m4rvel Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Χρησιμοποιώ το PcAutoWaker και είναι πολύ εύχρηστο γιατί δεν έχει καν ρυθμίσεις με port. Θα πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το WakeOnLan στις ρυθμίσεις του Bios με την προϋπόθεση να το υποστηρίζει η μητρική σου. Μετά τρέχεις σε command prompt το ipconfig για να δεις την MAC address του δικτύου. Την βάζεις στο πρόγραμμα και είσαι ΟΚ. Μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο αναλυτικα γιατι δεν ξερω καλα απο αυτα.. Και για ποιο προγραμμα λες για το es file explorer η για το pcautowalker? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 για τα τορρεντ παιδια κατι παιζει με τους private trackers και δεν κατεβαζει,υποψιαζομαι δεν πρεπει να γινεται σωστα η ταυτοποιηση του passkey,εγω βολευομαι με eztv ευκολα και γρηγορα αν ειναι να κατεβασω στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) Μπορώ να φτιάξω φακέλους, ώστε να κατηγοροιοποιήσω τις εφαρμογές και να μην έχω 7 οθόνες με προγράμματα όπως τώρα? :blink: Χρησιμοποίησε το folder organizer φιλε. Καλημέρα σε όλους. Έχω το Samsung Galaxy Note II και θέλω να ρωτήσω για μία εφαρμογή που ψάχνω να μου πείτε αν υπάρχει. Αυτό που θέλω είναι να έχω ένα εικονίδιο στην home screen το οποίο μόλις το πατάω να στέλνεται ένα συγκεκριμένο SMS σε έναν συγκεκριμένο αριθμό χωρίς να κάνω κάποια άλλη κίνηση. Υπάρχει κάποια εφαρμογή για κάτι τέτοιο; Ή μήπως μπορεί να γίνει μέσω των built-in εφαρμογών συστήματος του Note II; Ευχαριστώ όλους για την όποια βοήθεια. Φιλε το Automateit μπορεί να κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θες νομίζω. Δοκίμασέ το αν οι άλλες λύσεις δεν σε κάλυψαν. Edited January 26, 2013 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Θελω μια εφαρμογη για το tablet η οποια να το κλεινει-τερματιζει ή να κανει και επανεκινιση ωστε να μη χρειάζεται να παταω συνεχεια το κουμπί γιατί στο τελος θα χαλάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Θελω μια εφαρμογη για το tablet η οποια να το κλεινει-τερματιζει ή να κανει και επανεκινιση ωστε να μη χρειάζεται να παταω συνεχεια το κουμπί γιατί στο τελος θα χαλάσει. Για επανεκκίνηση υπήρχε στο play μια που λεγόταν Restart Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 για τα τορρεντ παιδια κατι παιζει με τους private trackers και δεν κατεβαζει,υποψιαζομαι δεν πρεπει να γινεται σωστα η ταυτοποιηση του passkey,εγω βολευομαι με eztv ευκολα και γρηγορα αν ειναι να κατεβασω στο κινητο Και πώς κατεβάζεις απο εκεί δλδ φίλε μου;Δεν θέλει να έχεις κάποιον Torrent Manager; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_kor Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Καλησπέρα σε όλη την παρέα , Εχω συνδέσει σε ένα android tablet ένα 3g usb stick . Υπάρχει κάποια εφαρμογή η οποια να με ενημερώνει & να εμφανίζει τυχόν sms & κλήσεις που θα λαμβάνω στην Sim που έχω τοποθετήσει στο stick ?? Καλο Σαβ/κο σε όλους Παράθεση G_KOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Καλησπέρα σε όλη την παρέα , Εχω συνδέσει σε ένα android tablet ένα 3g usb stick . Υπάρχει κάποια εφαρμογή η οποια να με ενημερώνει & να εμφανίζει τυχόν sms & κλήσεις που θα λαμβάνω στην Sim που έχω τοποθετήσει στο stick ?? Καλο Σαβ/κο σε όλους Για τα sms υπάρχει το Cloud sms, αλλά βλέπεις τα sms στο ταμπλετ μόνο αν η κάρτα είναι στο κινητό. Αν βρεις τίποτα, πες μου και μένα γιατί με ενδιαφέρει πολύ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Εγώ ψάχνω μια εφαρμογή που να με δείχνει ότι κατεβάζω, όπως στην notification bar αλλά να είναι widget στην οθόνη.Υπάρχει; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Γνωρίζετε πως μπορώ να πετύχω το ρολόι της πρώτης φώτο που πέφτουν τα λεπτά πάνω στην ώρα στο advanced clock widget pro? https://play.google.com/store/apps/details?id=org.zooper.acw.pro&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dadvanced+clock+widget+pro Τρέχεις το Zooper Widget και από της ρυθμίσεις το κάνεις οτι θες....!!! http://s1.directupload.net/images/130126/jwaubtm4.png http://s1.directupload.net/images/130126/q2mv2yjj.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Τρέχεις το Zooper Widget και από της ρυθμίσεις το κάνεις οτι θες....!!! http://s1.directupload.net/images/130126/jwaubtm4.png http://s1.directupload.net/images/130126/q2mv2yjj.png Δεν μπορώ να το βάλω. Έχω gingerbread. Αλλά φαίνεται στο clock που έχω ήδη και έλεγα μήπως γίνεται από εκεί. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Wol σημαίνει Wake On Line. wake on lan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) Θελω μια εφαρμογη για το tablet η οποια να το κλεινει-τερματιζει ή να κανει και επανεκινιση ωστε να μη χρειάζεται να παταω συνεχεια το κουμπί γιατί στο τελος θα χαλάσει. AnReboot ολα+recovery Edited January 26, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Γνωρίζουμε κάποια εφαρμογή ή dialer η οποία όταν σε καλεί κάποιο σταθερό και είναι γραμμένο στο 11888 να σου δείχνει το όνομα που είναι δηλωμένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Γνωρίζουμε κάποια εφαρμογή ή dialer η οποία όταν σε καλεί κάποιο σταθερό και είναι γραμμένο στο 11888 να σου δείχνει το όνομα που είναι δηλωμένο? εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=348755 [χρειαζεται wifi ή data enabled] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Στο Google now πως γίνεται μόλις το ανοίγω να μου δείχνει τον καιρό κλπ όπως το έχω δει στο ίντερνετ; εμένα αλλά με βγάζει στην αναζήτηση Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Στο Google now πως γίνεται μόλις το ανοίγω να μου δείχνει τον καιρό κλπ όπως το έχω δει στο ίντερνετ; εμένα αλλά με βγάζει στην αναζήτηση Λογικά, πέρα από το Search, πρέπει να σου εμφανίζει από κάτω το Show sample cards. Πάτησε εκεί επάνω, μόλις δεις το Weather card πάτησε στο Settings και στα Notifications επέλεξε το Low priority και όχι το Off. Αυτό πρέπει να είναι.. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Λογικά, πέρα από το Search, πρέπει να σου εμφανίζει από κάτω το Show sample cards. Πάτησε εκεί επάνω, μόλις δεις το Weather card πάτησε στο Settings και στα Notifications επέλεξε το Low priority και όχι το Off. Αυτό πρέπει να είναι.. Δεν έχω κατι τέτοιο εμένα μου βγάζει αυτό Εκτός και αν μπαίνω σε άλλη εφαρμογή Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Δεν έχω κατι τέτοιο εμένα μου βγάζει αυτό Εκτός και αν μπαίνω σε άλλη εφαρμογή Για το NoteII μιλάς, έτσι; Δες τα πρώτα posts εδώ, αναφέρουν δύο διαφορετικούς τρόπους για να ανοίξεις το Google Now. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Τελευταία έκδοση του tapatalk δεν μου εμφανίζονται σωστά ότι είναι μέσα σε quote, όπως στην εικόνα που επισυνάπτω. Σε όλα τα fora, όχι μόνο εδώ.. Το έχετε και εσείς ή είναι πρόβλημα με τη rom που φοράω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) Για το NoteII μιλάς, έτσι; Δες τα πρώτα posts εδώ, αναφέρουν δύο διαφορετικούς τρόπους για να ανοίξεις το Google Now. Ολα τα εχω κανει και τιποτα.Μηπως πρεπει να πειραξω τιποτα αλλο απο τις ρυθμισεις? Αν και εκει τα εχω ενεργοποιησει Τελευταία έκδοση του tapatalk δεν μου εμφανίζονται σωστά ότι είναι μέσα σε quote, όπως στην εικόνα που επισυνάπτω. Σε όλα τα fora, όχι μόνο εδώ.. Το έχετε και εσείς ή είναι πρόβλημα με τη rom που φοράω? μεγαλωσε την γραματοσειρα της εφαρμογης και δες παλι --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited January 26, 2013 by kollatos Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Δοκιμάσα όλα τα μεγέθη αλλά δεν αλλάζει κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Τελευταία έκδοση του tapatalk δεν μου εμφανίζονται σωστά ότι είναι μέσα σε quote, όπως στην εικόνα που επισυνάπτω. Σε όλα τα fora, όχι μόνο εδώ.. Το έχετε και εσείς ή είναι πρόβλημα με τη rom που φοράω? Εμένα μου το δείχνει κανονικά, με το Tapatalk 2.4.10. Απλά τώρα πρόσεξα ότι δεν εμφανίζει σε όλους τα avatar τους. :lol: Mικρό πάντως το κακό. Εγώ έχω το γνωστό θέμα με το να μη μου περνάει σε όλα μου τα post την υπογραφή που έχω ορίσει!! Ολα τα εχω κανει και τιποτα.Μηπως πρεπει να πειραξω τιποτα αλλο απο τις ρυθμισεις? Αν και εκει τα εχω ενεργοποιησει Δε νομίζω να φταίει κάτι στις ρυθμίσεις. Και στο Desire όταν είχα τη JB rom, όταν άνοιγα το Google Now, η εμφάνισή του ήταν ακριβώς όπως στην εικόνα που έβαλα νωρίτερα. Απλά την 1η φορά υπάρχει ΜΟΝΟ το Show sample cards, και πρέπει να πας εσύ να ορίσεις ποιες κάρτες θέλεις να εμφανίζονται. Μήπως να έκανες κάποια ερώτηση στο thread του NoteII; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) Εμένα μου το δείχνει κανονικά, με το Tapatalk 2.4.10. Απλά τώρα πρόσεξα ότι δεν εμφανίζει σε όλους τα avatar τους. :lol: Mικρό πάντως το κακό. Εγώ έχω το γνωστό θέμα με το να μη μου περνάει σε όλα μου τα post την υπογραφή που έχω ορίσει!! Δε νομίζω να φταίει κάτι στις ρυθμίσεις. Και στο Desire όταν είχα τη JB rom, όταν άνοιγα το Google Now, η εμφάνισή του ήταν ακριβώς όπως στην εικόνα που έβαλα νωρίτερα. Απλά την 1η φορά υπάρχει ΜΟΝΟ το Show sample cards, και πρέπει να πας εσύ να ορίσεις ποιες κάρτες θέλεις να εμφανίζονται. Μήπως να έκανες κάποια ερώτηση στο thread του NoteII; Κοίτα δεν το χρησιμοποιώ τόσο άλλα μάλλον θα έχει θέμα. Θα δω! Σε ευχαριστώ Τελικά έπρεπε να βάλω την γλώσσα τηλεφωνου στα αγγλικά και μετά πάλι ελληνικά για να διατηρηθούν οι κάρτες:p Edited January 26, 2013 by kollatos Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 παιδια ξερετε καποια εφαρμογη για επιλυση κυκλωματος με μιγαδικους πινακες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts