m7ixalis Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Καλησπέρα μια ερώτηση: Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει ποιες εφαρμογές χρησιμοποιουν το Internet αυτή την στιγμή ; Για δες αν σου κάνει το My Data Manager https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobidia.android.mdm&hl=el Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 εφαρμογη που να δειχνει τι τρεχει και τι καταναλωνει στο τηλεφωνο υπαρχει? διοτι αν δουμε που εχει αναλωθει η μπαταρια δεν δειχνει αναλυτικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 εφαρμογη που να δειχνει τι τρεχει και τι καταναλωνει στο τηλεφωνο υπαρχει? διοτι αν δουμε που εχει αναλωθει η μπαταρια δεν δειχνει αναλυτικα. Αν είσαι root το BetterBatteryStats http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Μου ήρθε newsletter ότι πλέον το BOX υποστηρίζει αρχεία μέχρι 250mb για upload! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Ερώτηση: Στον uc browser https://play.google.com/store/apps/details?id=com.UCMobile.intl&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5VQ01vYmlsZS5pbnRsIl0. Πως μπορώ όταν πατάω σε κάποιον σύνδεσμο(λινκ) αυτό να ανοίγει σε νέα καρτέλα? Τώρα όταν πατάω σε κάποιο λινκ ''χάνω'' αυτό που διαβάζω. Παρεμπιπτόντως τον πρότεινε κάποιος φίλος λίγες σελίδες ποιο πριν για εξοικονόμηση στα data και τώρα που τον δοκιμάζω μου αρέσει αρκετά! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Ερώτηση: Στον uc browser https://play.google.com/store/apps/details?id=com.UCMobile.intl&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5VQ01vYmlsZS5pbnRsIl0. Πως μπορώ όταν πατάω σε κάποιον σύνδεσμο(λινκ) αυτό να ανοίγει σε νέα καρτέλα? Τώρα όταν πατάω σε κάποιο λινκ ''χάνω'' αυτό που διαβάζω. Παρεμπιπτόντως τον πρότεινε κάποιος φίλος λίγες σελίδες ποιο πριν για εξοικονόμηση στα data και τώρα που τον δοκιμάζω μου αρέσει αρκετά! Στα settings ξετσέκαρε το open links in current tab. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Αν είσαι root το BetterBatteryStats http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809 δεν ειμαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 αδερφε εχει push η συγκεκριμενη η ειναι οπως του tweetcaster? επισης μπορεις να στα γρηγορα να αναφερεις τις διαφορες που εχει σε εχει με το tweetcaster pro? Το tweetcaster σιγουρα ειναι πιο πληρης, απλα δεν ξερω πως να το εκφράσω, νιώθεις ότι χρησιμοποιεις twitter, ειναι σιγουρα πιο ελαφρυ και πολυ απλο..επισης τα γραφικα του ειναι πιο ομορφα και πιο μοντερνα, το caster ψιλοπασχει σε αυτο. Push δεν εχει, εχει μονο μια ρυθμιση real time notifications που δουλεύει μόνο με WiFi. Επίσης, όπως και στο caster είναι ξεκάθαρο ποιος γράφει τι.. εφαρμογη που να δειχνει τι τρεχει και τι καταναλωνει στο τηλεφωνο υπαρχει? διοτι αν δουμε που εχει αναλωθει η μπαταρια δεν δειχνει αναλυτικα. Το betterbatterystats χρειαζεται Ρουτ μονο για συγκεκριμένη λειτουργία, κατα τα αλλά δουλεύει και χωρίς, δοκίμασε το, αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOTSARIKOS1 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Kαλημέρα, υπάρχει εφαρμογή που να κλειδώνει-κρύβει εφαρμογές και να δουλεύει σε ice cream? Καμιά βοήθεια κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Καμιά βοήθεια κανείς; App lock για κλείδωμα.Για κρυψημο δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Mολις αγορασα αντροιντ κινητο. Στα emails εβαλα το hotmail μου αλλα ουτε στελνει ουτε δεχετε email. Μηπως δεχεται μονο gmail? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Υπάρχει προγραμμα που να μπορω να μεταφέρω τους φακελους που εχω φτιαξει απο τον ενα launcher στον αλλο? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Μου ήρθε newsletter ότι πλέον το BOX υποστηρίζει αρχεία μέχρι 250mb για upload! κατσε με το dropbox μπορω να ανεβασω στον φακελο που κανει sync ακομα και ταινια 4 gb.στο box ειναι μονο 250 Mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 (edited) Mολις αγορασα αντροιντ κινητο. Στα emails εβαλα το hotmail μου αλλα ουτε στελνει ουτε δεχετε email. Μηπως δεχεται μονο gmail? Εγώ έχω ρυθμίσει χειροκίνητα το hotmail και τον windowslive λογαριασμό μου να χρησιμοποιεί το Microsoft exchange και λειτουργούν άψογα και με push κιόλας. Googleρε για τις ρυθμίσεις και αν δεν βγάλεις άκρη, πες μου να στις γράψω... Edited December 15, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Καμιά βοήθεια κανείς; Για κρύψιμο αρχείων / καταλόγων υπάρχει η ΥΠΕΡΤΑΤΗ εφαρμογή, η οποία είναι η..... File Hide Pro και είναι δωρεάν! Την χρησιμοποιώ κανένα δίμηνο και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Ωραίο φαίνεται. Θα το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Guys ποια εφαρμογη για διαχειρηση εφαρμογων (uninstall,move to sd,space managment κτλπ) προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Εγώ έχω ρυθμίσει χειροκίνητα το hotmail και τον windowslive λογαριασμό μου να χρησιμοποιεί το Microsoft exchange και λειτουργούν άψογα και με push κιόλας. Googleρε για τις ρυθμίσεις και αν δεν βγάλεις άκρη, πες μου να στις γράψω... αν μπορεις γραψε ρυθμισεις γιατι δε βγαζω ακρη.το Push ti einai? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Καμιά βοήθεια κανείς; Με το Hide it Pro μπορείς να κρύψεις εφαρμογές αλλά θέλει root... Για τα υπόλοιπα αρχεία δεν χρειάζεται! Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 (edited) Kαλημέρα, υπάρχει εφαρμογή που να κλειδώνει-κρύβει εφαρμογές και να δουλεύει σε ice cream? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartanuj.hideitpro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zbWFydGFudWouaGlkZWl0cHJvIl0. Παιδια καλημερα . ψαχνω μια εφαρμογη για να εχω ηχητικη ειδοποιηση στις αναπαντητες κλησεις μου. Δηλαδη αν εχω μια αναπαντητη και το κινητο μου δεν ειναι διπλα μου αλλα σε αλλο δωματιο να με ειδοποιει ηχητικα καθε 5 - 10 λεπτα για παραδειγμα. Γνωριζεται καποια εφαρμογη? Η συσκευη μου ειναι sony experia arc s. https://play.google.com/store/apps/details?id=idv.wangyik.MissedCallReminder&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImlkdi53YW5neWlrLk1pc3NlZENhbGxSZW1pbmRlciJd --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 15, 2012 by kollatos Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Καμιά εφαρμογή που να στέλνει μήνυμα και να σου λέει αν η επαφή που θέλεις είναι στην wind υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Καποιο ομορφο widget για να ανοιγοκλειξω gps,wifi,κτλ? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 αν μπορεις γραψε ρυθμισεις γιατι δε βγαζω ακρη.το Push ti einai? Λοιπόν επιλέγεις να κανείς μην αυτόματη ρύθμιση, επιλέγεις Microsoft exchange και στα πεδία τομέας/όνομα χρήστη βάζεις /someone@windowslive.com ή /someone@hotmail.com, στον κωδικό πρόσβασης βάζεις το pass σου και στον διακομιστή βάζεις m.hotmail.com (ανεξάρτητα αν έχεις λογαριασμό σε hotmail ή windowslive) και είσαι έτοιμος. Το push χοντρικά είναι να μην τσεκάρει το πρόγραμμα σου, ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να δει αν έχεις καινούριο mail, αλλά την ώρα που έρχεται το mail στον λογαριασμό σου, να εμφανίζεται αυτόματα στο κινητό σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Καποιο ομορφο widget για να ανοιγοκλειξω gps,wifi,κτλ? Power Toggles Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Το DroidStats δεν μου δουλεύει σωστά σε 4.1.2. Πρόταση με κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα με widget έχουμε;. Βασικά με ενδιαφέρει να μετράει κλήσεις, μηνύματα και wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts