jkalimer Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Γενικά οι περισσότεροι cerberus προτείνουν. Η τιμή είναι 3€ για lifetime license αν θυμάμαι καλά Εγώ το έχω εγκαταστήσει αλλά δεν μου ζητάει πουθενά να το πληρώσω... και δουλεύει κανονικά...:confused: Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Μια ερώτηση για το Light Flow: Ουσιαστικά το πρόγραμμα αυτό παρακάμπτει την όποια ρύθμιση led notification έχει θέσει η κάθε εφαρμογή και αναλαμβάνει αυτό τα περαιτέρω βάσει των ρυθμίσεων που του έχεις κάνει; Παράδειγμα: το Friendcaster έχει ρύθμιση να ανάβει το led σε κάθε ειδοποίηση που έρχεται με χρώμα μπλε. Προφανώς το led θα ανάβει επ' αόριστον (μέχρι να δεις την ειδοποίηση). Με το Light Flow, αν θέσω να ανάβει το led μόνο για μία ώρα από τη στιγμή που ήρθε η ειδοποίηση και με χρώμα πορτοκαλί, τι θα ισχύει τελικά; Η ρύθμιση του Friendcaster ή του Light Flow; Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Εγώ το έχω εγκαταστήσει αλλά δεν μου ζητάει πουθενά να το πληρώσω... και δουλεύει κανονικά...:confused: Σε 1 εβδομαδα θα σου ζητησει να πληρωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Σε 1 εβδομαδα θα σου ζητησει να πληρωσεις το έχω εδώ και 1 χρόνο ... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Το κατέβασες από το play store; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Το κατέβασες από το play store; ναι... το είχα και παλαιότερα στο S2 Τι να πω...μήπως πριν ένα χρόνο ήταν free και είχα κάνει την εγγραφή ? Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Μήπως το αγόρασες και δεν το θυμάσαι; Δεν βρίσκω άλλη λογική εξήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Παιδιά δοκιμάζω αντι για το maildroid το aquamail εδώ και δυο μέρες.πάρα πολύ καλό δοκιμάστε το.όλα τα λεφτά είναι το scrollable widget που του αλλάζεις μέγεθος αν έχεις launcher και μπορεί να πιάνει και όλη την οθόνη! Γρήγορο επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 (edited) Καλημέρα τα αντίστοιχα προγράμματα του office exel και access σε android ποιά είναι; Θέλω να επικυνονώ το κινητό με τον υπολογιστή και να στέλνω προιόντα από το ένα στο άλλο Για excel υπάρχουν πολλά, docstogo Kingsoft Office . . για access μόνο αυτό βρήκα accessreflex Edited November 13, 2012 by jkap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Έχει κανένας πρόβλημα με το SwiftKey? Δεν μου ανεβάζει τις γλώσσες και όταν καταφέρω να τις ανεβάσω δεν μπορώ να κατεβάσω καμιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Έχει κανένας πρόβλημα με το SwiftKey? Δεν μου ανεβάζει τις γλώσσες και όταν καταφέρω να τις ανεβάσω δεν μπορώ να κατεβάσω καμιά. Δοκιμασε να κανεις διαγραφή των δεδομενων της εφαρμογής και ξανά απο την αρχή όλα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Παιδιά δοκιμάζω αντι για το maildroid το aquamail εδώ και δυο μέρες.πάρα πολύ καλό δοκιμάστε το.όλα τα λεφτά είναι το scrollable widget που του αλλάζεις μέγεθος αν έχεις launcher και μπορεί να πιάνει και όλη την οθόνη! Γρήγορο επίσης. Έχει αποστολή σε ομάδα επαφών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Δοκιμασε να κανεις διαγραφή των δεδομενων της εφαρμογής και ξανά απο την αρχή όλα. Το έχω κάνειππολλές φορές την διεγραψα αλλά πάλι τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Μόλις έριξα μια ματιά στο go sms και την παρέχει την δυνατότητα που θέλεις Λειτουργει χωρις να δουλευω το Go Sms ? Απλα να το εχω μονο για αντιγραφη . Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefoos Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 καποια καλη εφαρμογη για να αντικαταστησω την εφαρμογη του ρολογιου που εχει το android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Έχει αποστολή σε ομάδα επαφών? Εγώ με βγάζει όταν πατάω να βάλω αποστολέα από επαφές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Εγώ με βγάζει όταν πατάω να βάλω αποστολέα από επαφές Άσχετο το ξέρω, αλλά μπορείς να μου πεις πιο πληκτρολόγιο είναι αυτό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 παίδες ξέρετε κάποιο app για live tv? κυρίως ελληνική αλλα και ξένη καλουδεχουμενη είναι :happy::happy: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 (edited) Άσχετο το ξέρω, αλλά μπορείς να μου πεις πιο πληκτρολόγιο είναι αυτό?Smart keyboard pro και εχει μεσα ετοιμο ενα galaxy skin. :) και εδω με qwerty Edited November 13, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Παιδια εχουμε κανενα voice dictation application στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ για android?Speech to text Κανεις δεν ξερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Μια ερώτηση για το Light Flow: Ουσιαστικά το πρόγραμμα αυτό παρακάμπτει την όποια ρύθμιση led notification έχει θέσει η κάθε εφαρμογή και αναλαμβάνει αυτό τα περαιτέρω βάσει των ρυθμίσεων που του έχεις κάνει; Παράδειγμα: το Friendcaster έχει ρύθμιση να ανάβει το led σε κάθε ειδοποίηση που έρχεται με χρώμα μπλε. Προφανώς το led θα ανάβει επ' αόριστον (μέχρι να δεις την ειδοποίηση). Με το Light Flow, αν θέσω να ανάβει το led μόνο για μία ώρα από τη στιγμή που ήρθε η ειδοποίηση και με χρώμα πορτοκαλί, τι θα ισχύει τελικά; Η ρύθμιση του Friendcaster ή του Light Flow; Του light flow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Κανεις δεν ξερει? Απ'οτι ξέρω φίλε μου,δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.Υπάρχει μόνο στα Αγγλικά το Dragon.ενσωματωμένο στο Swype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Καμία απάντηση? τίποτα? Το εγκατέστησες από το Play Store? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 παίδες ξέρετε κάποιο app για live tv? κυρίως ελληνική αλλα και ξένη καλουδεχουμενη είναι :happy::happy: Μερικές σελίδες πίσω... και εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Καλημέρα τα αντίστοιχα προγράμματα του office exel και access σε android ποιά είναι; Θέλω να επικυνονώ το κινητό με τον υπολογιστή και να στέλνω προιόντα από το ένα στο άλλο Για word, excel και PowerPoint εγώ χρησιμοποιώ το πολύ καλό Officesuite. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts