malmsteen Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Δεν μοιάζει με το stock αλλά το θεωρώ πολύ καλό και όμορφο, android weather.:) +111 κι'εγώ αυτό έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Δεν μοιάζει με το stock αλλά το θεωρώ πολύ καλό και όμορφο, android weather.:) για ποιο μιλας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 κανενα καλο widget καιρου με ρολοι που να εχει και μικρες πολεις..θελω να μοιαζει με το stock..δεν μπορω να βαλω το stock γιατι εχω nova launcher..ευχαριστω :) Fancy widget και Beautiful Widgets από μένα. To πρώτο είναι free, με τη δυνατότητα αγοράς Unlocker σε περίπτωση που θέλεις να εγκαταστήσεις επιπλέον clock & weather skins, ενώ το δεύτερο είναι επί πληρωμή. Kαι στα δύο υπάρχουν επιλογές στις ρυθμίσεις τους όχι μόνο να σου δείχνουν μικρές πόλεις, αλλά και πολύ μικρά χωριά (επιλογή Geonames στο πρώτο, επιλογή Geocoding by provider στο δεύτερο). Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Εδώ είσαι: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mg.meteoearth&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dmeteoearth :) Δεν είναι συμβατή με τη συσκευή μου. Μάλλον επειδή έχω ακόμα gingerbread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Φθηνή εφαρμογή:p Έχει και premium :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια απορία σχετικά με το swype. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε την λέξη που προβλέπει οτι θες να γράψεις να στην βγάζει στο κείμενο χωρίς τόνους. Επάνω στις προτάσεις την βγάζει τις περισσότερες φορές χωρίς τους τόνους. Γίνεται λοιπόν να μπαίνει αυτόματα? Γιατί διαφορετικά είτε θα πρέπει να ορίσω την λειτουργία εισαγωγής αυτόματη που σημαίνει 60 χαρακτήρες ανά μήνυμα είτε θα πηγαίνει το μήνυμα κατεστραμμένο στον παραλήπτη. Και κάτι ακόμη υπάρχει κάποιο ξεχωριστό thread για την εφαρμογή tasker ή μπορώ να ρωτήσω εδώ οποιαδήποτε απορία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 για ποιο μιλας? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kZXZleHBlcnQud2VhdGhlciJd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 οσες δοκιμασα, καμια δεν ηταν σαν την stock , δυστηχως :( κριμα που δεν μπαινει στον nova launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) Εχει να προτεινει καποιος κανενα email προγραμμα που να ειναι συμβατο με ΟΛΑ τα mail accounts/hosts γιατι το μαμα email προγραμμα που εχει το samsung galaxy s2 i9100 σε μερικα κυριως ebay emails βγαζει προβλημα. Το aqua mail ειναι καλο? Αν ναι πως θα το κανω να κανει τσεκ για εισερχομενα emails καθε 15 λεπτα ακομα και αν ειναι κλειστο το προγραμμα? Εχω ηδη τσεκαρει απο τα settings -> receiving mail -> mail check interval 15 minutes Τρομερα καλο το οτι μπορεις να κανεις ενα backup των settings του προγραμματος και ανα πασα στιγμη μπορεις να τις επαναφερεις χωρις να χρειαζεται καθε φορα να τα βαζεις απο την αρχη. Μακαρι να ειχανε ολα τα προγραμματα αυτη τη δυνατοτητα ΧΩΡΙΣ να χρειαζεται ρουτ. Επισης οταν ειμαι μεσα στο προγραμμα και παταω το τερμα κατω αριστερα εικονιδιο με τα βελακια ΔΕΝ κανει σαρωσει ολων των mail account που του εχω βαλει γιατι αυτο? Edited April 15, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Ποια εφαρμογη θεωρειτε καλυτερη για υπενθυμιισεις υποχρεωσωεων , επετειων κλπ που να συγχρονιζει με gmail και να μας ειδοποιει για καθε καταχωρηση που εχουμε στο κινητο ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Ποια εφαρμογη θεωρειτε καλυτερη για υπενθυμιισεις υποχρεωσωεων , επετειων κλπ που να συγχρονιζει με gmail και να μας ειδοποιει για καθε καταχωρηση που εχουμε στο κινητο ? Εγώ χρησιμοποιώ το calengoo και δεν το αλλάζω με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Εγώ χρησιμοποιώ το calengoo και δεν το αλλάζω με τίποτα. Ευχαριστω 5,5 ευρω δεν ειναι και λιγα.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.calengoo.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jYWxlbmdvby5hbmRyb2lkIl0. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Ευχαριστω 5,5 ευρω δεν ειναι και λιγα.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.calengoo.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jYWxlbmdvby5hbmRyb2lkIl0. Σίγουρα θα υπάρχουν και πιο φθηνές ή δωρεάν εφαρμογές για τη δουλειά που θες, απλά εμένα η συγκεκριμένη με έχει βολέψει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη που δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) Ευχαριστω 5,5 ευρω δεν ειναι και λιγα.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.calengoo.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jYWxlbmdvby5hbmRyb2lkIl0. Free είναι το google calendar που έχει ειδοποιήσεις. Εχει να προτεινει καποιος κανενα email προγραμμα που να ειναι συμβατο με ΟΛΑ τα mail accounts/hosts γιατι το μαμα email προγραμμα που εχει το samsung galaxy s2 i9100 σε μερικα κυριως ebay emails βγαζει προβλημα. Το aqua mail ειναι καλο? Αν ναι πως θα το κανω να κανει τσεκ για εισερχομενα emails καθε 15 λεπτα ακομα και αν ειναι κλειστο το προγραμμα? Εχω ηδη τσεκαρει απο τα settings -> receiving mail -> mail check interval 15 minutes Τρομερα καλο το οτι μπορεις να κανεις ενα backup των settings του προγραμματος και ανα πασα στιγμη μπορεις να τις επαναφερεις χωρις να χρειαζεται καθε φορα να τα βαζεις απο την αρχη. Μακαρι να ειχανε ολα τα προγραμματα αυτη τη δυνατοτητα ΧΩΡΙΣ να χρειαζεται ρουτ. Επισης οταν ειμαι μεσα στο προγραμμα και παταω το τερμα κατω αριστερα εικονιδιο με τα βελακια ΔΕΝ κανει σαρωσει ολων των mail account που του εχω βαλει γιατι αυτο? Όλοι οι clients είναι συμβατοί με όλα τα mail. Το προβλημα που γράφεις είναι περίεργο και στο aquamail δε συμβαίνει σε μένα τουλάχιστον. Το aquamail δεν κλείνει πότε ουσιαστικά, τρέχει στο background διαρκώς. Manual refresh δε ξέρω γιατί δε σου κάνει, ίσως παίζει κάτι με την σύνδεση στο ίντερνετ. Edited April 15, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Free είναι το google calendar που έχει ειδοποιήσεις. Ευχαριστω,Αν κρινω απο το ονομα του θα κανει και συγχρονισμο με gmail .Σωστα ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Ευχαριστω,Αν κρινω απο το ονομα του θα κανει και συγχρονισμο με gmail .Σωστα ? Το Google calendar το χρησιμοποιώ είναι και εγώ και ειμαι ευχαριστημένος. Εννοείται ότι κάνει συγχρονισμό με το Gmail, άλλωστε της Google είναι. Μάλιστα όταν σημειώνω κάτι στο κινητό αυτόματα το έχω και στο tablet και στον υπολογιστή. Και είναι και δωρεάν. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 καλό email app? για να έχω hotmail yahoo gmail μαζί, αλλά να κάνω χειροκίνητα οποιοδήποτε sync Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) καλό email app? για να έχω hotmail yahoo gmail μαζί, αλλά να κάνω χειροκίνητα οποιοδήποτε sync Ψάξε το k-@ mail pro.. Το έχω καιρό τώρα. Πολύ καλό.. ;) Edited April 15, 2013 by Giov87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) Free είναι το google calendar που έχει ειδοποιήσεις. Όλοι οι clients είναι συμβατοί με όλα τα mail. Το προβλημα που γράφεις είναι περίεργο και στο aquamail δε συμβαίνει σε μένα τουλάχιστον. Το aquamail δεν κλείνει πότε ουσιαστικά, τρέχει στο background διαρκώς. Manual refresh δε ξέρω γιατί δε σου κάνει, ίσως παίζει κάτι με την σύνδεση στο ίντερνετ. Η συνδεση στο νετ ειναι μια χαρα αφου με το email της samsung μια χαρα εκανε και χειροκινητο refresh αλλα ειχα το θεμα που ειπα ποιο πανω με μερικα ebay mails...... Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση στο aqua mail που να αχρηστευει το manual refresh? Εχει να προτεινει κανεις αλλος καποιο αλλο ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ email προγραμμα που εννοειτε να υποστηριζει ολα τα mail clients και αν ειναι δυνατον να εχει τη δυνατοτητα backup/restore που εχει και το aqua mail. Το MailDroid ειναι καλο? Και ποια η διαφορα του με την pro εκδοση? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. Edited April 15, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Ποια εφαρμογη θεωρειτε καλυτερη για υπενθυμιισεις υποχρεωσωεων , επετειων κλπ που να συγχρονιζει με gmail και να μας ειδοποιει για καθε καταχωρηση που εχουμε στο κινητο ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handyapps.tasksntodos&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmhhbmR5YXBwcy50YXNrc250b2RvcyJd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Ψάξε το k-@ mail pro.. Το έχω καιρό τώρα. Πολύ καλό.. ;) τρέχει κι αυτό συνεχώς στο background? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Το Google calendar το χρησιμοποιώ είναι και εγώ και ειμαι ευχαριστημένος. Εννοείται ότι κάνει συγχρονισμό με το Gmail, άλλωστε της Google είναι. Μάλιστα όταν σημειώνω κάτι στο κινητό αυτόματα το έχω και στο tablet και στον υπολογιστή. Και είναι και δωρεάν. Υπενθυισεις κανει με email ή στην οθονη του κινητου ?Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Παντως ρε πιδια μπορει να μου πει κανεις για ποιο λογο δεν δουλευει το manual refresh button στο προγραμμα aqua mail pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) Η συνδεση στο νετ ειναι μια χαρα αφου με το email της samsung μια χαρα εκανε και χειροκινητο refresh αλλα ειχα το θεμα που ειπα ποιο πανω με μερικα ebay mails...... Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση στο aqua mail που να αχρηστευει το manual refresh? Εχει να προτεινει κανεις αλλος καποιο αλλο ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ email προγραμμα που εννοειτε να υποστηριζει ολα τα mail clients και αν ειναι δυνατον να εχει τη δυνατοτητα backup/restore που εχει και το aqua mail. Το MailDroid ειναι καλο? Και ποια η διαφορα του με την pro εκδοση? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. Το maildroid είναι δωρεάν, μπορείς να το δοκιμάσεις. Το τι extra προσφέρει το pro το λέει εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maildroid.pro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYWlsZHJvaWQucHJvIl0. 15 ευρώ είναι γελοία τιμή φυσικά. Το stock android app είναι επίσης πολύ καλό αλλά δεν έχει δυνατότητα για backup/restore ρυθμίσεων. Και είναι το μόνο νομίζω στο οποίο μπορείς να σετάρεις hotmail account ως push mail . Edited April 15, 2013 by tsabasid Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 τρέχει κι αυτό συνεχώς στο background? Ναι.. Άλλα με το φοβερό Greenify, όλα είναι υπο έλεγχο.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts