DimitrisAndNiki Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 περασα το copy καλο φαινεται με ρυθμισεις παρομοιες με το dropbox για limit του upload κλπ δεν μπορω να βρω ομως ποσο μεγαλο επιτρεπεται να ειναι το αρχειο που θα ανεβασω?δεν λεω τα 15 γιγα αποθηκευτικο αλλα ΕΝΑ αρχειο ποσο μεγαλο μπορει να ανεβει?μιλαω για μεσω της εφαρμογης για windows οχι μεσω browser που σε ολες τις παρομοιες εφαρμογες εχει limit. Easy file sharing without limits — Copy allows users to upload and share files of any size, including 1080p videos and raw photographs, without size limitations often found in email attachments. These shared files and folders can be sent to anyone either publicly or privately and accessed from any location or device. Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Λογικά θα σου στείλουν ένα email / notification / κάτι τέλος πάντων που θα λέει πως σε 15 μέρες (πχ) τελειώνει το bonus space των x gigabytes, παρακαλώ αδειάστε τον χώρο... Και εσύ πετάς τα παραπανίσια στα 50gb του box / copy / ότι άλλο έχεις και συνεχίζεις.... ;) Δηλαδή έχω 10γίγα επάνω με αρχεία και έχω αλλά 40 ελεύθερα τα40 πάνε;τα 10 μένουν για πάντα;δηλαδή τα έχω κατοχυρωμενα και ότι σβήνω μπορώ να προσθέσω; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 ρε παιδια για πειτε καμια εφαρμογη για cloud γιατι το μεν dropbox ειναι τελειο αλλα εχω μονο 3.75 γιγα και το δωρεαν google drive ειναι σπαστικο.ανεβαζω τρεςι μερες ενα μεγαλο αρχειο εχει πεσει τρεις φορες και το βασικο δεν εχει limit στο upload και δεν εχει και ενδειξη ποσο ακομα μενει!εστω στο περιπου. Πριν λίγες μέρες εγραψε κάποιος για ενα tera. mail.ru νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Πριν λίγες μέρες εγραψε κάποιος για ενα tera. mail.ru νομιζω εκανα λογαριασμο αλλα δεν το πολυ εμπιστευομαι και συν τοις αλλοις δεν ειναι η γλωσσα μου τα ρωσικα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis123 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Γεια σας, ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορει να μετατρεψει το κινητο android σε tv box android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Μάλλον για το xbmc ψάχνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baladoros Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Καλή χρονιά! Είχα ρωτήσει και στο νήμα του zte V970. Έχει καταφέρει κανείς να τρέξει το xbmc σε αυτό το κινητό? Ευχαριστώ προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 ρε παιδια για πειτε καμια εφαρμογη για cloud γιατι το μεν dropbox ειναι τελειο αλλα εχω μονο 3.75 γιγα και το δωρεαν google drive ειναι σπαστικο.ανεβαζω τρεςι μερες ενα μεγαλο αρχειο εχει πεσει τρεις φορες και το βασικο δεν εχει limit στο upload και δεν εχει και ενδειξη ποσο ακομα μενει!εστω στο περιπου. Αν εισαι ευχαριστημενος με Db ξεκινα να κανεις invite φιλους και ανα ατομο θα παιρνεις 500 mb. Ετσι εχω φτασει τα 8gb+ και εχω και backup τα 50 του box. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Προσφορά της Cosmote? :-P Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Μια εφαρμογή που να εμφανίζει το WEP/WPA κλειδί του ασύρματου δικτύου όπου έχουμε ήδη συνδεθεί και έχει αποθηκευτεί στην συσκευή μας?? Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Μια εφαρμογή που να εμφανίζει το WEP/WPA κλειδί του ασύρματου δικτύου όπου έχουμε ήδη συνδεθεί και έχει αποθηκευτεί στην συσκευή μας?? WiFi Pass Recovery & Backup Θέλει root. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Μια εφαρμογή που να εμφανίζει το WEP/WPA κλειδί του ασύρματου δικτύου όπου έχουμε ήδη συνδεθεί και έχει αποθηκευτεί στην συσκευή μας?? Wi-Fi key recovery. Θέλει φυσικά root. https://play.google.com/store/apps/details?id=aws.apps.wifiKeyRecovery Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) Ρε μ' αυτό το ροοτ δεν το γλυτώνουμε με τίποτεα :p Σας ευχαριστώ! ;) Edited January 9, 2014 by boombastic Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Έχω στο κινητό 2 3 εφαρμογές για sms .Όταν μου έρχεστε μήνυμα ενεργοποιούνται όλες και έχω το ίδιο μήνυμα και στις 3 Πώς γίνεται να βάλω μια σαν κύρια και οι άλλες απλά να υπάρχουν μέσα? Θα πας στην εφαρμογη και θα επιλεξεις να μην σου κανει ενημερωση. Το google drive εχει φακελο που συγχρονιζει με τον υπολογιστη.εχει και εφαρμογη για android .και το upload γινεται παιχνιδακι Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 το θεμα ειναι ποσο μεγαλο επιτρεπεται να ειναι ΕΝΑ αρχειο για να ανεβει?τωρα δοκιμαζω το COPY φαινεται πολυ ιδιο με dropbox! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 το θεμα ειναι ποσο μεγαλο επιτρεπεται να ειναι ΕΝΑ αρχειο για να ανεβει?τωρα δοκιμαζω το COPY φαινεται πολυ ιδιο με dropbox! Μα σου απάντησα στο #9494 Easy file sharing without limits — Copy allows users to upload and share files of any size, including 1080p videos and raw photographs, without size limitations often found in email attachments. These shared files and folders can be sent to anyone either publicly or privately and accessed from any location or device. αυτό που έχω bold (δηλαδή το : αρχεία οποιουδήποτε μεγέθους) δεν απαντάει στην ερώτηση σου; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Μα σου απάντησα στο #9494 Easy file sharing without limits — Copy allows users to upload and share files of any size, including 1080p videos and raw photographs, without size limitations often found in email attachments. These shared files and folders can be sent to anyone either publicly or privately and accessed from any location or device. αυτό που έχω bold (δηλαδή το : αρχεία οποιουδήποτε μεγέθους) δεν απαντάει στην ερώτηση σου;αμαν δεν το ειδα !ολα καλα λοιπον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Eναλλακτική camera app για Νοτε 2 ; Η μαμά είναι καλή αλλά θα ήθελα κάτι διαφορετικό. Εχω δοκιμάσει Camera Zoom FX, Pro Capture, Camera Awesome, Camera MX και κάτι άλλες, κοινώς τις πιο πολλές.:lol: Θέλω πιο πολύ για photo shooting. Τίποτα πιο εκλεκτό που έλεγε και ο Φερμάς.:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Και δεν σε κάλυψε κάμια από αυτές;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Οχι. Λίγο το Pro Capture μου έκανε ένα κλικ ως προς τις δυνατότητες και το Camera Awesome. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 ψάχνω ελαφρύ και λιτό απλικέσιο για να διαβάζω βιβλία (να υποστηρίζει epub, mobi και pdf) και κομικ (cbr) , τι θα μου προτείνατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 ψάχνω ελαφρύ και λιτό απλικέσιο για να διαβάζω βιβλία (να υποστηρίζει epub, mobi και pdf) και κομικ (cbr) , τι θα μου προτείνατε; Fbreader για epub, δε διαβάζει όμως pdf. Για κόμικ προτείνω το komik. Αλλιώς δες το perfect viewer. Αν θες όλα σε ένα και να είναι ελαφρύ δεν ξέρω κάποιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 To συγκεκριμενο xposed mod CrappaLinks πιστεύω οτι ενδιαφέρει αρκετούς που χρησιμοποιούν tapatalk . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 To συγκεκριμενο xposed mod CrappaLinks πιστεύω οτι ενδιαφέρει αρκετούς που χρησιμοποιούν tapatalk . Πολύ καλό και αν και δεν είναι η δουλειά του από την ώρα που το έβαλα πάει σφαίρα σε όλα τα ταπαταλκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 ψάχνω ελαφρύ και λιτό απλικέσιο για να διαβάζω βιβλία (να υποστηρίζει epub, mobi και pdf) και κομικ (cbr) , τι θα μου προτείνατε; EBookdroid. Το χρησιμοποιώ καιρό και δεν το αλλάζω με κανένα. Ανοίγει τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα (δεν τα έχω δοκιμάσει όλα) από βιβλία και είναι ελαφρύ. Επίσης ορίζεις αν θέλεις τις παραμέτρους προβολής όλων των βιβλίων ή του κάθε βιβλίου ξεχωριστά. Στη λίστα των προσωπικά αγαπημένων μου εφαρμογών, η συγκεκριμένη είναι η πρώτη όλων. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts