telmusic Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Θελω να κατεβάσω τα αρχεια που εχω στο dropbox αλλα δεν βρίσκω καποια επιλογη που να μου επιτρεπει να επιλεξω πχ ένα φακελο η όλα τα περιεχόμενα του για μεταφορα στο κινητο μου. Το μονο που μπορώ είναι να τα παρω ένα ένα.. Δεν υπαρχει επιλογή ώστε να μπορω τα παρω όλα μαζι; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Θελω να κατεβάσω τα αρχεια που εχω στο dropbox αλλα δεν βρίσκω καποια επιλογη που να μου επιτρεπει να επιλεξω πχ ένα φακελο η όλα τα περιεχόμενα του για μεταφορα στο κινητο μου. Το μονο που μπορώ είναι να τα παρω ένα ένα.. Δεν υπαρχει επιλογή ώστε να μπορω τα παρω όλα μαζι; Βάλε την εφαρμογή Folder Downloader for Dropbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Πείτε μου μια εφαρμογή να εγκαταστήσω στα δύο κινητά και τα δύο ταμπλετ της οικογένειας και να βλέπω από το πισι τις κάρτες μνήμες τους αφού βέβαια όλα είναι συνδεδεμένα ασύρματα πάνω στο δίκτυο.κατεβασα το wifi file tranfer pro και ολα οκ! τρωει μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 κατεβασα το wifi file tranfer pro και ολα οκ! τρωει μπαταρια? Κατι πιο απλο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop&hl=el Αν και βεβαια αυτη η χρηση θα μπορουσε να θεωρηθει και παρανομη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 (edited) Κατι πιο απλο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop&hl=el Αν και βεβαια αυτη η χρηση θα μπορουσε να θεωρηθει και παρανομη... Βολεύτηκα με το wifi file transfer pro που κάποτε το είχα αγοράσει κιόλας. Άλλη ερώτηση. Με αυτό τον τρόπο από το πισι βλέπω όλα τα κινητά, ταμπλετ. ΑΠΌ ΤΑ ΚΙΝΗΤΆ Η ΤΑΜΠΛΕΤ μπορώ κάπως να δω του υπολογιστή τα αρχεία;; Edited May 11, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 εχω ενεργοποιήσει την συσκευη μου το φορητο σημειο προσβασης (χοτσποτ) για να μπενει ενας φιλος μου στο ιντερνετ απο το κινητο του αλλα του ζηταει κωδικο προσβασης. που τον βρισκω? ΕDIT: το βρικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Βολεύτηκα με το wifi file transfer pro που κάποτε το είχα αγοράσει κιόλας. Άλλη ερώτηση. Με αυτό τον τρόπο από το πισι βλέπω όλα τα κινητά, ταμπλετ. ΑΠΌ ΤΑ ΚΙΝΗΤΆ Η ΤΑΜΠΛΕΤ μπορώ κάπως να δω του υπολογιστή τα αρχεία;; Το κάνω αυτό με τον solid explorer με σύνδεση smb, για να βλέπω όσους φακέλους έχω κάνει share. Σίγουρα το κάνουν και άλλοι file explorers. Γίνεται και με το team viewer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Το κάνω αυτό με τον solid explorer με σύνδεση smb, για να βλέπω όσους φακέλους έχω κάνει share. Σίγουρα το κάνουν και άλλοι file explorers. Γίνεται και με το team viewer. Βολεύτηκα με το wifi file transfer pro που κάποτε το είχα αγοράσει κιόλας. Άλλη ερώτηση. Με αυτό τον τρόπο από το πισι βλέπω όλα τα κινητά, ταμπλετ. ΑΠΌ ΤΑ ΚΙΝΗΤΆ Η ΤΑΜΠΛΕΤ μπορώ κάπως να δω του υπολογιστή τα αρχεία;; Την ιδια δουλεια κανω και γω αλλα με διαφορετικο file manager,τον es file explorer.Επισης οταν πηγαινω σε μαγαζια με free wifi δεν φανταζεσαι τι αλλο μπορω να κανω... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Την ιδια δουλεια κανω και γω αλλα με διαφορετικο file manager,τον es file explorer.Επισης οταν πηγαινω σε μαγαζια με free wifi δεν φανταζεσαι τι αλλο μπορω να κανω... ;)δηλαδη οταν πηγαινω σε μια καφετερια με free wifi μπορει καποιος να μπει να δει τα αρχεια μου?πως μπορω να προστατευτω? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κάνω αυτό με τον solid explorer με σύνδεση smb, για να βλέπω όσους φακέλους έχω κάνει share. Σίγουρα το κάνουν και άλλοι file explorers. Γίνεται και με το team viewer.συνδεθηκα μεσω solid αλλα τωρα στο πισι βλεπω τους φακελους του κινητου.απο το κινητο πως βλεπω τους shared του πισι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) δηλαδη οταν πηγαινω σε μια καφετερια με free wifi μπορει καποιος να μπει να δει τα αρχεια μου?πως μπορω να προστατευτω? Εφοσον συνδεεσαι σε ελευθερο δικτυο εισαι εκτεθειμενος απο παντου,εχω την εντυπωση οτι το clean master σε προστατευει απο τετοιου ειδους επιθεσεις.Μπoρεις να προστατευτεις με καποιο antrivirus ισως αλλα δεν το εχω ψαξει τοσο πολυ το θεμα για να σου πω με σιγουρια.Με συγκεκριμενες εφαρμογες μπορουν να σε βλαψουν αλλα δεν τις ξερουν και πολλοι οποτε μην σκας ;) edit : βαζεις αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gurkedev.wifiprotector μολις καποιος προσπαθησεις να σου κανει hijacking επιθεση τοτε αμεσως διακοπτει η εφαρμογη την οποιαδηποτε συνδεση στο διαδικτυο και σε προειδοποιει οτι καποιος προσπαθησε να συνδεθει στην συσκευη σου.Επισης σου λεει αν το δικτυο με το οποιο εχεις συνδεθει ειναι ασφαλες. Edited May 12, 2014 by anastasiszn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ξερετε που μπορουμε να βρουμε την προηγουμενη εκδοση του Nova Go; γιατι η τελευταια δεν ανοιγει τα καναλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Ξερετε που μπορουμε να βρουμε την προηγουμενη εκδοση του Nova Go; γιατι η τελευταια δεν ανοιγει τα καναλια Στείλε μου με πμ το Gmail σου να στην στείλω. Αυτό με τα free wifi μπορείς να το κάνεις και με τον solid Explorer? Και αν στο wifi υπάρχει κωδικός αλλά είναι συνδεδεμένες οι συσκευές γίνετε αυτό; Edited May 12, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Στείλε μου με πμ το Gmail σου να στην στείλω. Αυτό με τα free wifi μπορείς να το κάνεις και με τον solid Explorer? Και αν στο wifi υπάρχει κωδικός αλλά είναι συνδεδεμένες οι συσκευές γίνετε αυτό; Όταν κάποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες στο ίδιο WiFi είναι σαν οποιοδήποτε ενσύρματο δίκτυο - εάν κάποιος μοιράζει αρχεία με οποιοδήποτε πρωτόκολλο (smb, nfs, κλπ) και χωρίς μέτρα ασφαλείας (firewall, password, κλπ) προφανώς μπορούν να τα δούν όσοι είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο και χρησιμοποιούν τα ίδια πρωτόκολλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Όταν κάποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες στο ίδιο WiFi είναι σαν οποιοδήποτε ενσύρματο δίκτυο - εάν κάποιος μοιράζει αρχεία με οποιοδήποτε πρωτόκολλο (smb, nfs, κλπ) και χωρίς μέτρα ασφαλείας (firewall, password, κλπ) προφανώς μπορούν να τα δούν όσοι είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο και χρησιμοποιούν τα ίδια πρωτόκολλα. Με χρήση password, firewall και με μια VPN σύνδεση δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα! Αλλά θα πρέπει να πέσεις στον τρελό χακερά για να κάτσει να ασχοληθεί με όλα αυτά, ο οποίος πίστεψε με δεν θα χάσει τον χρόνο του γυρνώντας σε ελεύθερα δίκτυα. Θα κάτσει σπίτι του και θα ασχοληθεί με πιο σοβαρούς - ενδιαφέροντες στόχους. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Παιδιά επειδή δεν κατάλαβα τίποτα μπορείτε να τα πείτε πιο απλά; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileakias Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Πως μπορω στο viber να στειλω μυνημα ή να παρω τηλ σε ενα νουμερο που δεν το εχω στις επαφες μου αλλα χωρις να το προσθεσω στις επαφες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Για να μην ψάχνω ατελείωτα, μπορείτε να μου πείτε ποια ειναι η καλύτερη εφαρμογή για καιρό; Έχω το LG G2, αν έχει να κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Weather and clock widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Για να μην ψάχνω ατελείωτα, μπορείτε να μου πείτε ποια ειναι η καλύτερη εφαρμογή για καιρό; Έχω το LG G2, αν έχει να κάνει. Φίλε μου Πολλά θα ακούσεις και ο καθένας θα σου πει το δικό του εγώ παίζω στοίχημα καφέ αν στην περιοχή του Πειραιά δεν πέσει μέσα είναι τέλεια στις προβλέψεις όλον τον χειμώνα μόνο μια βροχή ξέφυγε και μιλάω να πέφτει μέσα και στην ώρα που 6th βρέξει με +- 1 2 ώρες. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather Όλα αυτά είναι η προσωπική μου γνώμη - εμπειρία με την εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Εγκρίνω και εγώ. Πέφτει μέσα στις προβλέψεις της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Φίλε μου Πολλά θα ακούσεις και ο καθένας θα σου πει το δικό του εγώ παίζω στοίχημα καφέ αν στην περιοχή του Πειραιά δεν πέσει μέσα είναι τέλεια στις προβλέψεις όλον τον χειμώνα μόνο μια βροχή ξέφυγε και μιλάω να πέφτει μέσα και στην ώρα που 6th βρέξει με +- 1 2 ώρες. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather Όλα αυτά είναι η προσωπική μου γνώμη - εμπειρία με την εφαρμογή Μια από τα ίδια...όσες εφαρμογές έχω ψάξει είναι από τις πιο πλήρης με το widget της να δείχνει τα απαραίτητα στοιχεία και με τις πιο σωστές ενδείξεις καιρικών συνθηκών σε σχέση με άλλες. Από την άλλη επίσης καλή είναι και η weather underground λίγο που δοκίμασα αλλά δεν έχει ένδειξη ώρας κ.α. πληροφοριών της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileakias Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Να ρωτησω τι ακριβως κανει η επιλογη νεο ή ολα οταν εγκαθιστας ενα προγραμμα που ηδη υπαρχει σε κινητα με android 4.3 και ανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Καλημερα παιδια,εχει δουλεψει κανεις αυτη την εφαρμογη? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enterprisingapps.android.wolfwifipro Πολλα μου φανηκαν τα 37 ευρω γιαυτο ειπα να ρωτησω μπας και εχει καμια τρελη λειτουργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Καλημερα παιδια,εχει δουλεψει κανεις αυτη την εφαρμογη? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enterprisingapps.android.wolfwifipro Πολλα μου φανηκαν τα 37 ευρω γιαυτο ειπα να ρωτησω μπας και εχει καμια τρελη λειτουργια.Καλημέρα. Μάλλον με τόσα λεφτά θα μπαίνει στην NASSA:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Παιδιά επειδή δεν κατάλαβα τίποτα μπορείτε να τα πείτε πιο απλά; Πες μου τι ακριβώς θέλεις για να σε βοηθήσω :) Αν και όπως έγραψα πριν, όλα αυτά είναι ακραία μέτρα προστασίας για τον καθημερινό απλό χρήστη. Άποψη μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts