kostassmartphone Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Προσωπικά χρησιμοποιώ το afwall+, το οποίο όμως θέλει root! κάνει για την δουλειά που το θέλω; δηλαδή να "κόβει" την πρόσβαση μια εφαρμογής στα ιντερνετ απο το 3g? Το ροοτ δεν είναι πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Όταν συνδέομαι στο play.google , μου δείχνει όλες τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει στο κινητό , ακόμη και αυτές που απεγκατέστησα λόγω του ότι δεν μου άρεσαν / βόλεψαν . Υπάρχει τρόπος να τις αφαιρέσω από εκεί , ώστε να μου εμφανίζει μόνο όσες έχω εγκατεστημένες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Δεξιά έχουν ένα Χ κράτα λίγο πατημένη μια εφαρμογή που δεν έχεις τώρα μέσα στο κινητό σου. Στην συνέχεια κατέβα βρες και άλλες που είχες... Επέλεξε τες πάτα δεξιά και φύγανε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Εχω την εφαρμογη es file manager και βλεπω οτι εχει 245mb δεδομενα οταν παω στις ρυθμισεις.Αν πατησω να σβηστουν θα χασω οτι χει μεσα η καρτα μνημης μου η οχι? τρωει παρα πολυ χωρο και χωρις λογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Δεξιά έχουν ένα Χ κράτα λίγο πατημένη μια εφαρμογή που δεν έχεις τώρα μέσα στο κινητό σου. Στην συνέχεια κατέβα βρες και άλλες που είχες... Επέλεξε τες πάτα δεξιά και φύγανε ;) Δεν ήξερα ότι μπορείς να το κάνεις αυτό. Είτε υπήρχε από πάντα και ποτέ δεν το είχα επιχειρήσει οπότε τις έκανα διαγραφή μία-μία, ή είναι καινούριο feature. Ευχαριστώ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Πια εφαρμογή SMS με popup (εκτός handcent) θα μου συστήνατε; Έχει τόση ποικιλία το store. Textra ή 8sms. Αυτήν την περίοδο χρησιμοποιώ το πρώτο. Να ρωτήσω βρε παιδιά, παρατηρώ οτι στις περισσότερες απο αυτες τις εφαρμογές, δεν φαίνεται ο αριθμός αδιάβαστων μηνυμάτων πανω στο εικονίδιο της εφαρμογής. Ετσι είναι σε όλες αυτές τις εφαρμογές; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Τα δικά μου samsung στις ρυθμίσεις κλήσεων έχει την επιλογή απάντησης από το κεντρικό πλήκτρο. Thnx αλλά το hongmi δεν έχει, μονο answer gesture. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Έχετε να προτείνετε κάποιον καλό Dialer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Έχετε να προτείνετε κάποιον καλό Dialer? Μάλλον όλοι θα σου πουν για τον ExDialer. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Δεν ήξερα ότι μπορείς να το κάνεις αυτό. Είτε υπήρχε από πάντα και ποτέ δεν το είχα επιχειρήσει οπότε τις έκανα διαγραφή μία-μία, ή είναι καινούριο feature. Ευχαριστώ. Στις παλιές εκδόσεις μόνο μια μια γινόταν, από την 4.χ.χ μπορείς όλες μαζί. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχετε να προτείνετε κάποιον καλό Dialer? PIXELPHONE είναι τέλειος και για κινητά με δυο κάρτες. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.pixelrush&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Αφού το λες εσύ θα "πάρω" το πρώτο. Προς τα εκεί πήγαινα κι γω. :lol: Έμενα με έχει ενθουσιάσει το popup του, που μπορείς να το έχει και στο μη αυτόματο. Θα καταλάβεις αν βάλεις την εφαρμογή. Το μόνο που δε θυμάμαι είναι αν στο πετάει στη lockcreen. Επίσης είναι γρήγορη εφαρμογή. Το 8sms είναι η στοκ ουσιαστικά με κάποια έξτρα. Το τέλειο με το 8sms είναι ότι αν έχεις κλειστό το κινητό, σου λέει την ώρα που έστειλε το μήνυμα ο άλλος. Όπως σου είπα, εγώ αυτές τις δύο έχω ξεχωρίσει και πότε έχω τη μία πότε την άλλη. Να ρωτήσω βρε παιδιά, παρατηρώ οτι στις περισσότερες απο αυτες τις εφαρμογές, δεν φαίνεται ο αριθμός αδιάβαστων μηνυμάτων πανω στο εικονίδιο της εφαρμογής. Ετσι είναι σε όλες αυτές τις εφαρμογές; Έσυ έχεις καλομάθει με το one, γι' αυτό το ρωτάς. :) Έτσι είναι στην πλειοψηφία τους, εκτός αν έχεις κάποιον άλλον launcher που υποστηρίζει αυτή τη δυνατότητα (πχ nova) ή μερικές έχουν widget ακριβώς γι' αυτόν το σκοπό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Η εφαρμογή outlook δεν δουλεύει σωστά σήμερα. Είναι γενικό το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Τα 8sms και textra που προτάθηκαν υποστηρίζουν 160 χαρακτήρες Ελληνικά; Επίσης υπάρχει κάποια εφαρμογή για διαφορετική εμφάνιση των recent apps; Έχω δοκιμάσει και το edge και το switchr αλλά κανένα δεν με κάλυψε, καθώς θέλω να τις σβήνω κιόλας από τη λίστα. Είναι το μόνο που δεν μου αρέσει στο sense 5. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Τα 8sms και textra που προτάθηκαν υποστηρίζουν 160 χαρακτήρες Ελληνικά; Και βέβαια. Αν βάλεις το textra, μην παραξενευτείς αν στείλει με μικρά ένα σύντομο μήνυμα. Όταν περάσεις τους 70 χαρακτήρες παίρνει μπρος και τα στέλνει κεφάλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gourgi Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Τα 8sms και textra που προτάθηκαν υποστηρίζουν 160 χαρακτήρες Ελληνικά; Επίσης υπάρχει κάποια εφαρμογή για διαφορετική εμφάνιση των recent apps; Έχω δοκιμάσει και το edge και το switchr αλλά κανένα δεν με κάλυψε, καθώς θέλω να τις σβήνω κιόλας από τη λίστα. Είναι το μόνο που δεν μου αρέσει στο sense 5. Δες το "Fancy Switcher" https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jkab.fancyswitcher Παράθεση Όσο ζω , μαθαίνω ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Και βέβαια. Αν βάλεις το textra, μην παραξενευτείς αν στείλει με μικρά ένα σύντομο μήνυμα. Όταν περάσεις τους 70 χαρακτήρες παίρνει μπρος και τα στέλνει κεφάλαια. Ωραίος. Επέλεξα στις ρυθμίσεις το "Compact SMS messages" και όλα καλά. Γράφω με μικρά αλλά τα κεφαλαία στέλνει, και ο μετρητής είναι κανονικά στους 160 χαρ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 (edited) αναζητώ πρόγραμμα για ανάκτηση φωτό και βίντεο , έχει δοκιμάσει κάποιος κάποιο με επιτυχία ? Το τηλ είναι με εσ. μνήμη μόνο nexus 4. Εχω βρει μέχρι στιγμής τα 1)android recycle bin και 2) disk digger τα έχει δοκιμάσει κανείς με επιτυχία ή κάποιο άλλο αντίστοιχο ? edit λοιπόν Κύριοι...... σβήστε τις φωτό σας και μην σας νοιάζει τίποτα, υπάρχει η εφαρμογή https://play.google.com/st...skdigger&hl=el η οποία αν κάνετε μλκιες όπως εγώ σε σύντομο χρονικό διάστημα σας τις επαναφέρει Εμένα προσωπικά η free έκδοση μου τις επανέφερε ΟΛΕΣ !!! Τώρα μπορώ να πάω για ύπνο ήσυχος Edited February 15, 2014 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 ψάχνω μία εφαρμογή για να "κόβει" τα data όταν ξεπεράσουν τα ΧΧ ΜΒ στο ΧΧ χρονικό περιθώριο που θα της δίνω. Θέλω π.χ. να μη ξεπεράσω τα 50 mb από 15 ΦΕΒ μέχρι 22 ΦΕΒ και όταν φτάσω τα 14,9 mb να απενεργοποιήσει τη χρήση data. Προτάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 ψάχνω μία εφαρμογή για να "κόβει" τα data όταν ξεπεράσουν τα ΧΧ ΜΒ στο ΧΧ χρονικό περιθώριο που θα της δίνω. Θέλω π.χ. να μη ξεπεράσω τα 50 mb από 15 ΦΕΒ μέχρι 22 ΦΕΒ και όταν φτάσω τα 14,9 mb να απενεργοποιήσει τη χρήση data. Προτάσεις; Συνήθως είναι ενσωματωμένο στο android αυτό, αλλά για να ρωτάς μάλλον δεν το έχει το κινητό σου. Το 3g watchdog είναι πολύ καλό γι'αυτό που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 το ενσωματωμένο δε με βόλεψε καθόλου με τις περιόδους που θέλω να του βάζω. Θα δοκιμάσω το 3G WATCHDOG, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Η εφαρμογη tapatalk ειναι καλη;; τι ακριβως κανει; την εχει χρησιμοποιησει καποιος και να την ξερει καλα για να μας ενημερωσει;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 αναζητώ πρόγραμμα για ανάκτηση φωτό και βίντεο , έχει δοκιμάσει κάποιος κάποιο με επιτυχία ? Το τηλ είναι με εσ. μνήμη μόνο nexus 4. Εχω βρει μέχρι στιγμής τα 1)android recycle bin και 2) disk digger τα έχει δοκιμάσει κανείς με επιτυχία ή κάποιο άλλο αντίστοιχο ? edit λοιπόν Κύριοι...... σβήστε τις φωτό σας και μην σας νοιάζει τίποτα, υπάρχει η εφαρμογή https://play.google.com/st...skdigger&hl=el η οποία αν κάνετε μλκιες όπως εγώ σε σύντομο χρονικό διάστημα σας τις επαναφέρει Εμένα προσωπικά η free έκδοση μου τις επανέφερε ΟΛΕΣ !!! Τώρα μπορώ να πάω για ύπνο ήσυχος το λινκ δεν λειτουργει.Μπορεις να το ξαναβαλεις Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Η εφαρμογη tapatalk ειναι καλη;; τι ακριβως κανει; την εχει χρησιμοποιησει καποιος και να την ξερει καλα για να μας ενημερωσει;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Η καλύτερη εφαρμογή είναι. Έχεις όλα τα φόρουμ που παρακολουθείς, μαζεμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 το λινκ δεν λειτουργει.Μπορεις να το ξαναβαλεις ψάξε αν θες disk digger στο playstore Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Η εφαρμογη tapatalk ειναι καλη;; τι ακριβως κανει; την εχει χρησιμοποιησει καποιος και να την ξερει καλα για να μας ενημερωσει;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Αν είναι καλή; Ζημιά μου έχει κάνει και δε μπορώ να μπω από τον υπολογιστή πια. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts