pgetsopoulos Δημ. August 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Είναι υπέροχο :mad: Γύριζες την ροδέλα γράμμα γράμμα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Είναι υπέροχο :mad: Γύριζες την ροδέλα γράμμα γράμμα Προτιμώ το 6670. Αρκετά κουραστική διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Δυστυχώς η κάμερα, όσο καλή κι αξεπέραστη μπορεί να είναι, είναι μόνο ένα χαρακτηριστικό. Καλώς ή κακώς ένα smartphone πρέπει να είναι πλήρες σε όλα. Κι αν δεν είναι πλήρες σε όλα, τουλάχιστον να κάνει τα περισσότερα πάρα πολύ καλά. Αυτό ήταν το λάθος της Νοkia. Γιατί μεν η κάμερα μπορεί να μην ξεπεράστηκε (ακόμα), αλλά η ποιότητα σήματος, η ποιότητα κατασκευής, και όλα όσα έκαναν τις συσκευές της Νοkia πραγματικά περιζήτητες υπάρχουν πλέον σαν χαρακτηριστικά και σε άλλες προτάσεις. Μα εννοείται πως αυτά που ανέφερες θα τα βελτίωνε κάποτε και ο ανταγωνισμός. Όχι όλοι βέβαια. Όμως η κάμερα είναι ένα σημαντικο ατού και ικανο από μόνο του να προσελκύσει ένα φανατικο του είδους κοινο. Όπως προβλέπω πως δεν είναι λίγοι αυτοί που θα πάρουν ένα selfie phone..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Μα εννοείται πως αυτά που ανέφερες θα τα βελτίωνε κάποτε και ο ανταγωνισμός. Όχι όλοι βέβαια. Όμως η κάμερα είναι ένα σημαντικο ατού και ικανο από μόνο του να προσελκύσει ένα φανατικο του είδους κοινο. Όπως προβλέπω πως δεν είναι λίγοι αυτοί που θα πάρουν ένα selfie phone..... Μιας και ανέφερες τα selfie phones, θαρρώ πως η Νοκια ήταν πάλι "αιώνες" μπροστά από τον ανταγωνισμό, πχ. το 2005 με το Ν90 και την περιστρεφόμενη κάμερα των 2 ΜP με led flash παρακαλώ! Για πριν από μια 10ετία έκανε θαύματα!!! Α, ρε Νοκια και Symbian με τα ωραία σου! :happy: Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Το selfie ούτε πού με ενδιαφέρει... Την κάμερα όμως της nokia,του 808,1020 καμία εταιρεία δεν κατάφερε να την πιάσει.και δεν εννοώ στο θέμα των πολλών mp. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Είπε κανείς selfie? :p [ATTACH]48876[/ATTACH] Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 (edited) Είπε κανείς selfie? :p [ATTACH]48876[/ATTACH] Nokia 55κάτι XpressMusic? Ποιά άλλη εταιρία θα το σχεδίαζε αυτό; Καμία :D Edited August 24, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Οταν έβγαινα σελφι με το 6260... Και έπειτα με το 3250.... Πως με την γλύτωσε το 5700... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Το συγκεκριμένο για διάφορους λόγους πάντως δε βλέπω να γλυτώνει το σφυρί (κανονικό) :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Τρώει σκαλώματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Όχι όχι, εντελώς άλλοι λόγοι που δεν είναι της παρούσης :p Ας πούμε, περίεργες αναμνήσεις... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Όχι όχι, εντελώς άλλοι λόγοι που δεν είναι της παρούσης :p Ας πούμε, περίεργες αναμνήσεις... Άμα είναι για αναμνήσεις κλπ πάρε μια βαριοπούλα καλύτερα και βγάλε το άχτι σου!!! :p Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Όχι όχι, εντελώς άλλοι λόγοι που δεν είναι της παρούσης :p Ας πούμε, περίεργες αναμνήσεις... Για καμία δε αξίζει να καταστρέψεις μια συσκευή NOKIA. Για καμια όμως.- :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Είναι περίπλοκο, δε θέλω εγώ την καταστροφή :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Για καμία δε αξίζει να καταστρέψεις μια συσκευή NOKIA. Για καμια όμως.- :lol: Η αλήθεια είναι μια συσκευή Νοκια δύσκολα καταστρέφεται!!! Καλύτερα πούλα τη ή χάρισέ την... Κρίμα είναι! Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Η αλήθεια είναι μια συσκευή Νοκια δύσκολα καταστρέφεται!!! Καλύτερα πούλα τη ή χάρισέ την... Κρίμα είναι! Δυστυχώς πετάχτηκαν 2 Nokia συσκευές (N95, N86) λόγο πλακέτας, σαν δεύτερες συσκευές και τα αντικατέστησα με ένα X6 ολοκαίνουργιο από Nokia Care που είχαν στοκ σε προσφορά! Σαν πρώτη συσκευή παραμένει το... Avatar μου!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Δυστυχώς πετάχτηκαν 2 Nokia συσκευές (N95, N86) λόγο πλακέτας, σαν δεύτερες συσκευές και τα αντικατέστησα με ένα X6 ολοκαίνουργιο από Nokia Care που είχαν στοκ σε προσφορά! Σαν πρώτη συσκευή παραμένει το... Avatar μου!! Ωχ! Κρίμα.. Αυτοκαταστράφηκαν δηλαδή!!! Δεν το περίμενα. Εμένα ακόμη και οι πρώτες μου συσκευές δουλεύουν, απλά επειδή τις είχα δώσει, έχουν φθαρεί με τον καιρό. Το Avatar σου κράτα το ακόμη και σαν δεύτερη συσκευή, αν πάρεις αργότερα κάτι άλλο. ;) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Ωχ! Κρίμα.. Αυτοκαταστράφηκαν δηλαδή!!! Δεν το περίμενα. Εμένα ακόμη και οι πρώτες μου συσκευές δουλεύουν, απλά επειδή τις είχα δώσει, έχουν φθαρεί με τον καιρό. Το Avatar σου κράτα το ακόμη και σαν δεύτερη συσκευή, αν πάρεις αργότερα κάτι άλλο. ;) Κι εγώ προβλήματα με τα Nokia Symbian δεν είχα καθόλου. Ακόμα και το πρώτο μου Symbian, το 3230, δουλεύει μια χαρά, όπως και το Ν82 που μπήκε στην άκρη μόλις τον περασμένο Ιούνιο. Έχουν όλα τις εφαρμογές τους επάνω, ανά πάσα στιγμή τους περνάω τον τρέχοντα τηλεφωνικό μου κατάλογο και είναι έτοιμα να με υπηρετήσουν. Αυτή η Nokia μας λείπει. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Κι εγώ προβλήματα με τα Nokia Symbian δεν είχα καθόλου. Ακόμα και το πρώτο μου Symbian, το 3230, δουλεύει μια χαρά, όπως και το Ν82 που μπήκε στην άκρη μόλις τον περασμένο Ιούνιο. Έχουν όλα τις εφαρμογές τους επάνω, ανά πάσα στιγμή τους περνάω τον τρέχοντα τηλεφωνικό μου κατάλογο και είναι έτοιμα να με υπηρετήσουν. Αυτή η Nokia μας λείπει. :) Να δούμε του χρόνου που θα ξαναβγάλει πάλι καλούδια είτε λογισμικό είτε συσκευές, τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει! :) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts