lefteris112 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Παρατηρησα κατι παραξενο...δεν χρησιμοποιω το nfc και ετσι το εχω κλειστο. Μερικες φορες ανοιγει μονο του. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Καλησπέρα στην παρέα εχθές πηρα το κινητό στην γυναίκα μου ειναι GT I9305 προέλευσής Nodric countries έχει σύνδεση Vodafone πήραμε εχθές και μας ενεργοποιήθηκε το 4g. Ήθελα να ρωτήσω δουλεύει κανονικά το 4g η δεν ειναι συμβατό με την συχνότητα που έχει η Vodafone. Μένουμε Αθήνα και έχουμε 4g εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Καλησπέρα στην παρέα εχθές πηρα το κινητό στην γυναίκα μου ειναι GT I9305 προέλευσής Nodric countries έχει σύνδεση Vodafone πήραμε εχθές και μας ενεργοποιήθηκε το 4g. Ήθελα να ρωτήσω δουλεύει κανονικά το 4g η δεν ειναι συμβατό με την συχνότητα που έχει η Vodafone. Μένουμε Αθήνα και έχουμε 4g εδώ Οκ παιδιά δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_12 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί γιατί όταν πάω να ανοίξω το polaris μου γράφει η ότι η εφαρμογή διακόπηκε και δεν το τρέχει; Πως διορθώνετε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Παίδες ποιό πρόγραμμα προτείνετε για να παρακολουθώ ποια εφαρμογή καίει περισσό τερη ματαρία και πόσο. Εχω πολλές εφαρμογές κα καθε τόσο βαζω και βγαζω αρκετες και θελω να κραταω το κινητό σε ανεκτα επιπεδα μπαταρίας. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Χαιρετώ την παρέα, τι γίνετε ρε παιδία πότε θα πάρουμε και εμείς την 4.4.4 δύο χώρες την πήραν στην αρχή και μετά νέκρα.... Γνωρίζει κανείς τι παίζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekWarrior Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 GSam Battery Monitor - πολύ καλό (μού άρεσε το free και αγόρασα και το πλήρες app) Παίδες ποιό πρόγραμμα προτείνετε για να παρακολουθώ ποια εφαρμογή καίει περισσό τερη ματαρία και πόσο. Εχω πολλές εφαρμογές κα καθε τόσο βαζω και βγαζω αρκετες και θελω να κραταω το κινητό σε ανεκτα επιπεδα μπαταρίας. . ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ βάζω πάντοτε ROM Germany - DBT (no specific carrier), η οποία είναι επίσημη της Samsung βεβαίως, αλλά γενική, όχι για συγκεκριμένο πάροχο, οπότε δεν μου βάζει και τα σκουπίδια των παρόχων επί πλέον. Εάν τώρα ρωτάς πότε θα βγάλουν η Cosmote και η Vodafone 4.4.4 για την Ελλάδα, η απάντηση είναι πιθανώς ποτέ.Χαιρετώ την παρέα, τι γίνετε ρε παιδία πότε θα πάρουμε και εμείς την 4.4.4 δύο χώρες την πήραν στην αρχή και μετά νέκρα.... Γνωρίζει κανείς τι παίζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Εγώ έχω βάλει αυτή http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development-i9305/rom-amcha-rom-kk-simply-cust-t2898961 και είναι τέλεια από μπαταρία λαγκ γενικά είναι όλα τα λεφτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t54g05 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Υπάρχει κανένα αξιόπιστο site με καλές τιμές για αγορά της συσκευής από εξωτερικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 το "δικο μας" σκρουτζ δεν κανει? οτι κερδισεις σε τιμη αγορας ερχεται στα ισια με το κοστος αποστολης παραδοσης.εκτως και ειναι δωρεαν μεταφορικα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t54g05 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 (edited) το "δικο μας" σκρουτζ δεν κανει? οτι κερδισεις σε τιμη αγορας ερχεται στα ισια με το κοστος αποστολης παραδοσης.εκτως και ειναι δωρεαν μεταφορικα. Φυσικά εννοώ να μου βγαίνει σαν συνολικό κόστος φθηνότερα από το σκρουτζ . Edited December 21, 2014 by t54g05 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micflats Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Χθες πήρα τη συσκευή! Προς το παρόν πάει σφαίρα αν και έχω φορτώσει 10 εφαρμογές! Αυτό το ΦΒ τρώει πολύ ραμ τελικά! Ωραία όλα! Αλλά το πίσω καπάκι είναι λίγο σαν ψευτικό, ίσως για να μην σπάει ευκολα και η μπαταρία με Βluetooth kai wifi ανοικτά συνέχεια πολύ λίγες κλήσεις αλλά πολλά updates και downloads σε εφαρμογές και φώτο μία μέρα κρατάει! Εχει παρουσιάσει προβλήματα σε κανέναν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekWarrior Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Εάν κρατάει μια ημέρα η μπαταρία, καλά είναι. Το WiFi το αφήνουμε ανοιχτό συνέχεια, το ίδιο και το GPS. Είναι μικρό το ποσοστό που τρώνε, χρησιμοποιούνται μόνον όταν χρειάζονται - η ρύθμισή τους γίνεται από το ίδιο το λειτουργικό. Πάντως εγώ έχω βάλει (και αγοράσει μάλιστα την πλήρη έκδοση, αξίζει, για να έχω όλες τις ρυθμίσεις διαθέσιμες) το JuiceDefender, που τα ρυθμίζει αυτομάτως και δυναμικά όλα αυτά, με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, και κάνει πολύ καλή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 έχει περάσει κάνεις σε συσκευή cosmote με 4.3 την τελευταία επίσημη Poland 4.4 να μας πει εντυπώσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
commandersotos Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Παιδια εβαλα την official 4.4.4, η καμερα δεν λειτουργεί σωστα, και δεν μου κανει εναλλαγή κλήσεων, προσπαθησα να κανω downgrade μέσω odin αλλα μάταια....τι μπορω να κάνω;;; ή να μου δουλευει σωστα η 4.4.4 ή να κανω downgrade.... Παράθεση Addicted to Technology :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Παιδια εβαλα την official 4.4.4, η καμερα δεν λειτουργεί σωστα, και δεν μου κανει εναλλαγή κλήσεων, προσπαθησα να κανω downgrade μέσω odin αλλα μάταια....τι μπορω να κάνω;;; ή να μου δουλευει σωστα η 4.4.4 ή να κανω downgrade.... αν και εχω το απλο (sic) ς3 μπηκες σε download mod και με οντιν δεν περασε η ρομ?λογικα επρεπε να περασει. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
commandersotos Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Μπαινει σε download mode και οταν παει να περασει την 4.3 μου γραφει fail. Και απο οτι καταλαβα μαλλον δεν γινεται downgrade...τι μπορω να κανω να διορθώσω τα σφαλματα; Παράθεση Addicted to Technology :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 ψαξε στο γκουγκλ ,μηπως αν δοκιμαζες ενα ρεσετ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
commandersotos Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Εχω ψαξει δεν βρηκα να λεει καπου για προβληματα...μηπως καποιος απο εδω που εβαλε την 4.4.4 και ειχε παρόμοια προβλήματα;;;;; Παράθεση Addicted to Technology :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 την 4.4.4 πως την εβαλες? μεσω οτα μεσω οντιν?μεσω ρεκοβερυ,αν εισαι ρουτ?αν μεσω οτα προσπαθησε να την ξαναπερασεις μεσω κιες αυτη την φορα.συμβαινει καποιο αρχειο πχ καμερα να μην εκατσε η να μην σβηστικε καλα και να υπαρχει διενεξη αρχειων.λεω τωρα:) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
commandersotos Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Μεσω οντιν την περασα. Δεν το ημουν root ουτε και τώρα...μηπως να την περασω καπως αλλιως; ποια μεθοδος θεωρείται clear installation;;; Παράθεση Addicted to Technology :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Μεσω οντιν την περασα. Δεν το ημουν root ουτε και τώρα...μηπως να την περασω καπως αλλιως; ποια μεθοδος θεωρείται clear installation;;; βασικα μεσω οντιν η εγκατασταση ειναι καθαρη.ισως πρωτα να εκανες ενα ρεσετ (wipe data) μεσω ρεκοβερυ,(δεν θυμαμαι αν στη γνησια ρομ δινει τετοια δυνατοτητα) αν σου δινει ομως μπορει με το ρεσετ να διορθωθει,και απλως μετα θα ξαναστησεις το τηλ.,κωδικους κλπ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
commandersotos Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Θα το κανω και αυτο...ελπιζω να μην μετανιωσω που εβαλα την 4.4.4 Παράθεση Addicted to Technology :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Καλησπέρα, θέλω να περάσω την official 4.4.4 Germany - DBT στο κινητό της γυναίκας μου προσπάθω απο summobile αλλά αργή παρα πολύ, μήπως κάνενας κάλος χριστιάνος την έχει πρόχειρη να μου την δώσει???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosko12 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Καλημέρα, Προχθές έκανα αναβάθμιση από την 4.3 στην 4.4.4. Το τηλέφωνο είναι από Σουηδία και πήρε την αναβάθμιση κανονικά, δεν χρησιμοποίησα Odin. Από την ώρα που έγινε η αναβάθμιση αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα. Ενώ μπαίνω στις ρυθμίσεις και του ορίζω ότι ο τρόπος για να εντοπίζει την τοποθεσία μου είναι μέσω WiFi ή δικτύου κινητής τηλεφωνίας χωρίς να χρειάζεται gps (εξοικονόμιση ενέργειας), αυτό από μόνο του γυρνάει στη μέθοδο εντοπισμού μεγάλης ακρίβειας που απαιτεί και gps. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα με την 4.4.4; Εάν ναι, μπόρεσε να λύσει το πρόβλημα; Πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts