Conception Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Πολύ κρίμα, αν και το ξέραμε. Το N8 πραγματικά ήταν το πιο πλήρες και εύχρηστο smartphone που πέρασε από τα χέρια μου, πέρα από την εξαιρετική του κάμερα που μόνο το 808 κατάφερε να ξεπεράσει! Δεν το κράτησα τυχαία για 2 χρόνια...! Τώρα, Android για μένα προς το παρόν, και βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Το Ν8 θα το κρατησω μεχρι να βγαλει το επομενο pureview wp8.. τοτε, οσες ελειψεις και εαν εχει θα παρω νοκια, (βλεποντας το εος που μαλλον θα ισχυει κατι τετοιο). Εχω βεβαια το xperia T και δεν με νοιαζει αν θα λειπει κατι σημαντικο οπως το ραδιοφωνο, αλλα θα δοκιμασω και εγω αυτο το λειτουργικο και εφοσον με ικανοποιησει θα μεινω.. ειδικα εαν βαλει και ο,τι λειπει, οπως ραδιο ΒΤ (που ηδη παιζει σωστα νομιζω) κτλ. Αλλιως με κρυα καρδια θα μεινω ανροιδ, και λεω με κρυα γιατι ναι μεν ειναι για μενα ο,τι πιο ολοκληρωμενο τωρα, ομως δε μαρεσει σαν λειτουργικο. Δε μαρεσει που δεν εχει την απλοτητα του symbian και που ελπιζω λιγη απο αυτη να εχουν τα wp8 (πχ θελω να βλεπω τα αρχεια μου χωρις να πρεπει να κατεβασω εφαρμογη...) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Αλλιως με κρυα καρδια θα μεινω ανροιδ, και λεω με κρυα γιατι ναι μεν ειναι για μενα ο,τι πιο ολοκληρωμενο τωρα, ομως δε μαρεσει σαν λειτουργικο. Δε μαρεσει που δεν εχει την απλοτητα του symbian και που ελπιζω λιγη απο αυτη να εχουν τα wp8 (πχ θελω να βλεπω τα αρχεια μου χωρις να πρεπει να κατεβασω εφαρμογη...) Σε αυτό μάλλον θα συμφωνήσω. Το Android δεν μ΄ενθουσιάζει, αλλά είναι ένα λειτουργικό που το ήξερα από τις προηγούμενες εκδόσεις και βλέποντας την εξέλιξή του, αποφάσισα προς το παρόν να μεταβώ σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Εδώ και δύο εβδομάδες, μόλις σήμερα το κακόμοιρο το S3 ξεκουράζεται λίγο, μέχρι σήμερα το ξεζούμιζα μέχρι να το φέρω στα μέτρα μου. Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω πως οι φόβοι μου περί πολυπλοκότητας και δυσκολιών προσαρμογής από το symbian στο android ήταν αβάσιμοι. Πέρα από τις οφθαλμοφανείς διαφορές στο hardware, μου έκανε τρομερή εντύπωση πόσο εύκολα γίνονται όλα. Ό,τι και αν σκεφτείς, ό,τι και αν ζητάς, υπάρχει εκεί και σε περιμένει να το επιλέξεις. Κακά τα ψέματα, το google play είναι πολύ μεγάλη δύναμη. Προφανώς το S3 δεν είναι το τυπικό android τηλέφωνο και, ακόμη και εδώ, υπήρξαν ελάχιστες περιπτώσεις που το κινητούλι "ξερόβηξε" και αγκομάχησε, αλλά συνολικά η εμπειρία χρήσης είναι αλλλού. Σε αυτές τις δύο εβδομάδες, μου έλειψε κάποιες φορές η "ζεστή", "συμμαζοχτούτσικη" και "συμπαγής" αίσθηση που μου έδινε το symbian του 701 μου, αλλά πολύ λίγες. Όταν έχεις ένα τέτοιο marketplace και τέτοιο hardware, δεν μένουν και πολλά για να ζητήσεις. Α, πάντως εννοείται πως το S3 είναι γκουμούτσα και άβολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Απο αυτα που λες καταλαβαίνω πως αν είχες ένα iphone jb θα έπεφτες ξερός....:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Εδώ και δύο εβδομάδες, μόλις σήμερα το κακόμοιρο το S3 ξεκουράζεται λίγο, μέχρι σήμερα το ξεζούμιζα μέχρι να το φέρω στα μέτρα μου. Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω πως οι φόβοι μου περί πολυπλοκότητας και δυσκολιών προσαρμογής από το symbian στο android ήταν αβάσιμοι. Πέρα από τις οφθαλμοφανείς διαφορές στο hardware, μου έκανε τρομερή εντύπωση πόσο εύκολα γίνονται όλα. Ό,τι και αν σκεφτείς, ό,τι και αν ζητάς, υπάρχει εκεί και σε περιμένει να το επιλέξεις. Κακά τα ψέματα, το google play είναι πολύ μεγάλη δύναμη. Προφανώς το S3 δεν είναι το τυπικό android τηλέφωνο και, ακόμη και εδώ, υπήρξαν ελάχιστες περιπτώσεις που το κινητούλι "ξερόβηξε" και αγκομάχησε, αλλά συνολικά η εμπειρία χρήσης είναι αλλλού. Σε αυτές τις δύο εβδομάδες, μου έλειψε κάποιες φορές η "ζεστή", "συμμαζοχτούτσικη" και "συμπαγής" αίσθηση που μου έδινε το symbian του 701 μου, αλλά πολύ λίγες. Όταν έχεις ένα τέτοιο marketplace και τέτοιο hardware, δεν μένουν και πολλά για να ζητήσεις. Α, πάντως εννοείται πως το S3 είναι γκουμούτσα και άβολο... αυτα τα λες γιατι πηρες το S3..γιατι και εγω εχω το Τ τωρα και δε με νοιαζει.. για ρωτα οσουν εχουν λιγο πιο παλια κινητα, ή καινουρια των 200ευρω κ κατω (χοντρικα..) το playstore ειναι απλα θεωρητικο τοτε..γιατι για καθε εφαρμογη που κατεβαζεις ρισκαρεις..ρισκαρεις να θελει πολλη ραμ που δεν εχεις, να ειναι κακογραμμενη και να μην την παλευει το κιν σου κτλ.. ειχα το arc S, ναυαρχιδα περισυ... και απλα ενιωθα οτι ειχα ενα symbian που ειχε μερικες δυνατοτητες παραπανω.. ειδα ενος φιλου ενα πιο αργο τοτε ανροιδ,με 512ραμ και απλα απορησα γιατι το ειχε..ενα 3310 νοκια θα δουλευε καλυτερα.. γιατι απλα αυτος τοχε μπουκωσει και υπολειτουργουσαν ολα.. θελω να πω πως αυτο που λες ειναι σχετικο..και δεν ειναι και απολυτο. εγω ηθελα με το που το ανοιξα και ειχα τα τραγουδια μου μεσα,να τα δω..και οχι να ψαχνω 50 χρονια που μπορει να ειναι,μεχρι που ρωτησα εδω..και εμαθα για τον "Astro" ας πουμε.. μιλαω για την πρωτη πρωτη επαφη με ανροιδ χωρις να εχω ιδεα τι ειναι αυτο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Δεν έχεις άδικο. Και πιθανώς για την ευκολία μου υπεύθυνο να είναι το S3, ενώ εννοείται πως παιδεύτηκα αρκετά σε μερικά σημεία-με τους τίτλους των ελληνικών τραγουδιών έχασα τον ύπνο μου για δύο ημέρες...Αλλά σκέψου πως πέρασα σε μία πλατφόρμα παντελώς άγνωστη σε εμένα και μπορώ να πω ότι μετά τις πρώτες τέσσερεις ημέρες ένοιωθα πλέον αρκετά άνετα. Το θέμα του hardware υπάρχει σε όλες τις πλατφόρμες. Στο ενδιάμεσο από την μετάβαση από το 701 στο S3, συμβίωσα αναγκαστικά για μία εβδομάδα με το 5800 express music. Θεωρείς ότι πέρασα ευχάριστα και πως όλα ήταν καλά, επειδή φορούσε symbian που ήταν "ελαφρύ"; Το τηλέφωνο ήταν τραγικό, το ίδιο και το C6-00 που επίσης (ξανά)δούλεψα για μερικές ημέρες. Και όταν λέω "τραγικό", εννοώ συγκριτικά με το ό,τι ξέρουμε σήμερα για τα smartphones, γιατί αλλιώς μια χαρά την έκαναν την δουλειά τους. Προφανώς δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να δίνουν 500άρικα για κινητό και ούτε εγώ προσωπικά θα έδινα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Ξαναδιάβαζα τυχαία το θέμα και βρέθηκα με αυτά μπροστά μου... Προσωπικά, τι περιμένω; Οικονομικά-«Κηδεία» στις 17/01/2013... Που το ήξερα... Όσο επιβεβαιώνομαι, τόσο τρομάζω με τα όσα πιστεύω... Nokia E71 till its death λοιπόν. Και μετά βλέπουμε... Και οθόνη έσπασα, αλλά και τη μπαταρία φούσκωσα. Μαντέψτε τι έκανα; Σωστά μαντέψατε! :D Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Και οθόνη έσπασα, αλλά και τη μπαταρία φούσκωσα. Μαντέψτε τι έκανα; Σωστά μαντέψατε! :D Το ενδεχόμενο να αγόρασες ανταλλακτικά από το ebay και να το επισκεύασες μου παγώνει το αίμα!.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Το ενδεχόμενο να αγόρασες ανταλλακτικά από το ebay και να το επισκεύασες μου παγώνει το αίμα!.. :) Αυτό έκανα και μάλιστα ολομόναχος! Υπομονή μισό μήνα μακριά του, δεν λύγισα όσες ευκαιρίες κι αν κάτσανε! :D Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Και οθόνη έσπασα, αλλά και τη μπαταρία φούσκωσα. Μαντέψτε τι έκανα; Σωστά μαντέψατε! :Dτι έκανες;; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 τι έκανες;; Tο ανέστησα φυσικά... Tέτοια διαμάντια δεν τα πετάς απλά σε έναν κάδο ανακύκλωσης ή ένα συρτάρι χαλασμένα. Tα κρατάς για πάντα... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Tο ανέστησα φυσικά... Tέτοια διαμάντια δεν τα πετάς απλά σε έναν κάδο ανακύκλωσης ή ένα συρτάρι χαλασμένα. Tα κρατάς για πάντα... χαχα όχιι, εννοούσα τι έκανες και φούσκωσε η μπαταρία κι έσπασε η οθόνη:Ρ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 χαχα όχιι, εννοούσα τι έκανες και φούσκωσε η μπαταρία κι έσπασε η οθόνη:Ρ Aαα! Tούμπα από 1 μέτρο, γκέλα σε καρέκλα και προσγείωση με μούτρα σε μάρμαρο η οθόνη, προσπάθεια ανάστασης πνιγμένου 52ριού η μπαταρία... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 iPhone από μένα... όχι τόσο για λογισμικό μα κυρίως ποιότητα υλικών! κι εγώ λάτρης Nokia E55, κράτησα για λίγο το Nokia E6 δεν με κάλυψε πήγα σε iPhone 4 Θα συμφωνήσω ένα μέρη,πλαστικά κινητά δεν συγκρινονται με αλουμίνιο και γυαλί,αλλά μέχρι εκεί,υπάρχουν και κινητά με android που έχουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Θα συμφωνήσω ένα μέρη,πλαστικά κινητά δεν συγκρινονται με αλουμίνιο και γυαλί,αλλά μέχρι εκεί,υπάρχουν και κινητά με android που έχουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. περιττό να σας πω ότι η ποιότητα κατασκευής των iphone είναι απαράδεκτη εσωτερικά, και τίποτα το ιδιαίτερο εξωτερικα, μάλιστα το γυαλί, δεν ειναι υλικό για κινητά, να πέσει κάτω να σου σπασει με το παραμικρό, καλύτερα ποιοτικό πλαστικό, και φυσικά αλουμινένια και με γυαλί κινητά υπαρχουν κι android, και δεν έχουν κι ηλήθιους περιορισμούς Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_15 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 περιττό να σας πω ότι η ποιότητα κατασκευής των iphone είναι απαράδεκτη εσωτερικά, και τίποτα το ιδιαίτερο εξωτερικα, μάλιστα το γυαλί, δεν ειναι υλικό για κινητά, να πέσει κάτω να σου σπασει με το παραμικρό, καλύτερα ποιοτικό πλαστικό, και φυσικά αλουμινένια και με γυαλί κινητά υπαρχουν κι android, και δεν έχουν κι ηλήθιους περιορισμούς Το οτι επειδή το i-phone εβαλε γυαλι στο πισω μερος σημαινει οτι ειναι και ποιοτικο δεν το καταλαβα... ποσα i-phone εχω δει να ειναι σπασμενα πισω δεν θυμαμαι.. για μενα καλυτερα αλουμηνιο η καλο πλαστικο. Παράθεση Symbian dead and i like it!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Ενα εχω να πω.Πριν απο λιγες μερες αγορασα ενα Ε90.Οπότε μαζι με το Ν8 θα συμβιωσουμε οσο παει.Μετα θα παω στο 808 μεχρι να δουμε φως καποια στιγμη:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Ενα εχω να πω.Πριν απο λιγες μερες αγορασα ενα Ε90.Οπότε μαζι με το Ν8 θα συμβιωσουμε οσο παει.Μετα θα παω στο 808 μεχρι να δουμε φως καποια στιγμη:lol: S60v3. Αυτός είσαι, old-school σαν εμένα! :D Το κουσούρικο πάντως, ακόμα ρολλάρει καλά. Μου φαίνεται ξαφνικά κι ένα «κλικ» πιο γρήγορο! :shifty: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Το κουσούρικο πάντως, ακόμα ρολλάρει καλά. Μου φαίνεται ξαφνικά κι ένα «κλικ» πιο γρήγορο! :shifty: παραισθήσεις το λένε αυτό.....:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 παραισθήσεις το λένε αυτό.....:) Pε δεν κάνω πλάκα... Tα πατσάκια στον ROMPatcher κάνανε δουλειά! Mη φανταστείς ταχύτητες τεσσάρων πυρήνων, αλλά για 369MHz πετάει! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Οτι πεις αφεντικό......χαχαχα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 πότε έχουν πει για sailfish συσκευή? Αμα αργούνε να πάω σε Ν9 Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 πότε έχουν πει για sailfish συσκευή? Αμα αργούνε να πάω σε Ν9 Ούτως ή άλλως sailfish θα πάρει και το Ν9 (αν δε κάνω τρομερό λάθος) οπότε αν προσανατολίζεσαι προς αυτη την κατεύθυνση, χτύπα απο τώρα το Ν9. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Ναι αλλά το sailfish device θα είναι σαν το Ν950. οπότε περιμένω να δώ τι θα βγάλουν και πότε Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts