stefanw595 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 καλημερα!!!ψαχνω εναν music player ο οποιος οταν παιζει μουσικη και εχω κλειδωσει το τηλεφωνο να μου εχει στην οθονη τα κουμπια επιλογης (play,pause κλπ) γιατι με τον μαμα πρεπει καθε φορα που θελω να αλλαξω κομματι να ξεκλειδωνω το τηλ. PowerAmp. Είναι βέβαια επι πληρωμή οπότε βάζεις το trial και δοκιμάζεις. Αλλά έχει την επιλογή που θές. Όταν ανοίγεις την οθόνη πριν την lockscreen εμφανίζει μια οθόνη με επιλογές play/pause, επόμενη playlist, shuffle, repeat κτλ συν του ότι έχει την δυνατότητα με τα κουμπια του hands free να αλλάζεις τραγούδια και να κάνεις play/pause. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Στην εφαρμογή του Amazon, υπάρχει κάποιο tab που να δείχνει τις καθημερινές προσφορές (χωρίς κόστος) και απλά δεν το βλέπω εγώ; ο_Ο Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 (edited) Beta έκδοση του TubeMate downloader για όποιον ενδιαφέρεται με αρκετά νέα features. http://db.tt/qBosZzbj Για πες κανενα νεο; Κατεβασμα σε κανονικο mp3 υποστηριζει ή μπα; edit: Το εβαλα! Βελτιωμενο αρκετα, μπ3 κατεβαζει οπως πριν. Να και τα νεα features New features in TubeMate 2.0 English 2013/08/27 04:19 1) Enhanced Downloading - supports DailyMotion, Facebook, YouKu, other HTML5 videos - playlist downloading - caption (subtitle) downloading - WiFi only option, resume/pause all, etc 2) Improved Interface - brand-new Holo based UI - sliding view changer - intuitive downloading progress viewer 3) All New Playlist - full playlist feature by TubeMate - support local playing and streaming - easy management (drag and drop) 4) Internal Music and Video Player - enjoy music while surfing TubeMate 5) Powerful Search - search local files and YouTube - voice search and history 6) More features - proxy support (experimental) - URL editor support - forward button support Edited September 1, 2013 by xsol installed Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 (edited) στο καινουργιο tapatalk οταν ερχεται ειδοποιηση δεν εχω δονηση...ειναι φυσιολογικο? edit:στις ρυθμισεις εχω τικαρισμενο το παντα αλλα δεν... Edited September 1, 2013 by parafron4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Έχει απλά βρίσκω το fotmob πιο εύχρηστο στην αναζήτηση των αγώνων. widget εχει? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Φίλε μου το έχω εδώ και καιρό. Αγορασε το, είναι πραγματικά πολύ καλό. Ρυθμιζεις πολλά στην συσκευή με το app αυτό. Σίγουρα θα σου γλυτώσει καμποση μπαταρία στην ήδη καταπληκτική μπαταρία του note 2. Απάντηση στον φίλο. Που ρώτησε για το Du battery saver and widgets. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 widget εχει? Widget που να δείχνει αποτελέσματα δεν έχει. Έχει ένα που δείχνει ειδήσεις στα αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Kαλησπέρα. Παιδιά μήπως ξέρετε αν γίνεται κάπως να έχω έναν φάκελο κλειδωμένο? Στις φωτός δηλαδή να έχω έναν φάκελο που να είναι κλειδωμένος. Με το applock νομίζω κλείδωσα όλες τις φωτος αλλά δεν μου 'βγαλε επιλογή για τους φακέλους των φωτός. Ευχαριστώ!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 στο live score addicts πως γινεται να εχω ειδοποιησεις για καποιους συγκεκριμενους αγωνες, ή ακομα και για ολους αν θελω; τωρα μπαινω απλα στην εφαρμογη και παρακολουθω την εξελιξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Σορρυ αν γράφω σε λάθος θέμα αλλά μήπως κανείς έχει καμία ιδέα τι είναι αυτό; δεν το άνοιξα και ούτε πρόκειται Η γνώμη μου είναι ό,τι δεν ξέρεις τι είναι, delete! Αν είναι σημαντικό θα σε ενημερώσει όποιος στο 'στειλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Η γνώμη μου είναι ό,τι δεν ξέρεις τι είναι, delete! Αν είναι σημαντικό θα σε ενημερώσει όποιος στο 'στειλε! Ναι δεν είχα σκοπό να το ανοίξω. Απλά ρώτησα μήπως φταίει κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή για αυτό που τράβηξε τα στοιχεία και τον αριθμό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 στο live score addicts πως γινεται να εχω ειδοποιησεις για καποιους συγκεκριμενους αγωνες, ή ακομα και για ολους αν θελω; τωρα μπαινω απλα στην εφαρμογη και παρακολουθω την εξελιξη. ok, μαλλον το βρηκα. οι ειδοποιησεις ειναι ηδη ενεργοποιημενες για τις ομαδες που ακολουθεις (στο εικονιδιο με το καμπανακι επιλεγεις για τι θες να σε ειδοποιει), και απο εκει και περα ενεργοποιεις ξεχωριστα σε καθε αγωνα τις ειδοποιησεις για ομαδες που δεν ακολουθεις. σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 στο live score addicts πως γινεται να εχω ειδοποιησεις για καποιους συγκεκριμενους αγωνες, ή ακομα και για ολους αν θελω; τωρα μπαινω απλα στην εφαρμογη και παρακολουθω την εξελιξη. Μπορείς να ρυθμίσεις την εφαρμογή να σε ειδοποιεί για όλα τα παιχνίδια κάποιας ομάδας. Πήγαινε αριστερά εκεί που έχει τις ομάδες και εκεί που έχει το καμπανάκι μπορείς να ρυθμίσεις τι ειδοποιήσεις θέλεις να έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Υπάρχει εφαρμογή που να δημιουργεί συντομεύσεις για on off σε Bluetooth , Wi-Fi , data κτλ; Με ενδιαφέρει να είναι εικονίδιο συντόμευσης και όχι Widget για να μπορώ να τα βάλω σε φάκελο Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Μπορείς να ρυθμίσεις την εφαρμογή να σε ειδοποιεί για όλα τα παιχνίδια κάποιας ομάδας. Πήγαινε αριστερά εκεί που έχει τις ομάδες και εκεί που έχει το καμπανάκι μπορείς να ρυθμίσεις τι ειδοποιήσεις θέλεις να έχεις. αυτο το βρηκα, ειναι για τις ομαδες που ακολουθω, δηλαδη ρυθμιζω μια φορα τι ειδοποιησεις θελω, και θα με ειδοποιει σε καθε αγωνα. στις ομαδες που δεν ακολουθω, αν θελω να με ειδοποιησει για μερικους αγωνες που εχει σημερα, ρυθμιζω στον καθε αγωνα ξεχωριστα τις ειδοποιησεις; επισης, επειδη ειναι χρησιμο κυριως οταν βρισκομαι εκτος σπιτιου, και πολυ πιθανο να μην υπαρχει wifi, καταναλωνει πολλα δεδομενα και μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Μία ακόμα ερώτηση αν ξέρει κανείς...Γίνεται στην εφαρμογή του outlook να διαγράφω τα διαγραμμένα emails όλα μαζί κι όχι ένα ένα?! Δεν μπορώ να το βρω! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 PowerAmp. Είναι βέβαια επι πληρωμή οπότε βάζεις το trial και δοκιμάζεις. Αλλά έχει την επιλογή που θές. Όταν ανοίγεις την οθόνη πριν την lockscreen εμφανίζει μια οθόνη με επιλογές play/pause, επόμενη playlist, shuffle, repeat κτλ συν του ότι έχει την δυνατότητα με τα κουμπια του hands free να αλλάζεις τραγούδια και να κάνεις play/pause. αυτο ακριβως που εψαχνα ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 αυτο το βρηκα, ειναι για τις ομαδες που ακολουθω, δηλαδη ρυθμιζω μια φορα τι ειδοποιησεις θελω, και θα με ειδοποιει σε καθε αγωνα. στις ομαδες που δεν ακολουθω, αν θελω να με ειδοποιησει για μερικους αγωνες που εχει σημερα, ρυθμιζω στον καθε αγωνα ξεχωριστα τις ειδοποιησεις; επισης, επειδη ειναι χρησιμο κυριως οταν βρισκομαι εκτος σπιτιου, και πολυ πιθανο να μην υπαρχει wifi, καταναλωνει πολλα δεδομενα και μπαταρια; Ρυθμίζεις τον κάθε αγώνα κανονικά τι ειδοποιήσεις θέλεις να έχεις. Δεν καταναλώνει πολλά δεδομένα και μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Με το titanium backup αν κανω Back up τις εφαρμογες και μετα τις επαναφερω σε διαφορετικη rom απο αυτην που ειχα οταν εκανα το backup , θα δουλεψουν; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Ρε παιδιά τι γίνεται με το νέο skype? Πέραν του οτι δεν δείχνει αν ο αλλος ειναι busy ή away, εχει και πολλες αποσυνδέσεις. Εχει κανεις το παλιό; επίσης αν βάλω το παλιό θα μου ζητάει αναβάθμιση απο το play store? Ευχαριστώ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Ρυθμίζεις τον κάθε αγώνα κανονικά τι ειδοποιήσεις θέλεις να έχεις. Δεν καταναλώνει πολλά δεδομένα και μπαταρία. ok, το "επιασα" το πως δουλευει, σ' ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Με το titanium backup αν κανω Back up τις εφαρμογες και μετα τις επαναφερω σε διαφορετικη rom απο αυτην που ειχα οταν εκανα το backup , θα δουλεψουν; Ναι, θα δουλέψουν. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Με το titanium backup αν κανω Back up τις εφαρμογες και μετα τις επαναφερω σε διαφορετικη rom απο αυτην που ειχα οταν εκανα το backup , θα δουλεψουν; Θα δουλέψουν άψογα αρκεί να πάρεις μόνο τις εφαρμογές χρήστη και όχι τις εφαρμογές συστήματος :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Με το titanium backup αν κανω Back up τις εφαρμογες και μετα τις επαναφερω σε διαφορετικη rom απο αυτην που ειχα οταν εκανα το backup , θα δουλεψουν; Και φυσικά να είναι οι εφαρμογές συμβατές με την έκδοση android στην οποία θα μεταπηδήσεις. Τώρα ερώτηση και από εμένα. Υπάρχει κάποια εφαρμογή ραδιοφώνου δωρεάν; Καθώς η νέα ρομ που πέρασα δεν έχει πλέον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 @paris_89 Ποια rom πέρασες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts