patsalos Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Κατέβασα από το pc κάτι αρχεία word και excel, πως μπορώ να επέμβω σ΄ αυτά για να συμπληρώσω κάποια στοιχεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Sorry δεν με κατάλαβες,αυτό που λες το ξέρω,θέλω μέσα απο το play store αν μπορώ να κατεβάσω! Αν συνδεθεις κανονικά στο playstore μέσω υπολογιστή με τον λογαριασμό σου και πατήσεις εγκατάσταση, όταν συνδεθεις μετά με το κινητό σε κάποιο wifi θα στο κατεβάσει αυτόματα. Πέραν αυτού δεν γίνεται κάτι άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσω στο pc μια free εφαρμογή απο το play store και να την εγκαταστήσω εγώ στη συσκευή που θέλω; Let me google that for you Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Η καλύτερη επιλογή για σινεμά; Αξιόπιστη και ενημερωμένη; Κάτι τέτοιο εννοείς https://play.google.com/store/apps/details?id=adamioan.cinemattica.com ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Αν συνδεθεις κανονικά στο playstore μέσω υπολογιστή με τον λογαριασμό σου και πατήσεις εγκατάσταση, όταν συνδεθεις μετά με το κινητό σε κάποιο wifi θα στο κατεβάσει αυτόματα. Πέραν αυτού δεν γίνεται κάτι άλλο. Σε ευχαριστώ δεν λέω κάτι τέτοιο,αυτό το ξέρω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Η καλύτερη επιλογή για σινεμά; Αξιόπιστη και ενημερωμένη; Cinemattica. Κορυφή: https://play.google.com/store/apps/details?id=adamioan.cinemattica.com&hl=el ;) Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Αν γνωρίζει κάποιος από xposed, θα ήθελα να μου πει αν γνωρίζει κάποιο module με το οποίο να μπορείς να βάλεις custom wallpaper στην lockscreen σου. Δοκίμασα αυτό, και ενώ επιλέγω ποια εικόνα θέλω για wallpaper, δεν την αλλάζει. Κρατάει αυτή που έχω και στις homescreen μου. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Αν γνωρίζει κάποιος από xposed, θα ήθελα να μου πει αν γνωρίζει κάποιο module με το οποίο να μπορείς να βάλεις custom wallpaper στην lockscreen σου. Δοκίμασα αυτό, και ενώ επιλέγω ποια εικόνα θέλω για wallpaper, δεν την αλλάζει. Κρατάει αυτή που έχω και στις homescreen μου. Δυστυχώς σε όσες KitKat έχω δοκιμάσει δεν κατάφερα να βάλω δικό μου wallpaper στην lockscreen. Όπως επίσης δεν κατάφερα να αλλάξω την system font. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristakos2006 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 καλησπέρα, ξέρει κανείς πως μπορώ να μπλοκάρω τις διαφημίσεις χωρίς να είμαι root ??:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 καλησπέρα, ξέρει κανείς πως μπορώ να μπλοκάρω τις διαφημίσεις χωρίς να είμαι root ??:wacko: Δυστυχώς, δε νομίζω να έχεις αυτή τη δυνατότητα χωρίς root! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristakos2006 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Δυστυχώς, δε νομίζω να έχεις αυτή τη δυνατότητα χωρίς root! :cry::cry: δυστυχώς αυτό φοβάμαι, 3 ημέρες έχω διαβάσει όλο το forum αλλά όλα είναι για root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 :cry::cry: δυστυχώς αυτό φοβάμαι, 3 ημέρες έχω διαβάσει όλο το forum αλλά όλα είναι για root[/quote Ισχυει, μονο αν εισαι ρουτ μπορεις να τις αφαιρεσεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 :cry::cry: δυστυχώς αυτό φοβάμαι, 3 ημέρες έχω διαβάσει όλο το forum αλλά όλα είναι για root Αυτό που κάνουν στην ουσία αυτές οι εφαρμογές είναι να τροποποιούν ένα αρχείο συστήματος με όνομα hosts. Εκεί μέσα προσθέτουν όλες τις διευθύνσεις σχετικά με διαφημίσεις, τζόγο, σεξουαλικού περιεχομένου κτλ κτλ ή απλά μπορείς να προσθέσεις και να αφαιρέσεις εσύ όποια sites και διαφημίσεις θες να φαίνονται ή το αντίθετο. Μιας και πρόκειται για αρχείο συστήματος όμως χρειάζεσαι δικαιώματα διαχειριστή για να τα επεξεργαστείς οπότε.. root! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristakos2006 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 σας ευχαριστώ όλους αλλά είναι το κινητό της κόρης μου LG L3 -II ( δώρο Χριστουγέννων ) και λέω να μην προχωρήσω σε root γιατί δεν θέλω να μπλέξω σε περίπτωση εγγύησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Δυστυχώς σε όσες KitKat έχω δοκιμάσει δεν κατάφερα να βάλω δικό μου wallpaper στην lockscreen. Όπως επίσης δεν κατάφερα να αλλάξω την system font. Έπεσα στην περίπτωση και βρήκα post στο Google+, και κάποιος έγραφε πως χρησιμοποιεί με την CM το Gravity Box, το οποίο ήξερα πως έχει τέτοια επιλογή αλλά δεν το χρησιμοποιούσα γιατί στο xda γράφουν να μη το έχεις με CM rom. Τελικά το δοκίμασα και παίζει μια χαρά. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Έπεσα στην περίπτωση και βρήκα post στο Google+, και κάποιος έγραφε πως χρησιμοποιεί με την CM το Gravity Box, το οποίο ήξερα πως έχει τέτοια επιλογή αλλά δεν το χρησιμοποιούσα γιατί στο xda γράφουν να μη το έχεις με CM rom. Τελικά το δοκίμασα και παίζει μια χαρά. Ωραίος. Θα το δοκιμάσω. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 όποιο app λέει ότι εξοικονομεί διάρκεια μπαταρίας είναι μούφα. ο μόνος τρόπος είναι να αφαιρέσεις τη "σαβούρα" με την οποία φορτώνουν κάθε stock rom (χρειάζεσαι root) ή να βάλεις μια ωραία custom rom που θα είναι σαβούρα free προσωπικά έχω την επίσημη στοκ για την συσκευή μου, με μερικές παρεμβάσεις όμως η διάρκεια μπαταρίας σε αναμονή είναι τώρα περίπου στις 5 μέρες εκτός αν βάλω κανά παιχνίδι να τρέχει :p για δωσε οδηγιες τι παρεμβασεις εκανες... ειμαι νεος χρηστης κ ακομα προσπαθω να το ρυθμισω καταληλλως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Παιδιά κανένα καλό ξυπνητήρι ξέρετε Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 καλησπερα παιδια ξερει κανεις πως μπορω να παρω τα δεδομενα ενος παιχνιδιου απο την παλια μου συσκευη να τα βαλω στην καινουρια?κατεβασα το παιχνιδι στην καινουρια και ηλπιζα πως βαζοντας το μειλ μου θα ειχε αμεσως και την προοδο μου.αλλα δε συμβαινει ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Παιδιά κανένα καλό ξυπνητήρι ξέρετε Timely! Πολύ ωραία εφαρμογή ρολογιού και είναι και σε έκπτωση αυτή την περίοδο η premium έκδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 καλησπερα παιδια ξερει κανεις πως μπορω να παρω τα δεδομενα ενος παιχνιδιου απο την παλια μου συσκευη να τα βαλω στην καινουρια?κατεβασα το παιχνιδι στην καινουρια και ηλπιζα πως βαζοντας το μειλ μου θα ειχε αμεσως και την προοδο μου.αλλα δε συμβαινει ετσι. Χρησιμοποιησε helium. Αν κάπου θες βοήθεια στείλε μήνυμα ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Χρησιμοποιησε helium. Αν κάπου θες βοήθεια στείλε μήνυμα ;-) με το helium μπορω να εχω και στις 2 συσκευες την προοδο η μπορω μονο να μεταφερω απο την 1 στην αλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 καλησπερα παιδια ξερει κανεις πως μπορω να παρω τα δεδομενα ενος παιχνιδιου απο την παλια μου συσκευη να τα βαλω στην καινουρια?κατεβασα το παιχνιδι στην καινουρια και ηλπιζα πως βαζοντας το μειλ μου θα ειχε αμεσως και την προοδο μου.αλλα δε συμβαινει ετσι. Δοκίμασε το datasync. Δωρεάν και απλό στην χρήση Cinemattica. Κορυφή: https://play.google.com/store/apps/details?id=adamioan.cinemattica.com&hl=el ;) Από τις πιο κακογραμμενες εφαρμογές. Ο dev σταμάτησε να ασχολείται. Σε όποια συσκευή την έχω δοκιμάσει, πότε παίζει, πότε θέλει εκκαθάριση δεδομένων και ξανά από την αρχή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 με το helium μπορω να εχω και στις 2 συσκευες την προοδο η μπορω μονο να μεταφερω απο την 1 στην αλλη? μεταφερεις απο την μια στην αλλη.. στην ουσια titanium backup χωρις να χρειαζεται root αλλα pc. εχω την εντυπωση πως το Google Play Games κανει κατι τετοιο που θες... αλλα δεν ειμαι βεβαιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opethmmad Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Παιδιά κανένα καλό ξυπνητήρι ξέρετε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kog.alarmclock&hl=el δωρεάν, και αξιόπιστο! Κάτι άλλα που είχα δεν χτύπαγαν πάντα (mega fail) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts