Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ με 4.1.2 δεν είχα θέμα. Αλλά την πρώτη φορά αργούσε και προσπάθησα ξανά. Δοκίμασε να αποσυνδεθείς και να ξανασυνδεθείς.

Βασικά το θέμα είναι ότι από τη μάνα του η εφαρμογή με βγάζει στο /storage/sdcard0 root της συσκευής και όχι στο /storage/extsdcard που είναι η SD κάρτα μου...

Πώς μπορώ να αλλάχω το root της εφαρμογής;;

Βασικά το θέμα είναι ότι από τη μάνα του η εφαρμογή με βγάζει στο /storage/sdcard0 root της συσκευής και όχι στο /storage/extsdcard που είναι η SD κάρτα μου...

Πώς μπορώ να αλλάχω το root της εφαρμογής;;

Ααααα! Αυτό εννοείς; Δεν αλλάζει το default αλλά μπορείς να πας στο tree view αριστερά στο παράθυρο του airdroid που ανοίγεις για να δεις τα Files και να βρεις την extsdcard σου.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Δεν βρίσκω πουθενά αυτό που μου λες... :-(

Το path είναι: System/Storage/extSdCard

(Όταν ανοίγεις το Files από την οθόνη του AirDroid στο pc, στο αριστερό της μέρος έχει 2 αρχικούς φακέλους. Ο 1ος είναι η SD και ο δεύτερος το System. Εσύ θες τον 2ο. Εκεί θα βρεις το storage και μετά την extSD).

Edited by eltsele
Διευκρίνιση extSD

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Έχω αγορασμένο το power amp και βλέπω τον n7player σε προσφορά. Έχει κάτι παραπάνω ώστε να αξίζει η αγορά του;

Καλύτερο δεν θα το έλεγα από άποψη ήχου(το poweramp είναι καλύτερο). Τα σπάει όμως το μενού για να διαλέξεις κομάτι. Τα έχω και τα 2 και πολλές φορές ανοίγω το n7 για την ευκολία του. Έχει trial οπότε κάνε μια δοκιμή.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Καλύτερο δεν θα το έλεγα από άποψη ήχου(το poweramp είναι καλύτερο). Τα σπάει όμως το μενού για να διαλέξεις κομάτι. Τα έχω και τα 2 και πολλές φορές ανοίγω το n7 για την ευκολία του. Έχει trial οπότε κάνε μια δοκιμή.

Το power amp για ήχο είναι κορυφή. Μπορείς να διαλέξεις (ή να κάνεις δικό σου) προφίλ στο equalizer και να το εφαρμόσεις μόνο σε συγκεκριμένο output. Δηλαδή μπορείς να έχεις ένα προφίλ ήχου για το A2DP BT headset σου, άλλο για το hands free, και άλλο για το ηχείο του τηλεφώνου. Αλλά το μενού του γενικά και η γενικότερη πλοήγηση θα μπορούσε να γίνει ένα κλικ πιο εύχρηστη.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

αν το κινητό έχει ένα μικρό ηχείο και μάλιστα στην πλάτη, τι να κάνει το poweramp??

Δεν αναφέρομαι στην ποιότητα του ήχου, αλλά στις επιλογές που έχεις να τον φέρεις στα μέτρα σου όπως θες. Για παράδειγμα αυτό που μπορείς να κάνεις assign προφίλ σε διαφορετικό output είναι σπουδαίο για μένα και τη χρήση που κάνω, γιατί χρησιμοποιώ και τα 3 outputs.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Το path είναι: System/Storage/extSdCard

(Όταν ανοίγεις το Files από την οθόνη του AirDroid στο pc, στο αριστερό της μέρος έχει 2 αρχικούς φακέλους. Ο 1ος είναι η SD και ο δεύτερος το System. Εσύ θες τον 2ο. Εκεί θα βρεις το storage και μετά την extSD).

Αυτό το ξέρω φίλε μου..

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ανοίγω τα περιεχόμενα της SD κάρτας ΜΕΣΑ από την εφαρμογή και όχι από το pc..

Καλησπέρα, να κάνω μία ερώτηση; Έχω το nexus 7 και έχω εγκαταστήσει flash player . Έχω τον dolphin και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά νομίζω ότι δεν υποστηρίζει flash player. Είναι σίγουρο αυτό ή πρέπει να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις;

Στο dolphin πάτησε more > settings > ρυθμίσεις περιεχομένου σελίδας > φόρτωση εικόνων > always on.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Εχετε να προτεινετε καποιος mp3 και οχι μονο player που να εχει κουμπια για rewind & fast forward για να μπορω να τα βαλω στο προγραμμα "headset button controller" ωστε να μπορω μονο μεσω του handfree να διαλεγω να πηγαινει fasr forward γιατι το mp3 player που εχει το galaxy s2 και το es explorer ΔΕΝ εχουν κουμπια fast forward.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Θα το τσεκαρω αν και προτημαω κατι δωρεαν.

Που μπορω να δω την εκδοση καθε προγραμματος στο google play ΧΩΡΙΣ να το εγκαταστησω στο κινητο μου?

Edited by fits13

Πρόκειται για εφαρμογή που σου έκανε τη ζημιά. Και η SVR είχε κυκλοφορήσει έτσι αλλά όχι στο market. Εάν δεν έγραψες τίποτα στην sdcard με μια εφαρμογή υπολογιστή μπορείς να τα επαναφέρεις όλα σχεδόν.

Προσπάθησα να κάνω διαμόρφωση κάρτας, αλλά δε γίνεται τίποτα.

Πολύ φοβάμαι πως μου χτύπησε αρχείο η εφαρμογή. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αναβάθμισης για το racer ii;

Σε κάθε περίπτωση, είναι εύκολο να μου δώσετε κατευθυντήριες γραμμές;

Ευχαριστω και πάλι.

Edited by jo412k

Το power amp για ήχο είναι κορυφή. Μπορείς να διαλέξεις (ή να κάνεις δικό σου) προφίλ στο equalizer και να το εφαρμόσεις μόνο σε συγκεκριμένο output. Δηλαδή μπορείς να έχεις ένα προφίλ ήχου για το A2DP BT headset σου, άλλο για το hands free, και άλλο για το ηχείο του τηλεφώνου. Αλλά το μενού του γενικά και η γενικότερη πλοήγηση θα μπορούσε να γίνει ένα κλικ πιο εύχρηστη.

Δεν με ενδιαφερει και ιδιαιτερα αν εχει πολλα features απλα να παιζει mp3 και να εχει κουμπι fast forward και να ειναι δωρεαν τιποτα αλλο αλλωστε mp3 θα ακουω δεν θα το βαλω και σε κανενα ηχοσυστημα.

Δεν με ενδιαφερει και ιδιαιτερα αν εχει πολλα features απλα να παιζει mp3 και να εχει κουμπι fast forward και να ειναι δωρεαν τιποτα αλλο αλλωστε mp3 θα ακουω δεν θα το βαλω και σε κανενα ηχοσυστημα.

Google play music. /Winamp free

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Ρε παιδια το ειπα και ποιο πριν με ενδιαφερει αμεσα να εχει πληκτρο fast forward και ΚΑΝΕΝΑ απο αυτα που λετε εκτος φυσικα του poweramp που ειναι επι πληρωμη ΔΕΝ εχει κουμπι fast forward οποτε ειναι δωρον αδωρον για το λογο που το θελω. Edited by fits13

Στο dolphin πάτησε more > settings > ρυθμίσεις περιεχομένου σελίδας > φόρτωση εικόνων > always on.

Αυτό το έχω από την αρχή on. Αν προσέξεις από κάτω έχει το ενεργοποίηση προσθέτων και το έχει απενεργοποιημένο. Εάν προσπαθήσεις να το ενεργοποιήσεις σου βγάζει το μήνυμα ότι δεν υποστηρίζει flash player επειδή η adobe σταμάτησε να υποστηρίζει flash για android. Όμως τώρα το πρόσεξα ότι λέει εάν θέλω να βλέπω videos να αλλάξω το user agent που το έχω σε desktop σε iphone. Θα το δοκιμάσω, αλλά ξέρεις κάτι γι’ αυτό; Συγγνώμη εάν βγήκα λίγο εκτός θέματος.

Αυτό το έχω από την αρχή on. Αν προσέξεις από κάτω έχει το ενεργοποίηση προσθέτων και το έχει απενεργοποιημένο. Εάν προσπαθήσεις να το ενεργοποιήσεις σου βγάζει το μήνυμα ότι δεν υποστηρίζει flash player επειδή η adobe σταμάτησε να υποστηρίζει flash για android. Όμως τώρα το πρόσεξα ότι λέει εάν θέλω να βλέπω videos να αλλάξω το user agent που το έχω σε desktop σε iphone. Θα το δοκιμάσω, αλλά ξέρεις κάτι γι’ αυτό; Συγγνώμη εάν βγήκα λίγο εκτός θέματος.

Λέει για HTML5 videos, όχι flash.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Απορία :Εχει βρει κανείς εφαρμογή που κλειδώνει βίντεο ή/και φωτογραφίες ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ;

Ότι κι αν έχω κατεβάσει, σε Xoom2 me απλά δεν δουλεύει :what:

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Απορία :Εχει βρει κανείς εφαρμογή που κλειδώνει βίντεο ή/και φωτογραφίες ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ;

Ότι κι αν έχω κατεβάσει, σε Xoom2 me απλά δεν δουλεύει :what:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hideimagevideo.supervault

Ότι κι αν έχω κατεβάσει, σε Xoom2 me απλά δεν δουλεύει

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kii.safe&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5raWkuc2FmZSJd

Και αυτό είναι πολύ καλό .

Καθόλου καλό, γιατί απλά κρύβει τις φωτογραφίες, ενώ αυτό που πρότεινα πριν τις κρυπτογραφεί κιόλας. Αν πας στον κρυφό φάκελο που τις αποθηκεύει και κάνοντας μετονομασία βγάλεις την κατάληξη της φωτογραφίας, αυτή θα εμφανιστεί κανονικά.

Σας ευχαριστω και τους 2.θα δοκιμάσω και αυτά ,γιατι καμία 10αρια "..locker " δεν κάνανε τιποτα:(

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Καλησπερα μια ερωτηση, εβαλα το nova και ψαχνω μια εφαρμογη καιρου σαν τη μαμα εφαρμογη. Δηλαδη να εχει και οχι και τοσο γνωστες περιοχες. (Πως στο s dυος με νοβα μου κραταει το μανισιο widget ακομα δεν εχω καταλαβει)

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II