maden123456 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Υπάρχει κανένας Dialer που να του λες στα ελληνικά πάρε τον τάδε, και να στον παίρνει; Για dialer δεν ξέρω (δεν νομίζω), αλλά υπάρχουν τα εξής https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyberon.cvsd που του μαθαίνεις εσύ ότι θες να κάνει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyberon.cvc.ELL που είναι πιο αυτοματοποιημένο. Το πρώτο το έχω δοκιμάσει και είναι αρκετά καλό. Με το δεύτερο δεν έχω παίξει. Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Αν το γυρισεις landscape θα σου βγαλει ενα καρο συμβολα στην αριστερη πλευρα και μεσα σε αυτα ειναι και το %. Έχεις δοκιμάσει να γυρίσεις το τηλέφωνο οριζόντια?Στο S3 και στο S2 τουλάχιστον όταν το γυρίζεις αλλάζει και το calculator. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και προτάσεις σας !!! νιώθω τόσο χαζός που δεν είχα δει τόσο καιρό ότι σε landscape εμφανίζεται..... και το ίδιο είχα και στο S3....... μερικές φορές τα πολύπλοκα μου είναι απλά και τα απλά πολύπλοκα. 10000 ευχαριστώ Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsjim Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Για dialer δεν ξέρω (δεν νομίζω), αλλά υπάρχουν τα εξής https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyberon.cvsd που του μαθαίνεις εσύ ότι θες να κάνει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyberon.cvc.ELL που είναι πιο αυτοματοποιημένο. Το πρώτο το έχω δοκιμάσει και είναι αρκετά καλό. Με το δεύτερο δεν έχω παίξει. Maden123456 ευχαριστώ πολύ για τις λύσεις που μου πρότεινες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Ειχα βρει μια εφαρμογη που κατεβαζε τη φωτεινοτητα πιο κατω και απο (εργοστασιακο) 0. Δε θυμαμαι πως τη λέγανε..καμια βοηθεια??? Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Ειχα βρει μια εφαρμογη που κατεβαζε τη φωτεινοτητα πιο κατω και απο (εργοστασιακο) 0. Δε θυμαμαι πως τη λέγανε..καμια βοηθεια??? Εδώ είσαι. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.haxor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Πείτε μου μια καλή εφαρμογή να βλέπω μέσω του κινητού μου τι δείχνει η κάμερα του σταθερού υπολογιστή στο σπίτι. Είχα κάποτε μια αλλά δεν θυμάμαι ποια. Δούλευε καλά όμωςεδω κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 εδω κανεις? Δεν ειναι εξειδικευμενο αλλα κανει και αυτο που θελεις (επισης κανει και remote διαχειριση του υπολογιστη α λα teamviewer) και παραλληλα μπορεις να εχεις και ηχο. Phone My Pc. Εγκαθιστας την εφαρμογη και τον client στο πισι και εισαι ετοιμος. Βεβαια ισως υπαρχει και κατι εξειδικευμενο. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Παιδιά πλην του Handcent και του GoSMS έχετε βρει και κανένα άλλο που στέλνει ελληνικά μηνύματα με 160 χαρακτήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Παιδιά πλην του Handcent και του GoSMS έχετε βρει και κανένα άλλο που στέλνει ελληνικά μηνύματα με 160 χαρακτήρες; 8sms καλύτερο και από τα 2 full στο bloat που αναφέρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 8sms καλύτερο και από τα 2 full στο bloat που αναφέρεις... Σε ευχαριστώ! Και εγώ εξαιτίας του bloat αυτών των δύο έψαχνα για εναλακτικό... Το 8sms το είχα υπόψη μου ως καλή εφαρμογή, αλλά δεν ήξερα πως στέλνει με 160 ελληνικούς χαρακτήρες/sms και όσα είχα δοκιμάσει ως τώρα έστελναν με 70. Θα το κατεβάσω αμέσως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadou Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Σε ευχαριστώ! Και εγώ εξαιτίας του bloat αυτών των δύο έψαχνα για εναλακτικό... Το 8sms το είχα υπόψη μου ως καλή εφαρμογή, αλλά δεν ήξερα πως στέλνει με 160 ελληνικούς χαρακτήρες/sms και όσα είχα δοκιμάσει ως τώρα έστελναν με 70. Θα το κατεβάσω αμέσως! Όταν το εγκαταστήσεις, πήγαινε ρυθμίσεις, προς το τέρμα κάτω έχει strip unicode characters, βαλε εκεί strip all και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Όταν το εγκαταστήσεις, πήγαινε ρυθμίσεις, προς το τέρμα κάτω έχει strip unicode characters, βαλε εκεί strip all και είσαι έτοιμος. Είχα βάλει strip non-encodible και μου φάνηκε πως δούλεψε. Έχει διαφορά το strip all; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Τα προνομια που αναφερεις τα εδωσε ως προσφoρα καποιο διαστημα ή και τωρα οποιος κατεβασει την εφαρμογη αυτοματως παιρνει και τα προνομια; Εγω την κατεβασα και εκανα και την συνδρομη για εναν χρονο....βλακεια μου; :) Δεν τα έχει δώσει το μορφή προσφοράς. Στην ουσία σου δίνει την δυνατότητα να διαλέξεις. Στην πρώτη περίπτωση πληρώνεις, εχεις όλα τα premium features και χωρίς διαφημίσεις, ενώ στην δεύτερη περίπτωση είναι free, με όλα τα premium features πάλι αλλά με την ύπαρξη ads. Εσένα για ενα χρονο, πόσο σε χρέωσαν? Edit: Μόλις τώρα είδα ότι σου έχουν απαντήσει ήδη :) Edited December 12, 2013 by agelos_22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Υπάρχει εφαρμογή που να της ορίζεις π.χ. τι ώρα θα σου ενεργοποιεί και πότε θα απενεργοποιεί το WiFI, το GPS, το BT και άλλα? Είχα κάτι παρόμοιο σε iphone με JB και ήταν πολύ χρήσιμο. Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Υπάρχει εφαρμογή που να της ορίζεις π.χ. τι ώρα θα σου ενεργοποιεί και πότε θα απενεργοποιεί το WiFI, το GPS, το BT και άλλα? Είχα κάτι παρόμοιο σε iphone με JB και ήταν πολύ χρήσιμο. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.dinglisch.android.taskerm&hl=el δεν υπαρχει καλυτερο...θελει ψαξιμο ομως...εχει πολλα features Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=net.dinglisch.android.taskerm&hl=el δεν υπαρχει καλυτερο...θελει ψαξιμο ομως...εχει πολλα features ευχαριστώ θα το κοιτάξω υπάρχει κάτι και σε δωρεάν? Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Υπάρχει εφαρμογή που να της ορίζεις π.χ. τι ώρα θα σου ενεργοποιεί και πότε θα απενεργοποιεί το WiFI, το GPS, το BT και άλλα? Είχα κάτι παρόμοιο σε iphone με JB και ήταν πολύ χρήσιμο. Δες το trigger Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Δεν τα έχει δώσει το μορφή προσφοράς. Στην ουσία σου δίνει την δυνατότητα να διαλέξεις. Στην πρώτη περίπτωση πληρώνεις, εχεις όλα τα premium features και χωρίς διαφημίσεις, ενώ στην δεύτερη περίπτωση είναι free, με όλα τα premium features πάλι αλλά με την ύπαρξη ads. Εσένα για ενα χρονο, πόσο σε χρέωσαν? Edit: Μόλις τώρα είδα ότι σου έχουν απαντήσει ήδη :) Το ποσό είναι αστείο. 2€ και κάτι ψιλά με χρέωσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 ευχαριστώ θα το κοιτάξω υπάρχει κάτι και σε δωρεάν? Άριστο και δωρεάν: Llama - Location Profiles Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VSPZ Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Υπάρχει εφαρμογή που να της ορίζεις π.χ. τι ώρα θα σου ενεργοποιεί και πότε θα απενεργοποιεί το WiFI, το GPS, το BT και άλλα? Είχα κάτι παρόμοιο σε iphone με JB και ήταν πολύ χρήσιμο. Timeriffic Καλό και δωρεάν! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alfray.timeriffic&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Παιδιά πλην του Handcent και του GoSMS έχετε βρει και κανένα άλλο που στέλνει ελληνικά μηνύματα με 160 χαρακτήρες; textra sms!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή ώστε να μπορέσω να μεταφέρω τα πάντα από ένα τηλέφωνο σε ένα άλλο (επαφές, αρχεία κλήσεων, μηνύματα, δεδομένα, εφαρμογές με τα δεδομένα τους) χωρίς όμως να χρειαστεί root και χαθεί η εγγύηση. Βασικά οι εφαρμογές με τα δεδομένα τους με ενδιαφέρουν (αν είναι δυνατόν να γίνεται και επιλογή εφαρμογών που θα περαστούν στο νέο τηλέφωνο) καθώς επαφές και δεδομένα μεταφέρονται εύκολα αρχεία κλήσεων και μηνύματα δεν είναι και τόσο σημαντικά αλλά εφόσον κάποια εφαρμογή το κάνει είναι συν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Καλησπερα σας Εχω εδω και καμια 15 ημερες το zopo zp820 και θελω να ρωτησω αν εχουμε καποια εφαρμογη για ενεργοποιηση του otg usb ( υποστηριζει ) η να περναει καποια αρχειων που τυχών λοιπον απο το δικο μου κινητο.Σε αλλα κινητο ειδα να διαβαζει το στικακι (usb). Επισης και αν εχουμε καποια δοκιμασμενη να κανω το κινητο μου ποντικι οχι σε οθονη υπολογιστη αλλα σε ταμπλετ. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή ώστε να μπορέσω να μεταφέρω τα πάντα από ένα τηλέφωνο σε ένα άλλο (επαφές, αρχεία κλήσεων, μηνύματα, δεδομένα, εφαρμογές με τα δεδομένα τους) χωρίς όμως να χρειαστεί root και χαθεί η εγγύηση. Βασικά οι εφαρμογές με τα δεδομένα τους με ενδιαφέρουν (αν είναι δυνατόν να γίνεται και επιλογή εφαρμογών που θα περαστούν στο νέο τηλέφωνο) καθώς επαφές και δεδομένα μεταφέρονται εύκολα αρχεία κλήσεων και μηνύματα δεν είναι και τόσο σημαντικά αλλά εφόσον κάποια εφαρμογή το κάνει είναι συν. συχνα αναφερουν το helium για backup αλλα δεν ξερω αν μπορεις να τα ματαφερεις σε αλλη συσκευη τσεκαρε το παντως Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 συχνα αναφερουν το helium για backup αλλα δεν ξερω αν μπορεις να τα ματαφερεις σε αλλη συσκευη τσεκαρε το παντως Χωρίς να το έχω δοκιμάσει ο ίδιος πιστεύω πως γίνεται. Βασικά είμαι σχεδόν 100% σίγουρος. ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts