Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχεις το amazon app store? ενα φεγγαρι το εδινε free αρκει ναχες και το amazon app store installed μαζι γιατι αν δεν τοχες το tapatalk 2 δεν ανοιγε...

Μπα δεν το βρίσκω . Αξίζει να το αγοράσω τι περισσότερο προσφέρει το tapatalk pro?

Επενεφερα την προηγούμενη έκδοση με τιτανιουμ και δεν παίζει δεν καταλαβαίνω το γιατί. .Μάλλον αναγνωρίζετε από τον σερβερ έλεγε ότι από εκεί που την κατέβασα δεν είναι αξιόπιστο. ....

Μιλάω με πολλούς που έχουν μόνο facebook μέσω messenger και οι οποίοι δεν έχουν smartphone, κάνω βιντεοκλήσεις με το hangouts που το Viber και το whatsapp δεν έχουν, ενώ κάποιοι αποφεύγουν το whatsapp γιατί είναι επί πληρωμή μετά τον πρώτο χρόνο και βολεύονται με το Viber. Βρες μου έναν λόγο λοιπόν να βάλω τον blackberry ή πρότεινε μου κάποιον άλλο που να τα συνδυάζει όλα αυτά.

Το whatsapp ειναι επι πληρωμη? Δυο χρονια το εχω και δε μου ζητηθηκε ποτε φραγκο! Ρε ανθρωπε, δε προσπαθω να σε πεισω να βαλεις με το ετσι θελω τον bbm, ειπα με απλα ελληνικα πως το να εχεις ενα τσουρμο messengers ενω θα μπορουσες να εχεις δυο και να κανεις την δουλεια σου με ολους τους φιλους ειναι τραβηγμενο. Με γεια σου με χαρα σου αν θες να χειριζεσαι ετσι την συσκευη σου, δικια σου ειναι, ετσι θες να την δουλευεις και παω πασο!

Υπαρχουν Messengers με την σεσουλα που δεν θυμαμαι τι κανει ο καθενας απο αυτους ξεχωριστα. Πχ το line το θεωρω κλασεις ανωτερο του viber, ενας επισης καλος messenger ειναι το touch η ο voxer η ο kik.

Οσο για τον bbm ολοι ξερουν οτι σε επομενη αναβαθμιση θα κανει πολλα απο αυτα παραλληλα, οποτε θα ειναι επισης μια καλη επιλογη.

Δε θα καθησω να σε πεισω για το αντιθετο.

Edited by jastonas
λογοκρισία

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

υπαρχει εφαρμογη για εκφωνηση καλουντος? οπως υπηρχε στα νοκια?

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mailboxer.saymyname&hl=el

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Να σας θέσω και μια άλλη παράμετρο για το bbm.

Πολλές χώρες της Ανατολής μπλοκάρουν τους περισσότερους messengers. Ο μοναδικός που τη γλιτώνει για διάφορους λόγους είναι αυτός των BlackBerry. Οπότε όποιος ταξιδεύει λόγω δουλειάς εκεί και όποιος θέλει να έρθει σε επαφή με αυτούς χρησιμοποιεί BlackBerry

υπαρχει εφαρμογη για εκφωνηση καλουντος? οπως υπηρχε στα νοκια?

Η καλύτερη : https://play.google.com/store/apps/details?id=ekawas.blogspot.com

Είχα το ταπαταλκ και έκανα πολλαπλή απάντηση εχθές έκανα αναβάθμιση και σταμάτησε μπορώ να περάσω άλλο ταπαταλκ και αν ναι από που?

http:// https://db.tt/OOcrFZxI.Θέλει απ εγκατάσταση το 4 και μετά εγκατάσταση το 2

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

καλημερα,υπαρχει καμια εφαρμογη για να πλοηγησε στο στο fb (οχι την γνησια) γιατι η γνησια ειναι αρκετα βαρια για το ταμπλετ μου???

κατι ελαφρυ και γρηγορο υπαρχει??

Το whatsapp ειναι επι πληρωμη? Δυο χρονια το εχω και δε μου ζητηθηκε ποτε φραγκο!

Δεν έχει περάσει χρόνος που το έχω, αλλά αυτό γράφει στην περιγραφή της εφαρμογής http://img.tapatalk.com/d/13/10/24/ze2yvatu.jpg

Μπα δεν το βρίσκω . Αξίζει να το αγοράσω τι περισσότερο προσφέρει το tapatalk pro?

Επενεφερα την προηγούμενη έκδοση με τιτανιουμ και δεν παίζει δεν καταλαβαίνω το γιατί. .Μάλλον αναγνωρίζετε από τον σερβερ έλεγε ότι από εκεί που την κατέβασα δεν είναι αξιόπιστο. ....

Στο site , του tapatalk δινουν δωρεαν την παλια εκδοση.

καλημερα,υπαρχει καμια εφαρμογη για να πλοηγησε στο στο fb (οχι την γνησια) γιατι η γνησια ειναι αρκετα βαρια για το ταμπλετ μου???

κατι ελαφρυ και γρηγορο υπαρχει??

Δες το, Fast pro και Friendcaster

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ισχύει απλά στην donate έκδοση.Διάβασε πώς γίνεται στο μάρκετ.

Πως γινεται αυτο;

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Με έπεισες με το γκρουπ, θα σε κάνω add μόλις ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός μου!

Καλοδεχουμενος

Δεν έχει περάσει χρόνος που το έχω, αλλά αυτό γράφει στην περιγραφή της εφαρμογής http://img.tapatalk.com/d/13/10/24/ze2yvatu.jpg

Ναι και οταν περασει ο πρωτος ,θα σου δωσει αλλον εναν δωρεαν

Έβαλα και εγώ τον BBM και απογοητεύτηκα που πρέπει να κάνεις manual invite άτομα. Η 2η τεράστια απογοήτευση είναι το μόνιμο εικονίδιο στο notification bar.

Εγώ για την ώρα το μόνο θετικό που μπορώ να περιμένω είναι να νιώσουν στο viber και να ξεμπερδέψουν μετα θέματά του....η καλύτερη πλατφόρμα είναι αυτή που έχεις τους περισσότερους χρήστες και οι περισσότεροι δικοί μου είναι στο viber....

Τι θέματα έχετε με το Viber? Εγώ το μοναδικό μειονέκτημα που έχω διαπιστώσει είναι ότι δεν μπορώ να αλλάξω ήχο ειδοποίησης.

Τι θέματα έχετε με το Viber? Εγώ το μοναδικό μειονέκτημα που έχω διαπιστώσει είναι ότι δεν μπορώ να αλλάξω ήχο ειδοποίησης.

Δεν μπορώ να βάλω το εικονίδιο ότι λειτουργεί (άσχετα αν το έχω επιλεγμένο), δεν μου εμφανίζει όλες τις επαφές μου που το έχουν ενώ σε αυτούς με εμφανίζει. Χθες μίλησα με έναν φίλο μου αφού αυτός μου έστειλε πρώτα μήνυμα. Πήγα να τον καλέσω, μιας και δεν τον έσβησα από το ιστορικό αλλά μου εμφάνιζε ότι ο χρήστης δεν έχει viber. Άσχετα αν με είχε πάρει και τηλέφωνο...Tέλος, αν δεν δω εκείνη την στιγμή το μήνυμα/κλήση δεν μου εμφανίζεται στην μπάρα ειδοποιήσεων. Μόνο πρέπει να μπω στην εφαρμογή και να δω ότι είχα μήνυμα/αναπάντητη...

Το έχουν γράψει και οι ίδιοι ότι έχουν θέματα και προσπαθούν να τα λύσουν...

@baiosss το greenify δεν είναι μόνο για messengers ούτε για να κάνεις greenify όλες τις εφαρμογές. Δε χρειάζεται να γράψω πολλά, τα λέει όλα το description του δημιουργού.

Όταν ένας χρήστης ξέρει τη στανταρ χρήση που κάνει τότε σεταρει το greenify και κάθε άλλη εφαρμογή όπως πρέπει.

Επίσης ζούσαμε και πριν με autostarts - system tunner. Απλά το greenify είναι πολύ καλύτερο (εγώ χρειάζομαι και το autostarts βέβαια).

Αν οι συσκευές δούλευαν τέλεια και δεν χρειαζόταν τίποτα, δεν θα είχαμε το root/cwm ουτε jailbreak/cydia.

Ετσι λεει, αλλα καθε φορα ανανεωνεται κανονικα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

παιδιά μπορείτε να προτείνεται κάποια εφαρμογή χρηστική για σημειώσεις? Το anydo δεν με ενθουσιάσε και έχω δοκιμάσει αρκετές ( google keep, super note, note pad ) χωρίς κάποια να με βολέψει ιδιαιτερα.

Υπάρχει μία που γράφεις χειρογραφα, με το δάχτυλο δηλαδή ( asus note ) αν θυμάμαι καλά την λένε αλλά δεν λειτουργεί σε 4.3, ψάχνω κάτι αντιστοιχο

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

παιδιά μπορείτε να προτείνεται κάποια εφαρμογή χρηστική για σημειώσεις? Το anydo δεν με ενθουσιάσε και έχω δοκιμάσει αρκετές ( google keep, super note, note pad ) χωρίς κάποια να με βολέψει ιδιαιτερα.

Υπάρχει μία που γράφεις χειρογραφα, με το δάχτυλο δηλαδή ( asus note ) αν θυμάμαι καλά την λένε αλλά δεν λειτουργεί σε 4.3, ψάχνω κάτι αντιστοιχο

Για ρίξε μια ματιά στο papyrus.

Για ρίξε μια ματιά στο papyrus.

δεν δουλευει χωρίς stylus!

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http:// https://db.tt/OOcrFZxI.Θέλει απ εγκατάσταση το 4 και μετά εγκατάσταση το 2

Ωραίος αλλά το τάπα ταλκ 4.1.2 μου φαίνεται αρκετά καλύτερο από το 2. Μπόρεσα και το πέρασα με τιτανιουμ και παίζει κανονικά. Το κακό είναι ότι συνέχεια μου βγάζει αναβάθμιση το πλαιστορ για να πάω στην 4.2 αλλά δεν θέλω.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II