kaluas Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Εγώ προσωπικά θα πάω προς Android, γιατί δεν μπορώ να είμαι φύλλο στον άνεμο ... Αλλά δεν θα αφήσω Sailfish χωρίς να δοκιμάσω ... Άλλωστε έχω δύο νούμερα .... Ο λόγος που δεν θα πάω ποτέ σε iOS είναι η πληθώρα περιορισμών και το χειρότερο value for money ... Ίσως κανένα iPad mini, αλλά πολλά λεφτά για άσκοπη χρήση, και τα λεφτά εδώ που είμαι δεν είναι ποτέ αρκετά ... Και ο λόγος που δεν θα πάω σε WP είναι επειδή είναι πραγματικά πολύ δύσχρηστο και άσχημο UI ... Και όπως αποδεικνύεται καθημερινά, παρουσιάζει κάποιες βρεφικές ασθένειες ... Επιπρόσθετα, δεν θα κάνω την χάρη στους πουλημένους να πάω προς κει ... Bada καλά δεν το συζητάμε ... Το ενδιαφέρον μου έγκειται καθαρά στις νέες Android συσκευές, καθώς η πληθώρα συσκευών όπως είναι λογικό θα χει και ελάχιστα εκπληκτικά μοντέλα, και φυσικά στα projects των Tizen, Firefox & εννοείται Sailfish, το οποίο μου άφησε πολύ γλυκιές σκέψεις ... Εν ολίγοις, κόμα περιμένω να δω "έναν τρίτο παίχτη" .... Αυτά ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_15 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 βγήκε λύση για το swype :p Την βρηκα την λυση χαρις την βοηθεια του φιλου panosz75 και επιτελους swype και παλι.. Με βλεπω να αργω να εγκαταλειψω το καραβι που βυθιζεται..:lol: symbian dead and i like it! Παράθεση Symbian dead and i like it!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Την βρηκα την λυση χαρις την βοηθεια του φιλου panosz75 και επιτελους swype και παλι.. Με βλεπω να αργω να εγκαταλειψω το καραβι που βυθιζεται..:lol: symbian dead and i like it! Τελευταίοι θα εγκαταλείψουμε το πλοίο εμείς ορισμένοι φανατικοί. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Τελευταίοι θα εγκαταλείψουμε το πλοίο εμείς ορισμένοι φανατικοί. :) Eγώ να σας χαιρετάω από τη σωστική λέμβο αν είμαι ακόμα με το 71;;; :p :p :p Xωρίς πλάκα, πρέπει να νιώθουμε κάπως που πάμε κόντρα στο ρεύμα με αυτή την κατάσταση. Λες και είμαστε ''τεχνολογικά ζόμπι'' ένα πράμα! Aχχχ που ήταν και που κατάντησε ένα πολλά υποσχόμενο λειτουργικό... :( Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Όσοι επιλέξατε android και με δεδομένη την τέλεια κάμερα του Ν8, θα μπορούσατε να μου βρείτε συσκευή με ανάλογες επιδόσεις στον συγκεκριμένο τομεα? Γιατί αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος συμβιβασμός που πρέπει να γίνει. Γι αυτό παω προς 920 ή ακόμα καλύτερα (κι αν αντέξει στο σκυλί) στο επόμενο 8άρι της nokia. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Όσοι επιλέξατε android και με δεδομένη την τέλεια κάμερα του Ν8, θα μπορούσατε να μου βρείτε συσκευή με ανάλογες επιδόσεις στον συγκεκριμένο τομεα? Γιατί αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος συμβιβασμός που πρέπει να γίνει. Γι αυτό παω προς 920 ή ακόμα καλύτερα (κι αν αντέξει στο σκυλί) στο επόμενο 8άρι της nokia. Ξεχνωντας το xenon, και εχοντας μονο 1 ημερα το xperia T, μπορω να πω οτι δεν τα παει ασχημα. αν και εμφανιζει λιγο κοκο παραπανω, μου κανει εντυπωση ποσο καλα κραταει την ποιοτητα οταν ζουμαρω..κατι που το Ν8 ειναι φοβερο. για μενα,μεχρι του χρονου αυτο ηταν μονοδρομος και το πηρα, βεβαια οι 4,55" με χαλασαν λιγο,θεωρω ιδανικο το 4.3" οπως το αρκ Σ που ειχα.θελω να καθεται τελεια στο χερι και να μπορω να τα κανω ολα με το 1 χερι ανετα.. τελος παντων, σε ανροιδ χωρις να ξερω τι κανουν αλλες εταιρειες (μονο απο μερικων φιλων που βλεπω καμια φορα) προσωπικα καταληγω εκει για φετος(μεχρι καλοκαιρι δηλαδη). Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Η κάμερα του GS3 είναι πιστεύω η καλύτερη σε Android, άριστη ποιότητα για κινητό και με πολύ ζωντανά χρώματα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Εννοείται πως μιλάμε για προβολή στο pc και όχι στη οθόνη του κινητού. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Εννοείται πως μιλάμε για προβολή στο pc και όχι στη οθόνη του κινητού. κι εγώ γι αυτό μιλάω:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Συλλεγω πληροφορίες........;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Τις τελευταίες 3 ημέρες διαβάζω εντατικότατα για να κάνω το ταξίδι προς τον Γαλαξία :wink: Παντελώς άσχετος με το android, έχω πάθει αρκετά μεγάλο σοκ. Είπαμε, καλή η ανοιχτή πλατφόρμα, αλλά πλησιάζει τα όρια της αναρχίας, δεν ξέρεις τί να εγκαταστήσεις, τί να αφαιρέσεις και πως να το συμμαζέψεις το θηρίο. Δεν έχω αμφιβολία πως κάποια στιγμή θα το φέρω στα μέτρα μου, αλλά χρειάζεται πραγματικά μεγάλη προσπάθεια και μελέτη και δεν είμαι σίγουρος ότι έχω την διάθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Τις τελευταίες 3 ημέρες διαβάζω εντατικότατα για να κάνω το ταξίδι προς τον Γαλαξία :wink: Παντελώς άσχετος με το android, έχω πάθει αρκετά μεγάλο σοκ. Είπαμε, καλή η ανοιχτή πλατφόρμα, αλλά πλησιάζει τα όρια της αναρχίας, δεν ξέρεις τί να εγκαταστήσεις, τί να αφαιρέσεις και πως να το συμμαζέψεις το θηρίο. Δεν έχω αμφιβολία πως κάποια στιγμή θα το φέρω στα μέτρα μου, αλλά χρειάζεται πραγματικά μεγάλη προσπάθεια και μελέτη και δεν είμαι σίγουρος ότι έχω την διάθεση. υπερβάλεις. Πλέον δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα για να κάνεις απλή χρήση, ειδικά σε ένα samsung galaxy! Σίγουρα μπορείς να κάνεις άπειρα πράγματα για βελτίωση, ειδικά του multitasking, αλλά δεν είναι απαραίτητο, ενώ ακόμη και με 2-3 αλλαγές (στο build.prop) μπορείς να το βελτιώσεις χωρίς κανένα κόπο;) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Τις τελευταίες 3 ημέρες διαβάζω εντατικότατα για να κάνω το ταξίδι προς τον Γαλαξία :wink: Παντελώς άσχετος με το android, έχω πάθει αρκετά μεγάλο σοκ. Είπαμε, καλή η ανοιχτή πλατφόρμα, αλλά πλησιάζει τα όρια της αναρχίας, δεν ξέρεις τί να εγκαταστήσεις, τί να αφαιρέσεις και πως να το συμμαζέψεις το θηρίο. Δεν έχω αμφιβολία πως κάποια στιγμή θα το φέρω στα μέτρα μου, αλλά χρειάζεται πραγματικά μεγάλη προσπάθεια και μελέτη και δεν είμαι σίγουρος ότι έχω την διάθεση. θα σου πω το εξης: την 1η φορα που επιασα ανροιδ πηγα να το πεταξω το τηλεφωνο.πραγματικα ομως το θεωρησα πολυ ηλιθιο ολο αυτο. ειχα καλομαθει στην ευκολια του μενου της νοκια, στην χρηστικοτητα,στην απλοτητα κτλ..(οποιος εχει κανει τη σχετικη μεταβαση με νιωθει) πλεον,αν και συνεχιζω να εχω την ιδια γνωμη, για να στησω το κινητο μου χρειαζομαι μια ωρα. διοτι εκατσα εμαθα που ειναι το καθε τι που χρειαζομαι (ρυθμισεις συντομευεσεις κτλ), οι εφαρμογες που χρησιμοποιω ειναι αποθηκευμενες στον λογαριασμο μου οποτε τις πεταω κατευθειαν μεσα και τελειωνω και απο εκει και περα οκ,εχεις λιγη παραπανω σαβουρα να πεταξεις και να απενεργοποιησεις απο ο,τι σε ενα συμπιαν! ομως δεν ειναι τοσο δυσχρηστο και τραγικο οσο φαινεται στην αρχη! πχ στην κοπελα μου,οταν της χαρισα το ενα ανροιδ που ειχα της το εστησα σε μιση ωρα (και απο εκει και περα την αφησα αυτη να ασχοληθει με αλλες εφαρμογες). ρυθμιση και 10 βασικες που ηθελα να εχει ηταν απλο. ισως τα wp8 ναναι πιο ευκολα, αλλα στο στησιμο ενος Lumia 800 & 900 που επεσαν στα χερια μου δεν ειδα διαφορα στις διαδικασιες. απλα δεν ειχε τοση σαβουρα για πεταμα.και τοσο χαος σε συντομευσεις widgets κτλ. επισης, ενας καλος συνδυαμος τιμης συσκευης που θα επαιρνα αν κυκλοφορουσε τωρα ειναι το asus padfone 2, μονο σαν τηλεφωνο και εφοσον παιζει εκει στα 500 που λενε! με 2GB ram δε νομιζω οτι εχει ανταγωνιστη.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 υπερβάλεις. Πλέον δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα για να κάνεις απλή χρήση, ειδικά σε ένα samsung galaxy! Σίγουρα μπορείς να κάνεις άπειρα πράγματα για βελτίωση, ειδικά του multitasking, αλλά δεν είναι απαραίτητο, ενώ ακόμη και με 2-3 αλλαγές (στο build.prop) μπορείς να το βελτιώσεις χωρίς κανένα κόπο;) Η απλή χρήση είναι σχετική έννοια. Θεωρώ ότι και εγώ απλή χρήση θέλω να κάνω, αλλά το mass storage το θεωρώ κάτι δεδομένο και απαραίτητο. Για αυτό λοιπόν το (μέχρι τώρα) απλούστατο πράγμα, χρειάζομαι rooting και εφαρμογή! Απλό ή σύνθετο, νομίζω πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή για κάποιον που θέλει ένα απόλυτα παραμετροποιήσιμο, με "άπειρες" δυνατότητες λειτουργικό. Μακάρι να υπερβάλω και τελικά να γίνει η δουλειά μου πιο εύκολα από όσο νομίζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Η απλή χρήση είναι σχετική έννοια. Θεωρώ ότι και εγώ απλή χρήση θέλω να κάνω, αλλά το mass storage το θεωρώ κάτι δεδομένο και απαραίτητο. Για αυτό λοιπόν το (μέχρι τώρα) απλούστατο πράγμα, χρειάζομαι rooting και εφαρμογή! Απλό ή σύνθετο, νομίζω πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή για κάποιον που θέλει ένα απόλυτα παραμετροποιήσιμο, με "άπειρες" δυνατότητες λειτουργικό. Μακάρι να υπερβάλω και τελικά να γίνει η δουλειά μου πιο εύκολα από όσο νομίζω!Τα περισσότερα android υποστηρίζουν OTG εξ αρχής, τι συσκευή έχεις και δεν το υποστηρίζει?! Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Η απλή χρήση είναι σχετική έννοια. Θεωρώ ότι και εγώ απλή χρήση θέλω να κάνω, αλλά το mass storage το θεωρώ κάτι δεδομένο και απαραίτητο. Για αυτό λοιπόν το (μέχρι τώρα) απλούστατο πράγμα, χρειάζομαι rooting και εφαρμογή! Απλό ή σύνθετο, νομίζω πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή για κάποιον που θέλει ένα απόλυτα παραμετροποιήσιμο, με "άπειρες" δυνατότητες λειτουργικό. Μακάρι να υπερβάλω και τελικά να γίνει η δουλειά μου πιο εύκολα από όσο νομίζω! σε όλα τα android έχεις τη δυνατότητα για mass storage και χωρίς τρίτη εφαρμογή ;) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 σε όλα τα android έχεις τη δυνατότητα για mass storage και χωρίς τρίτη εφαρμογή ;) Και τα 3rd party File Managers είναι μακράν καλύτερα από τα 1st party των Symbian ... Κάθεστε ορισμένοι και κλαίγεστε άδικα, για να μην πω κάτι παραπάνω, για πράγματα στα οποία το Symbian είναι μοναδικό, λες και θέλετε να πείσετε τον Elop ... Το να προβάλετε δικαιολογίες του γιατί θέλει κάποιος να μείνει στο Symbian, δεν θα αντιστρέψει το γεγονός πως θα σταματήσουν να βγαίνουν επιλογές με αυτό και θα πρέπει εν τέλει να κάνετε μία απλή μετάβαση ... Και όπως κάθε αρχή, έτσι και αυτή είναι δύσκολη !!!! Η Nokia πάντως πέθανε, δεν πέθανε το Symbian, πέθανε η Nokia, ακολουθώντας δραστικές αλλαγές στην πολιτική της, σας το υπογράφω ότι απλά θα γίνει ένα εργοστασιάκι της MS ... Χωρίς μίρλα, χωρίς μιζέρια ... Η επιλογή "Θα παραμείνω στο Symbian όσο αντέχει το κινητό μου" είναι χαζή ... Προφανώς και όλοι θέλουμε να κάνουμε πλήρη απόσβεση της κάθε επιλογής μας ... Το ρομάντζο με τις κάμερες, τα multitasking και τις "απλότητες" μόνο δυσκολεύει την απόφαση ... Η επιλογή "δεν ξέρω δεν απαντώ" παραμένει ασχολίαστη ... Δεν μπορώ να εκφράσω τι βήμα θα ήταν για την ανθρωπότητα αν απλά καταλαβαίναμε ότι το "ΔΕΝ ΞΕΡΩ" δεν είναι statement ... Υ.Γ. 1 Καταριέμαι που δεν μπόρεσα να αποκτήσω ένα E7/X7, ακόμα και τις ώρες που γράφω αυτές τις γραμμές ... Υ.Γ. 2 Όλα τα Android κινητά καυχιούνται ότι έχουν USB Host, ούτε τα μισά δεν μπορούν να τροφοδοτήσουν την USB θύρα τους για να πάρουν USB Host ρόλο ... Μέχρι και εφαρμογή στο Play έχει βγει που να τρέχει diag για το αν όντως έχεις USB OTG ... Beats iOS caps every day though ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Κάθεστε ορισμένοι και κλαίγεστε άδικα, για να μην πω κάτι παραπάνω, για πράγματα στα οποία το Symbian είναι μοναδικό, λες και θέλετε να πείσετε τον Elop ... Το να προβάλετε δικαιολογίες του γιατί θέλει κάποιος να μείνει στο Symbian, δεν θα αντιστρέψει το γεγονός πως θα σταματήσουν να βγαίνουν επιλογές με αυτό και θα πρέπει εν τέλει να κάνετε μία απλή μετάβαση ... Και όπως κάθε αρχή, έτσι και αυτή είναι δύσκολη !!!! Η Nokia πάντως πέθανε, δεν πέθανε το Symbian, πέθανε η Nokia, ακολουθώντας δραστικές αλλαγές στην πολιτική της, σας το υπογράφω ότι απλά θα γίνει ένα εργοστασιάκι της MS ... Χωρίς μίρλα, χωρίς μιζέρια ... Κάνεις λάθος φίλε μου. Η Nokia δεν πέθανε, αλλά το Symbian. Με τα παράθυρα μπορεί και να τα πάει καλά, αλλά τα αυθεντικά Nokia που όλοι μας γνωρίζουμε χάθηκαν. Δεν θα βγεί κάτι με αυτό σίγουρα, αλλά σίγουρα αξίζει να πει ο καθένας 2 λόγια για ένα λειτουργικό που λάτρεψε. Διότι αν θεωρείς πως κλαίγονται όσοι έχουν N8 κλπ, εγώ πρέπει να είμαι αρχηγός τους στο κλάμα με το 71... Η επιλογή "Θα παραμείνω στο Symbian όσο αντέχει το κινητό μου" είναι χαζή ... Προφανώς και όλοι θέλουμε να κάνουμε πλήρη απόσβεση της κάθε επιλογής μας ... Το ρομάντζο με τις κάμερες, τα multitasking και τις "απλότητες" μόνο δυσκολεύει την απόφαση ... Προσωπικά το κινητό μου έβγαλε και με το παραπάνω τα λεφτά του, οπότε γιατί κάθομαι; Γιατί το ''ρομάντζο'' απλότητά και multitasking είναι ουσιαστικός λόγος επιλογής κινητού φίλε μου. Αλλά απλότητας με ουσία, όχι με πλακάκια ''ξένα'' στο χέρι... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Μπορώ απλά να πριζώσω το SIII ας πούμε κατευθείαν στο PC και αυτό να αναγνωριστεί ως εξωτερικός δίσκος; Αν ναι, τότε ένα πρόβλημα λιγότερο, αλλά νόμιζα ότι δεν γίνεται χωρίς σκάλισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 kaluas είμαι ρεαλιστής, ξέρω ότι symbian τέλος. Αλλά ξέρω ότι κάμερα δε θα βρω σχεδόν ούτε στο μισό καλή από αυτή που έχω. Γιατί να μην παραμείνω όσο πάει? Ίσα ίσα θα αυξηθούν οι επιλογές, ίσως. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Με τα παράθυρα μπορεί και να τα πάει καλά, αλλά τα αυθεντικά Nokia που όλοι μας γνωρίζουμε χάθηκαν. Εμ, στα λόγια μου έρχεσαι γιατί αυτό εννοούσα ... Η Nokia δεν πρόκειται να ξαναβγάλει τηλέφωνο που να ανταποκρίνεται στους αγοραστές που την έκαναν κάποτε νούμερο ένα ... Άρα η Nokia πάπαλα !!!!! Κρατάω μόνο την σκέψη ότι μπορεί να βγάλει ένα τελευταίο μοντέλο ή μπορεί να συνεχίσει την παραθυροκατρακύλα και να εξαγοράσει Sailfish ... Πολύ μακρινό σενάριο, μιας και σύντομα η Nokia θα αποκτήσει την ρευστότητα της MS, αν γίνομαι κατανοητός ... kaluas είμαι ρεαλιστής, ξέρω ότι symbian τέλος. Αλλά ξέρω ότι κάμερα δε θα βρω σχεδόν ούτε στο μισό καλή από αυτή που έχω. Γιατί να μην παραμείνω όσο πάει? Ίσα ίσα θα αυξηθούν οι επιλογές, ίσως. Moralas, τα λεφτά μου είναι μετρημένα και έχω Nokia N9 & SEX Play, γιατί να μην τα κρατήσω όσο αντέξουν ????? Δεν τίθεται θέμα Symbian, τίθεται θέμα σωστού καταναλωτή ... Εννοείται ότι θα βγει κινητό με καλύτερη κάμερα από το 808, κάπου στο 2017, γιατί τόσο μπροστά είναι η συγκεκριμένη κάμερα, μέχρι τότε θα αλλάξεις κινητό τουλάχιστον μία φορά, αυτή θα είναι η φορά που θα πρέπει να συμβιβαστείς ... Αν σε νοιάζει τόσο η κάμερα, προς iPhone σε βλέπω ... Αν θες να χεις ένα λειτουργικό που αντέγραψε πολλά στοιχεία από το Symbian, στοιχεία όπως Mass Storage, USB OTG και μία χ παραμετροποίηση, βράζεις την κάμερα και παίρνεις ένα Android ... Δεν μπορώ να κατανοήσω το κόλλημα με την κάμερα, άλλωστε ζήτημα να έχω βγάλει 100 φωτό από το N9 σε διάστημα 4ων μηνών και 300ών φωτό από το Xperia σε διάστημα 11 μηνών, αλλά το σέβομαι και σου λέω τα πράγματα ως έχουν ... Και που ξέρεις, πάνω στον συμβιβασμό σου ίσως ανακαλύψεις πράγματα τα οποία κανονικά δεν πρόσεχες στο Symbian σου ... Όπως ότι σου αρέσει να flashάρεις ή το ότι τελικά κάθεται ωραία στα χέρια σου μία όθόνη 4,2inch ... Ή χίλια δυο άλλα πράγματα που είναι διαφορετικά λόγω φιλοσοφίας Jobs (there is an app for that) ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Μπορώ απλά να πριζώσω το SIII ας πούμε κατευθείαν στο PC και αυτό να αναγνωριστεί ως εξωτερικός δίσκος; Αν ναι, τότε ένα πρόβλημα λιγότερο, αλλά νόμιζα ότι δεν γίνεται χωρίς σκάλισμα. εννοείται... χωρίς mass storage δεν πρόκειται να πήγαινα στο android :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Μπορώ απλά να πριζώσω το SIII ας πούμε κατευθείαν στο PC και αυτό να αναγνωριστεί ως εξωτερικός δίσκος; Αν ναι, τότε ένα πρόβλημα λιγότερο, αλλά νόμιζα ότι δεν γίνεται χωρίς σκάλισμα. κι εγώ νομιζα έλεγες για OTG. ΕΝΝΟΕΙΤAI, τι το περασες το android? iOS? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 kaluas καλουά όλα αυτά που λες :p αλλά γιατί είναι κακό να κρατήσεις ένα κινητό όσο σου αντέξει, αν αυτό σε εξυπηρετεί; Δεν καταλαβαίνω την λογική του να αλλάζουμε κινητό κάθε χρόνο επειδή η τεχνολογία εξελίσσεται! Έχω το N8 2 χρόνια, όλα καλά μέχρι σήμερα...δε νιώθω ότι μου λείπει κάτι! Μπορεί να το κρατήσω κι άλλον έναν χρόνο! Αν μπορούσα θα έπαιρνα το 808... γιατί ναι, μ΄ενδιαφέρει η κάμερα πιο πολύ, και στο σερφάρισμα είμαι ικανοποιημένος! Δεν ασχολούμαι πολύ με εφαρμογές και παιχνίδια, εκτός από τα βασικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 kaluas καλουά όλα αυτά που λες :p αλλά γιατί είναι κακό να κρατήσεις ένα κινητό όσο σου αντέξει, αν αυτό σε εξυπηρετεί; Δεν καταλαβαίνω την λογική του να αλλάζουμε κινητό κάθε χρόνο επειδή η τεχνολογία εξελίσσεται! Έχω το N8 2 χρόνια, όλα καλά μέχρι σήμερα...δε νιώθω ότι μου λείπει κάτι! Μπορεί να το κρατήσω κι άλλον έναν χρόνο! Αν μπορούσα θα έπαιρνα το 808... γιατί ναι, μ΄ενδιαφέρει η κάμερα πιο πολύ, και στο σερφάρισμα είμαι ικανοποιημένος! Δεν ασχολούμαι πολύ με εφαρμογές και παιχνίδια, εκτός από τα βασικά. Βρε Conception φίλε μου, τι μου κάνεις τώρα ????? :p Βάσει αυτών ακριβώς που λες στήριξα ότι η άλλη επιλογή είναι απλά χαζή, αφού την εφαρμόζουμε σε κάθε κινητό που αγοράζουμε ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts