Jump to content

Μετα το Symbian, τι?

Κοινοποίηση

Επόμενη πλατφόρμα;  

165 members have voted

1. 1. Επόμενη πλατφόρμα;

• Θα παραμείνω στο Symbian όσο αντέχει το κινητό μου
    • Θα πάω σε Nokia WP8
    • Θα πάω σε WP8 άλλης εταιρείας
    • Θα πάω σε Android
    • Θα πάω σε iOS
    • Θα περιμένω να δω το Sailfish
    • Αλλο/ΔΞ/ΔΑ

Recommended Posts

Βρε Conception φίλε μου, τι μου κάνεις τώρα ????? :p

Βάσει αυτών ακριβώς που λες στήριξα ότι η άλλη επιλογή είναι απλά χαζή, αφού την εφαρμόζουμε σε κάθε κινητό που αγοράζουμε ...

Δηλαδή κατάλαβα λάθος;;; OK sorry...είμαι από ξενύχτι ! :p

• Απαντήσεις 518
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

kaluas ούτε με σφαίρες iphone... Του 4s την κάμερα την θεωρώ ανέκδοτο. Άλλωστε είναι ο συνδυασμός κάμερας, ελευθερίας, ποιότητας, λειτουργιών και symbian που με κρατάνε. Ξέρω ότι μπορώ να βρω συνδυασμό κάποιων από αυτά σε άλλους κατασκευαστές-λειτουργικά αλλά το θέμα είναι όλα. Ελπίζω μέχρι να θέλω να αλλάξω το 808, να έχει βγει κάτι αξιόλογο σε android.

kaluas ούτε με σφαίρες iphone... Του 4s την κάμερα την θεωρώ ανέκδοτο. Άλλωστε είναι ο συνδυασμός κάμερας, ελευθερίας, ποιότητας, λειτουργιών και symbian που με κρατάνε. Ξέρω ότι μπορώ να βρω συνδυασμό κάποιων από αυτά σε άλλους κατασκευαστές-λειτουργικά αλλά το θέμα είναι όλα. Ελπίζω μέχρι να θέλω να αλλάξω το 808, να έχει βγει κάτι αξιόλογο σε android.

Και εγώ, ούτε με σφαίρες ... Για αυτά που θέλω εγώ, τα iOS & WP δεν θεωρούνται καν smartphone ... Άλλοι βολεύονται όμως, για αυτό τα πρότεινα ... Έπειτα, νομίζω ότι επαναλαμβανόμαστε ... Δεν διαφωνώ με αυτά που πρόσφερε η Nokia ... Απλά λέω ότι ξεβολευτήκατε που ξεβολευτήκατε, κάντε λοιπόν μία μετάβαση, ξανοιχτείτε ... Τολμήστε να "φορτώσετε" κομμάτι της καθημερινότητάς σας σε ένα άλλο λειτουργικό ... Όποιο και να είναι αυτό ... Μην μου πείτε συγκεκριμένες εκδόσεις Android, ή εμπειρίες από iOS ή κλειδώματα από WP ή για τα γηρατιά των BB ... Δεν τα χουμε δοκιμάσει όλοι όλα, δοκιμάστε ότι δεν έχετε δοκιμάσει ... Αυτό ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Και εγώ, ούτε με σφαίρες ... Για αυτά που θέλω εγώ, τα iOS & WP δεν θεωρούνται καν smartphone ... Άλλοι βολεύονται όμως, για αυτό τα πρότεινα ... Έπειτα, νομίζω ότι επαναλαμβανόμαστε ... Δεν διαφωνώ με αυτά που πρόσφερε η Nokia ... Απλά λέω ότι ξεβολευτήκατε που ξεβολευτήκατε, κάντε λοιπόν μία μετάβαση, ξανοιχτείτε ... Τολμήστε να "φορτώσετε" κομμάτι της καθημερινότητάς σας σε ένα άλλο λειτουργικό ... Όποιο και να είναι αυτό ... Μην μου πείτε συγκεκριμένες εκδόσεις Android, ή εμπειρίες από iOS ή κλειδώματα από WP ή για τα γηρατιά των BB ... Δεν τα χουμε δοκιμάσει όλοι όλα, δοκιμάστε ότι δεν έχετε δοκιμάσει ... Αυτό ...

ακριβώς! και συμφωνώ απόλυτα ότι iOS και WP δεν θεωρούνται smartphone για κάποιον που το smartphone το χρησιμοποιεί όντως ως smart..

Θεωρώ πως για τις ανάγκες μου το iOS δεν είναι κακό, το αντίθετο μάλιστα. Είναι καλά και προσεκτικά φτιαγμένο, δεν έχει την αναρχία του android και έχει οποιαδήποτε εφαρμογή χρειαστείς. Το πρόβλημά μου είναι η "αύρα" των συσκευών και των κατόχων τους...

Θεωρώ ότι ένας χρήστης symbian κατά 80% θα πάει σε android, δεν έχει άλλη επιλογή. Θα πάει σε android και λόγω νοοτροπίας που έχει αποκτήσει από το symbian, αλλά και λόγω φιλοσοφίας γενικότερα ("τόσα χρόνια παλεύω κόντρα στο ρεύμα, σιγά μην πάω με την apple τώρα"). To 20% που αφήνω απ'έξω είναι οι ορκισμένοι φίλοι της Nokia, που θα την ακολουθήσουν σε ό,τι και να κάνει-σεβαστό και αυτό.

Αυτό το "θα κρατήσω το symbian" τα θόλωσε τα νερά, αλλά πιστεύω οι περισσότεροι προς android γέρνουν.

Εμ, στα λόγια μου έρχεσαι γιατί αυτό εννοούσα ... Η Nokia δεν πρόκειται να ξαναβγάλει τηλέφωνο που να ανταποκρίνεται στους αγοραστές που την έκαναν κάποτε νούμερο ένα ... Άρα η Nokia πάπαλα !!!!! Κρατάω μόνο την σκέψη ότι μπορεί να βγάλει ένα τελευταίο μοντέλο ή μπορεί να συνεχίσει την παραθυροκατρακύλα και να εξαγοράσει Sailfish ... Πολύ μακρινό σενάριο, μιας και σύντομα η Nokia θα αποκτήσει την ρευστότητα της MS, αν γίνομαι κατανοητός ...

Να σου πω και το άλλο σενάριο όμως, μπορεί να λέμε και το ίδιο βέβαια: η MS ψάχνει τρόπο να βγάλει WP smartphone με το δικό της όνομα, για να χτυπήσει το iPhone. Τεχνογνωσία δεν έχει πάνω στα κινητά και είναι γνωστό. Οπότε, πως λες να τα καταφέρει; Θα καταστρέψει τη Nokia, θα την εξαγοράσει για κανένα ξεροκόμματο και θα πάρει όλες τις πατέντες της για χρήση. Η συνέχεια είναι κατανοητή πιστεύω... ;)

Symbian συσκευή δεν παίζει να βγάλει, αυτό ξεχάστε το. Δεν έχει συνέχεια μετά τη Belle (Carla-Donna είχαν απορριφθεί αν θυμάστε), οπότε με τι OS θα το βγάλει; Πάλι Belle; Με τίποτα. Μαγκιά θα κάνει η Jolla αν συνεχίσει και το Symbian και ξεφτυλίσει κανονικά τη Nokia για τις επιλογές και τις εμμονές της.

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

"τόσα χρόνια παλεύω κόντρα στο ρεύμα, σιγά μην πάω με την apple τώρα"

Το ρεύμα λέει android. Νομίζω πως κατέχει το 70% της αγοράς. Διορθωστε με αν κάνω λάθος. Και συνεχώς ανεβαίνει.

Προσωπικά κι εγω συχαινομουν το μήλο αλλα απο τότε που πήρε η γυναίκα μου το 4s άλλαξαν γνώμη. Εντάξει, τα κλειδωματα δεν υποφερονται αλλα η ομαλή λειτουργία και η απίστευτη ποικιλία εφαρμογών είναι ικανή να σε κάνουν να ξεχάσεις τα αρνητικά. Εκεί που μου προκαλούσε ναυτια, τώρα ντρέπομαι να μιλάω για την στροφή μου. Μόνο μια δοκιμή θα σας πείσει. Προσωπικά δεν είμαι και εναντίον των wp8. Ούτε αντιμετωπίζω με τόσο μίσος αυτή την στροφή αφού η ίδια η αγορά είχε αρχίσει να γυρίζει την πλάτη της στο πολυαγαπημένο μας λειτουργικό. Αυτή η στροφή ήταν αναγκαίο κακό για την εταιρία μια και μόνο η στενή συνεργασία με έναν κολοσσό θα μπορούσε να της δώσει πιθανότητες για την κορυφή. Όσο κι αν φανεί κάπως αυτο που θα πω την συγκεκριμένη στιγμή, η Nokia κοιτάζει μόνο την κορυφή κι εφόσον η Microsoft αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα, τότε η συνεργασία ήταν ιδανική.

Κραξτε με τώρα.....:)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Το ρεύμα λέει android. Νομίζω πως κατέχει το 70% της αγοράς. Διορθωστε με αν κάνω λάθος. Και συνεχώς ανεβαίνει.

Προσωπικά κι εγω συχαινομουν το μήλο αλλα απο τότε που πήρε η γυναίκα μου το 4s άλλαξαν γνώμη. Εντάξει, τα κλειδωματα δεν υποφερονται αλλα η ομαλή λειτουργία και η απίστευτη ποικιλία εφαρμογών είναι ικανή να σε κάνουν να ξεχάσεις τα αρνητικά. Εκεί που μου προκαλούσε ναυτια, τώρα ντρέπομαι να μιλάω για την στροφή μου. Μόνο μια δοκιμή θα σας πείσει. Προσωπικά δεν είμαι και εναντίον των wp8. Ούτε αντιμετωπίζω με τόσο μίσος αυτή την στροφή αφού η ίδια η αγορά είχε αρχίσει να γυρίζει την πλάτη της στο πολυαγαπημένο μας λειτουργικό. Αυτή η στροφή ήταν αναγκαίο κακό για την εταιρία μια και μόνο η στενή συνεργασία με έναν κολοσσό θα μπορούσε να της δώσει πιθανότητες για την κορυφή. Όσο κι αν φανεί κάπως αυτο που θα πω την συγκεκριμένη στιγμή, η Nokia κοιτάζει μόνο την κορυφή κι εφόσον η Microsoft αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα, τότε η συνεργασία ήταν ιδανική.

Κραξτε με τώρα.....:)

χαχα, δε θελω να σε κραξω, αλλα αναλογα με τις αναγκες σου παει και η ενοχληση στους περιορισμους... ΠΧ, απο το πιο απλο,εγω στελνω πολλα αρχεια με ΒΤ, με το ανροιδ λειτουργει αψογα,οπως και με νοκια..

Κατι πιο συνθετο, εχω φωτο στο κινητο,και θελω να τις προβαλω στην TV μου μεσω wifi, τοσο τα ανροιδ κινητα μου οσο και το συμπιαν Ν8 μου το εκαναν με τη μαμισια εφαρμογη τους πανευκολα. Αντιθετα το αι φον, επειδη ακριβως εχει απειρες εφαρμογεες στο μαρκετ αλλα αυτο δε σημαινει οτι λειτουργουν τελεια,δεν μπορεσε με τιποτα να συνδεθει.οοοοοταν συνδεθηκε μετα απο 5 εφαρμογες που πεταξαμε,απλα δεν ειχε νοημα! ασε που με τα αλλα κινητα,και να μην συνδεοταν, ο,τι δεδομενο θες το ριχνεις στο pc για πλακα,ουτε itunes ουτε τιποτα (διοτι δεν εισαι παντα στο δικο σου pc)..

εγω αυτα τα θεωρω πιο σημαντικα απο το καλυτερο σκρολινγκ που οντως ειχε το 1ο κ 2ο αι φον απο τα κινητα της εποχης..

πλεον απο ενα ανροιδ με 1gb ram (δηλαδη και των 200 ευρω) δεν εχει σχεδον καμια διαφορα. ποσο μαλλον οταν σου ζηταει 600-1000 ευρω), μην ξεχναμε και το κοστος..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Γι αυτο σου λέω ότι απο πλευράς εφαρμογών έχεις τα ΠΑΝΤΑ. Και το θέμα Bluetooth έχω λύσει αλλα και στο θέμα προβολής μέσω wifi δεν είχα το παραμικρό προβλημα. Και για την σύνδεση με pc κάτι χαζοβρηκα αλλα δεν είμαι τόσο σίγουρος. Και σκέψου ότι το ψάχνω ελάχιστα......

Αυτο με την αδικαιολόγητα τρελή τιμή του είναι θέμα αλλα ουσιαστικά το χάσιμο δεν είναι τόσο μεγάλο αφου όταν αποφασίσεις να το αλλάξεις θα πάρεις καλα λεφτά. Οπότε μειώνεται η ζημιά

Υ.Γ. imediashare είναι η λύση σου για να βλέπεις στην tv σου τις φωτό μέσω wifi

Edited by montoya_42

Γι αυτο σου λέω ότι απο πλευράς εφαρμογών έχεις τα ΠΑΝΤΑ. Και το θέμα Bluetooth έχω λύσει αλλα και στο θέμα προβολής μέσω wifi δεν είχα το παραμικρό προβλημα. Και για την σύνδεση με pc κάτι χαζοβρηκα αλλα δεν είμαι τόσο σίγουρος. Και σκέψου ότι το ψάχνω ελάχιστα......

Αυτο με την αδικαιολόγητα τρελή τιμή του είναι θέμα αλλα ουσιαστικά το χάσιμο δεν είναι τόσο μεγάλο αφου όταν αποφασίσεις να το αλλάξεις θα πάρεις καλα λεφτά. Οπότε μειώνεται η ζημιά

Υ.Γ. imediashare είναι η λύση σου για να βλέπεις στην tv σου τις φωτό μέσω wifi

το θεμα ειναι οτι οσοι γνωστοι μου εχουν αι φον,δεν εχουν ΒΤ για να μου στειλουν,δεν μπορουν να το βαλουν στο pc μου και εφαρμογη για να παιζει σωστα στην TV βρηκαμε μετα απο καμποσες ωρες.. δεν μιλαω για το τι κανω εγω. Δεν κρινω ενα κινητο μονο απο το ποσο ευκολο ειναι για μενα,αλλα και για τους γυρω μου,διοτι οταν δε μπορω να του στειλω κατι με ΒΤ και πρεπει να το κανω με μαιλ και να ξοδεψω data, εγω ζημειωνομαι και ας μην το εχω.ουτε ολοι ειναι εγω που θα κατσω να λυσω τετοια προβληματα! ειδικα για τις γυναικες που ξερουμε ολοι γιατι παιρνουν το αι φον..

τελος παντων, θεωρω οτι αντικειμενικα το αμεσο μελλον ειναι το ανροιδ και απο εκει και περα αν η νοκια το χειριστει καλα,τοτε θα αναστηθει και θα εχουμε μια πολυ καλη,ισως καλυτερη επιλογη πολυ συντομα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Να αυτο σου εξηγώ. Και οι φίλοι σου μπορούν να σου στείλουν με bt. Ελάχιστο ψάξιμο θέλει. Και μην κρίνεις με το τι μπορεί να κάνει ο άλλος με κάποια συσκευή αλλα τι μπορείς να κανεις εσυ αφου εσυ θα την αγοράσεις......:) Ήμουν κι εγω ΚΑΘΕΤΑ αντίθετος με το μήλο για τους ίδιους λόγους, σε σημείο να χλευαζω τους κατόχους του. Τελικά, μια επαφή 1-2 βδομαδων είναι ικανη να σου αλλάξει τα μυαλά.

Δεν ξέρω αν σε έπεισα να πάρεις μήλο αλλα εγω θα πάρω 920, αχαχαχα. Δεν μπορω να ξεκολλήσω απο την Nokia. Είμαι θύμα της.......:)

Να αυτο σου εξηγώ. Και οι φίλοι σου μπορούν να σου στείλουν με bt. Ελάχιστο ψάξιμο θέλει. Και μην κρίνεις με το τι μπορεί να κάνει ο άλλος με κάποια συσκευή αλλα τι μπορείς να κανεις εσυ αφου εσυ θα την αγοράσεις......:) Ήμουν κι εγω ΚΑΘΕΤΑ αντίθετος με το μήλο για τους ίδιους λόγους, σε σημείο να χλευαζω τους κατόχους του. Τελικά, μια επαφή 1-2 βδομαδων είναι ικανη να σου αλλάξει τα μυαλά.

Δεν ξέρω αν σε έπεισα να πάρεις μήλο αλλα εγω θα πάρω 920, αχαχαχα. Δεν μπορω να ξεκολλήσω απο την Nokia. Είμαι θύμα της.......:)

φιλε μου,το ειχε η αδερφη μου, και οταν της το κλεψανε ευχαριστουσα τον κλεφτη!! :lol::lol: :p

δε με ζαλιζε να της τα στελνω ολα με μαιλ (τοτε δεν ειχαμε και τα whatsapp..viber)

παρολα αυτα,σου ξαναλεω,στους 10 γνωστους μου με αι φον που θα χρειαστει να εχω αλληλεπιδραση,οι 8 δεν το ψαχνουν και ειναι ολα μη λειτουργικα,απο εκει και περα,βγαλε τα συμπερασματα σου..

εγω πηρα το xperia Τ και του χρονου ελπιζω σε ενα βελτιωμενο 920...αν ηταν πιο μαζεμενο σε μεγεθος και βαρος και ειχε ραδιοφωνο θα το περιμενα.

Μόνο το 808.-

Nikos_Mpl αν πάρεις android θα "επικοινωνεις" με τους φίλους σου? Όχι βέβαια. Αν όμως πάρεις μήλο τότε δεν θα έχεις πρόβλημα μιας και τα μήλα επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω bluetooth.

Για το 920 νομίζω πως υπάρχει handsfree με ράδιο. Θα το ψάξω γιατι με απασχολεί κι εμένα πολυ. Το βάρος να ξέρεις πως δεν θα σου δημιουργήσει θέμα. Δεν μπορω να πω το ίδιο και για τις διαστάσεις.....

Edited by montoya_42

@colton

απο άποψη οικοσυστήματος-ολοκληρωμένου smartphone πιστεύω κανένα

απο άποψη κάμερας, εύκολα το 808 και μετά το n8

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Μόνο το 808.-

Ρε παιδια βοηθηστε με λιγο με τα symbian...δεν εχω ιδεα...Τι διαφορα εχουν μεταξυ τους οι εκδοσεις Symbia 3,Anna,Belle?

Απο οτι εχω καταλαβει η τελευταια εκδοση symbian ειναι η Belle(και τι διαφορες εχει με τις προηγουμενες,και ποιες συσκευες την εχουν?)

Για το 920 νομίζω πως υπάρχει handsfree με ράδιο. Θα το ψάξω γιατι με απασχολεί κι εμένα πολυ. Το βάρος να ξέρεις πως δεν θα σου δημιουργήσει θέμα. Δεν μπορω να πω το ίδιο και για τις διαστάσεις.....

BH-221

FM radio, NFC, bluetooth και οθονούλα. Και ελαφρύτερος κατά €50 περίπου.

Τους έχω ικανούς εκεί στη Nokia να μην έβαλαν/ενεργοποίησαν ( ; ) το FM στα WP8 για να πουλήσουν αυτά...

Edited by Voodooman

Μόνο το 808.-

Nikos_Mpl αν πάρεις android θα "επικοινωνεις" με τους φίλους σου? Όχι βέβαια. Αν όμως πάρεις μήλο τότε δεν θα έχεις πρόβλημα μιας και τα μήλα επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω bluetooth.

Παιδια πιστευετε οτι αξιζει καποιος να αγορασει τωρα μια symbian συσκευη?Αν,ναι ποια??

συμφωνω και εγω, μονο το 808, θα το επαιρνα αν δεν ειχα το Ν8 ακομα και τωρα.

οσο για την επικοινωνια με το ανροιδ, τι εννοεις?το κινητο ( τουλαχιστον τα xperia που εχω δουλεψει) ειναι μια χαρα,ολα ξεκλειδωτα και απειρες οι εφαρμογες. δεν υπαρχει καποια που να βρηκα στο αι φον και οχι εκει.

οσο για το handsfree με ραδιο, οκ να δωσεις 650ευρω για το κινητο,να θες και αλλα 50 για το εξαρτημα??και να πρεπει τη μια να πιανεις το κινητο,την αλλη αυτο?τραγικο....και ειδικα γιατι η νοκια πηγαινε για φουντο και επρεπε να τα δινει ολα!οπως κανουν κατι ΖΤΕ κτλ που ετσι πεταχτηκαν στην 4η θεση...

οσο για το handsfree με ραδιο, οκ να δωσεις 650ευρω για το κινητο,να θες και αλλα 50 για το εξαρτημα??και να πρεπει τη μια να πιανεις το κινητο,την αλλη αυτο?τραγικο....και ειδικα γιατι η νοκια πηγαινε για φουντο και επρεπε να τα δινει ολα!οπως κανουν κατι ΖΤΕ κτλ που ετσι πεταχτηκαν στην 4η θεση...

Ουσιαστικά αγοράζεις ένα τρανζιστοράκι, όπου συνδέεται και με το κινητό ώστε να εκτελέσει και καθήκοντα bluetooth handsfree. Δεν λένε να βάλουν μυαλό!..

το θεμα ειναι οτι οσοι γνωστοι μου εχουν αι φον,δεν εχουν ΒΤ για να μου στειλουν,δεν μπορουν να το βαλουν στο pc μου και εφαρμογη για να παιζει σωστα στην TV βρηκαμε μετα απο καμποσες ωρες.. δεν μιλαω για το τι κανω εγω. Δεν κρινω ενα κινητο μονο απο το ποσο ευκολο ειναι για μενα,αλλα και για τους γυρω μου,διοτι οταν δε μπορω να του στειλω κατι με ΒΤ και πρεπει να το κανω με μαιλ και να ξοδεψω data, εγω ζημειωνομαι

Αυτό λέω. Με το android δεν μπορείς να τους στείλεις αρχεία. Αν όμως είχες μήλο θα μπορούσες (στους φίλους σου που έχουν μήλο). Και με ελάχιστο ψάξιμο δεν θα χρησιμοποιούσες data για τους υπόλοιπους γιατί το πρόβλημα με το bt έχει λύση

Να σου πω και το άλλο σενάριο όμως, μπορεί να λέμε και το ίδιο βέβαια: η MS ψάχνει τρόπο να βγάλει WP smartphone με το δικό της όνομα, για να χτυπήσει το iPhone. Τεχνογνωσία δεν έχει πάνω στα κινητά και είναι γνωστό. Οπότε, πως λες να τα καταφέρει; Θα καταστρέψει τη Nokia, θα την εξαγοράσει για κανένα ξεροκόμματο και θα πάρει όλες τις πατέντες της για χρήση. Η συνέχεια είναι κατανοητή πιστεύω... ;)

Symbian συσκευή δεν παίζει να βγάλει, αυτό ξεχάστε το. Δεν έχει συνέχεια μετά τη Belle (Carla-Donna είχαν απορριφθεί αν θυμάστε), οπότε με τι OS θα το βγάλει; Πάλι Belle; Με τίποτα. Μαγκιά θα κάνει η Jolla αν συνεχίσει και το Symbian και ξεφτυλίσει κανονικά τη Nokia για τις επιλογές και τις εμμονές της.

Μα και εγώ τα ίδια λέω, με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο σε αυτό το σενάριο, η Microsoft πάντα ήθελε να γίνει Apple στην θέση της Apple, εξ' ου και όταν βγήκαν τα WP 7 έκαναν και καλά θεαματική κηδεία στο iPhone και στο iOS κατ'επέκταση .... Αυτό που της λείπει είναι ένας κατασκευαστής και στόχευσαν τον νούμερο ένα ... Και τον έριξαν εκτός βάθρου ... Η κατρακύλα θα συνεχίσει μέχρι να πουλήσουν οι μέτοχοι όσο όσο ...

colton128, ψάχνεις να αγοράσεις Symbian ? Από καινούργια τσέκαρε το 701, για μένα είναι ίσως το καλύτερο, αν υπολογίσουμε και την τιμή ... Εκτός αν σε νοιάζει και η κάμερα, οπότε πας στο 808 ...

Τώρα όσον αφορά μία ακόμα συσκευή Symbian, ποτέ δεν λέω ποτέ ... Ίσως είναι λόγω ρομάτζου και ελπίζω ...

colton128, ψάχνεις να αγοράσεις Symbian ? Από καινούργια τσέκαρε το 701, για μένα είναι ίσως το καλύτερο, αν υπολογίσουμε και την τιμή ... Εκτός αν σε νοιάζει και η κάμερα, οπότε πας στο 808 ...

Ναι, ψαχνω να αγορασω μια συσκευη symbian.Και λογου του οτι ειναι τελειωμενο(σορρυ :p) θα ηθελα να εχει την τελευταια εκδοση,δηλαδη την belle.Oποτε εχω 2 ερωτησεις...Ποιες συσκευες την εχουν,και τι παιζει με τα feature pack...

Edit:Α, και δεν με νοιαζει και τοσο η καμερα...

Ναι, ψαχνω να αγορασω μια συσκευη symbian.Και λογου του οτι ειναι τελειωμενο(σορρυ :p) θα ηθελα να εχει την τελευταια εκδοση,δηλαδη την belle.Oποτε εχω 2 ερωτησεις...Ποιες συσκευες την εχουν,και τι παιζει με τα feature pack...

Edit:Α, και δεν με νοιαζει και τοσο η καμερα...

Τελειωμένο ή όχι, σήμερα παραμένει ως το πιο ολοκληρωμένο και ώριμο λειτουργικό κατά την γνώμη μου ...

Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια συσκευή που δεν έχει πάρει Belle ...

Αν θες μεταχειρισμένο θα πας σε N8, E7, αν είσαι διατεθειμένος να αγοράσεις καινούργια συσκευή πας σε 700/710/808 ... Δυστυχώς δεν έχεις πολλές επιλογές καθώς η διοικήση της Nokia είναι πουλημένη σε MS και Symbian έχουν κυκλοφορήσει λίγα πράγματα, τόσο σε αριθμό μοντέλων όσο και διαθεσιμότητα αυτών ... Καλό κυνήγι !!!!

Τελειωμένο ή όχι, σήμερα παραμένει ως το πιο ολοκληρωμένο και ώριμο λειτουργικό κατά την γνώμη μου ...

Καλό κυνήγι !!!!

Αυτος ακριβως ειναι και ο λογος που θελω να αγορασω καινουργια(και οχι μεταχειρισμενη) συσκευη symbian!

Γιατι το Ν8 το προτινεις σαν μεταχειρισμενο??

Γενικα ψαχνω να εχει το πιο δυνατο hardware ωστε να το κρατησω καιρο...!