Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις δοκιμάσει τις Runtastic Running & Exercise, Endomondo Sports Tracker, Sports Tracker, και λες the best;

Εκτός από την τελευταία που έχει και λιγότερα downloads, έχω την εντύπωση ό,τι όλοι μιλάνε για τις 2 πρώτες. Μήπως κάνει διαφορετικά πράγματα η Nike+ Running από τις άλλες;

Το πρώτο που λες το έχω δοκιμάσει αλλά δεν είναι του γούστου μου. Το nike running το χρησιμοποιώ πάνω από χρόνο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Γούστα είναι αυτά, σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι. Οπότε ο καθένας έχει τα best του και διαλέγει ότι θέλει.

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

μια καλή εφαρμογή για TV???
ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :)

μια καλή εφαρμογή για TV???

Μερικές σελίδες πίσω...:X

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5198498#post5198498

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Μερικές σελίδες πίσω...:X

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5198498#post5198498

2 λόγια παραπάνω....... που το βρίσκουμε; το lambda είναι add-on του 1ου ;

Δεν έχω χρόνο να γράψω αναλυτικά τώρα αλλά... Google is your friend!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378116

Εδω εχει καποιες πληροφοριες για την εγκατασταση του xbmc:http:// http://osarena.net/hacks-guides/how-to-egkatastasi-xbmc-gia-tenies-ke-live-streaming-se-ubuntulinux.html

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Έχεις δοκιμάσει τις Runtastic Running & Exercise, Endomondo Sports Tracker, Sports Tracker, και λες the best;

Εκτός από την τελευταία που έχει και λιγότερα downloads, έχω την εντύπωση ό,τι όλοι μιλάνε για τις 2 πρώτες. Μήπως κάνει διαφορετικά πράγματα η Nike+ Running από τις άλλες;

εγω χρησιμοποιω το sports tracker. προσφερει τα περισσοτερα διχως να κανεις λογαριασμο κ διχως να πληρωσεις.

και εχω δοκιμασει κ micoach, runkeeper, MapMyRun και τα παραπανω.

Δοκίμασε την. Έχει πολύ πράμα και σου δίνει πολλές πληροφορίες για την διαδρομή που έκανες. Επίσης από μπαταρία μια χαρά τα πάει σε κατανάλωση. Έχει και επιλογή να συνδέεσαι με Facebook και σου κάνει post τα χιλιόμετρα που έκανες κτλ.

Ooops κάτι ξέχασα....

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.endomondo.android

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το nike running να σημειώσω ότι μπορεί και μετράει την απόσταση ακόμα και σε κλειστούς χώρους, επομένως μπορεί να μετρήσει την απόσταση όταν είσαι πάνω σε διάδρομο γυμναστηρίου ή στο σπίτι κάτι που τα περισσότερα ανταγωνιστικά apps δεν το κάνουν.

Το nike running να σημειώσω ότι μπορεί και μετράει την απόσταση ακόμα και σε κλειστούς χώρους, επομένως μπορεί να μετρήσει την απόσταση όταν είσαι πάνω σε διάδρομο γυμναστηρίου ή στο σπίτι κάτι που τα περισσότερα ανταγωνιστικά apps δεν το κάνουν.

μη λέτε πράματα που δεν έχετε δοκιμάσει. Μπορεί να λέει ότι το κάνει αλλά δεν το κάνει σωστά. για την ακρίβεια τα χάνει ακόμα και αν τρέξεις γύρο γύρο σε στάδιο δεν υπολογίζει σωστά.

είναι πολύ καλό σε τρέξιμο έξω σε δρόμο και έως εκεί.

προσωπικη γνώμη από μένα ένα μεγάλο Χ

μη λέτε πράματα που δεν έχετε δοκιμάσει. Μπορεί να λέει ότι το κάνει αλλά δεν το κάνει σωστά. για την ακρίβεια τα χάνει ακόμα και αν τρέξεις γύρο γύρο σε στάδιο δεν υπολογίζει σωστά.

είναι πολύ καλό σε τρέξιμο έξω σε δρόμο και έως εκεί.

προσωπικη γνώμη από μένα ένα μεγάλο Χ

Μάλλον διαβάζεις και λες ότι σε συμφέρει. Άσε και τους άλλους να έχουν άποψη Το χρησιμοποιώ πάνω από 2 χρόνια κάθε μέρα στο γυμναστήριο πάνω στον διάδρομο και η απόκλιση που έχει στα 5χλμ είναι +/-100 μέτρα. Μη λες λοιπόν πράγματα που δεν ισχύουν. Πες απλά ότι ΕΣΥ δεν σου αρέσει σαν apps και μέχρι εκεί.

Παιδιά ένα καλό app για διάβασμα ebooks; Κάτι ελαφρύ και με καλό UI αν έχετε υπόψιν.

Ελαφρύ και δωρεάν, fbreader. Επίσης πολύ καλό είναι το moon reader.

Έχω χρησιμοποιήσει διάφορες εφαρμογές για contacts και κλήσεις αλλά όταν πατάω να μέσω κάποιον το interface είναι το κλασικό που έχει το τηλ Πώς μπορεί να αλλάξει αυτό?

Μάλλον διαβάζεις και λες ότι σε συμφέρει. Άσε και τους άλλους να έχουν άποψη Το χρησιμοποιώ πάνω από 2 χρόνια κάθε μέρα στο γυμναστήριο πάνω στον διάδρομο και η απόκλιση που έχει στα 5χλμ είναι +/-100 μέτρα. Μη λες λοιπόν πράγματα που δεν ισχύουν. Πες απλά ότι ΕΣΥ δεν σου αρέσει σαν apps και μέχρι εκεί.

Τώρα γελάω χάχα χα

γιατί να με συμφέρει κάτι απλά συζητάμε.

φίλε εσύ λες ότι μετράει βήματα και υπολογίζει την απόσταση .Εγώ αν τρέχω έξω λόγο μεγαλύτερων βημάτων δεν μπορεί να δουλέψει αυτό οπότε γίνετε με δείκτη gps και αν η διαδρομή είναι γύρο γύρο τα χάνει και δεν υπολογίζει ούτε εκεί με ακρίβεια αλλά στο περίπου.

χάνει 700 μέτρα στα 10 χιλιόμετρα.

Το έχω τσεκάρει με το ρολόι gps που έχω για τρέξιμο και γιαυτό το λέω.

Ας ελπίσουμε ότι θα διατηρηθεί ένα επίπεδο χωρίς υπονοούμενα, ειρωνίες κι άλλα τέτοια που προάγουν μια συζήτηση.... :whistle:
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Τρέξιμο 7χλμ στη παραλιακή μετρημένη με αυτοκίνητο, το nike runing είχε 50m απόκλιση μετρημένο με S4 και iphone4s. Για εμένα είναι από τα καλύτερα apps και από τα λίγα που μπορούν και λειτουργούν αξιόπιστα και σε εσωτερικό χώρο. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και χρησιμοποιεί το καλύτερο για τον εαυτό του για να το τελειώνουμε το θέμα χωρίς διαξιφισμούς.

Τέλος.

Τρέξιμο 7χλμ στη παραλιακή μετρημένη με αυτοκίνητο, το nike runing είχε 50m απόκλιση μετρημένο με S4 και iphone4s. Για εμένα είναι από τα καλύτερα apps και από τα λίγα που μπορούν και λειτουργούν αξιόπιστα και σε εσωτερικό χώρο. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και χρησιμοποιεί το καλύτερο για τον εαυτό του για να το τελειώνουμε το θέμα χωρίς διαξιφισμούς.

Τέλος.

τέλος χάχαχα ωραία τα λες έτσι θα είναι.

Ρε παιδιά το Google drive δεν έχει όριο 10 γιγα ανά αρχείο;; έχω ανεβάσει ένα αρχείο 8 γιγα στέλνω το λινκ με email σε ένα φίλο κατεβαίνει για κανένα δίωρο και μετά λέει απέτυχε.τι κάνω λάθος;;

Έχω αγοράσει το Cerberus από το Amazon Store και ήθελα μία διευκρίνιση από κάποιον που γνωρίζει.

Ρύθμισα να τραβάει φωτογραφία όταν κάποιος κάνει 3 λάθος το pattern στην lockscreen, όπως επίσης όρισα και ένα νούμερο κινητού για ειδοποιήσεις.

Έκανα επίτηδες λάθος στο pattern και μου ήρθε email με φωτογραφία από την μπροστά κάμερα, οπότε αυτή η λειτουργία δουλεύει μια χαρά.

Το νούμερο από το κινητό που όρισα, που χρειάζεται;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Αν μπει αλλη σιμ μεσα περα απο αυτες που ορισες εσυ, στελνει sms. Με sms κι εσυ από τα νουμερα που όρισες μπορείς να κλειδώσεις/σβήσεις/εντοπίσεις κλπ τη συσκευή.

Edit

Γιατι το αγόρασες απο αμαζον ομως;

Έχω αγοράσει το Cerberus από το Amazon Store και ήθελα μία διευκρίνιση από κάποιον που γνωρίζει.

Ρύθμισα να τραβάει φωτογραφία όταν κάποιος κάνει 3 λάθος το pattern στην lockscreen, όπως επίσης όρισα και ένα νούμερο κινητού για ειδοποιήσεις.

Έκανα επίτηδες λάθος στο pattern και μου ήρθε email με φωτογραφία από την μπροστά κάμερα, οπότε αυτή η λειτουργία δουλεύει μια χαρά.

Το νούμερο από το κινητό που όρισα, που χρειάζεται;

Σε περίπτωση που θες να το βρεις εκτός από το site μπορείς να χρησιμοποιήσεις έως και 3 κινητά νούμερα που μπορεί να σταλούν πληροφορίες απο το cerberus για να βρεις την συσκευή σου.

ΠΧ όταν άλλαξα κάρτα sim σταλθείτε και στα 3 κινητά που είχα ορίσει, πληροφορίες για το που είναι το κινητό μου και τι κάρτα sim έβαλα.

Edited by agriniopk

Στην gallery του nexus μου έχει φωτογραφίες backup.πως το απενεργοποιώ αυτό?να μην εμφανίζονται

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II