vasilis0008 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Εμένα με κόβω να μένω ο τελευταίος των symbianων και να περιμένω μάταια το νέο skype με βιντεοκλήσεις...:lol:Δεν θα είσαι μόνος σου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Εμένα με κόβω να μένω ο τελευταίος των symbianων και να περιμένω μάταια το νέο skype με βιντεοκλήσεις...:lol: Κι εγώ περιμένω! ;) 3 άτομα οπότε! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 γνωριζετε παιδια αν υπαρχουν στο store(ή και γενικα) emulators απο κονσολες?πχ game boy color ή advance?Εννοω κατι αντιστοιχο με τα GameBoid και GBC A.D. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 γνωριζετε παιδια αν υπαρχουν στο store(ή και γενικα) emulators απο κονσολες?πχ game boy color ή advance?Εννοω κατι αντιστοιχο με τα GameBoid και GBC A.D. Υπάρχει, για Nes, Amstrad (είχα) και για GameBoy σε Jar όμως. Link δεν μπορώ να δώσω, αλλά τα «μαγαζάκια» είναι γνωστά! :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Υπάρχει, για Nes, Amstrad (είχα) και για GameBoy σε Jar όμως. Link δεν μπορώ να δώσω, αλλά τα «μαγαζάκια» είναι γνωστά! :) για game boy color δεν υπαρχει ε?Και τι εννοεις για jar ομως?Στο ανδροιδες πχ κατεβαζεις τον emulator και την rom που θες και απλα παιζεις....Με τα jar δηλαδη ουσιαστικα απο οσο ξερω κατεβαζεις την κασετα την ιδια,σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Εμένα με κόβω να μένω ο τελευταίος των symbianων και να περιμένω μάταια το νέο skype με βιντεοκλήσεις...:lol: Μέχρι να πέσει η τιμή τού 920 βάλε κι εμένα στην παρέα. Για Skype βέβαια το ξεχνάμε. Πιο πιθανό είναι να ενσωματωθούν τα σήματα καπνού....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Χρηστο αφου δεν εχεις Symbian^3 τι απαντας ρε? :p γνωριζετε παιδια αν υπαρχουν στο store(ή και γενικα) emulators απο κονσολες?πχ game boy color ή advance?Εννοω κατι αντιστοιχο με τα GameBoid και GBC A.D. Εχω για GB Advance (καψιμο pokemon :p) και Snes σιγουρα για Belle, GB Color για S60 5th Edition αλλα λογικα τρεχει... δες εδω, στο Releases πανω δεξια :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 για game boy color δεν υπαρχει ε?Και τι εννοεις για jar ομως?Στο ανδροιδες πχ κατεβαζεις τον emulator και την rom που θες και απλα παιζεις....Με τα jar δηλαδη ουσιαστικα απο οσο ξερω κατεβαζεις την κασετα την ιδια,σωστα? Υπάρχει ρε συ, είχα κιόλας επίσης σε K800i. Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά πρέπει να είχαν ήδη το παιχνίδι μέσα. Συνήθως έβγαιναν με τα Pokemon... (Περισσότερα, αν χρειαστείς με ΠΜ, μην βγαίνουμε off... Να το ψάξω κι εγώ καλύτερα αν είναι, ειλικρινά δεν θυμάμαι ακριβώς τι και πως! :p) Για Skype βέβαια το ξεχνάμε. Πιο πιθανό είναι να ενσωματωθούν τα σήματα καπνού....... Θέλει χοντρή βελτίωση ο Skype client σε μας... Έστω το chat να δούλευε την ώρα που μιλάς, έστω αυτό. Δεν με νοιάζει τόσο η εικόνα... @pgetsos: Αϊ βε! Έχω S60v3, και; Κουσούρια mode on όλοι δεν είμαστε; Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Καλά, κι εγώ μη νομίζετε...με το N8 θα μείνω μέχρι να στρώσουν τα οικονομικά (αν στρώσουν δηλ.) Και αυτές οι γιορτές θα απαθανατιστούν με την εξαιρετική κάμερά του!! :D Μετά, προς την άνοιξη, βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 (edited) Χρηστο αφου δεν εχεις Symbian^3 τι απαντας ρε? :p Εχω για GB Advance (καψιμο pokemon :p) και Snes σιγουρα για Belle, GB Color για S60 5th Edition αλλα λογικα τρεχει... δες εδω, στο Releases πανω δεξια :) καλα, μην νομιζεις οτι εγω το θελω για κατι διαφορετικο:lol: τεσπα,ευχαριστω παιδια,αλλα αφου δεν ξερω αν θα το αγορασω το κινητο ακομα,ας μην σας πρηζω τσαμπα,αμα το παρω,τοτε σας ξαναρωταω...(μα τι κανει ομως ο ανθρωπος για να παιξει ποκεμον :D) Edited December 7, 2012 by colton128 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 @pgetsos: Αϊ βε! Έχω S60v3, και; Κουσούρια mode on όλοι δεν είμαστε; οι εφαρμογες αναμεσα στις 2 πλατφορμες (και ποσο μαλλον την s60v3 FP1) ειναι τεραστιομεγιστη στο θεμα εφαρμογες/παιχνιδια :) φιλικα ζουμπα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 οι εφαρμογες αναμεσα στις 2 πλατφορμες (και ποσο μαλλον την s60v3 FP1) ειναι τεραστιομεγιστη στο θεμα εφαρμογες/παιχνιδια :) φιλικα ζουμπα :p Pε συ, δεν διαφωνώ. Aλλά το ίδιο OS έχουμε, μέσες-άκρες. Oπότε, τα ίδια θέματα επίσης. Tο ότι δεν έχψ κάποιες εφαρμογές είναι θέμα της Nokia, που παράτησε την v3... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Ναι, όλοι στο κλαμπ των κουσουριασμενων είμαστε.....:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Ρε παιδια,γενικα πιστευετε οτι αξιζει καποιος τωρα να αγορασει symbian?Εμενα οι μονοι λογοι που με ψηνουν,ειναι το οτι ειναι πιο ελαφρυ απο το ανδροιδες,εχει καλυτερο optimization και γενικα ειναι καπως πιο ολοκληρωμενο (μεχρι στιγμης) απο το ανδροιδες... Περιμενω απαντησεις!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Ρε παιδια,γενικα πιστευετε οτι αξιζει καποιος τωρα να αγορασει symbian?Εμενα οι μονοι λογοι που με ψηνουν,ειναι το οτι ειναι πιο ελαφρυ απο το ανδροιδες,εχει καλυτερο optimization και γενικα ειναι καπως πιο ολοκληρωμενο (μεχρι στιγμης) απο το ανδροιδες... Περιμενω απαντησεις!:) Για μένα όχι. Δεν έχει κοινότητα, όπως το Android και πλέον δεν έχει και υποστήριξη... Αν αντέχεις να ζεις με αυτά τα όρια, το επιλέγεις... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Ρε παιδια,γενικα πιστευετε οτι αξιζει καποιος τωρα να αγορασει symbian?Εμενα οι μονοι λογοι που με ψηνουν,ειναι το οτι ειναι πιο ελαφρυ απο το ανδροιδες,εχει καλυτερο optimization και γενικα ειναι καπως πιο ολοκληρωμενο (μεχρι στιγμης) απο το ανδροιδες... Περιμενω απαντησεις!:) συγνώμη αλλά η εντύπωση που έχεις είναι τελείως λανθασμένη... πέρα απο τις κάμερες των n8 και 808 άντε και το multitasking (των λίγων εφαρμογώ που αξίζουν) δεν βλέπω κανένα άλλο λόγο να προτιμάει κανείς symbian αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ ταυτόχρονα android και symbian belle (και ένα με s60 v9.3 :p), άκου τι σου λέω... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 συγνώμη αλλά η εντύπωση που έχεις είναι τελείως λανθασμένη... πέρα απο τις κάμερες των n8 και 808 άντε και το multitasking (των λίγων εφαρμογώ που αξίζουν) δεν βλέπω κανένα άλλο λόγο να προτιμάει κανείς symbian αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ ταυτόχρονα android και symbian belle (και ένα με s60 v9.3 :p), άκου τι σου λέω... οταν μου λεει ο αλλος οτι στο symbian (στο 701 ή στο 603 δεν θυμαμαι) οτι ανοιγει 30 εφαρμογες και στις 32 κολλαει,και οτι η εναλαγη μεταξυ τους ειναι μια χαρα,τι να υποθεσω?Δεν το εχω ζησει,αποψεις καταθετω.Στο δικο μου ειμαι στον browser,κανω ελα/ποιηση κανω κατι ρυθμησεις στον launcher,ξαναπαω ιντερνετ και κανει reload την ιστοσελιδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 συγνώμη αλλά η εντύπωση που έχεις είναι τελείως λανθασμένη... πέρα απο τις κάμερες των n8 και 808 άντε και το multitasking (των λίγων εφαρμογώ που αξίζουν) δεν βλέπω κανένα άλλο λόγο να προτιμάει κανείς symbian αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ ταυτόχρονα android και symbian belle (και ένα με s60 v9.3 :p), άκου τι σου λέω... ακριβως ετσι ειναι,γιαυτο ειμαστε με 2 κινητα :p Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 ακριβως ετσι ειναι,γιαυτο ειμαστε με 2 κινητα :p Mε λίγα λόγια, εγώ είμαι παλαβιάρης που έχω μόνο το 71 και κανένα άλλο σε παράλληλη χρήση! :p Πέρα από την πλάκα, αυτοί είναι οι μόνοι λόγοι να πάρει κάποιος Symbian πλέον. Mετά πάμε στην συμπάθεια, η οποία είναι υποκειμενική... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) οταν μου λεει ο αλλος οτι στο symbian (στο 701 ή στο 603 δεν θυμαμαι) οτι ανοιγει 30 εφαρμογες και στις 32 κολλαει,και οτι η εναλαγη μεταξυ τους ειναι μια χαρα,τι να υποθεσω?Δεν το εχω ζησει,αποψεις καταθετω.Στο δικο μου ειμαι στον browser,κανω ελα/ποιηση κανω κατι ρυθμησεις στον launcher,ξαναπαω ιντερνετ και κανει reload την ιστοσελιδα!ναι, στο multitasking κανει παπάδες το symbian :p αλλά το android αν το πειράξεις, με ram manager pro πχ και μειώνοντας και το vm heap size, βελτιώνεται πολύ η κατάσταση. και με 1GB RAM δεν έχεις τέτοια προβληματα πλεον Edited December 9, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Mε λίγα λόγια, εγώ είμαι παλαβιάρης που έχω μόνο το 71 και κανένα άλλο σε παράλληλη χρήση! :p Πέρα από την πλάκα, αυτοί είναι οι μόνοι λόγοι να πάρει κάποιος Symbian πλέον. Mετά πάμε στην συμπάθεια, η οποία είναι υποκειμενική... να σου πω την αλήθεια μπορεί να ακουστώ κάπως, αλλά το s60 το θεωρώ πιο πλήρες και πιο σταθερό από το belle οταν μου λεει ο αλλος οτι στο symbian (στο 701 ή στο 603 δεν θυμαμαι) οτι ανοιγει 30 εφαρμογες και στις 32 κολλαει,και οτι η εναλαγη μεταξυ τους ειναι μια χαρα,τι να υποθεσω?Δεν το εχω ζησει,αποψεις καταθετω.Στο δικο μου ειμαι στον browser,κανω ελα/ποιηση κανω κατι ρυθμησεις στον launcher,ξαναπαω ιντερνετ και κανει reload την ιστοσελιδα! συμφωνώ με αυτό που λες, αλλά η εμπειρία χρήσης μεταξύ των 2 λειτουργικών δεν συγκρίνεται Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 να σου πω την αλήθεια μπορεί να ακουστώ κάπως, αλλά το s60 το θεωρώ πιο πλήρες και πιο σταθερό από το belle Σταθερό ναι, πλήρες όχι. Πολύ λίγες οι εφαρμογές, εκεί λείπουν πολλά... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Mε λίγα λόγια, εγώ είμαι παλαβιάρης που έχω μόνο το 71 και κανένα άλλο σε παράλληλη χρήση! :p Μην ανησυχείς, υπάρχουν και άλλοι παλαβιάρηδες... το τηλέφωνο που έχεις μπορεί να το έπαιρνα και εγώ τώρα για την δουλειά μου! :p;) Παιδιά, δεν έχουν όλοι τρελές απαιτήσεις από τα κινητά τους. Το Symbian κάνει καλά την δουλειά του ακόμα και πεθαμένο, γιατί πριν το σκοτώσουν το έφεραν σε ένα πολύ καλό επίπεδο λειτουργικότητας! Τρέχει πολλές βασικές εφαρμογές και έχει βελτιωθεί η εμπειρία στο browsing. Δεν βρίσκω λοιπόν τον λόγο να αποτρέπουμε κάποιον από την αγορά Symbian αν αυτό τον εξυπηρετεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Μην ανησυχείς, υπάρχουν και άλλοι παλαβιάρηδες... το τηλέφωνο που έχεις μπορεί να το έπαιρνα και εγώ τώρα για την δουλειά μου! :p;) Παιδιά, δεν έχουν όλοι τρελές απαιτήσεις από τα κινητά τους. Το Symbian κάνει καλά την δουλειά του ακόμα και πεθαμένο, γιατί πριν το σκοτώσουν το έφεραν σε ένα πολύ καλό επίπεδο λειτουργικότητας! Τρέχει πολλές βασικές εφαρμογές και έχει βελτιωθεί η εμπειρία στο browsing. Δεν βρίσκω λοιπόν τον λόγο να αποτρέπουμε κάποιον από την αγορά Symbian αν αυτό τον εξυπηρετεί... ρε παιδιά, έχω το galaxy s κινητό 2.5 χρονών με jelly bean 4.1 και έχω και το X7 με την τελευταία διαθέσιμη belle... δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος θα προτιμούσε το X7, η εμπειρία touch καμία σχέση, η πλοήγηση στα μενού, ο browser, η επιφάνεια εργασίας, η έλλειψη εφαρμογών (δεν τίθεται ουδεμία σύγκριση σε αυτό το τομέα) το lag και άλλα... στο μόνο που τα πάει καλά όπως είπα είναι η κάμερα στα n8, 808, το πολύ καλό Multitasking (με ποιες εφαρμογές όμως θα μου πεις) και ο video player, α και τέλος οι χάρτες που πραγματικά είναι άριστοι αυτά Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 ρε παιδιά, έχω το galaxy s κινητό 2.5 χρονών με jelly bean 4.1 και έχω και το X7 με την τελευταία διαθέσιμη belle... δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος θα προτιμούσε το X7, η εμπειρία touch καμία σχέση, η πλοήγηση στα μενού, ο browser, η επιφάνεια εργασίας, η έλλειψη εφαρμογών (δεν τίθεται ουδεμία σύγκριση σε αυτό το τομέα) το lag και άλλα... στο μόνο που τα πάει καλά όπως είπα είναι η κάμερα στα n8, 808, το πολύ καλό Multitasking (με ποιες εφαρμογές όμως θα μου πεις) και ο video player, α και τέλος οι χάρτες που πραγματικά είναι άριστοι αυτά συμφωνω μαζι σου (Εχοντας παραλληλα το Ν8 και τωρα το xperia T), αλλα θα σου θυμισω οτι μεχρι περισυ τα ανροιδ μπορει να μπορουσαν να κανουν πολλα,αλλα δεν εκανα τιποτα, γιατι απλα τα 512 ραμ που ειχαν οι περισσοτερες συσκευες δεν αρκουσαν ουτε για τα βασικα, ετσι ενω ειχα παλι παραλληλα ενα ανροιδ (xperia arc S) δεν το ευχαριστιομουν καθολου. Αντιθετα το Ν8 μπορει να εκανε 5 συγκεκριμενα πραγματα αλλα τα εκανε πολυ καλα. Δηλαδη φωτο, πλοηγηση, ευκολια στο μενου-απλοτητα κτλ. Δεν ηθελε εφαρμογη για να δεις τα αρχεια σου.... Τελος παντων, για μενα ειναι θεμα αναγκων, εγω το Ν8 το εχω σα δευτερο αλλα οταν θελω να βγαλω φωτο ακομα αυτο χρησιμοποιω. οταν θελω χαρτες παλι αυτο..Αν τα wp8 υοθετησουν αυτα τα καλα του symbian και συνδυασουν και καλα στοιχεια των αλλων λειτουργικων, οπως το browsing κτλ, τοτε θα ειναι μια καλη μετεξελιξη (και ας ειναι αλλο λειτουργικο) και ισως ενα ιδανικο παντρεμα. απλα λεγεται wp..ομως στην ουσια ειναι ενας συνδυασμος καλων στοιχειων των αλλων,με μια νεα εμφανιση. Επομενως το να παρει σημερα καποιο symbian δεν ειναι τοσο ακυρο,ειδικα αν προκειται για το 808, αλλα σιγουρα δεν ειναι ο,τι πιο λογικο για τις επιθυμιες και το γουστο του μεσου χρηστη (ο οποιος δε νοιαζεται μονο για τη φωτο ή θεωρει οτι το αι φον τραβαει καλυτερα απο το Ν8 :lol:) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts