xsol Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Link2SD Titanium Backup ★ root(ίσως χρειάζεσαι το PRO, δεν είμαι σίγουρος) Πρόσεχε τι θα διαγράψεις! Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Τελικά έχω σχεδόν 50 επί πληρωμή.. Καλύτερα να μην βγάζει τα λεφτά δίπλα να μην τα βλέπουμε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 ευχαριστω για την προταση αλλα δεν με βολεψε.... και αυτο γιατι κυριως θελω να δουλευει η εφαρμογη ΠΡΙΝ απαντησω στην κληση η εστω πατωντας κατι ευκολο... στο συγκεκριμενο πρεπει να ψαξεις να βρεις την εφαρμογη για να λειτουργησει οποτε.... Δεν με πειραζει να ειναι επι πληρωμη αρκει να δουλευει οπως το θελω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Τελικά έχω σχεδόν 50 επί πληρωμή.. Καλύτερα να μην βγάζει τα λεφτά δίπλα να μην τα βλέπουμε :lol: To google wallet δεν κάνει αυτή την δουλειά; Γράφει και το ποσό που αγόρασες την κάθε εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vnet Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Call Recorder https://play.google.com/store/apps/details?id=polis.app.callrecorder&hl=el Δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 G2 xposed και battery drain εχει κανεις? Επίσης μια εφαρμογή για email η οποια να μην ανοίγει τοσο πολυ οσο το Gmail υπάρχει? Μονο gmail δουλευω και θελω κατι battery friendly Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 G2 xposed και battery drain εχει κανεις? Επίσης μια εφαρμογή για email η οποια να μην ανοίγει τοσο πολυ οσο το Gmail υπάρχει? Μονο gmail δουλευω και θελω κατι battery friendly Πιο battery friendly από το gmail δεν θα βρεις γιατί χρησιμοποιεί push... Καλύτερα αυτό, παρά άλλες που κοιτάνε κάθε μισή ώρα για email. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 ευχαριστω, το εβαλα και θα κανω τεστακια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Έκανα πριν κάτι μέρες update στο Clean Master, και σήμερα που πήγα να το ανοίξω με πετάει σε μία οθόνη για το antivirus τους, και πρέπει να πατήσω start για να μπω. Δεν βρήκα τρόπο να το παρακάμψω. Και δεν θέλω το antivirus τους! Έχει κανείς κάποιο προηγούμενο apk? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 To google wallet δεν κάνει αυτή την δουλειά; Γράφει και το ποσό που αγόρασες την κάθε εφαρμογη Που το βρίσκουμε αυτο;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Δεν είναι διαθέσιμο για συσκευές από Ελλάδα ακόμα νομίζω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvianitakis Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Είναι κανονικά https://support.google.com/wallet/answer/2604797?hl=el Παράθεση 生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Είναι κανονικά https://support.google.com/wallet/answer/2604797?hl=el Η υπηρεσία είναι, όχι όμως και η εφαρμογή, γι'αυτό και δεν υπάρχει στο Google play. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvianitakis Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Δεν μπορείς να την χειριστείς από τον Gmail λογαριασμό σου; Παράθεση 生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Παίδες, χρειάζομαι μία εφαρμογή που να ανοίγει το bluetooth της συσκευής όταν πραγματοποιώ κλήσεις ή με καλούν, και να το κλείνει αντίστοιχα όταν τελειώνει η κλήση. Θα χρειαστώ την επιλογή delay όταν τελειώνει η κλήση, γιατί όσες εφαρμογές έχω δοκιμάσει κλείνουν αμέσως μόλις τελειώσει η κλήση, με συνέπεια αν θέλεις να ξανακαλέσεις άμεσα, να πρέπει να ξανασυνδεθείς. Αν ξέρετε καμία με υποστήριξη (συχνά update) και πολλούς χρήστες, είναι καλοδεχούμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να καθαριζει την ραμ μονη της καθε 2-3 ωρες πχ; Χωρις ρουτ κτλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Παίδες, χρειάζομαι μία εφαρμογή που να ανοίγει το bluetooth της συσκευής όταν πραγματοποιώ κλήσεις ή με καλούν, και να το κλείνει αντίστοιχα όταν τελειώνει η κλήση. Θα χρειαστώ την επιλογή delay όταν τελειώνει η κλήση, γιατί όσες εφαρμογές έχω δοκιμάσει κλείνουν αμέσως μόλις τελειώσει η κλήση, με συνέπεια αν θέλεις να ξανακαλέσεις άμεσα, να πρέπει να ξανασυνδεθείς. Αν ξέρετε καμία με υποστήριξη (συχνά update) και πολλούς χρήστες, είναι καλοδεχούμενη. Αυτό πιστεύω ότι το tasker θα το κάνει. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Υπάρχει εφαρμογή που να επεξεργάζεται τις φωτογραφίες μας και να προσθέτει background και τα γνωστά "συννεφάκια" που υπάρχουν στα κόμικ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Υπάρχει εφαρμογή που να επεξεργάζεται τις φωτογραφίες μας και να προσθέτει background και τα γνωστά "συννεφάκια" που υπάρχουν στα κόμικ; Εγώ είμαι ευχαριστημένος με την Pixlr express. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Που το βρίσκουμε αυτο;; Το google wallet είναι υπηρεσία της google όπως είναι οι χάρτες, το gmail, το drive Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminatus Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Κορυφαίο ...Το χρησιμοποιώ ένα μήνα τώρα !! (Call Recorder). Παράθεση τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Κάποια εφαρμογή που να σβήνει τις διπλές επαφές απο τη συσκευή; Ευχαριστω. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gourgi Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Δείτε το "Duplicate Contacts" https://play.google.com/store/apps/details?id=com.accaci Παράθεση Όσο ζω , μαθαίνω ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Ενας γνωστός μου έβαζε όλες τις επαφές του στο τηλέφωνο και όχι στο gmail του. Πως γίνεται να τις μεταφέρει στο μειλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να καθαριζει την ραμ μονη της καθε 2-3 ωρες πχ; Χωρις ρουτ κτλπ; Τσέκαρε αυτή. Την χρησιμοποιώ και είμαι ευχαριστημένος. Την έχω βάλει να μου καθαρίζει την RAM όταν πέσει κάτω από 150ΜΒ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.rambooster Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts