Jump to content

Μετα το Symbian, τι?

Κοινοποίηση

Επόμενη πλατφόρμα;  

165 members have voted

1. 1. Επόμενη πλατφόρμα;

• Θα παραμείνω στο Symbian όσο αντέχει το κινητό μου
    • Θα πάω σε Nokia WP8
    • Θα πάω σε WP8 άλλης εταιρείας
    • Θα πάω σε Android
    • Θα πάω σε iOS
    • Θα περιμένω να δω το Sailfish
    • Αλλο/ΔΞ/ΔΑ

Recommended Posts

• Απαντήσεις 518
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Bill ακριβως αυτο... πανομοιοτυπα, τι αν πεις... :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Γιατί είναι πάνω κάτω ίδια ε;

:p

απλά συμφώνησα με τον nikos523

Μάλλον ειρωνικά το έγραψε το παληκάρι ρε παιδιά.

;)

Σας μπέρδεψα πάλι..; :O

• 4 months later...
Εξαρτάται, τι κινητό έχεις τώρα;

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα symbian μεταχειρισμένο. Κλείνω προς το Ν8 και το Ε7. Τί λέτε, αξίζουν;

Αlex, Πάρε το απόφαση μικρέ μου Βενιαμίν.. Όποτε θα ρωτάς κάτι σχετικό με τη Symbianάρα μας, θα λαμβάνεις απαντήσεις από τις ίδιες τέσσερις φάτσες.

Kaluιδες, γετσόπουλους, θαύματα, μοραλάδες και λοιπές MeegoΚρατικές δυνάμεις.

Όπου και να ποστάρεις εμείς θα σε βρίσκουμε. Είναι η δουλειά μας αυτή εδώ μέσα.

Στο ερώτημα σου, η απάντηση είναι φυσικά το Ν8. Τρελή συσκευή. Λατρεία!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα symbian μεταχειρισμένο. Κλείνω προς το Ν8 και το Ε7. Τί λέτε, αξίζουν;

Αν αντέχεις το ψάξιμο και τις σχετικές ελλείψεις, χτύπα N8... ;)

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Αlex, Πάρε το απόφαση μικρέ μου Βενιαμίν.. Όποτε θα ρωτάς κάτι σχετικό με τη Symbianάρα μας, θα λαμβάνεις απαντήσεις από τις ίδιες τέσσερις φάτσες.

Kaluιδες, γετσόπουλους, θαύματα, μοραλάδες και λοιπές MeegoΚρατικές δυνάμεις.

Όπου και να ποστάρεις εμείς θα σε βρίσκουμε. Είναι η δουλειά μας αυτή εδώ μέσα.

Στο ερώτημα σου, η απάντηση είναι φυσικά το Ν8. Τρελή συσκευή. Λατρεία!

Δεν φανταζόμουν ότι ΌΛΟΙ έχουν εγκαταλείψει την πλατφόρμα. Πίστευα ότι θα υπάρχει κάποιος ακόμα που να την προτιμά. Μπορεί να μην την υποστηρίζει η Microsoft Mobile Oy, αλλά όλο και κάποιος θα το υποστηρίξει από την κοινότητα. Όσο για το Ν8, υπάχει εντός Ελλάδας;

Εξαρτάται, τι κινητό έχεις τώρα;

Samsung galaxy ace 2 και αν δεν του πέρναγα τη CM11 θα το είχα πετάξει απ'τό παράθυρο. Έχει και σπασμένη οθόνη, θα το δώσω στην αδελφή μου.:p

Edited by Alex_tz

Αν αντέχεις το ψάξιμο και τις σχετικές ελλείψεις, χτύπα N8... ;)

Ελλείψεις εννοείς στις εφαρμογές;

Αφου εισαι nokia fan παρε ενα Ν9, ολο και κατι θα βρεις αν ψαξεις. Σε symbian πιστευω το 808 ειναι οτι πιο ολοκληρωμενο υπαρχει αλλά αναμεσα σε αυτα που λες λογικα Ν8 για τη καμερα. Παντως και ενα Χ7 θα αξιζε μονο και μονο για την εμφανιση του, προσωπικα το βρισκω πολυ ομορφο αν και ομολογω οτι ποτε δεν το ειδα απο κοντα μιας και δεν πρεπει να το αγορασε κανεις :p

Αφου εισαι nokia fan παρε ενα Ν9, ολο και κατι θα βρεις αν ψαξεις. Σε symbian πιστευω το 808 ειναι οτι πιο ολοκληρωμενο υπαρχει αλλά αναμεσα σε αυτα που λες λογικα Ν8 για τη καμερα. Παντως και ενα Χ7 θα αξιζε μονο και μονο για την εμφανιση του, προσωπικα το βρισκω πολυ ομορφο αν και ομολογω οτι ποτε δεν το ειδα απο κοντα μιας και δεν πρεπει να το αγορασε κανεις :p

Έχει εμπρόσθια κάμερα; Γιατι τη χρειάζομαι, καλόμαθα από το Ace 2 και δεν θέλω να την αποχωριστώ. Πάντως ναι, είναι πανέμορφο :love:

Έχει εμπρόσθια κάμερα; Γιατι τη χρειάζομαι, καλόμαθα από το Ace 2 και δεν θέλω να την αποχωριστώ. Πάντως ναι, είναι πανέμορφο :love:

Όλα τα symbian^3 νομίζω έχουν για βιντεοκλήσεις μέσω δικτίου. Αν θες για βιντεοκλήσεις skype ή οτιδήποτε άλλο γελάστηκες!:lol:

Όλα τα symbian^3 νομίζω έχουν για βιντεοκλήσεις μέσω δικτίου. Αν θες για βιντεοκλήσεις skype ή οτιδήποτε άλλο γελάστηκες!:lol:

Όχι Skype, μέσω δικτύου θέλω. Στο gsmarena λέει ότι δεν έχει Δευτερεύουσα κάμερα. Αλλιώς δε θα το σκεφτόμουν και τόσο.

Όχι Skype, μέσω δικτύου θέλω. Στο gsmarena λέει ότι δεν έχει Δευτερεύουσα κάμερα. Αλλιώς δε θα το σκεφτόμουν και τόσο.

Ψάξου για 808 μεταχειρισμένο.

Ελλείψεις εννοείς στις εφαρμογές;

Εφαρμογές, επίσημη υποστήριξη κλπ...

plankton69 - Χρήστος 

Εφαρμογές, επίσημη υποστήριξη κλπ...

Δεν με νοιάζουν οι αναβαθμίσεις και η υποστήριξη, αφού το symbian είναι πλήρες, τι να τους κάνω τις υποστηρίξεις; Ούτε οι εφαρμογές με νοιάζουν γιατί έχω και Android tablet, και αν θέλω να κάνω κάτι που δεν μπορώ από το κινητό, όταν πάω σπίτι μου θα το κάνω από το tablet. :)

Το Symbian έζησε 10-12 χρόνια. Πόσο πια να ζήσει; Έφτασε στο Symbian Belle και τελειοποιήθηκε. Βέβαια, το να κλείνεις το Nokia store για τους developers είναι μεγάλο φάουλ. (Το nokia app store στο Nokia x είναι το ίδιο; )

Edited by Alex_tz

Ψάξου για 808 μεταχειρισμένο.

Ζήτησε κάποιος μεταχειρισμένο 808? Ας κοιτάξει λίγο στην χρυσή ευκαιρία http://www.xe.gr/tilefonia/kinita-tilefona,nokia,symbian|ad-67352954.html

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Ζήτησε κάποιος μεταχειρισμένο 808? Ας κοιτάξει λίγο στην χρυσή ευκαιρία http://www.xe.gr/tilefonia/kinita-tilefona,nokia,symbian|ad-67352954.html

χαχαχαχα αν και τον καταλαβαίνω, είναι λίγο τσιμπιμένη η τιμή..

γετσόπουλους

γΚετσόπουλος, άχρηστε! 19 χρόνια τουλάχιστον :p

Samsung galaxy ace 2 και αν δεν του πέρναγα τη CM11 θα το είχα πετάξει απ'τό παράθυρο. Έχει και σπασμένη οθόνη, θα το δώσω στην αδελφή μου.:p

Μάζεψε λεφτά (200+) Και όταν το κάνεις έλα να σου πούμε ένα καλό android :)

Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις επένδυση σε μια τέτοια συσκευή τον 6/2014 ;) Όχι αν δεν έχεις μια σοβαρή συσκευή για πρώτη :)

γΚετσόπουλος, άχρηστε! 19 χρόνια τουλάχιστον :p

Μάζεψε λεφτά (200+) Και όταν το κάνεις έλα να σου πούμε ένα καλό android :)

Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις επένδυση σε μια τέτοια συσκευή τον 6/2014 ;) Όχι αν δεν έχεις μια σοβαρή συσκευή για πρώτη :)

για ανδροειδή, καλή συσκευή στα 200-300 προσωπικά δεν θα πρότεινα... Πάρε καλύτερα με 80-100 ευρώ ένα Lumia 520 να πετάει και να κάνεις και την δουλειά σου!

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Δηλαδή ένα N5 σε χαλάει; :p Η το Optimus G που είχε φτάσει 215;

Πάρε καλύτερα με 80-100 ευρώ ένα Lumia 520 να πετάει και να κάνεις και την δουλειά σου!

Καλό !!!! :")

Θα πρέπει να γραφτεί στο "ανέκδοτα και αστεία" ή στο "καλύτερες ατάκες" ????

Σοβαρά όμως, το παιδί μπορεί να θέλει smartphone, που κολλάνε τα WP ???

Μπορεί να πάρει και με 10 ευρώ κινητό και "να κάνει την δουλειά του" ..

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Σοβαρά όμως, το παιδί μπορεί να θέλει smartphone, που κολλάνε τα WP ???

Μπορεί να πάρει και με 10 ευρώ κινητό και "να κάνει την δουλειά του" ..

Θυμόμαστε όλοι τι έγινε όταν το είπα αυτό, εεε Καλούα;;; :shifty:

plankton69 - Χρήστος 

Θυμόμαστε όλοι τι έγινε όταν το είπα αυτό, εεε Καλούα;;; :shifty:

Όχι, από την άλλη όμως εσύ ζεις στην δική σου πραγματικότητα, όπως λέει και το άβαταρ σου :p

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Τι είπα ρε παιδιά??? Έχω εμπειρία με το lumia 520 και δεν έχει κολλήσει καμιά φορά. Ο άνθρωπος αυτό ζήτησε, ένα έξυπνο τηλέφωνο να μην του δημιουργεί προβλήματα. Τα WP έχουν ακόμη ελλείψεις, αλλά σε τόσο χαμηλή τιμή, άντε βρες άλλο λειτουργικό να πετάει! ;) (και το λέω εγώ που τα ψιλοβαριέμαι τα παράθυρα, ως hardcore οπαδός symbian..)