Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας!

Ερώτηση για tasker λοιπόν:

Μπορούμε να κάνουμε ένα profile που να είναι της μορφής: Condition OR Condition -> task

παράδειγμα

(if) Netstate Net WifiConnected OR Netstate MobileNetwork 3G Run NetWork EnabledTask

έχω καταφέρει το Α (AND) Β αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που αλλάζεις το AND σε OR

EDIT: Το AutomateIt έχει AND + OR, άρα όποιος το χρειάζεται ας του δώσει μια ευκαιρία...

Edited by DimitrisAndNiki
“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Καλιο αργα παρα ποτε που λεει και μια παροιμια.......

Μιλαω για την εφαρμογη youtube που μετα το προτελευταιο update σε μερικα μοντελα οταν το ειχες σε οριζοντια θεση ΔΕΝ φαινοτανε η μπαρα πλοηγησης.

Μετα το σημερινο update αυτο το προβλημα ΛΥΘΗΚΕ το αναφερω γιατι στο s2 που εχω το ειχα και πλεον δεν το εχω.

Καποτε ειχε παρει το ματι μου νομιζω μια εφαρμογη που μπορουσες να ορισεις διαφορα προφιλ πχ δουλεια, σπιτι και εμπαιναν αυτοματα σε λειτουργεια οταν εντοπιζε το gps οτι εισαι σε αυτην την θεση. Για παραδειγμα θα ηθελα με το που φευγω απο την δουλεια να βγαινει το κινητο απο την δονηση και να ενεργοποιειται το bluetooth, οταν φτανω σπιτι να κλεινει το bluetooth και να ανοιγει το wifi.

Θα δοκιμασω και το tasker που ειδα παραπανω αλλα δεν ξερω αν θα με καλυψει σε αυτα που ψαχνω.

Καποτε ειχε παρει το ματι μου νομιζω μια εφαρμογη που μπορουσες να ορισεις διαφορα προφιλ πχ δουλεια, σπιτι και εμπαιναν αυτοματα σε λειτουργεια οταν εντοπιζε το gps οτι εισαι σε αυτην την θεση. Για παραδειγμα θα ηθελα με το που φευγω απο την δουλεια να βγαινει το κινητο απο την δονηση και να ενεργοποιειται το bluetooth, οταν φτανω σπιτι να κλεινει το bluetooth και να ανοιγει το wifi.

Θα δοκιμασω και το tasker που ειδα παραπανω αλλα δεν ξερω αν θα με καλυψει σε αυτα που ψαχνω.

profile scheduler+ και πολλά άλλα

πολύ πιο απλά απο το tasker κάνουν αυτό που θες, θα βάλεις rule με κεραίες κινητής τηλεφωνίας ή με ώρα

Καλιο αργα παρα ποτε που λεει και μια παροιμια.......

Μιλαω για την εφαρμογη youtube που μετα το προτελευταιο update σε μερικα μοντελα οταν το ειχες σε οριζοντια θεση ΔΕΝ φαινοτανε η μπαρα πλοηγησης.

Μετα το σημερινο update αυτο το προβλημα ΛΥΘΗΚΕ το αναφερω γιατι στο s2 που εχω το ειχα και πλεον δεν το εχω.

Μόλις είδα το update εσένα σκέφτηκα, επιτέλους τέλος καλό όλα καλά. :)

Καλημέρα θελω μια εφαρμογή να κρατάει μητρώο τον κλήσεων ακομα και οταν εχουν διαγραφεί απο το stock αρχείο κλήσεων γιατι με τον γιο μου εχω χάσει πολλους αριθμους .

Καλημέρα θελω μια εφαρμογή να κρατάει μητρώο τον κλήσεων ακομα και οταν εχουν διαγραφεί απο το stock αρχείο κλήσεων γιατι με τον γιο μου εχω χάσει πολλους αριθμους .

Automatically backup SMS, MMS and call log entries using a separate label in Gmail SMS Backup +

Καλησπερα. Μια ερωτηση να κανω.

Ειχα παρει πριν κατι μηνες backup με titanium και το ειχα αποθηκευσει στην εξωτερικη micro SD

τωραεπειδη εχω κανει αλλαγες και θελω να παρω και αλλο backup θα αντικαταστησει το προηγουμενο ή θα εχει και τα δυο? Ευχαριστω

Θοδωρής

Και το myprofiles το κανει αυτο με βαση τις κεραιες κινητης που εχεις κοντα. Τις αποθηκευεις ως σημεια αναφορας.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια καμια εφαρμογή για να βλεπω την ραμ του κινητου παιζει;σαν widget θα ηταν ωραια οχι cool tool γιατι εχει πολλα wakeups κ καταναλωνει μνημη

Παιδια καμια εφαρμογή για να βλεπω την ραμ του κινητου παιζει;σαν widget θα ηταν ωραια οχι cool tool γιατι εχει πολλα wakeups κ καταναλωνει μνημη

Elixir 2 φιλαράκο, το καλύτερο! :D

LLama φίλε και ξερό ψωμί. Το μόνο που δοκίμασα και πραγματικά δουλεύει χωρίς gps και χωρίς scriptάκια που θέλει το tasker. Θέλει μόνο 2-3 μέρες "εκπαίδευση" και είναι αλάνθαστο. Είναι και τζαμπέ.

Rocket dialer με nova launcher όποιος έχει.Δεν είμαι ρουτ.κατεβάζοντας την μπάρα φεύγει το εικονίδιο των αναπάντητων αλλά μένει το νούμερο των αναπάντητων στο εικονίδιο του rocket στο dock.φεύγει μόνο αν ανοίξω χειροκίνητα τον στοκ dialer

Καλησπερα. Μια ερωτηση να κανω.

Ειχα παρει πριν κατι μηνες backup με titanium και το ειχα αποθηκευσει στην εξωτερικη micro SD

τωραεπειδη εχω κανει αλλαγες και θελω να παρω και αλλο backup θα αντικαταστησει το προηγουμενο ή θα εχει και τα δυο? Ευχαριστω

Ανάλογα την επιλογή που έχεις κάνει εσύ ,στο μέγιστο ιστορικό αντιγράφων ασφαλείας.Άν έχεις επιλέξει 1,τα προηγούμενα θα αντικατασταθούν από τα καινούρια.

Μπορεί να μου προτείνει κανείς κάποιο καλό email reader γιατί άκουσα καλά λόγια όσα το K9 άλλα το θεωρώ πραγματικά τραγικό με το πόσες πολύ λεπτομέρειες πρέπει να ρυθμίσεις για να συγχρονιστεί με τους λογαριασμούς του Yahoo, Hotmail και gmail και στο τέλος ποτέ δεν το καταφέρνει...

Έχω πάρει backup μέσω του nokia pc suite από το προηγούμενο κινητό μου (nokia c6-00) τα SMS μηνύματα τα οποία είναι σε μορφή vmg. Υπαρχει εφαρμογη ή τρόπος να τα περάσω στη μνήμη των SMS μηνυμάτων του νεου μου ΖΤΕ κινητου?

Ευχαριστώ πολύ.

Ποιο πιστεύετε πως είναι το καλύτερο δωρεάν antitheft app;; Edited by Vlasismiriagos

Ποιο πιστεύετε πως είναι το καλύτερο δωρεάν antitheft app;;

Ή το Prey ή το device manager της Google σου προτείνω... Άποψη μου και τα 2 αφού το Prey αν θες το ενσωματώνεις στην ROM και αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ΔΕΝ αφαιρείται, ενώ το device manager κλειδώνει την συσκευή βάσει IMEI και ακόμα και αν αλλάξει ROM ο κλέφτης ή ο κλεπταποδόχος πάλι μπλοκάρεις το τηλέφωνο και σου δίνει ακριβές στίγμα στο Google maps...

Ποιο πιστεύετε πως είναι το καλύτερο δωρεάν antitheft app;;

Σε free εκδοχή μια χαρά είναι και τo avast. Μετά το update προστεθηκαν και κάποια άλλα χαρακτηριστικά.

το device manager κλειδώνει την συσκευή βάσει IMEI και ακόμα και αν αλλάξει ROM ο κλέφτης ή ο κλεπταποδόχος πάλι μπλοκάρεις το τηλέφωνο και σου δίνει ακριβές στίγμα στο Google maps...

Είναι 100% σίγουρο ότι συνδέεται με το IMEI του τηλεφώνου; Πολύ καλό, αρκεί κάποια στιγμή να συνδεθεί στο ίντερνετ η συσκευή. Βέβαια στα μεταχειρισμένα είναι λίγο επίφοβο.

Ή το Prey ή το device manager της Google σου προτείνω... Άποψη μου και τα 2 αφού το Prey αν θες το ενσωματώνεις στην ROM και αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ΔΕΝ αφαιρείται, ενώ το device manager κλειδώνει την συσκευή βάσει IMEI και ακόμα και αν αλλάξει ROM ο κλέφτης ή ο κλεπταποδόχος πάλι μπλοκάρεις το τηλέφωνο και σου δίνει ακριβές στίγμα στο Google maps...

Αυτό το <<με βάση το ΙΜΕΙ>> πολύ μου αρέσει, αλλά είναι σίγουρο; Το έβαλα και το PRAY το δοκίμασα και ήδη μου έφαγε 1 report και μου μένουν άλλα 9... Από τι είδα έγινε και εργοστασιακή εφαρμογή και για να το διαγράψεις ζητάει κωδικό...Βέβαια το μόνο σίγουρο είναι ότι εμένα πχ αυτό δε θα με εμπόδιζε αν ήμουν επίδοξος κλέφτης καθώς με ένα φλασάρισμα θα έφευγε κι αυτό μαζί... Αλλά ας ελπίσουμε πως δεν θα πέσω σε κάποιον που διαβάζει myphone.gr...:lol:

Βλάση και το Cerberus είναι πολύ καλό. Έχει όλες τις απαραίτητες επιλογές και όσες φορές δοκίμασα tracking δεν δούλεψε σωστά. Βέβαια αν υπήρχε τότε το Device Manager πιθανόν να είχα μόνο αυτό. Η άποψή μου είναι πως σε περίπτωση που σε κλέψουν το σημαντικότερο είναι να σβήσεις τα δεδομένα σου. Γιατί να πάρεις στο κατόπι τον κλέφτη με κανένα δίκανο είναι κομμάτι δύσκολο!!:-P

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II