tsiftsism Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Γνωρίζει κανείς εφαρμογή η οποία να λέει σε καθημερινή βάση ποιες εφαρμογές είναι σε προσφορά η δωρεάν; Ποιες είναι σε προσφορά. AppSales. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Τελικά η εφαρμογή tv series δεν είναι τόσο καλή.. Πολύ καλα σχεδιασμένη, αλλά δύο τρία πραγματάκια πού πρέπει να κάνει δεν τα κάνει.. Δεν με ειδοποιεί Δεν βγάζει πάντα όλα τα νεα επεισόδια Δεν σε αφήνει να ρυθμίσεις την ώρα τις ειδοποίησης όποτε θες εσυ (θέλει να αλλάξεις την ωρα προβολής κλπ) Και εμφανίζει επεισόδια στο upcoming την ημέρα που ΘΑ προβληθούν ακόμα και αν ρυθμίσεις να μην εμφανίζει επεισόδια που δεν βγήκαν. Υπάρχει μια ΚΑΛΗ εφαρμογή για σειρές τελικά; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.battlelancer.seriesguide&hl=el αυτη εδω ειναι η πιο σωστη μεχρι τωρα:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 έχω το S4. υπάρχει η δυνατότητα όταν ενεργοποιώ τα data για σύνδεση στο internet να ελέγχω manual ποιες εφαρμογές να έχουν πρόσβαση στο internet και στο WiFi automatic? Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.battlelancer.seriesguide&hl=el αυτη εδω ειναι η πιο σωστη μεχρι τωρα:rolleyes: Ναι υπάρχει TV shows fav, αυτήν εδώ και κάνει αυτά που θέλεις Σας ευχαριστώ και τους δύο :) Θα τις δοκιμάσω παράλληλα για μερικές μέρες και θα δώσω feedback! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Κατι άλλο κ ελπίζω να γράφω στο σωστό σημείο. Ένα από τα βασικά που δεν έχει το ανδροιδ είναι μέτρηση κλήσεων. Μηνιαία συνολικά κλπ Πλέον βέβαια έχω δει και προγράμματα με στατιστικά ανά άτομο, με ποιόν μιλάς περισσότερο, ποιος κάνει πιο πολλές κλήσεις κλπ. Προτείνετε κάποιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Call meter 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Τελικά η εφαρμογή tv series δεν είναι τόσο καλή.. Πολύ καλα σχεδιασμένη, αλλά δύο τρία πραγματάκια πού πρέπει να κάνει δεν τα κάνει.. Δεν με ειδοποιεί Δεν βγάζει πάντα όλα τα νεα επεισόδια Δεν σε αφήνει να ρυθμίσεις την ώρα τις ειδοποίησης όποτε θες εσυ (θέλει να αλλάξεις την ωρα προβολής κλπ) Και εμφανίζει επεισόδια στο upcoming την ημέρα που ΘΑ προβληθούν ακόμα και αν ρυθμίσεις να μην εμφανίζει επεισόδια που δεν βγήκαν. Υπάρχει μια ΚΑΛΗ εφαρμογή για σειρές τελικά; XBMC και καθαρισες σε οτι αφορα σειρες, ταινιες και live streaming tv :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 XBMC και καθαρισες σε οτι αφορα σειρες, ταινιες και live streaming tv :) Xbmc remote που λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Θυμαμαι να εχω βρει μια εφαρμογη για sms οπου μπορεις να κανεις πλακα σε φιλους αλλαζοντας τον αποστολεα και βαζοντας οτι θες. Σας λεει κατι? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Xbmc remote που λέει; Εκτός play ψάξε.Ψάξε και κανένα οδηγό για το πώς θα το στήσεις.Στην αρχή μπορεί να σου φανεί δύσκολο , αλλά άμα μπεις στην λογική του δεν θα έχεις θέμα. Παρεμπιπτόντως, ένα σχετικό -με το xbmc- θέμα, νομίζω ότι χρειάζεται στο forum.Κάποιος με όρεξη και , κυρίως με χρόνο άν μπορούσε να ασχοληθεί... Edit Μόλις είδα ότι ο ZXR μας προλαβε! Σχετικό θέμα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378116 Edited November 15, 2013 by SERS1612 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 καλησπερα, καποια εφαρμογη που να κανει οτι κανει το activator στο iphone υπαρχει για andoid ? η καλυτερα να μπορουσα να χρησημοποιησω τα πλαινα πληκτρα volume για αλλη χρηση πχ μουσικη κτλ κτλ θα με βολευε πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 έχω το S4. υπάρχει η δυνατότητα όταν ενεργοποιώ τα data για σύνδεση στο internet να ελέγχω manual ποιες εφαρμογές να έχουν πρόσβαση στο internet και στο WiFi automatic? Μάλλον με το DroidWall Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Μάλλον με το DroidWall ναι αλλά δεν είμαι root Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Στο νέο fb messenger που και που πατάω να μιλήσω με κάποιο άτομο με το οποίο είχα και πριν συζήτηση και βγαίνει αυτό! Πρέπει κάθε φορά να πάω πίσω και να πατήσω πάλι την συζήτηση για να μου την δείξει κανονικά. Εντάξει δεν με ενοχλεί αλλά λέμε.... Το έχει κι άλλος αυτό το bug; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Εδώ και 15 μέρες δουλεύει άρτια σε μένα το νέο μέσσεντζερ. Δοκίμασε να σβήσεις και να επανεγκαταστήσεις την εφαρμογή διαγράφοντας τα δεδομένα πρώτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 ξερει κανεισ πωσ βλεπουμε βιντεο στο youtube hd με 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vland Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 καμία εφαρμογή για την οθόνη κλειδώματος;Τ που να έχει διάφορες επιλογές ξεκλειδώματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 καμία εφαρμογή για την οθόνη κλειδώματος;Τ που να έχει διάφορες επιλογές ξεκλειδώματος Widgetlocker φιλε. Οτι καλύτερο υπάρχει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Έχει έρθει σε όλους η τελευταία έκδοση του hangout; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Έχει έρθει σε όλους η τελευταία έκδοση του hangout; Ναιπ! Αν και τον ειχαμε και πιο πριν σε μαυρη εκδοση μαλιστα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Έχει έρθει σε όλους η τελευταία έκδοση του hangout; Όχι ακόμα. Ούτε στην Γυναίκα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Call meter 3g. μου κολλαει απιστευτα!! το call stats υπαρχει επισης.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Έχει έρθει σε όλους η τελευταία έκδοση του hangout; Εμένα μου έβγαλε σήμερα ειδοποίηση, αλλά δεν την έβαλα ακόμα. Με ανησυχούν κάποια σχόλια που διαβάζω. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Εμένα μου έβγαλε σήμερα ειδοποίηση, αλλά δεν την έβαλα ακόμα. Με ανησυχούν κάποια σχόλια που διαβάζω. Τι αναφέρουν δηλαδή τα σχόλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Τι αναφέρουν δηλαδή τα σχόλια? Ότι δεν υποστηρίζει 160 χαρακτήρες στα ελληνικά μηνύματα, ότι οι επαφές φαίνονται διπλές, ότι δεν μπορούν να στείλουν και να λάβουν mms, ότι χρειάζεται ακόμα βελτίωση, κτλ. Με την ευκαιρία, να ρωτήσω κάτι αυτούς που το κατέβασαν: εξακολουθεί να υπάρχει το μαμά πρόγραμμα μηνυμάτων; Ή αντικαθίσταται πλήρως από την αναβάθμιση αυτή και χάνεται; Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts