KOLES1973 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Και μένα insane.Να ρωτησω επιδη έχω το ι9100g αλλάζει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Βρε παιδιά μην τρελενεστε... Ουτε τσιπάκια μπαινοβγαινουν, ούτε τίποτα. Ειδικα αυτοί χωρίς root ουτε έπρεπε να ανοίξουν να διαβασουν το θέμα Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Ειδικα αυτοί χωρίς root ουτε έπρεπε να ανοίξουν να διαβασουν το θέμα Δεν αφορα αποκλειστικα και μονο το root, κινδυνος υπαρχει και στις περιπτωσεις που αναφερθηκαν στο πρωτο ποστ.. δεν "φορανε" και λιγοι καποια 4.0.4 η την leaked 4.1.2 που εγκατεστησαν μεσω Odin..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKALI2 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Δεν αφορα αποκλειστικα και μονο το root, κινδυνος υπαρχει και στις περιπτωσεις που αναφερθηκαν στο πρωτο ποστ.. δεν "φορανε" και λιγοι καποια 4.0.4 η την leaked 4.1.2 που εγκατεστησαν μεσω Odin..;) όπα παιδιά τώρα μπερδεύτηκα! λοιπόν εγώ είμαι root, εχω την 4.0.4 την εχω κάνει update μέσω τησ επιλογής που εχω από τισ ρυθμίσεις! υπάρχει περίπτωση να μου βγει κάποιο πρόβλημα? και όταν βγει η επόμενη με τον ίδιο τρόπο εχω σκοπό να κάνω update! Παράθεση Galaxy SII Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 όπα παιδιά τώρα μπερδεύτηκα! λοιπόν εγώ είμαι root, εχω την 4.0.4 την εχω κάνει update μέσω τησ επιλογής που εχω από τισ ρυθμίσεις! υπάρχει περίπτωση να μου βγει κάποιο πρόβλημα? και όταν βγει η επόμενη με τον ίδιο τρόπο εχω σκοπό να κάνω update! Εχεις κανει λοιπον την επισημη αναβαθμιση μεσω της συσκευης προφανως επειδη εχεις καποια branded συσκευη (cosmote/vodafone) κι αυτο επειδη οι unbranded δεν εχουν λαβει ακομα επισημα 4.0.4..;) Ολα καλα εως εδω και εντελως ασχετα απ'το αν εισαι root η oχι, απλως ΜΗΝ κανεις factory reset απο recovery σε περιπτωση που εχεις το insane chip. Το ιδιο πιθανον να ισχυει κι οταν με το καλο μας ερθει η επισημη jelly 4.1.2 αλλα αυτο θα ειμαστε σε θεση να το γνωριζουμε μονο τοτε. Σε περιπτωση τωρα που εχεις το ασφαλες (sane) chip, δεν εχεις κατι αλλο να φοβηθεις..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKALI2 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Εχεις κανει λοιπον την επισημη αναβαθμιση μεσω της συσκευης προφανως επειδη εχεις καποια branded συσκευη (cosmote/vodafone) κι αυτο επειδη οι unbranded δεν εχουν λαβει ακομα επισημα 4.0.4..;) Ολα καλα εως εδω και εντελως ασχετα απ'το αν εισαι root η oχι, απλως ΜΗΝ κανεις factory reset απο recovery σε περιπτωση που εχεις το insane chip. Το ιδιο πιθανον να ισχυει κι οταν με το καλο μας ερθει η επισημη jelly 4.1.2 αλλα αυτο θα ειμαστε σε θεση να το γνωριζουμε μονο τοτε. Σε περιπτωση τωρα που εχεις το ασφαλες (sane) chip, δεν εχεις κατι αλλο να φοβηθεις..:) το insane chip έχει. όσον αφορά το reset που ΛΕΣ , αυτό από τησ ρυθμίσεις είναι ασφαλες, σωστά κατάλαβα? Παράθεση Galaxy SII Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 το insane chip έχει. όσον αφορά το reset που ΛΕΣ , αυτό από τησ ρυθμίσεις είναι ασφαλες, σωστά κατάλαβα? Σωστοτατα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 (edited) Έχω αλλάξει 1234532453245 roms (από hobby καθαρά) τώρα είμαι σε cm 10.1 και μόλις κοίταξα και είδα ότι έχω το chip. ********** detected :ninja: Edited December 15, 2012 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Ειμαι απο τους τυχερους, αγορασμενο χτες απο κοτσοβολο...No, sane chip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Μόλις το δοκίμασα δεν το έχω τελικά.αν και είχα άγνοια για το θέμα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Ειμαι απο τους τυχερους, αγορασμενο χτες απο κοτσοβολο...No, sane chip. Μια απο τα ίδια και δω:p Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Κι γω που το δοκίμασα, είναι λογικό και όχι τρελό, αν και δεν παίζω με καστομιές αλλά επειδή έχω πάρει πολλές φορές το τηλέφωνο κάτι μου λέει πως για να μην το βαρεθώ, θα αρχίσω σύντομα να παίζω. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Ειμαι απο τους τυχερους, αγορασμενο χτες απο κοτσοβολο...No, sane chip. Εμείς που το χουμε είμαστε άτυχοι; χαχα Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Απο κωτσοβολο την πεμπτη στα 269.....No sane chip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Sane chip. No brick bug. i9100 αγορασμένο τον 6/2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Εμείς που το χουμε είμαστε άτυχοι; χαχα Οχι μωρε,:p απλα δεν χρειαζεται extra προσοχη η αλλαγη διαδικασιας (σε σχεση με το παλιο μου τηλεφωνο) για να περασεις μια ρομ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kelsoss Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Παιδιά ερώτηση... Όσοι έχουμε αυτό το chip, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή για το triangle remove, ή θα έχουμε κλαματα χριστουγεννιάτικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Παιδιά ερώτηση... Όσοι έχουμε αυτό το chip, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή για το triangle remove, ή θα έχουμε κλαματα χριστουγεννιάτικα; το έχω κ ι εγω και το τσιπ κι εχω χρησιμοποιήσει την εφαρμογη 8 φορες.... αλλά, ΠΑΝΤΑ μόνο σε ICS, δεν ξερω αν κανει σε JB:) καλές γιορτές σε όλα τα παιδιά του φόρουμ μας :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgenokostas Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 μπερδευτηκα με τα πολλα τα ποστ....συγνωμη κιολας.... εμενα λεει yes insane chip εχω την 4.0.4 μπορω να παω σε Omega Series - Android 4.1.2 Jelly Bean αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μεσα απο τις ρυθμισεις? κ αν γινει αυτο πριν φλασαρω την ρομ πρεπει να κανω κ αυτο με τη cache?? ευχαριστω εκ των προτερων και καλες γιορτες να χουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Πρώτα θα περάσεις τον κερνελ που δεν έχει το emmc bug, μετά θα κάνεις φορμάτ τα πάντα από το ρικοβερι και θα περάσεις την ρομ Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgenokostas Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Να σαι καλα φιλε Χρονια πολλα κιολας...το εκανα και τωρα τη χαιρομαι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Εκανα κι'εγω το τεστ και μου εβγαλε no insane chip οποτε ψηφισα και ειδα οτι αρκετοι το εχουν και μαλιστα οι περισσοτεροι.αυτο τι σημαινει για μας;; εχουμε καποιο προβλημα ασφαλειας λιγοτερο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Κουβέντα να γίνεται, αν κάνουμε την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από τις ρυθμίσεις και επανεκκινήσουμε τη συσκευή , σε τι κατάσταση θα είναι; Εννοώ, θα έχει γυρίσει με τη rom που είχε όταν αγοράστηκε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Κουβέντα να γίνεται, αν κάνουμε την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από τις ρυθμίσεις και επανεκκινήσουμε τη συσκευή , σε τι κατάσταση θα είναι; Εννοώ, θα έχει γυρίσει με τη rom που είχε όταν αγοράστηκε; Το firmware παραμένει το ίδιο . Διαγράφεται οτιδήποτε υπάρχει στην εσωτερική sd card . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Το firmware παραμένει το ίδιο . Διαγράφεται οτιδήποτε υπάρχει στην εσωτερική sd card . Οκ. Αυτό είχα υπ' όψιν μου κι εγώ. Πάντως δεν καταλαβαίνω, πώς μπορεί η διαγραφή των στοιχείων να προλάβει το μπρικάρισμα. Δεν είναι θέμα πυρήνα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts