Fick Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Αγόρασα αυτή την εφαρμογή My movies PRO που υποτίθεται φτιάχνεις την συλλογή από τις ταινίες που έχεις. Έχω κάνει κανονικά register αλλά μόλις πάω να προσθέσω ένα τίτλο μου λέει "you must synchronize before you can make changes to your collection. Synchronize now?" Πατάω ναι και με πετάει στην αρχική οθόνη χωρίς να μπορεί να κάνει συγχρονισμό. Έχει κάποιος αυτή την εφαρμογή να μου πει πως λειτουργεί; Δεν την έχω αλλά μήπως πρέπει να ενεργοποιήσεις το συγχρονισμό από τις ρυθμίσεις της συσκευής σου; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 επειδή είχε περάσει το τέταρτο και δεν μπορούσα να πάρω πίσω τα λεφτά μου έκατσα και το έψαξα λίγο παραπάνω. Κατέβασα την εφαρμογή και στο laptop. Έκανα login με το account που έφτιαξα από το κινητό και έβαλα κάποιες ταινίες από το laptop. Πήγα στο κινητό και έκανα συγχρονισμό μέσα από την εφαρμογή όπως προσπαθούσα να κάνω και πριν. Έγινε κανονικά και εμφανίστηκαν οι ταινίες. Και πλέον μπορώ να κάνω προσθήκη και από το κινητό. Δεν ξέρω τι παιζόταν και έπρεπε να μπει έστω και μια ταινία από το laptop για να πάρει μπρος.. Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Δοκίμασε το Internet Speed Meter. Υπάρχει και Lite έκδοση. Πολύ καλό!!! Το πήρα. Ευχαριστώ!!!!:) Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Παιδια η trial εκδοση του εν λογο προγραμματος https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nuance.swype.trial&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5udWFuY2Uuc3d5cGUudHJpYWwiXQ.. τελειωνει ποτε? Επισης πως μπορω να σβησω απο το ιστορικο των προγραμματων που εχω κατεβασει στο κινητο μου απο τον υπολογιστη και το play store? Απο το κινητο γινεται πηγαινωντας στο play store -> οι εφαρμογες μου -> ολες και απο εκει απλα αφαιρεις απο το ιστορικο ληψεων οποιο προγραμμα εχεις εγκαταστησει παλιοτερα και δεν το θες ουτε στι λιστα κατεβασμενων...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Παιδια η trial εκδοση του εν λογο προγραμματος https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nuance.swype.trial&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5udWFuY2Uuc3d5cGUudHJpYWwiXQ.. τελειωνει ποτε? Επισης πως μπορω να σβησω απο το ιστορικο των προγραμματων που εχω κατεβασει στο κινητο μου απο τον υπολογιστη και το play store? Απο το κινητο γινεται πηγαινωντας στο play store -> οι εφαρμογες μου -> ολες και απο εκει απλα αφαιρεις απο το ιστορικο ληψεων οποιο προγραμμα εχεις εγκαταστησει παλιοτερα και δεν το θες ουτε στι λιστα κατεβασμενων...... Για το trial το γράφει στην περιγραφή 30 μέρες. Επίσης όλα τα trial λήγουν, για αυτό και λέγονται trial :p Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Παιδια αν θελεις να στειλεις εναν ολοκληρο φακελο μεσω bluetooth με το προγραμμα es explorer πως ακριβως το κανεις γιατι οταν επιλεγω ολοκληρο φακελο ΔΕΝ μου βγαζει την επιλογη share -> bluetooth. Μηπως κανω κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Παιδια αν θελεις να στειλεις εναν ολοκληρο φακελο μεσω bluetooth με το προγραμμα es explorer πως ακριβως το κανεις γιατι οταν επιλεγω ολοκληρο φακελο ΔΕΝ μου βγαζει την επιλογη share -> bluetooth. Μηπως κανω κατι λαθος? Προσπαθησε με τον es να το κανεις zip τον φακελο και προσπάθησε μετα να το στειλεις.. Δηλαδη πρωτα πατα παρατεταμένα πανω στον φάκελο και μετα πατα compress.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Προσπαθησε με τον es να το κανεις zip τον φακελο και προσπάθησε μετα να το στειλεις.. Δηλαδη πρωτα πατα παρατεταμένα πανω στον φάκελο και μετα πατα compress.. Αυτό έκανα αλλά δεν λέει ρε φίλε να συμπιέζει όποιον φάκελο θέλεις να στειλεις μέσω bluetooth. Για το trial το γράφει στην περιγραφή 30 μέρες. Επίσης όλα τα trial λήγουν, για αυτό και λέγονται trial :p Μέσα στο πρόγραμμα που το γράφει γιατί εμένα δεν το γράφει πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vland Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Ψαχνω για εφαρμογη με την οποια να μπορω να διαγραψω τις εφαρμογες που ειχε προεγκατεστημενες το κινητο οταν το αγορασα και δεν διαγραφονται!ναι ειμαι ροοτ :p!ευχαριστω εκ τν προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Titanium backup and restore. .:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vland Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Titanium backup and restore. .:) το εχω αλλα μαλλον δεν μπορω να το χρησιμοποιησω σωστα , ποια λειτουργια του κανει αυτο που θελω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Μέσα στο πρόγραμμα που το γράφει γιατί εμένα δεν το γράφει πουθενά. Το γράφει στην περιγραφή της εφαρμογής που κατέβασες από το Play. Στις 3 πρώτες γραμμές. Ψαχνω για εφαρμογη με την οποια να μπορω να διαγραψω τις εφαρμογες που ειχε προεγκατεστημενες το κινητο οταν το αγορασα και δεν διαγραφονται!ναι ειμαι ροοτ :p!ευχαριστω εκ τν προτερων! Titanium backup, Root Uninstaller τα δύο πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natsos1 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 καλησπερα παιδες υπαρχει καμια εφαρμογουλα που να βρισκεις σε ποιο σημειο ειναι ο αλλος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 καλησπερα παιδες υπαρχει καμια εφαρμογουλα που να βρισκεις σε ποιο σημειο ειναι ο αλλος ? Ναι...η βαλίτσα της Ε.Υ.Π.(Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 χωρίς πρόσβαση στο κινητό του άλλου όχι.. αν έχει κάποια εφαρμογή σαν αυτη: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mmguardian&hl=el (δεν την εχω δοκιμασει, με ενα search την βρηκα) ή το ceberus, μπορείς να δεις τη θέση του κινητου, αν εχει ανοιχτα data. αλλά προφανώς είναι παράνομο να το κάνεις χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Το γράφει στην περιγραφή της εφαρμογής που κατέβασες από το Play. Στις 3 πρώτες γραμμές. Titanium backup, Root Uninstaller τα δύο πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό. Δεν λεω που το γραφει στο google play αλλα που το γραφει οταν εγκαθιστας το προγραμμα στο κινητο σου ποσες μερες εχεις υπολοιπο κ.τ.λ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 το εχω αλλα μαλλον δεν μπορω να το χρησιμοποιησω σωστα , ποια λειτουργια του κανει αυτο που θελω! Θα επιλέξεις την καρτέλα αντίγραφα ασφαλείας/επαναφορά. Εκεί θα βρεις την εφαρμογή που δε θες. Πατάς μια φορά πάνω της κι επιλέγεις απεγκατάσταση Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandiom Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Αυτό έκανα αλλά δεν λέει ρε φίλε να συμπιέζει όποιον φάκελο θέλεις να στειλεις μέσω bluetooth. Μέσα στο πρόγραμμα που το γράφει γιατί εμένα δεν το γράφει πουθενά. Σωστά, μιας και μπορείς να στείλεις μη ζιπαρισμένους φακέλους με BT σε Windows, Mac OSX και Linux.... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Παιδια αν θελεις να στειλεις εναν ολοκληρο φακελο μεσω bluetooth με το προγραμμα es explorer πως ακριβως το κανεις γιατι οταν επιλεγω ολοκληρο φακελο ΔΕΝ μου βγαζει την επιλογη share -> bluetooth. Μηπως κανω κατι λαθος? Δυστυχώς δεν μπορείς να στείλεις φακέλους με το share. Αν είσαι root, δοκίμασε το datasync που στέλνει. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Μια ερωτηση. Ειχα παλιοτερα μια εφαρμογη για να καταργεί τις διαφημίσεις. ... Λεγοταν Adaway. Δεν μπορω ομως να υην βρω πουθενα στο μαρκετ... Εχει κανενας το .apk να μου το δώσει; Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Μια ερωτηση. Ειχα παλιοτερα μια εφαρμογη για να καταργεί τις διαφημίσεις. ... Λεγοταν Adaway. Δεν μπορω ομως να υην βρω πουθενα στο μαρκετ... Εχει κανενας το .apk να μου το δώσει; Τα έχει βγάλει η Google όλα τα adblock. Ψάξε στο Google και να το βρεις. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Ρε παιδιά στο go sms παλιά όταν ήθελα να διαλέξω έναν ήχο μηνύματος ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΥΠΆΡΧΟΝΤΕΣ του HTC κινητού μου διάλεγα από τις ρυθμίσεις ειδοποίησης στο go sms νομίζω ήχος συστήματός.τώρα πατώντας την επιλογή αυτή με πάει στο solid explorer που έχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Ρε παιδιά στο go sms παλιά όταν ήθελα να διαλέξω έναν ήχο μηνύματος ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΥΠΆΡΧΟΝΤΕΣ του HTC κινητού μου διάλεγα από τις ρυθμίσεις ειδοποίησης στο go sms νομίζω ήχος συστήματός.τώρα πατώντας την επιλογή αυτή με πάει στο solid explorer που έχω! Προφανώς κάποια στιγμή σε κάποια επιλογή ringtone πάτησες να ανοιγει μόνιμα το search με explorer. Πρέπει μάλλον να κάνεις clear defaults από τον explorer. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Προφανώς κάποια στιγμή σε κάποια επιλογή ringtone πάτησες να ανοιγει μόνιμα το search με explorer. Πρέπει μάλλον να κάνεις clear defaults από τον explorer. Μέσα απ τη διαχείριση εφαρμογών δεν ειναι προεπιλεγμένος ο explorer ούτε μέσα στο μενού του έχει κάποια επιλογή τέτοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Μέσα απ τη διαχείριση εφαρμογών δεν ειναι προεπιλεγμένος ο explorer ούτε μέσα στο μενού του έχει κάποια επιλογή τέτοια Πρέπει λογικά να πας διαχείριση εφαρμογών....να βρεις τον solid explorer πάτησε πάνω του...και δες αν είναι φωτεινη η επιλογή "διαγραφή προεπιλογής".Αν σε αφήνει....πάτησε το για να μην έχει πια αυτήν την προεπιλογή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts