Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομιζω οτι οταν πατας να κατεβει ως mp3 δε κανει μετατροπη του βιντεο ή εξαγωγη του ηχου απο το βιντεο αλλα κατεβαζει αυτουσιο το βιντεο με καταληξη .mp3 ωστε η συσκευη να το αναγνωριζει ως mp3 αρχειο

Αυτο ακριβως που λες κανει οταν το κατεβαζω σαν mp3. Γι' αυτο το λογο θελω ενα προγραμμα τυπου μετατροπεα οπως ειναι το format factory στο pc οπου σου μετατρεπει οτι θελεις σε οτι θελεις, στην προκειμενη περιπτωση να μου εξαγαγη τον ηχο απο το βιντεο.

Solid explorer κι εγώ. Το αγόρασα. Πραγματικά αξίζει τα λεφτά, ειδικά για το note που δουλεύεις άνετα το dual pane view.

Παρόλα αυτά και ο file expert/ es file explorer που ειναι free κάνουν καλή δουλεια

Δείτε και τον x-plore που είναι πάρα πολύ καλός dual pane και root και δωρεάν.

Αυτο ακριβως που λες κανει οταν το κατεβαζω σαν mp3. Γι' αυτο το λογο θελω ενα προγραμμα τυπου μετατροπεα οπως ειναι το format factory στο pc οπου σου μετατρεπει οτι θελεις σε οτι θελεις, στην προκειμενη περιπτωση να μου εξαγαγη τον ηχο απο το βιντεο.

Ποια έκδοση έχεις;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ποια έκδοση έχεις;

Ειχα την 1.05.43 και τωρα εχω την 1.05.45.279. Εσυ; Μηπως εχεις παλιοτερη εκδοση και αυτη εχει αυτη την δυνατοτητα;

Ειχα την 1.05.43 και τωρα εχω την 1.05.45.279. Εσυ; Μηπως εχεις παλιοτερη εκδοση και αυτη εχει αυτη την δυνατοτητα;

Κοίτα και σε μένα βγάζει να το ανοίγω με βίντεο πλειερ αλλά το ανοίγω με το απολο και παίζει μια χαρά σαν ήχος.Την πρώτην έχω εγώ

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Έχω στο κινητό το dodolphone για να μετράω το χρόνο που μου μένει και τα δεδομένα. Το θέμα είναι ότι σήμερα διαπίστωσα ότι μετράει και τον χρόνο του viber μαζί με του δικτύου. Κανένα πρόγραμμα ξέρετε που να μετράει το χρόνο εκτός των voip.

Στο gtalk κάποιες επαφές τις βλέπω διαθέσιμες για βίντεο κλήση ενώ κάποιες άλλες όχι, γιατί γίνεται αυτό, πως αλλάζει;

Έχω στο κινητό το dodolphone για να μετράω το χρόνο που μου μένει και τα δεδομένα. Το θέμα είναι ότι σήμερα διαπίστωσα ότι μετράει και τον χρόνο του viber μαζί με του δικτύου. Κανένα πρόγραμμα ξέρετε που να μετράει το χρόνο εκτός των voip.

Πρώτη φορά την άκουσα την εφαρμογή από εσένα και την δοκιμάζω ! Τα mb μπορεί να τα μετράει μόνο ακέραια;

Πρώτη φορά την άκουσα την εφαρμογή από εσένα και την δοκιμάζω ! Τα mb μπορεί να τα μετράει μόνο ακέραια;

Mόνο ακέραια τα μετράει. Με δεκαδικά μετράει το call meter 3g αλλά σε σύγκριση με το my data manager είδα ότι είχε απόκλιση. Σε αυτές τις εφαρμογές που μετράνε χρόνους κλήσεις/sms δεν πρέπει να σβήνεις αμέσως τις κλήσεις μόλις κάνεις προκειμένου να τα υπολογίσουν.

Στο gtalk κάποιες επαφές τις βλέπω διαθέσιμες για βίντεο κλήση ενώ κάποιες άλλες όχι, γιατί γίνεται αυτό, πως αλλάζει;

Ανάλογα αν έχει ο άλλος κάμερα. Το βγάζει μόνο του.

Παιδια καλησπερα, υπαρχει καμια εφαρμογη που να μας επιτρεπει να εκτυπωνουμε απευθειας απο το τηλεφωνο στον εκτυπωτη με usb καλωδιο; Ενημερωτικα εχω το Νοτε ΙΙ (χωρις root) , καλωδιο OTG και εκτυπωτη HP Photosmart C4280 all in one (δεν συνδεεται στο internet ο εκτυπωτης) .

Παιδια καλησπερα, υπαρχει καμια εφαρμογη που να μας επιτρεπει να εκτυπωνουμε απευθειας απο το τηλεφωνο στον εκτυπωτη με usb καλωδιο; Ενημερωτικα εχω το Νοτε ΙΙ (χωρις root) , καλωδιο OTG και εκτυπωτη HP Photosmart C4280 all in one (δεν συνδεεται στο internet ο εκτυπωτης) .

Printshare δοκιμασμένο

Ίσως και directoffice print αλλά δε το δοκίμασα ακόμα

Printshare δοκιμασμένο

Συμφωνώ και εγώ με τον Στράτο.Θεωρώ πως με το printshare θα μείνεις πολύ ικανοποιημένος.

@xapos

Έχουν μπροστινή κάμερα στο κινητό αλλά δεν βγάζει σε όλους την επιλογή. Σίγουρα δεν πρέπει να κάνουν κάποια ρύθμιση στο τηλέφωνο;

Υπαρχει κανενα καλο προγραμματακι να μου δειχνει την ωρα σε διαφορες χωρες του κοσμου, διχως να απαιτει συνδεση στο νετ?

Θα βολευε αν ηταν μικρου μεγεθους, και αν υπηρχε εστω και σε widget.

παιδια υπαρχει καποιος τροπος να κατεβαζουμε εφαρμογες και να τις κανουμε εγκαταστηση χειροκινητα? υπαρχει καποια σελιδα? αν μπορει καποιος να βοηθησει ειναι πολυ σημαντικο..

Υπαρχει κανενα καλο προγραμματακι να μου δειχνει την ωρα σε διαφορες χωρες του κοσμου, διχως να απαιτει συνδεση στο νετ?

Θα βολευε αν ηταν μικρου μεγεθους, και αν υπηρχε εστω και σε widget.

Zooper widget. Λογικα θα σε καλυπτει.

παιδια υπαρχει καποιος τροπος να κατεβαζουμε εφαρμογες και να τις κανουμε εγκαταστηση χειροκινητα? υπαρχει καποια σελιδα? αν μπορει καποιος να βοηθησει ειναι πολυ σημαντικο..

Δοκίμασε http://www.teckdevil.com/download-android-apps-on-pc/

Samsung galaxy s21+

Printshare δοκιμασμένο

Το printshare δοκιμασα και δουλεψε αψογα, αναγνωρισε αμεσως τον εκτυπωτη. Εκανα και μια εκτυπωση για να το δοκιμασω και ηταν οκ. Ευχαριστω παιδια.

Καλημερα:)

Εβαλα χθες το HD Widgets και προσθεσα το widget καιρου που εχει. Σαν providers καιρου εχει 3 επιλογες:

1. Weather bug

2. Accuweather

3. Weather Underground

Ποιος θεωρειται ποιο αξιοπιστος? Λιγο που δοκιμασα, στις θερμοκρασιες δεν ειχαν μεγαλη αποκλιση αλλα ο ενας εδειχνε ηλιο, ο αλλος βροχες και ο αλλος συνεφια (για την ιδια μερα).

Καλημερα:)

Εβαλα χθες το HD Widgets και προσθεσα το widget καιρου που εχει. Σαν providers καιρου εχει 3 επιλογες:

1. Weather bug

2. Accuweather

3. Weather Underground

Ποιος θεωρειται ποιο αξιοπιστος? Λιγο που δοκιμασα, στις θερμοκρασιες δεν ειχαν μεγαλη αποκλιση αλλα ο ενας εδειχνε ηλιο, ο αλλος βροχες και ο αλλος συνεφια (για την ιδια μερα).

Βγαίνεις έξω, κοιτάς τον ουρανό και διαπιστώνεις μόνος σου τότε ποιο είναι αξιόπιστο :D

Eμένα μου φαίνεται πιο σωστό το Accuweather γιατί οι θερμοκρασίες του συμπίπτουν περισσότερο με το freemeteo ( όχι το meteo) το οποίο είναι κατά τη γνώμη μου το πιο αξιόπιστο site πρόγνωσης καιρού. Tο Weather Undergound είναι ας τα να πάνε.To Weather Bug κάπως καλύτερο.

Βγαίνεις έξω, κοιτάς τον ουρανό και διαπιστώνεις μόνος σου τότε ποιο είναι αξιόπιστο :D

Ναι...εχεις ενα δικιο μπορω να πω:p

ipred@ ευχαριστω για τις λεπτομερειες. Θα κοιταξω πρωτα το accuweather και βλεπουμε.

Ναι...εχεις ενα δικιο μπορω να πω:p

ipred@ ευχαριστω για τις λεπτομερειες. Θα κοιταξω πρωτα το accuweather και βλεπουμε.

Παρεπιπτόντως, χρησιμοποιώ accuweather κανένα χρόνο.

Μετρημένες στα δάχτυλα οι περιπτώσεις που ήταν "off".

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II