Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις να προτείνεις κάτι ρε φίλε να κάνουμε την δουλειά μας; Ποοοοοο έχουν σπάσει τα νεύρα μου μιλάμε.

Δυστυχώς εγώ λόγω δουλειάς το χρειάζομαι.

Sent from my note2

Εχεις δοκιμάσει το NIMBUZZ ? Είναι καλό και το χρησιμοποιώ πια μόνο για το google λογαριασμό μου. Χωρίς βίντεο...μόνο φωνή. Ειμαι ευχαριστημένος.

Μόνο κακό, που τρέχει στο παρασκήνιο και έχει διαφημίσεις.

Τις διαφημίσεις τις έχω κόψει, για το άλλο το κλείνω χειροκίνητα και το παγώνω αν δεν το χρειάζομαι.

Παιδιά προτείνεται κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης της προκοπής, μήνα το έχετε δοκιμάσει όμως
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Παιδιά προτείνεται κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης της προκοπής, μήνα το έχετε δοκιμάσει όμως

Υπάρχει κατάλληλο θέμα για τέτοιες ερωτήσεις, οπότε θα σε παρακαλούσα να απευθυνθείς εκεί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Όσοι έχετε την εφαρμογή καιρού BeWeather με τα υπέροχα animations της να ξέρετε ότι μπορείτε να βάλετε δικά σας εικονίδια για τον καιρό κάνοντας το εξής :

1)Πηγαίνετε στην εσωτερική μνήμη του κινητού σας : /mnt/asec/com.bellshare.beweather-1 και κάνετε copy στον υπολογιστή σας το αρχείο pkg.apk

2) Στο pc σας αλλάζετε την κατάληξη του αρχείου από pkg.apk σε pkg.zip και το ξεζιπάρετε

3) Πηγαίνετε στο φάκελο res και στον υποφάκελο drawable-hdpi βρίσκετε τα default εικονίδια.

4) Δίνετε στα δικά σας εικονίδια την ίδια ονομασία με τα εικονίδια του φακέλου και τα αντικαθιστάτε.

5) Ζιπάρετε ξανά όλα τα περιεχόμενα του αρχείου και επαναφέρετε την κατάληξη του σε .apk αντί για .zip

6) Περνάτε το νέο pkg.apk πίσω στο κινητό σας και το επικολλάτε μέσω του Root Browser στο φάκελο όπου βρισκόταν αντικαθιστώντας το παλιό.

ΥΓ 1 : Να είστε root γιατί αλλιώς δεν νομίζω ότι θα γίνει δεκτή η επικόλληση

YΓ2 : Ένα δείγμα των εικονιδίων που έχω φτιάξει και βάλει με τον παραπάνω τρόπο είναι το παρακάτω :

http://i59.photobucket.com/albums/g311/ipred/weathericonsmodbyipred.jpg

Πολύ μεγάλη διαδικασία φίλε μου για κάτι απλό την στιγμή που σου δίνει την επιλογή να βάλεις από τα εκατοντάδες σκιν του beautiful widget.

Παιδια ποια ειναι η βασικη διαφορα του opera mini web browser με τον opera mobile classic και τον opera browser?

σχεδον τιποτα απολυτος..απλως ο opera mini browser ειναι πιο ευχρηστος,πιο ελαφρης,πιο γρηγορος και πιο smooth.

και συνισταται για χρηση 3g,wifi δικτυων.(γενικα ειναι ο καλυτερος για κινητο απο τους αλλους opera browser h opera mobile classic).:)

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

Παιδια ποια ειναι η βασικη διαφορα του opera mini web browser με τον opera mobile classic και τον opera browser?

διαφορές

browser σαν να είσαι στον desktop είναι ο opera mobile classic δεν περνάει καθόλου δεδομένα μέσα από τους σερβερ τις Opera

με συνέπεια την κατανάλωση μεγαλύτερου όγκου δεδομένων

ο mini από την άλλη ανοίγει τις σελίδες που απευθύνονται σε κινητά περνώντας τα δεδομένα σου μέσα από τους σερβερ τις Opera με συνέπεια την κατανάλωση κατά πολύ μικρότερου όγκου δεδομένων πχ.αν μια σελίδα στον κανονικό χρειάστηκε 1mb

στον μίνι κατεβαίνει στα 100kb το κατά είναι επιβράδυνση στο φόρτωμα και απορία για την παρακολούθηση των δεδομένων σου.Κανένας από τους 2 δεν συγχρονίζει τις σημειώσεις σου

http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg

διαφορές

browser σαν να είσαι στον desktop είναι ο opera mobile classic δεν περνάει καθόλου δεδομένα μέσα από τους σερβερ τις Opera

με συνέπεια την κατανάλωση μεγαλύτερου όγκου δεδομένων

ο mini από την άλλη ανοίγει τις σελίδες που απευθύνονται σε κινητά περνώντας τα δεδομένα σου μέσα από τους σερβερ τις Opera με συνέπεια την κατανάλωση κατά πολύ μικρότερου όγκου δεδομένων πχ.αν μια σελίδα στον κανονικό χρειάστηκε 1mb

στον μίνι κατεβαίνει στα 100kb το κατά είναι επιβράδυνση στο φόρτωμα και απορία για την παρακολούθηση των δεδομένων σου.Κανένας από τους 2 δεν συγχρονίζει τις σημειώσεις σου

O Opera browser στην ουσία δεν είναι 2 σε 1;;;

Προσωπικά δεν έχω βρει τον Browser που θέλω μέσα απο καθημερινή, όχι μεγάλη χρήση.

Μετά τον stock browser του Note ii που με κάλυπτε απόλυτα (δεν είμαι και master επί του θέματος) και τη μετάβαση σε S4 όπου ο stock browser δε συγχρονίζει πια τους σελιδοδείκτες, έχω λίγο χαθεί....

Είχα κατασταλάξει λίγο στον next browser και ήμουν οκ...συχρονίζει τους σελιδοδείκτες μου (απο Gmail) αν και τους έχει ανακατεμένους, αλλά οκ...

Χθες λοιπόν μου έστειλαν ένα link απο google docs για κατέβασμα.Πάω να το ανοίξω με Chrome (stock Browser μιας και έχω τη Google Edition του S4), πουθενά η επιλογή για download.Ανοίγω στη συνέχεια με Next Browser (αυτούς τους 2 έχω τώρα), τα ίδια...Προσπάθησα να γυρίσω και τη σελίδα σε ''αίτηση ιστότοπου για υπολογιστή'', αλλά πάλι έφαγα άκυρο....

Τελικά υπάρχει κάποιος browser που:

• Να συγχρονίζει άμεσα σελιδοδείκτες Gmail.
  • Nα υποστηρίζει Flash.
  • Nα έχει επιλογή να ανοίγει αυτόματα τις σελίδες σαν ''υπολογιστής'' κι όχι σαν mobile.
  • Nα ανοίγει τα ΠΑΝΤΑ και όπως πρέπει.

Θα εκτιμούσα μια απάντηση,

Ευχαριστω.

Edit:Ένα ωραίο νήμα με ωραίες εφαρμογές που ίσως δε γνωρίζετε...:)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2322687

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Προσωπικά δεν έχω βρει τον Browser που θέλω μέσα απο καθημερινή, όχι μεγάλη χρήση.

Μετά τον stock browser του Note ii που με κάλυπτε απόλυτα (δεν είμαι και master επί του θέματος) και τη μετάβαση σε S4 όπου ο stock browser δε συγχρονίζει πια τους σελιδοδείκτες, έχω λίγο χαθεί....

Είχα κατασταλάξει λίγο στον next browser και ήμουν οκ...συχρονίζει τους σελιδοδείκτες μου (απο Gmail) αν και τους έχει ανακατεμένους, αλλά οκ...

Χθες λοιπόν μου έστειλαν ένα link απο google docs για κατέβασμα.Πάω να το ανοίξω με Chrome (stock Browser μιας και έχω τη Google Edition του S4), πουθενά η επιλογή για download.Ανοίγω στη συνέχεια με Next Browser (αυτούς τους 2 έχω τώρα), τα ίδια...Προσπάθησα να γυρίσω και τη σελίδα σε ''αίτηση ιστότοπου για υπολογιστή'', αλλά πάλι έφαγα άκυρο....

• Nα υποστηρίζει Flash.
  • Nα έχει επιλογή να ανοίγει αυτόματα τις σελίδες σαν ''υπολογιστής'' κι όχι σαν mobile.

Ευχαριστω.

Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα.

Είχα καταλήξει στον stock ICS αλλά επειδή αλλάζει αρχεία συστήματος και γιαυτό δεν θα ερχόταν OTA η νέα έκδοση android, κρατήσα boat και chrome.

Έβαλα το όπερα μίνι , αλλά δεν μου δείχνει mobile version του myphone αλλά την desktop ,η οποία δε με βολεύει καθόλου.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω δει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Το νεο skype δεν εχει επιλογή να βάλουμε busy κλπ;

Οι επαφες που ειναι ειτε busy είτε λείπουν φαίνονται αόρατες οτι να ναι

Θοδωρής

Το νεο skype δεν εχει επιλογή να βάλουμε busy κλπ;

Οι επαφες που ειναι ειτε busy είτε λείπουν φαίνονται αόρατες οτι να ναι

Ουτε να κλεισεις μπορεις. Επιστροφη ηδη στο παλιο

Αηδία το κάνανε.

Τι σκεφτηκανε δε μπορω να καταλαβω.

Προσοχη γιατι αλλαζει τις επαφες.

Edited by pavlitakis1

Ουτε να κλεισεις μπορεις. Επιστροφη ηδη στο παλιο

Μπορεις να βγεις, πατας πανω δεξια γωνια την εικονα σου και μετα πατας μενου και sign out..

Και μετα δεν ξανα βαζεις username κ.λ.π, ανοιγει μονο του..

Για δοκίμασε τον boat.

QUOTE=elthis;4781092]Προσωπικά δεν έχω βρει τον Browser που θέλω μέσα απο καθημερινή, όχι μεγάλη χρήση.

• Nα υποστηρίζει Flash.

Ευχαριστω.

Γ

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Χρησιμοποιώ gReader εδώ και καιρό και με έχει βολέψει. Είναι στην ίδια λογική με το Google Reader. Έκανα και ένα συγχρονισμό τα feeds από το Google Reader στο Feedly Cloud πριν κλείσει και βλέπουμε.

Μ' έσωσες!!!

Όταν άκουσα ότι κλείνει το Google Reader έσβησα το Greader και έβαλα το Feedly με import τα RSS μου για να αρχίζω να τον συνηθίζω. Πού να φανταστώ ότι θα θα βάλουν το Feedly Cloud στον Greader!!! Πολλά ευχαριστώ για την πληροφορία. Το μόνο θεματάκι είναι πλέον το PC όπου το Feedly μου τη σπάει αλλά αυτό είναι off.

Άσχετο τώρα: Αυτό το είδατε; pameOdeon Video On Demand

Edited by katergaris1979

1. Στο Chrome τα desktop bookmarks είναι πολύ παλιά. Έχουν να ανανεωθούν πάρα πολύ καιρό. Τι να κάνω;

2. Το είχα ρωτήσει και παλιά αλλά δεν πήρα απάντηση. Πως μπορώ από κάποιο θέμα (συγκεκριμένα το stark) να αποθηκεύσω κάποιο wallpaper στο gallery;

3. Στο google now γίνεται να το βάλω να κάνει αμέσως αναζήτηση στο κινητό σαν προεπιλογή και όχι στο Web;

Edited by NickName98

Παιδιά έχει κανείς την παλιά εφαρμογή του Skype να την ανέβαζε εδώ;;; Γιατί πιστεύω πως πολλοί θα την θέλουν...

Και εγώ δοκίμασα πολλούς browsers και δεν είχα καταφέρει να βρω κάποιον που να με καλύπτει πλήρως,ειδικά στο θέμα του συγχρονισμού των σελιδοδεικτών. Εν τέλει ανακάλυψα τον Maxthon browser που οι επιλογές του και η ποιότητα του με ώθησαν να τον χρησιμοποιώ και στο κινητό αλλά και στον υπολογιστή.

Για δοκίμασε τον boat.

QUOTE=elthis;4781092]Προσωπικά δεν έχω βρει τον Browser που θέλω μέσα απο καθημερινή, όχι μεγάλη χρήση.

• Nα υποστηρίζει Flash.

Ευχαριστω.

Γ

Εγω για όλα αυτα που λες χρησιμοποιώ opera κατά κανει μια χαρα!!!

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Και εγώ δοκίμασα πολλούς browsers και δεν είχα καταφέρει να βρω κάποιον που να με καλύπτει πλήρως,ειδικά στο θέμα του συγχρονισμού των σελιδοδεικτών. Εν τέλει ανακάλυψα τον Maxthon browser που οι επιλογές του και η ποιότητα του με ώθησαν να τον χρησιμοποιώ και στο κινητό αλλά και στον υπολογιστή.

Φίλος αφήνει κενά το Swype στον εν λόγω browser? Γιατί με έκανε νούμερα και γύρισα στον δελφίνι

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Γνωρίζει κάποιος κάποιο καλό app blacklist; Τα περισσότερα απ' ότι είδα αφήνουν την κλήση να χτυπάνε μια φορά και την κάνουν reject. Εγώ θα ήθελα να συνεχίζει να χτυπάει αλλά να μην φαίνεται καθόλου αυτό (κάτι αντίστοιχο με το iBlacklist αν δεν κάνω λάθος του iOS). Paid και rooted δεν υπάρχει πρόβλημα.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II