bbbb Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 (edited) Σκέφτομαι να αγοράσω το Nexus 7. Η ερωτησή μου έχει να κάνει με δύο εφαρμογές. Επειδή δεν έχει 3g viber και whatsapp μπορώ να χρησιμοποιήσω; Και αν ναι, θα δηλώσω τον αριθμό του τηλεφώνου που έχω αυτές τις εφαρμογές; Eχεις rooted android κινητο; αν ναι θα στησεις τα προγραμματα στο κινητο,θα παρεις ενα titanium backup και θα το επαναφερεις στο rooted nexus 7.επειτα οσο τα εχεις ανοιχτα στο n7 θα τα εχεις κλειστα στο κινητο.σε μενα αυτος ο τροπος δουλεψε αψογα.δε ξερω αν υπαρχει κατι για non root συσκευες.οταν πηγα να εγκαταστησω απευθειας το whatsapp μου ελεγε οτι η εφαρμογη δε λειτουργει σε tablet Edited November 18, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 μια καλη εφαρμογη που να κανει αποσυμπιεση αρχειων χωρις πολλα πολλα?? Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 μια καλη εφαρμογη που να κανει αποσυμπιεση αρχειων χωρις πολλα πολλα?? https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.zdevs.zarchiver&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsInJ1LnpkZXZzLnphcmNoaXZlciJd Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Καταλαβαίνω τι θες αλλά αυτό που θες για την ώρα δεν γίνεται με τη μορφή που το κάνει ο teamviewer. Μπορείς να βρεις εφαρμογή που να χειρίζεσαι το κινητό σου από το pc (http://www.mymobiler.com/) αλλά και πάλι λειτουργεί όντας στο ίδιο wifi. Ελπίζω όταν βγει ο Pocket Controller για Android (ήταν η κορυφαία εφαρμογή επί εποχής Windows Mobile) να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Για την ώρα υπάρχει το SOTIMobiControl στο market αλλά από το λίγο που είδα θέλει server configuration (έτσι λέει, δεν την έχω δοκιμάσει να σου πω πως δουλεύει. Μπορείς να το δεις αν θες). Edit1: Αυτό που λέει ο StratosGR δεν το σκέφτηκα καθόλου, αλλά μάλλον έχει δίκιο! :) Edit2: Πρέπει να είσαι rooted. Υπάρχει πάντως μια διαφορετική έκδοση του teamviewer για samsung συσκευές που κάνει ακριβώς τη δουλειά που θέλει ο φίλος ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 (edited) Ναι, το Pocket. Η free έκδοση, βέβαια, έχει add αλλά είναι παρά πολύ καλό κ με δωρεάν εφαρμογή για το pc. Συγχρονίζει μέσω dropbox. Όντως αρκετά καλό και το σημαντικό, όντως ΔΩΡΕΑΝ. Ως προς τις διαφημίσεις, του απέκλεισα την πρόσβαση στο internet, πράγμα που παρέχει και επιπλέον ασφάλεια και όταν θέλω να κάνω sync θα αναιρώ προσωρινά αυτό τον αποκλεισμό. Edited November 18, 2012 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 (edited) Όντως αρκετά καλό και το σημαντικό, όντως ΔΩΡΕΑΝ. Ως προς τις διαφημίσεις, του απέκλεισα την πρόσβαση στο internet, πράγμα που παρέχει και επιπλέον ασφάλεια και όταν θέλω να κάνω sync θα αναιρώ προσωρινά αυτό τον αποκλεισμό. Υπάρχει και το KeePass, πολύ καλός open source password manager. Έχει και port για android. http://keepass.info/ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.keepass&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbmRyb2lkLmtlZXBhc3MiXQ.. Edited November 18, 2012 by minast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Ναι είναι το ίδιο.στην κάρτα μνήμης θα υπάρχει παντα ο φάκελος dontpanic.με titanium backup κάνε αντίγραφο και το apk/data και είσαι έτοιμος Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOTSARIKOS1 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Παιδιά υπάρχει καμιά εφαρμογή για να καταγράφω βόλτες με το ποδήλατο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Παιδιά υπάρχει καμιά εφαρμογή για να καταγράφω βόλτες με το ποδήλατο; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stt.android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Υπάρχει εφαρμογή για το πρόγραμμα της τηλεόρασης; Η κάποια σελίδα στο ίντερνετ που να φαίνονται οι ταινίες της μέρας μαζί με κριτικές; Γιατί το αθηνόραμα κάνει νερά τελευταία. Μάλλον λόγω Λυμπέρη. Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) Υπάρχει πάντως μια διαφορετική έκδοση του teamviewer για samsung συσκευές που κάνει ακριβώς τη δουλειά που θέλει ο φίλος ;) Ναι? Ντεν έχω Samsung καρντιά μου και δεν το έχω δει..! Πάντως τώρα που το λες και στη σελίδα της SOTi είχα δει κάτι που δούλευε μόνο σε Samsung! Αυτό που λες για τον TeamViewer ακούγεται καλό.. Εγώ χθες δοκίμασα το Remote Web Desktop και δούλεψε πολύ καλά. Είναι στυλ Airdroid αλλά μπορείς και με VNC Viewer να το χρησιμοποιήσεις. Υπάρχει εφαρμογή για το πρόγραμμα της τηλεόρασης; Η κάποια σελίδα στο ίντερνετ που να φαίνονται οι ταινίες της μέρας μαζί με κριτικές; Γιατί το αθηνόραμα κάνει νερά τελευταία. Μάλλον λόγω Λυμπέρη. Ευχαριστώ! Για πρόγραμμα τηλεόρασης: 1) ΤVme 2) Greek TV Listings Edited November 19, 2012 by eltsele Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Παιδιά υπάρχει καμιά εφαρμογή για να καταγράφω βόλτες με το ποδήλατο; Endomondo το καλύτερο για μένα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.endomondo.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lbmRvbW9uZG8uYW5kcm9pZCJd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Endomondo το καλύτερο για μένα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.endomondo.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lbmRvbW9uZG8uYW5kcm9pZCJd Το Endomondo και το Runtastic είναι τα 2 καλύτερα. To runtastic έχει το ωραίο που σου βγάζει και τη διαδρομή σου μετά σε replay αν θέλεις, νομίζω το endomondo συνεργάζεται καλύτερα με playback apps, π.χ. ραδιόφωνο. Διαφωνούν στις καμένες θερμίδες και δεν ξέρω ακόμα ποιο τα λέει σωστά. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Εκτος απο magic locker & holo locker υπαρχει καποιος αλλος που να δουλευει με τον tsf? Θελω οταν κλειδωνει η οθονη να εχω τη ζωντανη ταπετσαρια που εχω και στον tsf.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Εκτος απο magic locker & holo locker υπαρχει καποιος αλλος που να δουλευει με τον tsf? Θελω οταν κλειδωνει η οθονη να εχω τη ζωντανη ταπετσαρια που εχω και στον tsf.... Με τον magic locker μπορεις να το κανείς. Και εγώ τον tsf έχω Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Με τον magic locker μπορεις να το κανείς. Και εγώ τον tsf έχω Σαν να μου φαινεται οτι καθυστερει το τηλ... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Στο S3 δεν είδα να καθυστερεί. Το μόνο που αργεί είναι στο ξεκλειδωμα ( το ξύπνημα ) αλλά αυτό νομίζω γίνεται σε όλο τα επιπρόσθετα lock screen Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 παιδια μια βοηθεια.Μου εβγαλε ενημερωση το Αdobe Flash Player 11.1.Moλις πατησω ενημερωση μου βγαζει αυτο το σφαλμα.Εχει συμβει και σε αλλον. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 παιδια μια βοηθεια.Μου εβγαλε ενημερωση το Αdobe Flash Player 11.1.Moλις πατησω ενημερωση μου βγαζει αυτο το σφαλμα.Εχει συμβει και σε αλλον. Δοκίμασε να το κάνεις unistall και πέρνα κατευθείαν το apk Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Μήπως επειδή δεν υποστηρίζετε πλέον... ; :( Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Παιδιά υπάρχει καμιά εφαρμογή για να καταγράφω βόλτες με το ποδήλατο; Είχα γράψει πρόσφατα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4382340#post4382340 Για μένα καλύτερο με μεγάλη διαφορά το Sports Tracker. Το έχω συγκρίνει με το κοντέρ και ήταν το μόνο που κατέγραφε σωστούς χρόνους, όλες οι άλλες εφαρμογές μετρούν πολύ περισσότερο. Επίσης καταναλώνει την λιγότερη μπαταρία. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 καλησπερα παιδια,αντιμετωπιζω το εξης προβλημα, οταν μια εφαρμογη για να λειτουργησει χρειαζετε να συνδεθει με το ρουτερ μου για να κατεβασει μεγαλες ποσοτητες αρχειων οπως το navigon και το copilot κανει συνεχως αποσυνδεσεις και δεν μπορω να κατεβασω τους χαρτες,σε αντιθεση με τις υπολοιπες εφαρμογες που τις κατεβαζει αψογα απο το μαρκετ καθως και τις ενημερωσεις τους. ρουτερ τομσον,συνδεση φορθνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Καλημέρα. Υπάρχει κάποιος player που να παίζει αρχεία avi ή mp4 και να διαβάζει και τους srt υπότιτλους ταυτόχρονα; Δοκίμασα τον MX player αλλά δεν δούλευε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Καλημέρα. Υπάρχει κάποιος player που να παίζει αρχεία avi ή mp4 και να διαβάζει και τους srt υπότιτλους ταυτόχρονα; Δοκίμασα τον MX player αλλά δεν δούλευε. Δοκίμασε τον dice https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inisoft.mediaplayer.a Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Καλημέρα. Υπάρχει κάποιος player που να παίζει αρχεία avi ή mp4 και να διαβάζει και τους srt υπότιτλους ταυτόχρονα; Δοκίμασα τον MX player αλλά δεν δούλευε. Δοκίμασε τον Dice Player Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts