μέρα και απλά θέλω να τους freezaro για να το δουλεύουν όλοι.. Μπορεις αν θες να μπλοκαρεις οσες mac address θελεις και ετσι να μπλοκαρεις εντελως την προσβαση τους στο ιντερνετ. Καθε mac address ειναι μοναδικο ειτε σε ασυρματη καρτα δικτυου, ειτε σε ενσυρματη, ειτε σε οτιδηποτε μπαινει στο δικτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Δεν υπάρχει και εφαρμογή για αυτό σωστά?? Πρέπει να το κάνω από το ρουτερ.... Και που χρόνο να μπαίνω στις ρυθμίσεις του ρουτερ και να το κάνω.... Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!! Αν βρεθεί κάτι η ξέρει κάποιος αν υπάρχει λύση.. Θα με βοηθούσε αρκετά!! Καλό απόγευμα από Κρήτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Φίλε μου υπάρχει εφαρμογή για να μπορείς να μπλοκάρεις όποιων θες αλλά πρώτον απαγορεύετε η συζήτηση της εδώ σαν παράνομη και δεύτερων χρειάζεται να είσαι ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Φίλε μου υπάρχει εφαρμογή για να μπορείς να μπλοκάρεις όποιων θες αλλά πρώτον απαγορεύετε η συζήτηση της εδώ σαν παράνομη και δεύτερων χρειάζεται να είσαι ρουτ. Υπάρχει εφαρμογή android που μπορείς να μπλοκάρεις κάποιον να μπαίνει στο ρουτερ , αν το ρουτερ δεν έχει απο μόνο του mac filtering?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Wifikill είναι η εφαρμογή. Δεν υπάρχει στο play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Έχω ενα ρουτερ thomson tg782 της cyta. Δεν υποστηρίζει Mac filtering. Αυτή η εφαρμογή θα κάνει δουλειά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileakias Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Δεν νομιζω να υπαρχει ρουτερ που δεν εχει mac address filtering μαλλον δεν εχεις βρει το μενου που δηλωνεις τις mac address που θελεις να μπλοκαρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Δυστυχώς υπάρχει και είναι το δικό μου! to tg782t έχει κανονικά το tg782 που έχω εγώ δεν έχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Θέλω να διαγράψω ένα αρχείο(gps.conf) από την μνήμη του κινητού(etc) και δεν μπορώ. Έχω δοκιμάσει και το root browser και ενώ δείχνει ότι το διαγράφει,το αρχείο παραμένει :angry: Δεν γίνεται ούτε αντικατάσταση ούτε δέχεται κανενός είδους τροποποίηση,δηλαδή σαν να είναι κλειδωμένο. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να μου κάνει αυτή τη δουλειά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Θέλω να διαγράψω ένα αρχείο(gps.conf) από την μνήμη του κινητού(etc) και δεν μπορώ. Έχω δοκιμάσει και το root browser και ενώ δείχνει ότι το διαγράφει,το αρχείο παραμένει :angry: Δεν γίνεται ούτε αντικατάσταση ούτε δέχεται κανενός είδους τροποποίηση,δηλαδή σαν να είναι κλειδωμένο. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να μου κάνει αυτή τη δουλειά; Όταν πας να το διαγραψεις έχεις κλειστό το GPS εκείνη την στιγμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Όταν πας να το διαγραψεις έχεις κλειστό το GPS εκείνη την στιγμή; Ναι πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) Θέλω να διαγράψω ένα αρχείο(gps.conf) από την μνήμη του κινητού(etc) και δεν μπορώ. Έχω δοκιμάσει και το root browser και ενώ δείχνει ότι το διαγράφει,το αρχείο παραμένει :angry: Δεν γίνεται ούτε αντικατάσταση ούτε δέχεται κανενός είδους τροποποίηση,δηλαδή σαν να είναι κλειδωμένο. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να μου κάνει αυτή τη δουλειά; Το gps.conf είναι αρχείο ρυθμίσεων του gps του κινητού. Θέλει root κινητό. Η διαδικασία είναι να αντικαταστήσεις με οποιονδήποτε explorer που δουλεύει με root (π.χ. ES File Explorer File Manager - αρκεί να ενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις του τις επιλογές root και στον αρχικό κατάλογο να βάλεις σκέτο / για να τους βλέπεις όλους- το υπάρχον αρχείο gps.conf στο φάκελο /system/etc με αυτό (Το gps.conf είναι στον φάκελο /etc. Πρέπει να δώσετε δικαιώματα rw στον φάκελο για να μπορείτε να διαγράψετε/αντικαταστήσετε αρχεία εκεί. Άρα πατάς παρατεταμένα πάνω του και επιλέγεις permissions. Εκεί βάζεις rw--r--r (read από όλους και write μόνο στο owner) Πως δίνουμε δικαιώματα root (πρέπει να είναι το τηλέφωνο root) στο ES Explorer: ES Explorer / πατάς κάτω αριστερά Ρυθμίσεις/Επιλογές Root/Εξερευνητής Root τικάρεις εκεί /και Προσάρτηση συστήματος ως εγγράψιμος τικάρεις και εκεί. 1. Copy file gps.conf into /etc/ of the system (not sd-card) using ES File Explorer. You must have SYSTEM set to Mounted and Root enabled. Check your explorer app's SETTINGS to do this. 2. Reboot the device Edited May 13, 2014 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts