Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

περασα το copy καλο φαινεται με ρυθμισεις παρομοιες με το dropbox για limit του upload κλπ δεν μπορω να βρω ομως ποσο μεγαλο επιτρεπεται να ειναι το αρχειο που θα ανεβασω?δεν λεω τα 15 γιγα αποθηκευτικο αλλα ΕΝΑ αρχειο ποσο μεγαλο μπορει να ανεβει?μιλαω για μεσω της εφαρμογης για windows οχι μεσω browser που σε ολες τις παρομοιες εφαρμογες εχει limit.

Easy file sharing without limits — Copy allows users to upload and share files of any size, including 1080p videos and raw photographs, without size limitations often found in email attachments. These shared files and folders can be sent to anyone either publicly or privately and accessed from any location or device.

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Λογικά θα σου στείλουν ένα email / notification / κάτι τέλος πάντων που θα λέει πως σε 15 μέρες (πχ) τελειώνει το bonus space των x gigabytes, παρακαλώ αδειάστε τον χώρο...

Και εσύ πετάς τα παραπανίσια στα 50gb του box / copy / ότι άλλο έχεις και συνεχίζεις.... ;)

Δηλαδή έχω 10γίγα επάνω με αρχεία και έχω αλλά 40 ελεύθερα τα40 πάνε;τα 10 μένουν για πάντα;δηλαδή τα έχω κατοχυρωμενα και ότι σβήνω μπορώ να προσθέσω;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

ρε παιδια για πειτε καμια εφαρμογη για cloud γιατι το μεν dropbox ειναι τελειο αλλα εχω μονο 3.75 γιγα και το δωρεαν google drive ειναι σπαστικο.ανεβαζω τρεςι μερες ενα μεγαλο αρχειο εχει πεσει τρεις φορες και το βασικο δεν εχει limit στο upload και δεν εχει και ενδειξη ποσο ακομα μενει!εστω στο περιπου.

Πριν λίγες μέρες εγραψε κάποιος για ενα tera.

mail.ru νομιζω

Πριν λίγες μέρες εγραψε κάποιος για ενα tera.

mail.ru νομιζω

εκανα λογαριασμο αλλα δεν το πολυ εμπιστευομαι και συν τοις αλλοις δεν ειναι η γλωσσα μου τα ρωσικα :lol:

Γεια σας, ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορει να μετατρεψει το κινητο android σε tv box android

Καλή χρονιά! Είχα ρωτήσει και στο νήμα του zte V970. Έχει καταφέρει κανείς να τρέξει το xbmc σε αυτό το κινητό? Ευχαριστώ προκαταβολικα!

ρε παιδια για πειτε καμια εφαρμογη για cloud γιατι το μεν dropbox ειναι τελειο αλλα εχω μονο 3.75 γιγα και το δωρεαν google drive ειναι σπαστικο.ανεβαζω τρεςι μερες ενα μεγαλο αρχειο εχει πεσει τρεις φορες και το βασικο δεν εχει limit στο upload και δεν εχει και ενδειξη ποσο ακομα μενει!εστω στο περιπου.

Αν εισαι ευχαριστημενος με Db ξεκινα να κανεις invite φιλους και ανα ατομο θα παιρνεις 500 mb.

Ετσι εχω φτασει τα 8gb+ και εχω και backup τα 50 του box.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μια εφαρμογή που να εμφανίζει το WEP/WPA κλειδί του ασύρματου δικτύου όπου έχουμε ήδη συνδεθεί και έχει αποθηκευτεί στην συσκευή μας??
ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :)

Μια εφαρμογή που να εμφανίζει το WEP/WPA κλειδί του ασύρματου δικτύου όπου έχουμε ήδη συνδεθεί και έχει αποθηκευτεί στην συσκευή μας??

WiFi Pass Recovery & Backup

Θέλει root.

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Wi-Fi key recovery.

Θέλει φυσικά root.

https://play.google.com/store/apps/details?id=aws.apps.wifiKeyRecovery

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Ρε μ' αυτό το ροοτ δεν το γλυτώνουμε με τίποτεα :p

Σας ευχαριστώ! ;)

Edited by boombastic
ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :)

Έχω στο κινητό 2 3 εφαρμογές για sms .Όταν μου έρχεστε μήνυμα ενεργοποιούνται όλες και έχω το ίδιο μήνυμα και στις 3 Πώς γίνεται να βάλω μια σαν κύρια και οι άλλες απλά να υπάρχουν μέσα?

Θα πας στην εφαρμογη και θα επιλεξεις να μην σου κανει ενημερωση.

Το google drive εχει φακελο που συγχρονιζει με τον υπολογιστη.εχει και εφαρμογη για android .και το upload γινεται παιχνιδακι

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

το θεμα ειναι ποσο μεγαλο επιτρεπεται να ειναι ΕΝΑ αρχειο για να ανεβει?τωρα δοκιμαζω το COPY φαινεται πολυ ιδιο με dropbox!

το θεμα ειναι ποσο μεγαλο επιτρεπεται να ειναι ΕΝΑ αρχειο για να ανεβει?τωρα δοκιμαζω το COPY φαινεται πολυ ιδιο με dropbox!

Μα σου απάντησα στο #9494

Easy file sharing without limits — Copy allows users to upload and share files of any size, including 1080p videos and raw photographs, without size limitations often found in email attachments. These shared files and folders can be sent to anyone either publicly or privately and accessed from any location or device.

αυτό που έχω bold (δηλαδή το : αρχεία οποιουδήποτε μεγέθους) δεν απαντάει στην ερώτηση σου;

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Μα σου απάντησα στο #9494

αυτό που έχω bold (δηλαδή το : αρχεία οποιουδήποτε μεγέθους) δεν απαντάει στην ερώτηση σου;

αμαν δεν το ειδα !ολα καλα λοιπον!

Eναλλακτική camera app για Νοτε 2 ; Η μαμά είναι καλή αλλά θα ήθελα κάτι διαφορετικό.

Εχω δοκιμάσει Camera Zoom FX, Pro Capture, Camera Awesome, Camera MX και κάτι άλλες, κοινώς τις πιο πολλές.:lol: Θέλω πιο πολύ για photo shooting. Τίποτα πιο εκλεκτό που έλεγε και ο Φερμάς.:lol:

Ι need a six month vacation, twice a year.

ψάχνω ελαφρύ και λιτό απλικέσιο για να διαβάζω βιβλία (να υποστηρίζει epub, mobi και pdf) και κομικ (cbr) , τι θα μου προτείνατε;

ψάχνω ελαφρύ και λιτό απλικέσιο για να διαβάζω βιβλία (να υποστηρίζει epub, mobi και pdf) και κομικ (cbr) , τι θα μου προτείνατε;

Fbreader για epub, δε διαβάζει όμως pdf. Για κόμικ προτείνω το komik. Αλλιώς δες το perfect viewer. Αν θες όλα σε ένα και να είναι ελαφρύ δεν ξέρω κάποιο.

To συγκεκριμενο xposed mod CrappaLinks πιστεύω οτι ενδιαφέρει αρκετούς που χρησιμοποιούν tapatalk .

Samsung galaxy s21+

To συγκεκριμενο xposed mod CrappaLinks πιστεύω οτι ενδιαφέρει αρκετούς που χρησιμοποιούν tapatalk .

Πολύ καλό και αν και δεν είναι η δουλειά του από την ώρα που το έβαλα πάει σφαίρα σε όλα τα ταπαταλκ

EBookdroid. Το χρησιμοποιώ καιρό και δεν το αλλάζω με κανένα. Ανοίγει τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα (δεν τα έχω δοκιμάσει όλα) από βιβλία και είναι ελαφρύ. Επίσης ορίζεις αν θέλεις τις παραμέτρους προβολής όλων των βιβλίων ή του κάθε βιβλίου ξεχωριστά. Στη λίστα των προσωπικά αγαπημένων μου εφαρμογών, η συγκεκριμένη είναι η πρώτη όλων.

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II