Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για όσους έχουν το falcon pro. Με το νέο update χάνουμε το login.

Ας κάνετε το update και θα ξανακάνετε login. Δεν νομίζω να τελειώσουν τα tokens γρήγορα αλλά....

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Με ποια εφαρμογή κάνετε screen capture; Μέχρι τώρα το έκανα μεσω go launcher και νόμιζα πως το είχε το κινητό μου! (SII)

Τώρα με τον Nova δεν το εχω αυτό.

Με ποια εφαρμογή κάνετε screen capture; Μέχρι τώρα το έκανα μεσω go launcher και νόμιζα πως το είχε το κινητό μου! (SII)

Τώρα με τον Nova δεν το εχω αυτό.

Power και home

Edited by NoiSy_MaN

Κάποιος καλος task killer ;

Αν είσαι root δοκίμασε το greenify

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Ειχα ρωτησει και πιο παλια και δεν απαντησε καποιος και το ξαναποσταρω μηπως καποιος ξερει... Παιζει καμια εφαρμογη που να μπορω να συνδεσω το ενσυρματο χειριστηριο xbox360 που εχω για τον σταθερο στο galaxy tab2 η στο galaxy s2? Edited by AntwnisSt

Νέο βγήκε και το photoshop για Android! Στα 4.99€ βέβαια..

Τελικά μετά από κάτι προβλήματα στο modem, τώρα κατάφερα να δοκιμάσω την εφαρμογη. Πολύ καλη.

Για link σε σελίδες πάντως προτιμώ το pocket https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ideashower.readitlater.pro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5pZGVhc2hvd2VyLnJlYWRpdGxhdGVyLnBybyJd. Ιδίως στο twitter αν δεν έχω χρόνο να διαβάσω κάποια άρθρα από το κινητό, share ->add to pocket και τα διαβάζω όποτε βρώ χρόνο(είτε στο κινητό, είτε στο PC).

Ναι, είναι και το pocket πάρα πολύ καλό αλλά για διαφορετική χρήση.. Βολεύει πολύ για link που θες να διαβάσεις αργότερα!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

θέλω εφαρμογή να περάσω τις επαφές απ το x10 mini pro στο galaxy s3 mini. ποια λέτε;

δε θελω να μπλεξω με συγχρονισμο gmail, κλπ

Πας στην εφαρμογή των επαφών --->μενου--->εξαγωγη στην sd και το αρχείο contacts.vcf που θα βρεις στην sd το κάνεις εισαγωγή στο s3 με τον ίδιο τρόπο

Παιδιά τι παίζει με τα "δικαιώματα" του falcon pro; Γενικότερα δεν εμπιστεύομαι apps ή sites που μπορούν να κάνουν follow όποιον θέλουν ή ποστάρουν tweets από μόνες τους. Έχει κάποιος ένα παράδειγμα με το τι μπορεί να ποστάρει το Flacon Pro μέσω του profile μου; Ευχαριστώ.

Α, και καλό μήνα!

Παιδιά τι παίζει με τα "δικαιώματα" του falcon pro; Γενικότερα δεν εμπιστεύομαι apps ή sites που μπορούν να κάνουν follow όποιον θέλουν ή ποστάρουν tweets από μόνες τους. Έχει κάποιος ένα παράδειγμα με το τι μπορεί να ποστάρει το Flacon Pro μέσω του profile μου; Ευχαριστώ.

Α, και καλό μήνα!

Εμένα δεν ποσταρει τίποτα από μόνη της. Είχα κάποια προβλήματα στην αρχή αλλά μετά άλλαξα κωδικό και τώρα όλα οκ. Δεν νομιζω όμως πως φταίει το Falcon. Επίσης πριν κάνεις οτιδήποτε ψάξε μην έχεις πρόβλημα με το login και τα tokens

Διάβασε το σχόλιο 2344 να καταλάβεις

Θοδωρής

Στο titanium backup, μια φορά δοκίμασα να πάρω backup τους κωδικούς των δικτύων wi-fi που μπαίνω αλλά δεν μπόρεσα να τους επαναφέρω. Πώς γίνεται η διαδικασία;

Στο titanium backup, μια φορά δοκίμασα να πάρω backup τους κωδικούς των δικτύων wi-fi που μπαίνω αλλά δεν μπόρεσα να τους επαναφέρω. Πώς γίνεται η διαδικασία;

Πολύ απλό είναι, κάνεις restore τα system data. Σε ρωτάει ποια μορφή θέλεις, εγώ διαλέγω το xml, και στη συνέχεια κάνεις ένα restart για σιγουριά.

Oneplus 6 8/128

Ανοίγεις το titanium >κύριο menu >Αντιγραφή δεδομένων σε xml >διαλέγεις σημεία πρόσβασης wifi και επιλεγείς μέρος αποθήκευσης .

Samsung galaxy s21+

τα keys των ασύρματων δικτύων τα κρατάω σε back up με το συγκεκριμένο πρόγραμμα

WiFi Key Recovery

τα κανω extract στην sd σε μορφή κειμένου

Μέσω falcon δεν γίνεται να αλλάξουμε στοιχεία του προφίλ μας στο Twitter;πρέπει να ανοίξουμε την μανισια Twitter εφαρμογή;

Αν είσαι root δοκίμασε το greenify

Πως δουλευει αυτο ρε παιδια ?

Edited by kollatos
προσθήκη κώδικα quote στο αναφερόμενο κείμενο
userbar.gif

Eπιλέγεις την εφαρμογή που θέλεις πατώντας το "+" στην πάνω δεξιά γωνία και μετά κάνει μόνο του τη δουλειά να τις κάνει hibernation.
Τhe end of an era...

Επίσης με το Disable service μπορείτε να απενεργοποιήσετε συγκεκριμένα services από τις εφαρμογές.
Oneplus 6 8/128

Υπάρχει εφαρμογή τύπου f.lux που υπάρχει και για pc ?

Είναι αυτό που κιτρινίζει ελάχιστα την οθόνη ώστε να είναι ξεκούραστη στο Μάτι τις βραδινές ώρες.

Edit. Βρήκα αλλά δεν ξέρω πόσο Καλές είναι

Edited by tpal
Θοδωρής

Υπάρχει εφαρμογή τύπου f.lux που υπάρχει και για pc ?

Είναι αυτό που κιτρινίζει ελάχιστα την οθόνη ώστε να είναι ξεκούραστη στο Μάτι τις βραδινές ώρες.

Edit. Βρήκα αλλά δεν ξέρω πόσο Καλές είναι

Δες το Lux, δεν είναι τέλειο αλλά την δουλειά του την κάνει.

Oneplus 6 8/128

Δες το Lux, δεν είναι τέλειο αλλά την δουλειά του την κάνει.

Ευχαριστώ. Μάλλον θα τρώει πολυ μπαταρία. Θα το δοκιμάσω.

Edit το έβαλα αλλά αυτό που θέλω εγώ το κάνει η paid έκδοση.

Πολύ ωραίο πάντως. Ενδιαφέρον

Edited by tpal
Θοδωρής

Σε root GB 2.3.4 δουλεύει η εφαρμογή greenify γιατί από το Google Play δεν με αφήνει να το κάνω εγκατάσταση.

Επίσης στις τελευταίες αναβαθμίσεις του Facebook 2.2 δεν μου δείχνει όλους τους φίλους μου στη Συνομιλία (πατώντας πάνω δεξιά το κουμπί). Δοκίμασα αποσύνδεση - σύνδεση, απεγκατάσταση - εγκατάσταση αλλά πάντα εμφανιζονται λιγότεροι. Στην έκδοση 2.1 είναι εντάξει. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό;

Edited by xalaros

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II