Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους,

η ερώτηση ενδεχομένως να είναι βλακώδης,αλλά είμαι φρέσκος στο Android.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή η λειτουργία (android 4.3) που να σου δίνει τη δυνατότητα να κλειδώνεις έναν φάκελο?

είτε με κωδικό ή κάποιο άλλο τρόπο οεο?

:(

καποια απο αυτες θα σε βολεψουν

https://play.google.com/store/search?q=lock%20folders&hl=el

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

παιδια στο tapatalk πως γινεται να παρακολουθω συγκεκριμενο θεμα καποιου φορουμ κατι σαν αγαπημενο?

Απλα κανεις subscribe πατώντας το αστερακι στη πανω μπάρα του θέματος.

Samsung Galaxy S20 FE 5G:)

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

Παιδια οποιοε χρησιμοποιει την εφαρμογη για μηνυματα icmess μπορει να μου πει αν υπαρχει 160 χαρακτηρες στα ελληνικα? Και πως το ενεργοποιω?

Δεν χάνεις ποτέ ξανά αγώνα!

https://play.google.com/store/apps/details?id=bside.extremeambient.net.motorsports2google

Καλή σεζόν να έχουμε!

καμια καλη εφαρμογη για αντικατασταση της stock εφαρμογης της καμερας υπαρχει;

Camera zoom fx

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Δεν χάνεις ποτέ ξανά αγώνα!

https://play.google.com/store/apps/details?id=bside.extremeambient.net.motorsports2google

Καλή σεζόν να έχουμε!

Πολύ καλή! :thumbup:

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Ρε παιδια θελω μια εφαρμογη που να στελνω μηνυματα κειμενου/ηχητικα/εικονες, αλλα να ειναι απευθειας απο συσκευη σε συσκευη, και να μην περνανε μεσω ιντερνετ. Με λιγα λογια το θελω οταν ειμαι σπιτι για να επικοινωνουν μεταξυ τους συσκευες απο αλλο οροφο, αλλα ασυρματα μεσω wifi/bluetooth κτλ αλλα χωρις τα δεδομενα να περνανε απο ιντερνετ...

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Ρε παιδια θελω μια εφαρμογη που να στελνω μηνυματα κειμενου/ηχητικα/εικονες, αλλα να ειναι απευθειας απο συσκευη σε συσκευη, και να μην περνανε μεσω ιντερνετ. Με λιγα λογια το θελω οταν ειμαι σπιτι για να επικοινωνουν μεταξυ τους συσκευες απο αλλο οροφο, αλλα ασυρματα μεσω wifi/bluetooth κτλ αλλα χωρις τα δεδομενα να περνανε απο ιντερνετ...

Αν είναι wifi, τι πρόβλημα έχεις να περνάνε ίντερνετ. Δεν υπάρχει κόστος, έτσι κι αλλιώς.

Ψάξε στο μάρκετ, υπάρχουν αρκετές, αλλά 2-3 που δούλεψα, ήταν αδύνατον να τις σεταρω σωστά.

Edited by pavlitakis1

καμια καλη εφαρμογη για αντικατασταση της stock εφαρμογης της καμερας υπαρχει;

Βρες απο xda την καμερα του nexus 5 ειναι πολυ καλη! Γρηγορη σφαιρα!

Επισης dslr camera pro

Camera zoom fx

Αν δε κάνω λάθος, δεν έχει panorama mode, σωστά;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

παιδια στο tapatalk πως γινεται να παρακολουθω συγκεκριμενο θεμα καποιου φορουμ κατι σαν αγαπημενο?

Στο θεμα που διαβαζεις κλικ στο κουμπι μενου και παρακολουθηση.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Δωρεάν 500mb για το steganos VPN. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.steganos.onlineshield

Άλλα 500 δίνει και το tunnel bear.

Ρε παιδιά μια βοήθεια. Εγκατεστησα το amazon appstore και απο τη στιγμη που εκανα login το interface έγινε ιταλικό. Δεν μπόρεσα να βρω πουθενά ρύθμιση για τη γλώσσα. Ουτε στην εφαρμογή, ουτε στο site. Γνωρίζετε τίποτα για αυτό;;

Ρε παιδιά μια βοήθεια. Εγκατεστησα το amazon appstore και απο τη στιγμη που εκανα login το interface έγινε ιταλικό. Δεν μπόρεσα να βρω πουθενά ρύθμιση για τη γλώσσα. Ουτε στην εφαρμογή, ουτε στο site. Γνωρίζετε τίποτα για αυτό;;

Προφανώς κατέβασες το Ιταλικό.

Βάλε το Αμερικάνικο ή το Αγγλικό.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

εχω παραγγειλει το moto g για την γυναικα μου και επειδη της πηρα το 8 γιγα θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει τροποσ να ανεβαζει απευθειας και μονο του τις φωτογραφιες που τραβαει απο το κινητο στο google drive.θελω αααααααααν γινεται να ανεβαινουν και καπακι να μην επιβαρυνουν αλλο την μνημη της συσκευης..
:thanks:

εχω παραγγειλει το moto g για την γυναικα μου και επειδη της πηρα το 8 γιγα θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει τροποσ να ανεβαζει απευθειας και μονο του τις φωτογραφιες που τραβαει απο το κινητο στο google drive.θελω αααααααααν γινεται να ανεβαινουν και καπακι να μην επιβαρυνουν αλλο την μνημη της συσκευης..

Υπάρχει η λύση του Google+ photos που κάνει auto backup υπό συνθήκες (π.χ. when on wifi only, when charging).

Άλλη λύση είναι το Folder Sync Lite που πάλι έχει "συνθήκες" που επιλέγεις εσύ, και μπορείς να το ρυθμίσεις να σσου κάνει sync έναν φάκελο με το Google drive. Εγώ το χρησιμοποιώ για να κάνει upload τα backup μου.

Φρόντισε στις επιλογές όμως να κάνει Upload μόνο τα αρχεία που αλλάχθηκαν... ώστε να μην κάνει upload τις ίδιες φωτογραφίες ξανά και ξανά.

Υπάρχει η λύση του Google+ photos που κάνει auto backup υπό συνθήκες (π.χ. when on wifi only, when charging).

Άλλη λύση είναι το Folder Sync Lite που πάλι έχει "συνθήκες" που επιλέγεις εσύ, και μπορείς να το ρυθμίσεις να σσου κάνει sync έναν φάκελο με το Google drive. Εγώ το χρησιμοποιώ για να κάνει upload τα backup μου.

Φρόντισε στις επιλογές όμως να κάνει Upload μόνο τα αρχεία που αλλάχθηκαν... ώστε να μην κάνει upload τις ίδιες φωτογραφίες ξανά και ξανά.

θα πρεπει ομως να επιστρεφω στην εφαρμογη και να τις σβηνω ετσι δεν ειναι;

:thanks:

θα πρεπει ομως να επιστρεφω στην εφαρμογη και να τις σβηνω ετσι δεν ειναι;

Στο folder sync πρέπει να τικάρεις την επιλογή που σου δείχνω στη φωτογραφία, για να σβήνει τις φωτογραφίες όταν ανέβουν. Δεν το έχω δοκιμάσει αν δουλεύει αλλά φαντάζομαι ότι θα δουλεύει. [ATTACH]42719[/ATTACH]

Προφανώς κατέβασες το Ιταλικό.

Βάλε το Αμερικάνικο ή το Αγγλικό.

ευχαριστώ αλλά τελικά καμια σχέση. Για κάποιο λογο είχε μπει στο amazon οτι έχω βαση την Ιταλία... Και άλλαζε μονο απο τις ρυθμίσεις του kindle... Οτι να'ναι...

εχω το nexus 5 και το σεταρησα για πρωτη φορα με ενα gmail που τωρα δεν θυμαμαι το κωδικο του εμαιλ και δεν μπορω να κανω τιποτα. Ειχα σεταρει και αλλο ενα gmail στο κινητο και εβλεπα τα εμαιλ αλλα τωρα ουτε αυτο το εμαιλ μπορω να δω.Πως μπορω να κανω πρωτευων το δευτερο gmail που εχω και θυμαμαι τον κωδικο του και το πρωτο gmail δευτερευων?

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II