Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το είχα δοκιμάσει, αλλά μου φάνηκε πολύ πιο αργό σε σχέση με Titanium Backup, και σαφώς πολύ λιγότερες επιλογές.

Δεν ειμαι rooted και δεν θέλω να μπλέκω.

Το έβαλα πήρα ενα backup στην Micro sd.

Τώρα θελω να κανω ενα restore και μετά βάζω το helium πάλι και μου το μεταφέρει το backup οπως ήταν;

Θοδωρής

Δεν ειμαι rooted και δεν θέλω να μπλέκω.

Το έβαλα πήρα ενα backup στην Micro sd.

Τώρα θελω να κανω ενα restore και μετά βάζω το helium πάλι και μου το μεταφέρει το backup οπως ήταν;

Δεν είναι μπλέξιμο το ροοτ, απλά σου λύνει τα χέρια σε πολλά πράγματα... Μπορείς να κάνεις μόνο ροοτ χωρίς να βάλεις recovery κ.λ.π, απλά δηλαδή να έχεις πρόσβαση σε εφαρμογές που χρειάζονται ροοτ.... Και μέσα σε 3 λεπτά ξανά κάνεις το τηλέφωνο όπως ήταν... Για το helium συγγνώμη αλλά δεν γνωρίζω να σου απαντήσω..

Λογικά μόνο ο ίδιος ο developer της εφαρμογής για iOS θα μπορεί να τη μεταφέρει και στο Android. Αν δεν έχει σκοπό να το κάνει όμως για οποιονδήποτε λόγο, δε θα το κάνει, όσο και να τον παρακαλέσεις γιατί θέλει όρεξη και χρόνο. Εκτός αν τον πληρώσεις βέβαια.

Θα νομίζει πως όλοι έχουμε φράγκα για iphone.

Δεν είναι μπλέξιμο το ροοτ, απλά σου λύνει τα χέρια σε πολλά πράγματα... Μπορείς να κάνεις μόνο ροοτ χωρίς να βάλεις recovery κ.λ.π, απλά δηλαδή να έχεις πρόσβαση σε εφαρμογές που χρειάζονται ροοτ.... Και μέσα σε 3 λεπτά ξανά κάνεις το τηλέφωνο όπως ήταν... Για το helium συγγνώμη αλλά δεν γνωρίζω να σου απαντήσω..

Απλά επειδή δεν εχω πολύ χρόνο για διάβασμα τώρα κλπ να δω μην κολλήσω πουθενά γιαυτο δεν το κάνω. Σε ευχαριστώ πάντως

Θοδωρής

το εχει δοκιμασει κανεις στο galaxy s4 γιατι δεν εχω καταφερει να το κανω να δουλεψει. δοκιμασα να το ενεργοποιησω αλλα τιποτα. εκει που ελεγε να διαλεξεις συσκευη τις δοκιμασα ολες αλλα σε καμια δεν δουλευε. τι πρεπει να κανω?

γιατι το λες αυτο? ειναι καλυτερο το android?

ΦΥΣΙΚΆ και είναι καλύτερο. Όχι μόνο αυτό, αλλά και οι συσκευές που το χρησιμοποιούν. Πρώτα απ όλα είναι ελεύθερο και δωρεάν. Έτσι είναι πολύ περισσότερο developer friendly από το ios. Γιαυτό και έχουμε custom roms και πολύ μεγαλύτερο customisation. Οι εφαρμογές όλο και αυξάνονται με ΤΕΡΆΣΤΙΕΣ ταχύτητες.

Οι συσκευές είναι πολλές περισσότερες και έχεις πολύ μεγαλύτερη ποικιλία να επιλέξεις με τις μισές τιμές και διπλάσιες αποδόσεις. Και όλα αυτά σε σχέση με το iPhone 5. Το καινούριο. Το πιο φρέσκο. Οι high end έχουν πολύ ανώτερα τεχνικά και το ξεπερνάνε για πλάκα. Καλύτερη ανάλυση, κάμερα, ταχύτητα επεξεργαστή... Τα πάντα είναι καλύτερα.

Αλλά ας μην ξεφύγουμε άλλο από το θέμα. Νομίζω το έπιασες το νόημα. Ψάξε και μόνος σου.

Έχει παρατηρήσει κανείς το WhatsApp ψηλά στη μπαταρία χωρίς να το χρησιμοποιεί? Είναι η δεύτερη φορά που κάνει τελευταία. Το αφήνω το βράδυ και πηγαίνω για ύπνο και το πρωί βλέπω την συσκευή να μην έχει μπει καθόλου σε deep sleep και στην ανάλυση της μπαταρίας το WhatsApp είναι πολύ ψηλά χωρίς να το έχω ανοίξει εδώ και μέρες. Edited by eltsele

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

γιατι μου φαινεται οτι το android ανταποκρινεται πιο αργα στο galaxy s4 απτο ιος στο 4s? δηλαδη παταω καπου κ παιρνει πιο αργα στροφες δεν πιανει αμεσως. δεν το εχω παραφορτομενο γιατι το κανει αυτο? ειναι ιδεα μου?

ειναι δυνατον να πουμε σε καποιον developer να κανει μερικα παιχνιδια που ειναι για το ios να τα κανει κ για android? ειναι δυνατον? απορια.

Στείλε του mail και πες του :-P

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το root γιατί με εδιαφέρει και μένα; Όταν κάνεις root σε μία συσκευή υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να ‘’κολλήσεις’’ ας πούμε κάποιον υιό σε σχέση με μία no rooted; Δηλ. εφόσον έχεις πρόσβαση σε όλα τα συστήματα της συσκευής ναι μεν είναι καλό από τη μία, αλλά εάν π.χ. δεν είσαι πολύ εξειδικευμένος στον χώρο της πληροφορικής μπορεί να δημιουργήσεις από λάθος πρόβλημα στη συσκευή σου;

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το root γιατί με εδιαφέρει και μένα; Όταν κάνεις root σε μία συσκευή υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να ‘’κολλήσεις’’ ας πούμε κάποιον υιό σε σχέση με μία no rooted; Δηλ. εφόσον έχεις πρόσβαση σε όλα τα συστήματα της συσκευής ναι μεν είναι καλό από τη μία, αλλά εάν π.χ. δεν είσαι πολύ εξειδικευμένος στον χώρο της πληροφορικής μπορεί να δημιουργήσεις από λάθος πρόβλημα στη συσκευή σου;

Αν δεν εχεις ιδεα απο αυτα, καλυτερα μην ασχολεισαι.

Χρησιμοποιησε το τηλεφωνο οπως το εβγαλε ο κατασκευαστης.

Αλλιως προβλεπω να τρως πολλες ωρες στα σαιτ για βοηθεια και αυπνια απ τη στεναχωρια.

Εκτος αν εχεις απεριοριστο ελευθερο χρονο.

Τοτε ξεκινα το διαβασμα και σιγα σιγα θα καταλαβεις.

Κινδυνος να χαλασεις το τηλεφωνο δεν υπαρχει.

Ιο δυσκολο αν προσεχεις λιγο το τι εγκαθιστας.

Καλη τυχη.

μαγκες εχω ενα θεμα με την εφαρμογη του facebook... λοιπον οταν μου στελνουν ενα μηνυμα ερχεται push και στην συσκευη(στη status bar) και στο pc.

αν απαντησω απο το pc και μου ξανα απαντησουν τοτε ερχεται ειδοποιηση μονο στο pc...αν απαντησω απο το κινητο και μου ξανα απαντησουν ερχεται κανονικα push στη συσκευη...

ειναι φυσιολογικο αυτο?

(ελπιζω να καταλαβατε τι θελω να πω)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Παρόλο που είμαστε offtopic

θα σου απαντήσω... Είτε είσαι ροοτ είτε δεν είσαι μπορεί να κολλήσεις ιό αν βάζεις εφαρμογές εκτός play store, άσε που δεν έχω ακούσει ποτέ για ιούς σε android... Το ροοτ σου λύνει τα χέρια με πολλές εφαρμογές που έχουν πρόσβαση σ αυτό...

Αν δεν εχεις ιδεα απο αυτα, καλυτερα μην ασχολεισαι.

Χρησιμοποιησε το τηλεφωνο οπως το εβγαλε ο κατασκευαστης.

Αλλιως προβλεπω να τρως πολλες ωρες στα σαιτ για βοηθεια και αυπνια απ τη στεναχωρια.

Εκτος αν εχεις απεριοριστο ελευθερο χρονο.

Τοτε ξεκινα το διαβασμα και σιγα σιγα θα καταλαβεις.

Κινδυνος να χαλασεις το τηλεφωνο δεν υπαρχει.

Ιο δυσκολο αν προσεχεις λιγο το τι εγκαθιστας.

Καλη τυχη.

Δεν χρειάζεται να τρώει ώρες στα σαιτ για βοήθεια γιατί απλά δεν χρειάζεται βοήθεια... Εκτός αν κάποιος είναι εντελώς άσχετος και κάνει ροοτ και σε μια μέρα θέλει να δοκιμάσει όλες τις δυνατότητες του ροοτ...

Το είδα και εγώ αυτό. Είναι ασφαλές; εννοώ μην μείνεις και χωρίς play...

Το είδα και εγώ αυτό. Είναι ασφαλές; εννοώ μην μείνεις και χωρίς play...

Το εγκατέστησα κανονικά σαν εφαρμογή και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Επίσημη έκδοση της Google είναι με την ανακοίνωση της 4.3.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Παιδιά το helium backup αξίζει; κάνει δουλειά;

Εμενα με μπέρδεψε το titanium . Το βολεύτηκα το helium

Φιλικά, Κατερίνα

ΦΥΣΙΚΆ και είναι καλύτερο. Όχι μόνο αυτό, αλλά και οι συσκευές που το χρησιμοποιούν. Πρώτα απ όλα είναι ελεύθερο και δωρεάν. Έτσι είναι πολύ περισσότερο developer friendly από το ios. Γιαυτό και έχουμε custom roms και πολύ μεγαλύτερο customisation. Οι εφαρμογές όλο και αυξάνονται με ΤΕΡΆΣΤΙΕΣ ταχύτητες.

Οι συσκευές είναι πολλές περισσότερες και έχεις πολύ μεγαλύτερη ποικιλία να επιλέξεις με τις μισές τιμές και διπλάσιες αποδόσεις. Και όλα αυτά σε σχέση με το iPhone 5. Το καινούριο. Το πιο φρέσκο. Οι high end έχουν πολύ ανώτερα τεχνικά και το ξεπερνάνε για πλάκα. Καλύτερη ανάλυση, κάμερα, ταχύτητα επεξεργαστή... Τα πάντα είναι καλύτερα.

Αλλά ας μην ξεφύγουμε άλλο από το θέμα. Νομίζω το έπιασες το νόημα. Ψάξε και μόνος σου.

Ας μην ξεφύγουμε από το θέμα μας παιδιά. Για σύγκριση Android - iOS και άλλα, υπάρχει η ενότητα Τεχνολογικοί Διαξιφισμοί.

Μια μικρή διόρθωση μόνο... το ότι είναι free και open source, δεν το κάνει απαραίτητα πιο developer friendly. Και μάλλον δεν είναι.

Εμενα με μπέρδεψε το titanium . Το βολεύτηκα το helium

Τελικά μετά από πιέσεις (αλλο που δεν ήθελα) που δέχτηκα απο το φίλο motomoto έγινα rooted και έβαλα το titanium

Θοδωρής

Τελικά μετά από πιέσεις (αλλο που δεν ήθελα) που δέχτηκα απο το φίλο motomoto έγινα rooted και έβαλα το titanium

Δεν νομίζω να σε μπέρδεψε το titanium όπως τον φίλο πάρα πάνω...

Όχι ρε συ. Το πάλεψα λιγάκι πήρα και ενα backup να το εχω και είμαι κομπλέ. Thanks και πάλι

Θοδωρής

Η αλήθεια είναι ότι το UI του θέλει βελτίωση για να γίνει user friendly αλλά ενάμιση χρόνο τώρα που το χρησιμοποιώ πολύ συχνά δεν είχα πρόβλημα ούτε μια φορά. Και έχει και τα περισσότερα Tools. Δε νομίζω ότι είναι για τόσα χρόνια τυχαία το no1 paid tool στο play store.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II