eltsele Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Αν τα ανοίξω με Boat, μου δίνει την επιλογή να το ανοίξω μέσω Store κι όχι στον browser. Δεν έχω πρόβλημα με το Tapatalk, τα ανοίγει κανονικά. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή που να σου κάνει ότι η μαμά εφαρμογή στο Wifi,δλη να σε πηγαίνει κατευθείαν στο μενού ποιά δίκτυα υπάρχουν στην συσκευή σου για να συνδεθείς. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή που να σου κάνει ότι η μαμά εφαρμογή στο Wifi,δλη να σε πηγαίνει κατευθείαν στο μενού ποιά δίκτυα υπάρχουν στην συσκευή σου για να συνδεθείς. δοκιμασε το wifinder https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pgmsoft.wifinder&hl=el εχει 2 χρονια να παρει update αλλα αν καταλαβα καλα ισως σε βολεψει Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gourgi Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Με γλώσσα συστήματος Ελληνικά δεν είναι και η πλοήγηση στα ελληνικά; Δεν δοκίμασα με ελληνική γλώσσα συστήματος.τώρα έχω αγγλική και δεν γίνεται.Υπάρχει άλλος τρόπος? Παράθεση Όσο ζω , μαθαίνω ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) Στο ταπαταλκ otan ειχα την εκδοση 2.1.3 το έβγαζε απευθείας το play store τωρα εβαλα την τελευταία και ετσι μπαίνει μονο μεσο βροουζερ Edited April 2, 2014 by costasibiza84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Ποιο organizer προτείνετε; θέλω να έχει ωραίο interface Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Μετά από εγκατάσταση του adfree.....παρατήρησα ότι το tapatalk (ver. 4.8) δεν μπορεί πλέον να συνδεθεί (εμφανίζει και ανάλογο μήνυμα ότι ίσως χρησιμοποιώ κάποιο ad blocker) Έχετε ανάλογη εμπειρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Μετά από εγκατάσταση του adfree.....παρατήρησα ότι το tapatalk (ver. 4.8) δεν μπορεί πλέον να συνδεθεί (εμφανίζει και ανάλογο μήνυμα ότι ίσως χρησιμοποιώ κάποιο ad blocker) Έχετε ανάλογη εμπειρία? Έχω το AdAway και μου το έκανε κι εμένα σήμερα μόλις έκανα update στο Tapatalk, μου έβγαζε κάποιο μήνυμα ότι ίσως δεν είναι σωστά τα APN του κινητού ή ότι φταίει κάποιου είδους ad block app). Μέσα στα forum που είμαι signed in έμπαινε χωρίς πρόβλημα, απλά δεν φόρτωνε τα avatar και φωτογραφίες, ενώ πετούσε συνέχεια το εκνευριστικό παραπάνω μήνυμα. Έκανα update τα filehosts του AdAway και πλέον το Tapatalk παίζει μια χαρά, όπως πρώτα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Εγώ χρησιμοποιώ το Adfree γιατί το Adaway γενικά μου έκανε αρκετά κολλήματα κυρίως στο να δημιουργήσει το νέο host file. Όσο αφορά τη σύνδεση του tapatalk...σίγουρα κάποια εγραφή το κόβει....αλλά άντε να τη βρεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Σε έναν οδηγό root που έβλεπα. προτείνει σε μια ροουταρισμένη συσκευή να περάσουμε την εφαρμογή busybox... Βοήθάει κάπου η εν λόγω εφαρμογή η απλά κάνεις install/unistall τις εφαρμογές??? Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Και εγώ με Adaway κανένα πρόβλημα με το τελευταίο Tapatalk. Έχω όμως άλλο πρόβλημα με το νέο Tapatalk. Στα καλά καθούμενα, βγάζει συνεχώς ενημερώσεις για κάθε νέο θέμα που ανοίγεται σε μια συγκεκριμένη ενότητα. Στο μεταξύ δεν το κάνει σε αλλά φόρουμ που είμαι γραμμένος. Μόνο στο ipmart. Και είναι κουραστικό συνέχεια να βλέπω ειδοποιήσεις για κάθε νέο θέμα που ανοίγεται στα Android applications. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gourgi Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Δεν δοκίμασα με ελληνική γλώσσα συστήματος.τώρα έχω αγγλική και δεν γίνεται.Υπάρχει άλλος τρόπος?απαντάω στον εαυτό μου.Όσοι έχουν ρουτ βάζουν το xposed framework και την εφαρμογή app settings και αλλάζουν την γλώσσα locale της εφαρμογής google maps στα ελληνικά Παράθεση Όσο ζω , μαθαίνω ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Ρε παιδιά το hangouts σε εσάς ανάβει την οθόνη όταν έρχεται κάποιο μήνυμα; ουτε στα κανονικά ουτε στα online το κανει σε μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Ρε παιδιά το hangouts σε εσάς ανάβει την οθόνη όταν έρχεται κάποιο μήνυμα; ουτε στα κανονικά ουτε στα online το κανει σε μενα Δεν ανάβει γενικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Εμένα ανάβει σε κάθε περίπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Δεν ανάβει γενικά Εμένα ανάβει σε κάθε περίπτωση Ακριβως αυτό. Σε αλλους ανάβει και σε αλλους όχι. Τι παιζει ρολο όμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Μπορεί να παίζει ρόλο αν έχεις led στη συσκευή σου. Οι εφαρμογές ανάβουν συνήθως το led όταν υπάρχει και όχι την οθόνη. Μερικές έχουν και επιλογή βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Μπορεί να παίζει ρόλο αν έχεις led στη συσκευή σου. Οι εφαρμογές ανάβουν συνήθως το led όταν υπάρχει και όχι την οθόνη. Μερικές έχουν και επιλογή βέβαια. Ναι πιθανόν να ανάβει δεν μπορω να πω μιας και εμένα δεν έχει. Αλλά το γιατι σε κάποιους ανάβει και η οθονη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Κάποιο πολύ καλό πρόγραμμα για διάβασμα βιβλίων αρχείων :-pdf wired κτλπ που να μπορείς να υπογραμμίσεις και να κρατήσεις σημειώσεις για το ποτέ 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 καλημερα παιδες, εχω απο περισυ να ασχοληθω με το συγκεκριμενο και θα ηθελα τη γνωμη σας. Ψαχνω μια εφαρμογη για black list, που να λειτουργει καλα, και να μην ειναι πολυ βαρια, για samsung galaxy S2. Περισυ ειχα το calls black list Νομιζω αλλα καμια φορα καλουσε στον αλλο και μετα του το εκλεινε.. Υπαρχει καμια που να δουλευει τελεια και χωρις root? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Ψαχνω μια εφαρμογη για black list, που να λειτουργει καλα, και να μην ειναι πολυ βαρια, για samsung galaxy S2. Υπαρχει καμια που να δουλευει τελεια και χωρις root? Δεν σου δίνει η συσκευή από μόνη της αυτή τη λειτουργία μέσα από τις ρυθμίσεις των κλήσεων? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Extreme Call Blocker( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greythinker.punchback&hl=el ) Το εχω 1 χρονο, χωριs κανενα κολλημα...κανει οτι θελεις,και με πολλες επιλογες.Κυριως, κανει mute την κληση,χωρις να το κλεινει στα μουτρα του αλλου.Και ΔΕΝ χρειαζεται root ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν σου δίνει η συσκευή από μόνη της αυτή τη λειτουργία μέσα από τις ρυθμίσεις των κλήσεων? Extreme Call Blocker( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greythinker.punchback&hl=el ) Το εχω 1 χρονο, χωριs κανενα κολλημα...κανει οτι θελεις,και με πολλες επιλογες.Κυριως, κανει mute την κληση,χωρις να το κλεινει στα μουτρα του αλλου.Και ΔΕΝ χρειαζεται root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 καλημερα παιδες, εχω απο περισυ να ασχοληθω με το συγκεκριμενο και θα ηθελα τη γνωμη σας. Ψαχνω μια εφαρμογη για black list, που να λειτουργει καλα, και να μην ειναι πολυ βαρια, για samsung galaxy S2. Περισυ ειχα το calls black list Νομιζω αλλα καμια φορα καλουσε στον αλλο και μετα του το εκλεινε.. Υπαρχει καμια που να δουλευει τελεια και χωρις root? Ναι, της συσκευής από τις ρυθμίσεις κλήσεων, δουλεύει πολύ καλύτερα από κάθε άλλη Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 οντως εχετε δικιο, ειχα σονυ που δεν το εχει.. Βεβαια δειχνει συνεχεια κατειλλημενο και θα προτιμουσα να λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμος (δλδ κλειστο). Αυτο που ειχα εγω περισυ απαντουσε και το εκλεινε αμεσως, και ηταν λιγο καφριλα να τους χρεωνεις.. Σας ευχαριστω πολυ, θα το αφησω με το στοκ και θα δοκιμασω και το extreme Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 (edited) Παίδες καλημέρα, η πολύ καλή εφαρμογή για Windows "CCleaner" τώρα διαθέσιμη κ στο Android, είναι σε beta κ θα πρέπει πρώτα να γίνετε beta testers στη κοινότητα G+, πληροφορίες εδώ https://plus.google.com/103362249650153555429/posts/7radMyDpSTp Edited April 4, 2014 by dimitris762 Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts