Giov87 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Καλημερα , Χριστος Ανεστη-Χρονια Πολλα!! Ψαχνω το ονομα μιας εφαρμογης με την οποια ελεγχεις πληρως το κινητο μεσο του υπολογιστη (με συνδεση USB) . Η εφαρμογη εκτος απο ελεγχο αρχειων - επαφων - μυνηματων, επιτρεπει και την εγκατασταση-απεγκατασταση προγραματων . Ευχαριστω για την βοηθεια! Κοιταξε το AirDroid.. Νομίζω είναι αυτό που θες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 +1 στο air droid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Σε ευχαριστώ. Αυτο δείχνει μόνο τα σταθερά. Υπάρχει και για κινητά, αλλά δε το ξέρω. Μήπως γνωρίζει κανείς; Δείχνει και κινητά που είναι δηλωμένα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Δείχνει και κινητά που είναι δηλωμένα. Προσπαθησες και σου εδειξε??? Γιατι σε εμενα πχ. μου λεει μη εγκυρος αριθμος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Δείχνει και κινητά που είναι δηλωμένα. Υπάρχει νούμερο κινητού που δεν είναι δηλωμένο; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 υπαρχει η επιλογη να μην συμπεριλαμβανεται στους καταλογους ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 υπαρχει η επιλογη να μην συμπεριλαμβανεται στους καταλογους ;) Κάθε φορα που βρίσκω παιδιά να μοιράζουν κάρτες παίρνω αριθμούς. Εχω πάνω από 30 αριθμούς σε χρήση και κανέναν δεν μου βγάζει εκτός από ΟΤΕ. Ακόμα και του σπιτιου μου που είναι hol δεν το βγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Μόλις έκανα root το κινητό μου και θέλω ένα app για να απενεργοποιεί τα προγράμματα που ξεκινάνε κατά την εκκίνηση της συσκευής πείτε κάποιο γιατί είμαι ακόμα newbie. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Νομιζω ενα απο τα καλυτερα για root κινητα ειναι αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.thedarken.sdm&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImV1LnRoZWRhcmtlbi5zZG0iXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Όλοι εδώ μέσα λένε για το greenify που σταματάει οποίες εφαρμογές θα εσύ. Ο μόνος λόγος που θα έκανα root Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Θέλω και ένα app να μπλοκαρει τις διαφημισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Θέλω και ένα app να μπλοκαρει τις διαφημισεις Adfree και Adaway. Χρησιμοποίησε και τις δύο και μείνε με αυτή που θα σου αρέσει πιο πολύ. Και τις δύο θα τις βρεις εκτός Market, γιατί τις έβγαλε η Google για τους προφανείς λόγους. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Ρε παιδιά πως γίνετε στον Opera browser να μπλοκάρουμε τα pop-up Windows; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Εχετε να προτείνεται κάποιο καλό widget με τα βασικά toggles? (wifi,gps,bluetooth) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Παιδιά, μόλις πριν λίγο πήρε μια αναβάθμιση το Viber και επιτέλους έγινε ανθρώπινο εμφανισιακά! Εναρμονισμένο με την εμφάνιση του Android και γενικώς καλύτερο μου φαίνεται. Ελπίζω να είναι κι από λειτουργικότητα εντάξει και να μην έχει κανένα θέμα με drain. Είδωμεν! Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Εχετε να προτείνεται κάποιο καλό widget με τα βασικά toggles? (wifi,gps,bluetooth) Power Toggles. Εξαιρετικό και ελαφρύ. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Εχετε να προτείνεται κάποιο καλό widget με τα βασικά toggles? (wifi,gps,bluetooth) Το βασικό του android (power control) δεν σε καλύπτει; Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Το βασικό του android (power control) δεν σε καλύπτει; Δεν έχει η 4,1 κάτι τέτοιο ή δεν το βρίσκω εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Δεν έχει η 4,1 κάτι τέτοιο ή δεν το βρίσκω εγώ. Είσαι σίγουρος οτι δεν υπάρχει; Για ξαναδες στα διαθέσιμα widget, αν έχεις στα ελληνικά τη γλώσσα του κινητού το μεταφράζει αλλά δεν θυμάμαι πως. Επίσης αρκετά ενδιαφέρον ο dekstop client του viber, έχει ένα πλεονέκτημα από το whatsapp τώρα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Δεν το έχει αλλά δεν πειράζει βολεύτηκα με το power toggles. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Παιδιά, μόλις πριν λίγο πήρε μια αναβάθμιση το Viber και επιτέλους έγινε ανθρώπινο εμφανισιακά! Εναρμονισμένο με την εμφάνιση του Android και γενικώς καλύτερο μου φαίνεται. Ελπίζω να είναι κι από λειτουργικότητα εντάξει και να μην έχει κανένα θέμα με drain. Είδωμεν! Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Μήπως σου είναι εύκολο να ανεβάσεις εδώ το apk γιατί ούτε το nexus 7 ούτε το HD2 μου το εμφανίζουν? Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Μήπως σου είναι εύκολο να ανεβάσεις εδώ το apk γιατί ούτε το nexus 7 ούτε το HD2 μου το εμφανίζουν? Ευχαριστώ. https://dl.dropboxusercontent.com/u/1929439/com.viber.voip-2.apk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Μήπως σου είναι εύκολο να ανεβάσεις εδώ το apk γιατί ούτε το nexus 7 ούτε το HD2 μου το εμφανίζουν? Ευχαριστώ. https://dl.dropboxusercontent.com/u/1929439/com.viber.voip-2.apk Μόλις το είδα, αλλά βλέπω πως το ανέβασε ο Ηλίας. Πάντως 2 θεματάκια τα εντόπισα ήδη: Το 'force English' δεν δουλεύει σωστά μια και χάνει την ρύθμιση χωρίς να έχω βρει το γιατί. Επίσης, όταν πατάς το back, είναι σαν να την κλείνει την εφαρμογή και όταν την ανοίξεις ξανά σου πετάει το splash screen με το logo του Viber. Δεν έχω δει αν αυτό επηρεάζει την λήψη μηνυμάτων. Φαντάζομαι θα το διορθώσουν. Βέβαια, έχει πολύ καλύτερο στήσιμο πια. Edit: 70 mb ram? Είναι με τα καλά τους? Διπλάσια από πριν..! Edited May 7, 2013 by eltsele Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Καλησπερα στην παρεα,γνωριζουμε καποια εφαρμογη που να μας δειχνει ποιες εφαρμογες μας στελνουν πακετα δεδομενων στο διαδικτυο και που τα στελνουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Παιδια ερωτηση: Ψαχνω για μια εφαρμογη που να κανει ηχογραφηση (οχι κλησης, αλλα σε στυλ dictaphone) ΑΛΛΑ απο bluetooth ή εστω handsfree και χωρις χρονικο οριο. Δε με ενδιαφερει να ειναι και επι πληρωμη αρκει να κανει δουλεια :) Ευχαριστω Edited May 7, 2013 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Παιδιά το viber σας δουλεύει καλά σήμερα; γιατί εμένα όλο παράσιτα και κουλα κάνει σήμερα. Edited May 7, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts