Ragesoul Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Παιδιά Επειδή το note 2, του οποίου από χθες είναι κάτοχος, δεν έχει το πολύ χρήσιμο widget-εφαρμογή Ειδήσεις και Καιρός, μήπως ξέρετε αν μπορώ να το βρω κάπου και να το περάσω;; Το εψαχνα αυτες τις μερες παρε ενα λινκ που βρηκα προχειρα με μια αναζητηση θα βρεις πολλα αλλα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1347792 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Κάποιος που δουλεύει το TV shows favs μπορεί να κάνει sync με το ημερολόγιο του;δεν με το βγάζει Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragesoul Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Λοιπον παιδες μηπως γλητωσω καποιον ανθρωπο απο τις ωρες που εφαγα ψαχνωντας αφου εβαλα το αρχειο που εδωσε ο φιλος Στράτος η εναλλακτικά απο εδω για πολλεε συσκευεςhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2421642 στην καινουργια εκδοση δεν μου δουλεψε το duall view..ειπα να δοκιμασω μια παλια εκδοση στην απελπισια μου κατεβασα την 3.2 απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1808188 και ανελπιστα ΔΟΥΛΕΞΕ..δυστηχως δεν εχω ιδεα πως δουλεψε η πως να το μεταφερω στην καινουργια εκδοση αλλα αφου δουλευει η παλια με custom rom κανω μοκο και λεω και ευχαριστώ. Ελπιζω να βοηθησα καποιους με το ιδιο προβλημα και ευχαριστω τον φιλο Στράτο για το αρχειο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Παιδια για backup εφαρμογων τι μου προτεινεται? Θελω να κανω επαναφορα εργοστασιακων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Titanium back up. Αλλα θελει ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Titanium back up. Αλλα θελει ρουτ Χωρις ροοτ? Δεν γντ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Χωρις ροοτ? Δεν γντ? Δοκίμασε helium που δεν θέλει root. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 helium απλως κανε τα backups, περασε τα στο pc και μετα ξανα στο κινητο. μην ξεχαστεις και τα σβησεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Έβαλα την τελευταία αναβάθμιση στο tapatalk free την 4.3. 1 να το δω και 1) γιατί δεν έχει βγει η αναβάθμιση στην pro? 2) δεν με αφήνει να ανεβάσω φώτο αλλά λέει ότι έχει αφαιρεθεί από το διαχειριστή του φόρουμ με την 4.2.2 όμως ανέβαζα φώτο κανονικά ξέρει κανένας γιατί? Μια καλά κανένας δεν δουλεύει ταπαταλκ να απαντήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Κάτι σαν αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.f2prateek.dfg&hl=el αλλά να υποστηρίζει και το galaxy note 2 υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Κάτι σαν αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.f2prateek.dfg&hl=el αλλά να υποστηρίζει και το galaxy note 2 υπάρχει; αν δεν βαριεσαι τσεκαρε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=pl2.lines.screen.maker.trial&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Μια καλά κανένας δεν δουλεύει ταπαταλκ να απαντήσει; Αφού οι ερωτήσεις αφορούν τον developer.Τί να σού απαντήσουμε; Στείλτου ένα mail με τις ερωτήσεις σού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Παιδιά δεν ξέρω αν το πήρα αργά χαμπάρι αλλά βγήκε αυτό το ημερολόγιο και φαίνεται πολύ καλό. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anydo.cal Ρίξτε μια ματιά! ;-) Μιας και πότε δεν έχω ασχοληθεί με αυτά, μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να βάλω κάποιο μεγάλο περιεχόμενο; εννοώ πχ τις ονομαστικές γιορτές, αργίες, ή ακόμα και όλους τους αγώνες κάποιας ομάδας... Τέτοια πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Παιδιά δεν ξέρω αν το πήρα αργά χαμπάρι αλλά βγήκε αυτό το ημερολόγιο και φαίνεται πολύ καλό. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anydo.cal Ρίξτε μια ματιά! ;-) Μιας και πότε δεν έχω ασχοληθεί με αυτά, μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να βάλω κάποιο μεγάλο περιεχόμενο; εννοώ πχ τις ονομαστικές γιορτές, αργίες, ή ακόμα και όλους τους αγώνες κάποιας ομάδας... Τέτοια πράγματα Sorry αλλά στα ημερολόγια προς συγχρονισμό πολλά ελληνικά γράμματα φαίνονται σαν κουτάκια! Θέλει δουλειά ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Sorry αλλά στα ημερολόγια προς συγχρονισμό πολλά ελληνικά γράμματα φαίνονται σαν κουτάκια! Θέλει δουλειά ακόμη. Ισχύει, αλλά στο widget τα δείχνει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ειχα το root call blocker και ημουν 100% ικανοποιημενος. Αντιστοιχη εφαρμογη που δεν χρειαζεται root, υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ειχα το root call blocker και ημουν 100% ικανοποιημενος. Αντιστοιχη εφαρμογη που δεν χρειαζεται root, υπάρχει; Εγώ που πήρα ένα δικαρτο κινεζικό κινητό δυστυχώς δεν λειτουργεί η εφαρμογή αυτή. Και είχα ακούσει τοοοοοσα πολλά και τελικά δεν την είδα στην πράξη! Η επόμενη επιλογή μου ήταν το extreme call blocker. Άλλα όπως όλα αφήνει μια φορά να χτυπήσει στον καλούντα και μετά του το κλείνει. Αν και στην επιλογή send to voice mail αν δεν έχεις τηλεφωνητη σχεδόν ακαριαία του το κλείνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Αυτο ηταν το καλο με το root call blocker. Δεν χτυπουσε καθολου στον αλλον και ηταν εντελως stealth η εφαρμογη Το extreme call blocker τουλαχιστον ειναι stealth στο κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Αυτο ηταν το καλο με το root call blocker. Δεν χτυπουσε καθολου στον αλλον και ηταν εντελως stealth η εφαρμογη Το extreme call blocker τουλαχιστον ειναι stealth στο κινητο; Έχει ενσωματωμένη το κινητό σου. Είναι η απόρριψη κλήσεων. Θα τη βρεις στις ρυθμίσεις κλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Αυτο ηταν το καλο με το root call blocker. Δεν χτυπουσε καθολου στον αλλον και ηταν εντελως stealth η εφαρμογη Το extreme call blocker τουλαχιστον ειναι stealth στο κινητο; Είναι stealth! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Αναβάθμιση στο play store σε 4.5.10 γρήγορο και με πιο εύκολη βαθμολόγηση εφαρμογών. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2377882 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabri Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Παιδιά τι ξέρετε για την εφαρμογή mail αυτή;παίζει να βγάλει Αγγλικά ;είναι από τις καλύτερες που έβαλα αλλά είναι ρωσικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 (edited) Παιδιά τώρα που το ----------- σερνετε,έχουμε καμια εναλλακτική;; Edited December 8, 2013 by Villis αφαίρεση αναφοράς σε εφαρμογή με πειρατικό περιεχόμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 (edited) Παιδιά τώρα που το ----------- σερνετε,έχουμε καμια εναλλακτική;; Δεν τα πμ σου απαγορεύετε να συζητάς τέτοια εδώ. Edited December 8, 2013 by Villis Αφαίρεση αναφοράς σε εφαρμογή με πειρατικό περιεχόμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Ακριβώς! Σύμφωνα με τους Ο.Π.Χ, απαγορεύεται η οποιαδήποτε αναφορά σε εφαρμογή που παρέχει πειρατικό περιεχόμενο! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts