stefano_d23 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Το kaspersky αχρείαστο σου είναι κατά 99% και μάλλον αυτό που σου τραβάει μπαταρία. Μπορεις να το δεις και στο settings - battery. Εμενα δεν με τραβαει καθολου μπαταρια το kaspersky ρε παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Εμενα δεν με τραβαει καθολου μπαταρια το kaspersky ρε παιδια... Όπως και να χει, τσάμπα λεφτά κατά τη γνώμη μου, και σίγουρα το power amp δεν τραβάει. Οπότε αν πρέπει να είναι ένα εκ δύο τότε είναι το kaspersky. Το αν σου τρώει μπαταρία ή όχι έχει σχέση υποθέτω και με το το τι ρυθμίσεις του έχεις κάνει. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Όπως και να χει, τσάμπα λεφτά κατά τη γνώμη μου, και σίγουρα το power amp δεν τραβάει. Οπότε αν πρέπει να είναι ένα εκ δύο τότε είναι το kaspersky. Το αν σου τρώει μπαταρία ή όχι έχει σχέση υποθέτω και με το το τι ρυθμίσεις του έχεις κάνει. φαίνεται καθαρά ότι καταναλώνει!!!ξέχασα να το κοιτάξω....με την μνήμη όμως? Ίσως με νεότερες αναβαθμίσεις του power amp να διορθωθεί γιατί το kaspersky θα το απενεργοποιησω Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 φαίνεται καθαρά ότι καταναλώνει!!!ξέχασα να το κοιτάξω....με την μνήμη όμως? Ίσως με νεότερες αναβαθμίσεις του power amp να διορθωθεί γιατί το kaspersky θα το απενεργοποιησω Και μπαταρία και RAM. Ξέχνα το PowerAmp. Δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Βγάλε το kaspersky και τελείωσε. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 (edited) φαίνεται καθαρά ότι καταναλώνει!!!ξέχασα να το κοιτάξω....με την μνήμη όμως? Ίσως με νεότερες αναβαθμίσεις του power amp να διορθωθεί γιατί το kaspersky θα το απενεργοποιησω Εμενα δεν υπαρχει καν στα battery stats το kaspersky παντως... ρυθμισεις τα παντα ενεργοποιημενα, εκτος απο το anti thieft... Οσων αφορα την μνημη, εδω: Edited April 8, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Οσων αφορα την μνημη, εδω: 8 MB κλάιν μαιν είναι , και δεν έχεις θέμα με την ελεύθερη ραμ, ούτως ή άλλως. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 8 MB κλάιν μαιν είναι , και δεν έχεις θέμα με την ελεύθερη ραμ, ούτως ή άλλως. Το εχω λιγο πειραγμενο με την μνημη, γιατι εχω κολλημα ψυχολογικο, θελω να εχω πανω απο 200mb συνεχεια... δεν τρωει πολυ μνημη, για την μπαταρια εμενα παντως δεν μου τρωει ρε φιλε, δεν ξερω... τι ρυθμισεις του εχεις κανει?? Εγω ποτε δεν το εχω δει στο battery stats.. δεν νομιζω ολη την ωρα να κατεβαζεις εφαρμογες απο το store, για να σου τρωει μπαταρια προκειμενου να ελεγξει για τυχον threads... και κανω υπερβολικα πολυ browsing καθε μερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Το εχω λιγο πειραγμενο με την μνημη, γιατι εχω κολλημα ψυχολογικο, θελω να εχω πανω απο 200mb συνεχεια... δεν τρωει πολυ μνημη, για την μπαταρια εμενα παντως δεν μου τρωει ρε φιλε, δεν ξερω... τι ρυθμισεις του εχεις κανει?? Εγω ποτε δεν το εχω δει στο battery stats.. δεν νομιζω ολη την ωρα να κατεβαζεις εφαρμογες απο το store, για να σου τρωει μπαταρια προκειμενου να ελεγξει για τυχον threads... και κανω υπερβολικα πολυ browsing καθε μερα... Καλά, αυτή η ένδειξη δεν είναι η πραγματική ούτως ή άλλως. Η πραγματική ελεύθερη RAM σου είναι πολλη χαμηλότερα(λογικά μεταξύ 80-40ΜΒ) γιατί κρατάει στην cache αρκετές εφαρμογές. Δεν υπάρχει λόγος να επιδειώκεις περισσότερη ελεύθερη RAM, διότι αχρησιμοποίητη σου είναι άχρηστη. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Καλά, αυτή η ένδειξη δεν είναι η πραγματική ούτως ή άλλως. Η πραγματική ελεύθερη RAM σου είναι πολλη χαμηλότερα(λογικά μεταξύ 80-40ΜΒ) γιατί κρατάει στην cache αρκετές εφαρμογές. Δεν υπάρχει λόγος να επιδειώκεις περισσότερη ελεύθερη RAM, διότι αχρησιμοποίητη σου είναι άχρηστη. Το ξερω, αλλα ειπαμε... ram psycho... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garyfallos Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Υπάρχει καμία εφαρμογή για το τι παίζει τώρα στήν tv; εγω χρησιμοποιώ το TVme. Πολυ ενημερωτικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να γράφει σε βίντεο της κινήσεις που κάνω κατά την πλοήγησή μου στα μενού. Θέλω να κάνω ένα βιντεάκι σαν και αυτά που βλέπουμε όταν παρουσιάζονται οι λειτουργίες ενός launcher. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 (edited) Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να γράφει σε βίντεο της κινήσεις που κάνω κατά την πλοήγησή μου στα μενού. Θέλω να κάνω ένα βιντεάκι σαν και αυτά που βλέπουμε όταν παρουσιάζονται οι λειτουργίες ενός launcher. Κοιταξε αυτο.. Πολυ καλο.. Edited April 7, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Υπαρχει εφαρμογη που να μπορω να κατεβαζω σε mp3 τον ηχο απο διαφορα youtube videos και να τα αποθηκευει σε συγκεκρημενο φακελο του κινητου για μελλοντικη χρηση τους. Κατι σαν το mozilla firefox plugin easy youtube video downloader που μπορεις να αποθηκευεις ειτε σαν βιντεο, ειτε σαν ηχο οποιοδηποτε βιντεο του youtube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Υπαρχει εφαρμογη που να μπορω να κατεβαζω σε mp3 τον ηχο απο διαφορα youtube videos και να τα αποθηκευει σε συγκεκρημενο φακελο του κινητου για μελλοντικη χρηση τους. Κατι σαν το mozilla firefox plugin easy youtube video downloader που μπορεις να αποθηκευεις ειτε σαν βιντεο, ειτε σαν ηχο οποιοδηποτε βιντεο του youtube. Tubemate.. Δεν υπάρχει όμως στο store. Κοίταξε στο Google.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Έκανε πρόσφατα αναβάθμιση το κινητό μου σε 4,2,1 και όταν εγκατέστησα ξανά το sms limit tool δεν με άφηνε να αλλάξω το όριο μηνυμάτων. Μήπως δεν δουλεύει το συγκεκριμένο πρόγραμμα σε αυτή την έκδοση android; Αν όχι, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να αλλάξω το όριο μηνυμάτων σε αυτή την έκδοση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; εισαι root; αν ναι, στειλε mail στον dev καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 εισαι root; αν ναι, στειλε mail στον dev καλυτερα. Ναι, είμαι... Ποιος είναι ο dev; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Ναι, είμαι... Ποιος είναι ο dev; O developer, ο προγραμματιστης της εφαρμογής. Εχει προς τα κάτω επιλογή να του στείλεις mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Κοιταξε αυτο.. Πολυ καλο.. Αυτό φίλε μου γράφει πως θέλει ρουτ. Δεν υπάρχει κάτι που δεν χρειάζεται ρουτ; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StormWoman Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 πως μπορω να αλλαξω το θεμα στα μηνυματα μου π.χ ειναι ασπρο να το κανω μαυρο υπαρχει κάποια εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 πως μπορω να αλλαξω το θεμα στα μηνυματα μου π.χ ειναι ασπρο να το κανω μαυρο υπαρχει κάποια εφαρμογή? Στις ρυθμίσεις έχει επιλογή για φόντο. Δεν σου κάνει; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StormWoman Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Στις ρυθμίσεις έχει επιλογή για φόντο. Δεν σου κάνει; δεν μου εχει τέτοια επιλογή εχω το LGE405 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jo412k Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 (edited) Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Κατέβασα πριν 2 ημέρες την εφαρμογή Deezer στο κινητό με αποτέλεσμα ( άγνωστο πως πραγματικά) μετά από τη διαδικασία φόρτισης του κινητού, να διαγραφεί η cd card καθώς και όλα τα αρχεία που υπήρχαν μέσα σε αυτήν. Βίντεο, Εικόνες είναι off ακόμη κι αν βάλω καινούργια cd card. Πρέπει να κατεβάσω πρόγραμμά; Όποιος έχει διάθεση και χρόνο, ας κάνει έναν κόπο να μου πει ποια βήματα πρέπει ν' ακολουθήσω. Ευχαριστώ, εκ των προτέρων. Edited April 8, 2013 by jo412k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Κατέβασα πριν 2 ημέρες την εφαρμογή Deezer στο κινητό με αποτέλεσμα ( άγνωστο πως πραγματικά) μετά από τη διαδικασία φόρτισης του κινητού, να διαγραφεί η cd card καθώς και όλα τα αρχεία που υπήρχαν μέσα σε αυτήν. Βίντεο, Εικόνες είναι off ακόμη κι αν βάλω καινούργια cd card. Πρέπει να κατεβάσω πρόγραμμά; Όποιος έχει διάθεση και χρόνο, ας κάνει έναν κόπο να μου πει ποια βήματα πρέπει ν' ακολουθήσω. Ευχαριστώ, εκ των προτέρων. Το κατεβασες απο play store επισημα ή..... Γιατι εχω ξαναδιαβασει για ολικη διαγραφη sd απο σπασμενη εφαρμογη...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Γιατί να είναι σπασμένη? Δωρεάν δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts