Sofos_5 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Ναι αυτο κοιταω. Το περασα, μπήκα στο φακελο του titanium που εχω το backup μου, αλλα δεν δείχνει τιποτα.. Edit, μολις διαπίστωσα οτι με file Explorer αν μπω στον φάκελο του titanium που εχω κρατήσει το backup εχει τα apk των εφαρμογών.. Ευχαριστώ, δεν το ειχα παρατηρήσει Μέσω titanium μπορείς να επαναφέρεις και εφαρμογή και τα δεδομένα της μέσα από κάποιο nandroid backup σου. Γενικότερα η εφαρμογή κάνει τα πάντα και συμφέρει που λένε απλά έχει "καλά κρυμμένες" κάποιες σημαντικές δυνατότητες που δεν τις ξέρει ο κόσμος. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Ναι ναι.. Κατάλαβα.. Ειχα επαναφέρει παλιότερα κάποιες σημειώσεις απο nandroid backup μέσω titanium Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Είσαι ωραίος!!! Να ρωτήσω κάτι άλλο υπαρχει καμία εφαρμογή για να ανοίγει το tablet μου με τα κουμπιά του volume;; Διάβασα ότι κάτι τέτοιο θέλει root και custom kernel. Δεν γίνεται με κάποια εφαρμογή. Αν τα έχεις όλα αυτά ρώτα στο topic του tablet σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 γεια σας παιδιά,ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει προγραμμα που να μπλοκαρει ανεπιθυμητα sms και κλησεις αλλα αυτος που στελνει το sms να μην παιρνει επιβεβαιωση οτι παρεληφθη γιατι αλλιως δεν κανουμε κατι,εχω περασει το ενα προγραμμα που πραγματικα δεν μου χτυπαει στο μηνυμα και το πηγαινει σε μια blacklist αλλα στον αποστολεα του δειχνει οτι πηγε,υπαρχει καποιο σχετικο;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 ΓΙΑ ICS ποιον dialer(αν γινεται και με contacts αλλα δεν πειραζει αν δεν εχει) προτεινετε?δοκιμασα exdialer και dialer one αλλα μετα απο λιγο κανουν 3-4 δευτερολεπτα να ανοιξουν!και τους εχω ενεργοποιησει την επιλογη να μην του κανει kill το android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Τελικα μετα απο καιρο απιφασισα να βγαλω το swype αφου και πολλά σκαλωματα εχει αρχίσει να κανει και η μνημη που καταναλωνει ειναι αρκετη ( 30mb). Συνεπως ποιο αλλο πληκτρολογιο μου προτείνετε; Θα εμενα με το στοκ αλλα εχει πολυ μικρα πλήκτρα Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Τελικα μετα απο καιρο απιφασισα να βγαλω το swype αφου και πολλά σκαλωματα εχει αρχίσει να κανει και η μνημη που καταναλωνει ειναι αρκετη ( 30mb). Συνεπως ποιο αλλο πληκτρολογιο μου προτείνετε; Θα εμενα με το στοκ αλλα εχει πολυ μικρα πλήκτρα Από μνήμη μην ψάχνεις... Όλα τα καλά πληκτρολόγια κάπου εκεί καταναλώνουν. Από επιλογές δεν έχεις πολλές. Δηλαδή έχεις... αλλα είναι η εξής 1 : Swiftkey. Και εγώ σταμάτησα να το χρησιμοποιώ επειδή κόλλαγε. Καλό, χρυσό, αλλά πιστεύω ότι το SwiftKey είναι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 ΓΙΑ ICS ποιον dialer(αν γινεται και με contacts αλλα δεν πειραζει αν δεν εχει) προτεινετε?δοκιμασα exdialer και dialer one αλλα μετα απο λιγο κανουν 3-4 δευτερολεπτα να ανοιξουν!και τους εχω ενεργοποιησει την επιλογη να μην του κανει kill το android. Ο πιο ελαφρύς που έχω βρει προσωπικά ειναι ο ray dialer δεν έχει επαφές αλλά έχει smart dialing στα ελληνικά.Σαφώς και θα τον κλείσει το σύστημα μετά απο κάποια ώρα αλλά συγκριτικά με τους υπόλοιπους ανοίγει πολύ πιο γρήγορα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Ο πιο ελαφρύς που έχω βρει προσωπικά ειναι ο ray dialer δεν έχει επαφές αλλά έχει smart dialing στα ελληνικά.Σαφώς και θα τον κλείσει το σύστημα μετά απο κάποια ώρα αλλά συγκριτικά με τους υπόλοιπους ανοίγει πολύ πιο γρήγορα Δοκιμάζω τώρα τον rocket dialer και ανοίγει ακαριαία! Μια χαρά φαίνεται.θα δοκιμάσω όμως και αυτόν που λες ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 (edited) Ερώτηση μιας και είπες για dialer: Όταν εγκαθιστούμε έναν νεό dialer στο τηλέφωνο, ο stock dialer είναι πάντα αυτός που κάνει τη δουλειά στο υπόβαθρο ή μπορούμε να τον καταργήσουμε τελείως; Έχω βάλει π.χ. τον Rocketdial αλλά όταν πατάω να κάνω μια κλήση, βγαίνει πάντα ο stock για να πραγματοποιηθεί. Το ίδιο και με άλλους dialer που δοκίμασα, όπως ο exdialer π.χ. Το ίδιο συμβαίνει κι όταν πάω να βάλω ή να διορθώσω τα στοιχεία μιας επαφής. Edited August 23, 2013 by leftezi Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Ερώτηση μιας και είπες για dialer: Όταν εγκαθιστούμε έναν νεό dialer στο τηλέφωνο, ο stock dialer είναι πάντα αυτός που κάνει τη δουλειά στο υπόβαθρο ή μπορούμε να τον καταργήσουμε τελείως; Έχω βάλει π.χ. τον Rocketdial αλλά όταν πατάω να κάνω μια κλήση, βγαίνει πάντα ο stock για να πραγματοποιηθεί. Το ίδιο και με άλλους dialer που δοκίμασα, όπως ο exdialer π.χ. Το ίδιο συμβαίνει κι όταν πάω να βάλω ή να διορθώσω τα στοιχεία μιας επαφής. Πήγαινε στην λίστα με όλες τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες και πήγαινε στον στοκ και πατα εκεί που λέει κάτι για εκκαθάριση προεπιλογής.Μετά όταν θα πας να κάνεις μια κλήση θα σε ρωτήσει μια φορά με ποιον dialer θες να την κάνεις, εσύ θα τικαρεις το κουτάκι που θα λέει η επιλογή που θα κάνεις θα ισχύσει από εδώ κι πέρα οπότε λογικά θα ανοίγει μόνο ο rocket μετά! Βέβαια όπως όλοι οι dialer έχουν ρύθμιση ότι για να εξαφανίσουν το εικονίδιο των αναπάντητων κλήσεων αυτομάτως θα πρέπει αναγκαστικά να ανοίξουν τον στοκ.Αυτό είναι περιορισμός του android δεν φταίνε οι dialers! Εγώ προσωπικά επειδή δεν θέλω να ανοίγει καθόλου ο στοκ σβήνω μετά από κάθε αναπάντητη μόνος μου το εικονίδιο τους χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 (edited) Παιδιά στο tapatalk 4 όταν σε πάει στην οθόνη την αρχική με τα αγαπημένα φόρουμ σε εμένα αργεί να με αφήσει να πατήσω ένα από όλα τα φόρουμ.Πρέπει πρώτα να αναβοσβησουν τα λογότυπα των φόρουμ και μετά με αφήνει να πατήσω ένα από όλα και να μπω.το κάνει και σε σας αυτό; Δεν έχω τέτοιο θέμα. γεια σας παιδιά,ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει προγραμμα που να μπλοκαρει ανεπιθυμητα sms και κλησεις αλλα αυτος που στελνει το sms να μην παιρνει επιβεβαιωση οτι παρεληφθη γιατι αλλιως δεν κανουμε κατι,εχω περασει το ενα προγραμμα που πραγματικα δεν μου χτυπαει στο μηνυμα και το πηγαινει σε μια blacklist αλλα στον αποστολεα του δειχνει οτι πηγε,υπαρχει καποιο σχετικο;ευχαριστω Αυτό που ξέρω είναι πως τεχνικά δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο γιατί ό,τι filtering κάνουν αυτές οι εφαρμογές είναι τοπικό. Φτάνει το event στο τηλέφωνο και απλά το διαχειρίζονται. Τώρα αν έχει αλλάξει κάτι και δεν το έχω υπόψη.. ΓΙΑ ICS ποιον dialer(αν γινεται και με contacts αλλα δεν πειραζει αν δεν εχει) προτεινετε?δοκιμασα exdialer και dialer one αλλα μετα απο λιγο κανουν 3-4 δευτερολεπτα να ανοιξουν!και τους εχω ενεργοποιησει την επιλογη να μην του κανει kill το android. Κανονικά δεν θα έπρεπε. 3-4 sec είναι πάρα πολλά. Μήπως έχεις κανέναν task killer? Στον ex δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το hardware accelaration. Τελικα μετα απο καιρο απιφασισα να βγαλω το swype αφου και πολλά σκαλωματα εχει αρχίσει να κανει και η μνημη που καταναλωνει ειναι αρκετη ( 30mb). Συνεπως ποιο αλλο πληκτρολογιο μου προτείνετε; Θα εμενα με το στοκ αλλα εχει πολυ μικρα πλήκτρα Όσον αφορά τη μνήμη, όπως είπε κι ο Hierophant, τα 30ΜΒ δεν είναι πολλά. Αντιθέτως, είναι μια πολύ φυσιολογική τιμή. Εμένα στο Note, εκεί κινείται το stock και 2-3ΜΒ πιο πάνω το Swiftkey. Όταν δοκίμαζα το Swype (την περίοδο που βγήκε από την beta και ανέβηκε στο Play) έπιανε 40άρια άνετα. Και για μένα, η επιλογή είναι μια: Swiftkey. Ερώτηση μιας και είπες για dialer: Όταν εγκαθιστούμε έναν νεό dialer στο τηλέφωνο, ο stock dialer είναι πάντα αυτός που κάνει τη δουλειά στο υπόβαθρο ή μπορούμε να τον καταργήσουμε τελείως; Έχω βάλει π.χ. τον Rocketdial αλλά όταν πατάω να κάνω μια κλήση, βγαίνει πάντα ο stock για να πραγματοποιηθεί. Το ίδιο και με άλλους dialer που δοκίμασα, όπως ο exdialer π.χ. Το ίδιο συμβαίνει κι όταν πάω να βάλω ή να διορθώσω τα στοιχεία μιας επαφής. Όχι, δεν μπορείς να τον καταργήσεις τελείως. Η επεξεργασία των επαφών μπορεί να γίνει από τον 3rd party dialer εφόσον υποστηρίζει Contacts, όπως ο exDialer για παράδειγμα. Edited August 23, 2013 by eltsele Add Quote Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 http://img.tapatalk.com/d/13/08/24/te6aqa2y.jpg Στον rocket στα γράμματα πχ Υ έχει και το ύψιλον με τις τελίτσες από πάνω; Και στο άλφα έχει κι άλλο άλφα με τόνο δίπλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 (edited) Πήγαινε στην λίστα με όλες τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες και πήγαινε στον στοκ και πατα εκεί που λέει κάτι για εκκαθάριση προεπιλογής.Μετά όταν θα πας να κάνεις μια κλήση θα σε ρωτήσει μια φορά με ποιον dialer θες να την κάνεις, εσύ θα τικαρεις το κουτάκι που θα λέει η επιλογή που θα κάνεις θα ισχύσει από εδώ κι πέρα οπότε λογικά θα ανοίγει μόνο ο rocket μετά! Βέβαια όπως όλοι οι dialer έχουν ρύθμιση ότι για να εξαφανίσουν το εικονίδιο των αναπάντητων κλήσεων αυτομάτως θα πρέπει αναγκαστικά να ανοίξουν τον στοκ.Αυτό είναι περιορισμός του android δεν φταίνε οι dialers! Εγώ προσωπικά επειδή δεν θέλω να ανοίγει καθόλου ο στοκ σβήνω μετά από κάθε αναπάντητη μόνος μου το εικονίδιο τους χειροκίνητα. Το έκανα αλλά όταν με ρωτάει να επιλέξω, έχω μόνο δύο επιλογές: "Τηλέφωνο" ή "Skype". Δε μου βγαίνει ο RocketDIal εκεί να τον επιλέξω. Με το "τηλέφωνο" ανοίγει ο stock βέβαια. Edited August 23, 2013 by leftezi Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Το έκανα αλλά όταν με ρωτάει να επιλέξω, έχω μόνο δύο επιλογές: "Τηλέφωνο" ή "Skype". Δε μου βγαίνει ο RocketDIal εκεί να τον επιλέξω. Χμμμμ δεν το καταλαβαίνω! Κάποιος να το εξηγήσει; Κάτι άσχετο, στην εφαρμογή WhatsApp γιατί ακόμα και εάν κάποιος φίλος έχει σβήσει την εφαρμογή από το κινητό του, στο δικό μου τον δείχνει ότι έχει ακόμα την εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Στον rocket στα γράμματα πχ Υ έχει και το ύψιλον με τις τελίτσες από πάνω; Και στο άλφα έχει κι άλλο άλφα με τόνο δίπλα Όντως. Είνια κάτι που πρέπει να διορθωθεί. Και στον κατάλογο επαφών έχει χωριστά τα αρχικά τονισμένα από τα άτονα. Γράψτε κι εσείς μπας και το φτιάξουν. Εγώ τους το 'γραψα ήδη. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Χμμμμ δεν το καταλαβαίνω! Κάποιος να το εξηγήσει; Κάτι άσχετο, στην εφαρμογή WhatsApp γιατί ακόμα και εάν κάποιος φίλος έχει σβήσει την εφαρμογή από το κινητό του, στο δικό μου τον δείχνει ότι έχει ακόμα την εφαρμογή; Αν εννοείτε πως όταν πατάς στην αναπάντητη δεν σε αφήνει να ανοίξεις τον Rocket πιθανόν να το έχει κάνει ο προγραμματιστής μια και δεν μπορεί να σβηστεί ο μετρητής αν δεν ανοίξει ο stock. Για το θέμα των επαφών, λογικά δεν βλέπει αν υπάρχει στο τηλέφωνο του άλλου η εφαρμογή εφόσον σε ειδοποίησε ότι το έχει. Και το viber δεν τις αφαιρεί αν δεν απατώμαι. Καλό θα ήταν να υπήρχε τρόπος τέτοιου συγχρονισμού, βέβαια. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Αυτο το μαγαζι το γνωριζει κανεις;; ειναι αξιοπιστο;; http://apps.opera.com/en_us/ Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 μηπως υπαρχει τροπος να διαγραφεις εφαρμογες οπως στο ιος, δηλαδη να εμφανιζεται οταν πατησεις παρατεταμενα στο εικονιδιο ενα χ κ να το πατας κ να γινεται απεγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Σε launcher Appex και Nova γίνεται. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 δηλαδη το εχουν απο μονα τους η πρεπει να το ρυθμισω καπως? δεν το ειχα παρατηρησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) Αν εννοείτε πως όταν πατάς στην αναπάντητη δεν σε αφήνει να ανοίξεις τον Rocket πιθανόν να το έχει κάνει ο προγραμματιστής μια και δεν μπορεί να σβηστεί ο μετρητής αν δεν ανοίξει ο stock. Δε με πειράζει για τις αναπάντητες. Ανοίγω τον στοκ για να μηδενίσουν. Αλλά: Ανοίγω τον Roxketdial, κάνω μια κλήση σε ένα όνομα (ή σε έναν αριθμό) > ανοίγει ο stok ("Τηλέφνο") και την πραγματοποιεί Είμαι στον Rocketdial, πάω να διορθώσω μια επαφή > ανοίγει ο stock για τη διόρθωση Διαγράφω τις προεπιλογές και από το στοκ και από τον Ρόκετ, πάω να κάνω μια κλήση, με ρωτάει να επιλέξω: Τηλέφωνο ή Skype (δεν έχει επιλογή για Rocketdial) Αυτό λέω αν είναι νορμάλ μιας και είμαι σχετικά νέος στα Android. Edited August 24, 2013 by leftezi Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) δηλαδη το εχουν απο μονα τους η πρεπει να το ρυθμισω καπως? δεν το ειχα παρατηρησει Πάτα παρατεταμένα πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής που θέλεις να καταργήσεις και βγαίνει ένα Popup με επιλογές. Αυτό στον launcher (αρχική οθόνη), όχι στις "Εφαρμογές". EDIT: Επέλξε "Κατάργηση εγκατάστασης", όχι σκέτο "Καταργηση". Η σκέτη κατάργηση απλά θα διώξει τη συντόμευση από την οθόνη. Edited August 24, 2013 by leftezi Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Πάτα παρατεταμένα πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής που θέλεις να καταργήσεις και βγαίνει ένα Popup με επιλογές. Αυτό στον launcher (αρχική οθόνη), όχι στις "Εφαρμογές". κ μπορεις να τα απεγκαταστησεις απευθειας χωρις να πας στις εφαρμογες?δεν λεω τα shortcuts με εφαρμογες γιατι αυτα ειναι μονο εικονιδια. κ μεσα απτο drawer εννοω. γενικα να διαγραυτουν σαν εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Δε με πειράζει για τις αναπάντητες. Ανοίγω τον στοκ για να μηδενίσουν. Αλλά: Ανοίγω τον Roxketdial, κάνω μια κλήση σε ένα όνομα (ή σε έναν αριθμό) > ανοίγει ο stok ("Τηλέφνο") και την πραγματοποιεί Είμαι στον Rocketdial, πάω να διορθώσω μια επαφή > ανοίγει ο stock για τη διόρθωση Διαγράφω τις προεπιλογές και από το στοκ και από τον Ρόκετ, πάω να κάνω μια κλήση, με ρωτάει να επιλέξω: Τηλέφωνο ή Skype (δεν έχει επιλογή για Rocketdial) Αυτό λέω αν είναι νορμάλ μιας και είμαι σχετικά νέος στα Android. Σου δίνει αυτές τις δύο επιλογές μετά από εκκαθάριση γιατί όπως είπαμε και πιο πάνω οι 3rd party dialers δεν αντικαθιστούν τον stock. Όχι στο κομμάτι της κλήσης. Νορμάλ είναι αυτή η συμπεριφορά. Έτσι λειτουργεί σε όλα τα Android. Τώρα για το ότι δεν σε αφήνει να κάνεις edit τις επαφές, δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά για τον Rocket γιατί δεν τον δουλεύω. Ίσως να μην έχει η εφαρμογή αυτή την δυνατότητα. Στον exDialer, όπως είπα, σε αφήνει να κάνεις edit μέσω του δικού του διαχειριστή επαφών. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts