Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για τους πιο παραδοσιακούς που προτιμούν split screen για σωστή και γρήγορη δουλειά, συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Total Commander. Το καλύτερο εργαλείο σε pc τώρα και σε κινητά.

- Alex

κι εγω προς αναζητηση εφαρμογων ειμαι.. βρε παιδια μηπως ξερει κανεις να μου προτεινει μια εφαρμογη για μηνυματα η οποια να στελνει 160χαρακτηρες ελληνικους, αλλα να μη στελνει ενα-ενα τα μηνυματα αν ειναι πανω απο ενα(βλ. handcent), και να μην ειναι και βαρια(βλ. gosms). και επειτα θα θελα και τη γνωμη σας για διαχειριση επαφων..εχω κατεβασει το contacts+ αλλα θα το θελα λιγο ακομα παραμετροποιησιμο.. και τελος...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους :)

κι εγω προς αναζητηση εφαρμογων ειμαι.. βρε παιδια μηπως ξερει κανεις να μου προτεινει μια εφαρμογη για μηνυματα η οποια να στελνει 160χαρακτηρες ελληνικους, αλλα να μη στελνει ενα-ενα τα μηνυματα αν ειναι πανω απο ενα(βλ. handcent), και να μην ειναι και βαρια(βλ. gosms). και επειτα θα θελα και τη γνωμη σας για διαχειριση επαφων..εχω κατεβασει το contacts+ αλλα θα το θελα λιγο ακομα παραμετροποιησιμο.. και τελος...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους :)

Η επιλογή πού έχει το handcent για διαίρεση ή μη για μυνήματα πάνω από 160 χαρακτήρες,αυτό δεν κάνει;

Δεν ξέρω ,γιατί στέλνω σπάνια μηνύματα .Αλλά αυτή η επιλογή νόμιζα ότι έκανε αυτό...

στο contacts+ οταν βαζω να μου δειχνει ΟΛΑ τις τις επαφες γιατι ειναι αλλα αντι αλλων και οχι αλφαβητικα?εχει καποια ρυθμιση?αλλιως ειναι αχρηστο.

Καλημέρα κ χρόνια πολλα :)

Υπάρχει καμία εφαρμογή για σύνδεση μουσικής;;;; Έχω το note II κ θέλω να μου εμφανίζει το πένταγραμμο κ με το πενακι να γράφω τις νότες & όχι μόνο :)

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Η επιλογή πού έχει το handcent για διαίρεση ή μη για μυνήματα πάνω από 160 χαρακτήρες,αυτό δεν κάνει;

Δεν ξέρω ,γιατί στέλνω σπάνια μηνύματα .Αλλά αυτή η επιλογή νόμιζα ότι έκανε αυτό...

αυτη η επιλογη που λες, αυτο που κανει ειναι να στελνει το μηνυμα σε κομματια αν ειναι πανω απο ενα μηνυμα στη πραγματικοτητα, αν το βαλω να το στελνει ολο μαζι τοτε μου το στελνε μμς... :/

Καποιο προγραμμα σαν το winrar για android αλλα να συμπιεζει ενα φακελο ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗ και οχι μονο τα αρχεια που ειναι μεσα σε αυτον.

Δοκιμσα το androzip αλλα συμπιεζει εως ενα σημειο διαδρομης των αρχειων ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ οπως εγω θελω.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

στο contacts+ οταν βαζω να μου δειχνει ΟΛΑ τις τις επαφες γιατι ειναι αλλα αντι αλλων και οχι αλφαβητικα?εχει καποια ρυθμιση?αλλιως ειναι αχρηστο.

Έχει την επιλογή "Sort contacts by".Μάλλον την έχεις αφήσει "by frequency" και σου ταξινομεί τις επαφές κατά συχνότητα χρήσης.Διάλεξε "by a-z":) Eπίσης για να σε προλάβω μπορείς να θέσεις επιλογή να χρησιμοποιεί το default application μηνυμάτων και όχι το δικό του.:) Μια χαρά είναι η εφαρμογή :)

Καλημέρα κ χρόνια πολλα :)

Υπάρχει καμία εφαρμογή για σύνδεση μουσικής;;;; Έχω το note II κ θέλω να μου εμφανίζει το πένταγραμμο κ με το πενακι να γράφω τις νότες & όχι μόνο :)

Λίγο που κοίταξα υπάρχει μία που λέγεται Musical Note Pad Free και μία που λέγεται Maestro:) Δεν ξέρω αν σου κάνουν:)

αυτη η επιλογη που λες, αυτο που κανει ειναι να στελνει το μηνυμα σε κομματια αν ειναι πανω απο ενα μηνυμα στη πραγματικοτητα, αν το βαλω να το στελνει ολο μαζι τοτε μου το στελνε μμς... :/

To GoSMS Pro το έχεις δοκιμάσει?:) Διάβασα σε ένα άρθρο : "1. Κατεβάστε το GoSMS Pro και ρυθμίστε το.2. ΜΗΝ επιλέξετε την απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων της στοκ εφαρμογής 3. Στις ρυθμίσεις του GoSMS, στο Send, επιλέξτε Locale και τσεκάρετε τα ελληνικά. 4. Πηγαίνετε στη στοκ εφαρμογή και από τις ρυθμίσεις της απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις. Με το GoSMS θα έχετε πολλές καινούριες δυνατότητες (όπως για παράδειγμα τον προγραμματισμό μηνυμάτων για αυτόματη μελλοντική αποστολή) αλλά πάνω απ’όλα, οι 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά θα γίνονται αυτόματα κεφαλαία και θα μετριούνται ως ένα μήνυμα!

Edited by ipred

Χρόνια πολλα παιδιά. Μπορω στην επιφανεια εργασιας.να φτιαξω φακελους ωστε.να βάζω τις εφαρμογες μεσα σε αυτους?
Hamurabi

Χρόνια πολλα παιδιά. Μπορω στην επιφανεια εργασιας.να φτιαξω φακελους ωστε.να βάζω τις εφαρμογες μεσα σε αυτους?

Χρόνια πολλά!

Μπορείς ανάλογα την έκδοση λειτουργικού και launcher που έχεις. Δοκίμασε να σύρεις μια εφαρμογή επάνω σε μια άλλη σε κάποια home screen και δες αν γίνεται φάκελος.

Μια άλλη λύση που προτίμησα είναι ο folder organizer https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abcOrganizer.lite&hl=el. Σε ρωτάει αν θέλεις μετά από κάθε εγκατάσταση εφαρμογής να επιλέξεις μια κατηγορία και ενημερώνει άμεσα τον φάκελο. Μπορείς να προσθέσεις κατηγορίες, να αλλάξεις χρώμα φακέλου και πολλά άλλα. Απαντώντας στα 3 πρώτα σχόλια στο μαρκετ: Δουλεύει μια χαρά με ics 4.04, δεν crashαρει και ότι δεν θέλεις να κάνει αυτόματα το κανονίζεις στις επιλογές. Έχω την full έκδοση και νομίζω η μόνη διαφορά είναι οι διαφημίσεις. Δοκίμασε και αν σου αρέσει το αγοράζεις.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Έχει την επιλογή "Sort contacts by".Μάλλον την έχεις αφήσει "by frequency" και σου ταξινομεί τις επαφές κατά συχνότητα χρήσης.Διάλεξε "by a-z":) Eπίσης για να σε προλάβω μπορείς να θέσεις επιλογή να χρησιμοποιεί το default application μηνυμάτων και όχι το δικό του.:) Μια χαρά είναι η εφαρμογή :)

Λίγο που κοίταξα υπάρχει μία που λέγεται Musical Note Pad Free και μία που λέγεται Maestro:) Δεν ξέρω αν σου κάνουν:)

To GoSMS Pro το έχεις δοκιμάσει?:) Διάβασα σε ένα άρθρο : "1. Κατεβάστε το GoSMS Pro και ρυθμίστε το.2. ΜΗΝ επιλέξετε την απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων της στοκ εφαρμογής 3. Στις ρυθμίσεις του GoSMS, στο Send, επιλέξτε Locale και τσεκάρετε τα ελληνικά. 4. Πηγαίνετε στη στοκ εφαρμογή και από τις ρυθμίσεις της απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις. Με το GoSMS θα έχετε πολλές καινούριες δυνατότητες (όπως για παράδειγμα τον προγραμματισμό μηνυμάτων για αυτόματη μελλοντική αποστολή) αλλά πάνω απ’όλα, οι 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά θα γίνονται αυτόματα κεφαλαία και θα μετριούνται ως ένα μήνυμα!

υπάρχει τρόπος στο contacts + όταν ανοίγει να δείχνει κατευθείαν τον dialer του και όχι τις επαφές?

εχω δοκιμασει 3-4 apps για backup των SMS του κινητου.. ολα αποθηκευουν σε αρχειο .XML με χρονολογική σειρα τα μηνυματα.

Δυστυχως οταν πας να τα διαβασεις ειναι δυσαναγνωστο..

Θελω ενα προγραμμα που να κανει backup σε ενα αρχειο ταξινομημενα κατα συνομιλια με καθε αριθμο.. οπως στο κινητο δηλαδη.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα περισσοτερα δεν εχουν κατι τετοιο που θα ηταν πολυ βολικο.

Εχετε υποψην καποια εφαρμογη που να το κανει;;;;;;;;

Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!!

Άλλο ένα πράγμα που θέλω να συγκρίνω τις προσεχείς μέρες είναι το Wifi file transfer Pro που χρησιμοποιώ σε σχέση με το AirDroid. Στο wifi file tranfer Pro,ξεκινώ την εφαρμογή,πατάω start και μετά από τον firefox στο PC μου πατάω τη σελίδα του κινητού όπου μου δίνεται η δυνατότητα για download και upload.Ένας φίλος σήμερα μου είπε ότι το AirDroid λειτουργεί κάπως διαφορετικά.

Και το Airdroid ετσι δουλευει. Μονο που για να μπεις στη σελιδα απο τον η/υ χρειαζεται να βαλεις το κωδικο που σου δειχνει στην οθονη.

Επισης βγαινει Airdroid 2 (ειναι σε beta ακομα)

Και επισης υπαρχει και αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=de.appdream.droidmanager. Το εχει δοκιμασει κανεις να μας πει εντυπωσεις ?

εχω δοκιμασει 3-4 apps για backup των SMS του κινητου.. ολα αποθηκευουν σε αρχειο .XML με χρονολογική σειρα τα μηνυματα.

Δυστυχως οταν πας να τα διαβασεις ειναι δυσαναγνωστο..

Θελω ενα προγραμμα που να κανει backup σε ενα αρχειο ταξινομημενα κατα συνομιλια με καθε αριθμο.. οπως στο κινητο δηλαδη.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα περισσοτερα δεν εχουν κατι τετοιο που θα ηταν πολυ βολικο.

Εχετε υποψην καποια εφαρμογη που να το κανει;;;;;;;;

sms backup +

βολικότατο και άριστο

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

μπορεις να παραμεινεις στο gosms και να επιλεξεις απο τις ρυθμισεις να τρεχει στη "lite version" ;)

Γράφω ποιες εφαρμογές χρησιμοποιώ πλην παιχνιδιών κι αν υπάρχει καμία καλύτερη πρόταση ευπρόσδεκτη:) :

Video Player -> MX Player ( γιατί παίζει ελληνικούς υπότιτλους και δεν μου κολλάει )

Music Player -> Toν μαμίσιο αλλά σκέφτομαι να αγοράσω τον Poweramp'

File Explorer -> Tον ΕS

Καιρός & Ρολόι -> HD Widgets ( γιατί είναι ωραία στην εμφάνιση και αρκετά παραμετροποιήσιμα)

Wifi επικοινωνία κινητού & PC -> Wifi File Transfer Pro

Navigator -> Sygic ( γιατί πήρα την προσφορά των 15 ευρώ)

Ιnternet browser -> Dolphin ( γιατί είναι ο μόνος που έχει interface ίδιο με αυτό των desktop browsers)

RSS Reader -> Google Reader

Office -> Office Suite Pro ( γιατί είναι πολύ καλύτερη στην επεξεργασία excel σε σχέση με το Polaris)

Live Wallpaper -> To Μulti Picture Live wallpaper ( γιατί μου επιτρέπει να βάζω ξεχωριστό wallpaper σε κάθε οθόνη κ δεν βαραίνει το κινητό)

Eπαφές -> To Contacts+ (γιατί μου επιτρέπει να έχω εικονίδιο έξω που να ανοίγει κατευθείαν group επαφών)

Λοιπές -> Αmazing text free ( γιατί μου επιτρέπει να βάζω διάφανες εντολές πάνω από φωτό έξω στις κεντρικές οθόνες )

για Music Player δαγκωτο τον Poweramp, μη το σκεφτεσαι!!

για Navigation προτεινω ως πρωτο το Tomtom αν υποστηριζεται απο το κινητο σου, αλλιως το Navigon

για Internet browser με βρισκεις απολυτα συμφωνο, Dolphin + την προσθηκη jetpack

και εχω να προσθεσω για dialer και διαχειριση επαφων το exDialer :)

Καλημέρα και χρόνια πολλά,

εχω εγκατεστημενο το colornote σε tablet και κινητο.

Ομως για να συγχρονιστούν οι σημειώσεις μου πρέπει να παταώ εγω το sycn και στις δύο συσκευές. Αυτόματα δέν γίνεται και δέν εχω βρει κάποιο κουμπί που να το ρυθμίζω αυτό.

Εχει κάποιος γνώση για να με βοηθήσει?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Μια απορία. Το viber στην συσκευή είναι συνέχεια ανοιχτό και όταν μπαίνω wifi ή ενεργοποιώ τα δεδομένα με ενημερώνει για τυχόν κλήσεις. Δεν κλείνει ποτέ. Το skype ενώ το έχω βάλει να μην κλείνει ποτέ απενεργοποιείται μετά από κάποιες ώρες μόνο του. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο ή έχει φάει σκάλωμα η εφαρμογή;;;

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Πρώτον δεν γράφουμε με κεφαλαία (γιατί είναι σαν να φωνάζεις) και δεύτερων, αν ήξερε κάποιος θα σου απαντούσε..... ;)ευχαριστώ..!!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Μια απορία. Το viber στην συσκευή είναι συνέχεια ανοιχτό και όταν μπαίνω wifi ή ενεργοποιώ τα δεδομένα με ενημερώνει για τυχόν κλήσεις. Δεν κλείνει ποτέ. Το skype ενώ το έχω βάλει να μην κλείνει ποτέ απενεργοποιείται μετά από κάποιες ώρες μόνο του. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο ή έχει φάει σκάλωμα η εφαρμογή;;;

Οχι δεν κλεινει ποτε μονο του. Οταν δεν εχεις wi-fi ή δεδομενα ενεργα πατησε στο viber - more>exit.

Ερωτηση: οσοι εχουν το 4shared σας ηρθε mail οτι πρεπει να κανουμε νεο λογαριασμο ? In the coming weeks, we're going to retire 4shared accounts support in 4Sync applications. This step is important to make 4Sync even more reliable and easy to use.

After the 24th of December 2012 you won't be able to use 4Sync with your 4shared account. We're encouraging existing 4shared users to create a new 4Sync account and transfer files.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Οχι δεν κλεινει ποτε μονο του. Οταν δεν εχεις wi-fi ή δεδομενα ενεργα πατησε στο viber - more>exit.

Ερωτηση: οσοι εχουν το 4shared σας ηρθε mail οτι πρεπει να κανουμε νεο λογαριασμο ? In the coming weeks, we're going to retire 4shared accounts support in 4Sync applications. This step is important to make 4Sync even more reliable and easy to use.

After the 24th of December 2012 you won't be able to use 4Sync with your 4shared account. We're encouraging existing 4shared users to create a new 4Sync account and transfer files.

Sorry που δεν το ξεκαθάρισα. Το viber όπως δουλεύει με βολεύει. Το skype μου την σπάει που απενεργοποιείται και μάλιστα πολλές φορές θέλει να ξαναβάλω τον κωδικό...

Ήρθε και σε εμένα

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II