Athlos_PDA Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Κρίμα. Περίμενα ότι θα μας έδινε η LG τουλάχιστον την 4.2.2. Μια από τα ιδία κι εγώ... με το που το πήρα έκανα 2 συνεχόμενες ΟΤΑ αναβαθμίσεις σε JB 4.1.2. Για μένα προσωπικά είναι πολύ καλή συσκευή με μονό αρνητικό την αυτονομία. Με λίγο WIFI ανοιχτό ή DATA δεν μου πάει πάνω απο 10-12 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Εμενα ανετα βγαζει 24ωρο με 4 ωρες οθονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Ως γνωστόν μεγάλη φαγάνα μπαταρίας είναι η οθόνη, και μια από τις λίγες ελλείψεις του κινητού μας είναι ο αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος. Οπότε πρέπει να ρυθμίζουμε χειροκίνητα το επίπεδο φωτεινότητας. Αξίζει λοιπόν να την έχουμε περίπου στο 60% σε εσωτερικούς χώρους, και να το ανεβάζουμε κατά βούληση όταν βγαίνουμε στον ήλιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivanof Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Πήγαινε να τα δείς από κοντά, είναι πολύ διαφορετικά σε μέγεθος. Ποιοτικά το τηλέφωνο είναι καλό, ανέκαθεν ήταν καλή η LG, απλά είχε ελλειπή υποστήριξη σε αναβαθμίσεις λειτουργικού σε σχέση με την Samsung. Αυτό άλλαξε εδώ και κάμποσο καιρό, με αποτέλεσμα να μην τους προλαβαίνουμε. Για παράδειγμα η τρέχουσα έκδοση είναι η 20D, ενώ προσωπικά έχω παραμείνει στην 20Β απλά επειδή βαριέμαι την διαδικασία root. Αν βέβαια δεν κάνεις root η αναβάθμιση γίνεται ΟΤΑ σχεδόν αυτόματα. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν διάβασα κάτι για τον συγχρονισμό του με PC και επαφές του Outlook. Μήπως γνωρίζετε κάτι; Συγχρονίζει τις καρτέλες του MS Outlook, υπάρχει κανένα προγραμματάκι για αυτόν τον σκοπό; Ξέρετε τί παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Νομίζω ότι το LG pc suite κάνει συγχρονισμό επαφών και calendar με το pc. Επειδή έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ, καλύτερα να κατεβάσεις την εφαρμογή και να μελετήσεις μόνος σου τις δυνατότητες. Προσωπικά κάνω συγχρονισμό μέσω google, αλλά υπάρχουν και διάφορες άλλες εφαρμογές, όπως το moborobo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 ivanof ρίξε μια ματιά σε αυτό τον οδηγό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivanof Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Σας ευχαριστώ πολύ! Νομίζω πως με καλύψατε πλήρως... Νά 'στε καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba4 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 καλησπερα φιλοι.το πηρα εχθες,ειναι στην εκδοση 20h.Αυτο που με ενδιαφερει ειναι επειδη εχω και lg smart tv(47la740s)και υποστηριζει wifi direct-miracast-tag on κτλ αφου καταφερα να το συνδεσω με τους τροπους 1 και 3,με τον 2 με τιποτα,μου βγαζει μηνυμα οτι δουλευει μονο η λειτουργια tv σε smartphone και οχι το αντιστροφο.Ξερετε αν το αναβαθμισω σε 4.2.2 που υποστηριζει εγγενως το miracast δω αποτελεσμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Για αυτούς που θέλουν κάτι νέο, από χθες κυκλοφορεί η 4.3 σε Custom... PAC-man 4.3 for P760. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 θελω να ελπίζω ότι την 4.3 εκδοση θα την πάρουμε σε βάθος 4μηνου και θα παρακάμψουν την 4.2.. Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Παιδιά πόσο πωλείται πλέον μεταχειρισμένο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Μετά από ΟΤΑ αναβάθμιση ανοίγει μόνο στη recovery. Δοκίμασα να κάνω restore το nandroid backup αλλά δεν βλέπει την external sdcard όπου έχω αποθηκευμένο το nandroid backup. Όταν επιλέγω restore from external sdcard μου βγάζει: Couldn't open directory. No files found. Όταν όμως επιλέγω istall zip from external sdcard μου εμφανίζει κανονικά όλα τα αρχεία της external sdcard. Επομένη κίνηση ήταν να περάσω μετά από wipe την cm-10.1.2 και φυσικά μετά τα gapps αλλά και πάλι μετά την επανεκκίνηση ανοίγει στη recovery. Με τον συνδυασμό Vol. Up & Power και συνδέοντας το USB καλώδιο στο PC μπαινει και σε Software Upade Mode. Δοκίμασα και με την μέθοδο KDZ να περάσω την τελευταία stock αλλά αντιμετώπισα πρόβλημα με κάποια προγράμματα στο PC. Κάποια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Γιατί δεν κλείνεις τα προγράμματα που σου δημιουργούν προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Το πρόβλημα συγκεκριμένα το έχω με το B2CAppSetup το οποίο σε 3 υπολογιστές που προσπάθησα δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Χωρίς αυτό φυσικά δεν μπορείς να φλασάρεις καμιά στόκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 να υποθέσω το είχες κάνει ροοτ κλπ, το ίδιο έχω πάθει και γω 2 φορές, απλά δοκίμασε με το lgmobile support tool της lg και τους usb drivers να το κάνεις restore νορμαλ χωρίς όλα τα περίεργα που έχει στον οδηγό που διαβάζεις, απο μόνο του μη κατεβάζεις kdz αρχεία κλπ, εγώ μόνο έτσι μπόρεσα να το κάνω restore Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Ναι όντως το είχα κάνει root και απλά έκλεισα προσωρινά το SuperSU και όταν έκανα αναζήτηση νέου λογισμικού μου βρήκε μια νέα αναβάθμιση την 20Ι. Όταν τέλειωσε η αναβάθμιση και μου ζήτησε επανεκκίνηση έγινε η ζημιά. Clockworkmod Recovery boot loop λέγεται. Τώρα στο θέμα λύση του προβλήματος το B2CAppSetup που δεν μπορώ να εγκαταστήσω είναι αυτό που αναφέρεις. Το εικονίδιο του μετά την εγκατάσταση λέγεται LGMobile Support Tool. Δοκίμασα πολλούς τρόπους από KDZ και omap4boot-for_optimus και όλα αυτά σε 3 PC. Σε κανένα δεν μου ολοκληρώνει την εγκατάσταση το LGMobile Support Tool. Αυτόν τον τρόπο δοκίμασα τελευταία αλλά τίποτα ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, απλά εγκατέστησε μόνο τους usb drivers και μόνο το lg support tool τίποτα άλλο, ουτε kdz αρχεία ούτε να κρύψεις το κινητό ούτε τίποτα, αν δεν πιάσει αυτό δοκίμασε απο το lg suite, έχει 2 μήνες που την πάτησα τελευταία φορά και η διαδικασία είναι η πιο απλή που υπάρχει ούτε να ρυθμίσεις κάτι θέλει ούτε τίποτα, απλά βάζεις τους drivers και το εργαλείο δεν είμαι σίγουρος αν είναι το lgsupport tool ή το lg software suite. Δεν μπορώ να θυμηθώ γιατι απλά δεν χρειάζεται, την πρώτη φορά που το έπαθα έψαχνα με τις ώρες οδηγούς και στην τελική διορθώθηκε με τον πιο απλό τρόπο, απλά πρόσεξε μην έχεις αφήσει ρυθμίσεις στον υπολογιστή σου που μπλοκάρουν το εργαλείο Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Άσε από χθες παιδεύομαι και ακόμη λύση δεν βρήκα. Έχω ζαλιστεί από όλους τους οδηγούς που διάβασα. Το κακό με τον τρόπο που περιγραφείς είναι ότι στην περίπτωση μου αυτό το LGMobile Support Tool (B2CAppSetup.exe) που μόλις κατέβασα από το επίσημο site της LG και δοκίμασα να το εγκαταστήσω αφού πρώτα έκλεισα Firewall & Antivirus πάλι αρνείται να ολοκληρώσει την εγκατάσταση. Δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Κι εγώ προσπάθησα να το εγκαταστήσω για να φλασάρω stock στο 2Χ της κόρης μου αλλά δεν παίζει με τίποτα! Τελικά το 2Χ το έφτιαξα με το smartflash αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα έκδοση για το L9, κάποιοι Ιταλοί προσπάθησαν με το αντίστοιχο του P970, αλλά ενω ξεκινάει κανονικά, κολλάει στο φλασάρισμα της rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το σώσω... δοκίμασα τα πάντα ακόμη και μέσω fastboot φλάσαρα nandroid stock backup και διάφορες custom Rom ακόμη και xloader και uboot φλάσαρα απο ICS & JB αλλά τίποτα. Δεν ξεκολλάει απο το boot loop. Σε επικοινωνία μου με την LG με θέμα το LGMobile Support Tool (B2CAppSetup.exe) μου απάντησαν: Αγαπητέ κύριε ........ Το πρόβλημα που μας αναφέρετε στην ιστοσελίδα μας διαπιστώθηκε και είναι γενικευμένο, έχουμε πληροφορήσει το αρμόδιο τμήμα για να δοθεί όσο πιο σύντομα γίνεται η λύση. Με εκτίμηση, Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών LG Electronics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsof Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Να ρωτήσω κάτι που μου φαίνεται περίεργο ??? Με hands free διαφορετικό από το δικό του ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ !!!! Ότι και να κάνω βγάζει μια οθόνη της google με ένα μικρόφωνο και μου λέει πάτα το να μιλήσεις και δεν με αφήνει ούτε τηλέφωνο να κάνω,τερματίζει την κλήση! Άμα βάλω τα δικά του σκουστικά , δουλεύει. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει ??? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Να ρωτήσω κάτι που μου φαίνεται περίεργο ??? Με hands free διαφορετικό από το δικό του ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ !!!! Ότι και να κάνω βγάζει μια οθόνη της google με ένα μικρόφωνο και μου λέει πάτα το να μιλήσεις και δεν με αφήνει ούτε τηλέφωνο να κάνω,τερματίζει την κλήση! Άμα βάλω τα δικά του σκουστικά , δουλεύει. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει ??? Ευχαριστώ. πια έκδοση android έχεις, και γω είχα περίεργα θέματα όταν είχα την 4.0 με την 4.1 το συγκεκριμένο διορθώθηκε, χρησιμοποιώ το κλασικό headset της samsung Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Μόλις το δοκίμασα κι εγω με headset της samsung και παίζει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsof Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Εχω την 4.1.2 και 20Η Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Κι εγω τα ίδια έχω 4.1.2 και 20Η Κάνε επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων μήπως και συνέλθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts