Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III LTE (I9305)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξερει κανεις το σαιτ kaizershop τι ακριβως 9305 διαθετει?εννοω ειναι γερμανικα vodafone ή μηπως σκανδιναβικα?

Ξερει κανεις το σαιτ kaizershop τι ακριβως 9305 διαθετει?εννοω ειναι γερμανικα vodafone ή μηπως σκανδιναβικα?
Πριν λιγο εμαθα οτι ειναι αγγλιας ! ξερει κανεις αν θα ειναι συμβατα με το 4G Ελλαδος?????????? Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πριν λιγο εμαθα οτι ειναι αγγλιας ! ξερει κανεις αν θα ειναι συμβατα με το 4G Ελλαδος??????????

Όλα τα 9305 είναι συμβατά με το 4G της Cosmote. Το πρόβλημα το έχουν τα άλλα μοντέλα (N, T)

- Alex

Όλα τα 9305 είναι συμβατά με το 4G της Cosmote. Το πρόβλημα το έχουν τα άλλα μοντέλα (N, T)
Tελευταια ερωτηση και δεν σας ζαλιζω αλλο παιδια!Γραφει στο κουτι αν ειναι i9305Ν ή Τ ή πρεπει να το δω μεσα απο το κινητο κανοντας κατι στις ρυθμισεις????

παιδια μολις το πηρα και ειναι της t-mobile προσπαθω να κανω το ροοτ αλλα τπτ!! υπαρχει καπου ενα καλος οδηγος για το ροοτ!

εχω την εκδοση XXBLL5 βοηθηστε!!!

παιδια μολις το πηρα και ειναι της t-mobile προσπαθω να κανω το ροοτ αλλα τπτ!! υπαρχει καπου ενα καλος οδηγος για το ροοτ!

θα σου ελεγα να προσεχεις με το root προς το παρων εαν δεν εχει βγει root για το δικο σου i9305T.Γιατι ετσι την επαθα εγω εδωσα το κιν μου i9305N να το κανει root ενας φιλος και εχασα efs partition και εδω και 2 μηνες εμαι χωρις κινητο ευτυχως εγινε το εστειλα στο vnp και αυτοι στην samsung και ολα αυτα γιατι δεν ηξερε τ φιλαρακι με ποιο root.ΠΡΟΣΕΧΕ

Έχει ήδη απαντηθεί. Σελίδα 16 ποστ 232, στο οποίο δίνει και το λίνκ

Θα mini ή θα μου mini ? (στα χέρια)

θα σου ελεγα να προσεχεις με το root προς το παρων εαν δεν εχει βγει root για το δικο σου i9305T.Γιατι ετσι την επαθα εγω εδωσα το κιν μου i9305N να το κανει root ενας φιλος και εχασα efs partition και εδω και 2 μηνες εμαι χωρις κινητο ευτυχως εγινε το εστειλα στο vnp και αυτοι στην samsung και ολα αυτα γιατι δεν ηξερε τ φιλαρακι με ποιο root.ΠΡΟΣΕΧΕ

δεν λεει πουθενα οτι ειναι το Τ,λεει οτι ειναι το Ι9305 και οχι το Ι9305Τ συμαινει οτι μπορει να εχω το Τ??

δεν λεει πουθενα οτι ειναι το Τ,λεει οτι ειναι το Ι9305 και οχι το Ι9305Τ συμαινει οτι μπορει να εχω το Τ??

φαινεται οταν ανοιγει το κιν στο samsung logo και επισης στις ρυθμισεις model number.

οκ το εφτιαξα, το ρουταρα καθως εχω το superuser kai λειτουργει το mobile odin pro αλλα δεν εχω το clockworkmod, γιατι??

οκ το εφτιαξα, το ρουταρα καθως εχω το superuser kai λειτουργει το mobile odin pro αλλα δεν εχω το clockworkmod, γιατι??

Πέρνα το cwm με odin από εδω

Samsung galaxy s21+

Πέρνα το cwm με odin από εδω

κανονικα βαζω αυτο το αρχειο στο PDA και σταρτ?μεσα απο το odin ή να το φλασαρω απο το odin pro app?

κανονικα βαζω αυτο το αρχειο στο PDA και σταρτ?μεσα απο το odin ή να το φλασαρω απο το odin pro app?

Μπορείς και από το mobile odin ,υποστηρίζει tar αρχεία .

Samsung galaxy s21+

Το 9305 εμφανιζει μικροτερο lag απο το απλο S3?Αναφερομαι στην καθημερινη χρηση...

Γενικα υπάρχει η αισθηση του καλυτερου/γρηγοροτερου?

Το 9305 εμφανιζει μικροτερο lag απο το απλο S3?Αναφερομαι στην καθημερινη χρηση...

Γενικα υπάρχει η αισθηση του καλυτερου/γρηγοροτερου?

Εχει 2GB μνήμη, και έχει συνολικά καλύτερη συμπεριφορά όταν φορτώνεται με πολλά ανοιχτά προγράμματα. Σε απόλυτη ταχύτητα ενός προγράμματος (πχ παιχνιδιού) μην περιμένεις να δείς διαφορά.

Υπόψη ότι ΔΕΝ έχει FM ραδιόφωνο (deal breaker για πολλούς)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

ηθελα να ρωτησω αν κυκλοφορησε στην Ελλαδα επισημα???

Ευχαριστω το εχω βρει στο easybuyworld.gr

Κυκλοφορησε

HTC HD2 (best of the best)

HTC EVO 3D

SAMSUNG GALAXY S3/ S4

Ουσιαστικη διαφορα θα δω με τα 2GB RAM στο GT-I9305??? ¨η να παρω το GT-I9000 Που εχει 1 GB RAM????

Εγω θελω να ακουω μουσικη και να σερφαρω παραλληλα στο ιντερνετ!

ευχαριστω!!!!!

b.t.

Ουσιαστικη διαφορα θα δω με τα 2GB RAM στο GT-I9305??? ¨η να παρω το GT-I9000 Που εχει 1 GB RAM????

Εγω θελω να ακουω μουσικη και να σερφαρω παραλληλα στο ιντερνετ!

ευχαριστω!!!!!

Για μενα εχει ουσιαστικη διαφορα..:-)

Παιδιά να ρωτήσω, με τις ταχύτητες του lte/4g πως πάει το τηλ;

Έχει κάνει κανείς σύγκριση με το iphone5;

Edited by kgeorge_79

Δεν μπορείς να το πεις και άσχημα! Αυτή η μέτρηση ήταν στην Βούλα.. Φυσικά η μέτρηση με φουλ 4G.

http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers

http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος

http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας.

talexop Kernel for Note4 910C

Πετάει το εργαλείο. Καλά μεθαύριο θα το έχω ούτως ή άλλως...

Αλλά ήθελα να μάθω και τις επιδόσεις του στο 4G.

Κανένας από Θεσ/νίκη με επιδόσεις 4G?

Γιατί να μην παταω λάθος κουμπιά; εσείς δλδ πως το βγαζετε το κινητό απο την τσέπη σας όταν χτυπαει; ανοιγετε τη τσέπη με το ενα χερι και το πιανετε απ την ακρουλα σιγά σιγά τραβώντας το εξω προσεκτικα με το αλλο χερι; Εκτός κι αν είστε υπερπτοστατευτικος με το κινητό σας (θηκουλες, flip covers, ζελατινες, βάσεις αυτοκινήτου, μαντιλακια στα τραπέζια). Συγγνώμη αλλά με οθονη 4.8" μου φαίνεται αναπόφευκτο να μην ακουμπησεις τη συγκεκριμένη περιοχή καποιες φορες (όχι παντα) και να πατηθεί κάτι κατα λάθος εν ωρα εισερχόμενης κλήσης έχοντας το σε κάποια τσέπη. Anyway ανουσιο το θέμα ο καθένας χρησιμοποιει το κινητό του με τον δικο του τροπο.

Τοτε δεν σου κανουν τα touch κινητα φιλε μου,δεν σου φταιει η οθονη του.Παρε ενα ΝΟΚΙΑ 3210 να μην μπερδευεσαι

Τοτε δεν σου κανουν τα touch κινητα φιλε μου,δεν σου φταιει η οθονη του.Παρε ενα ΝΟΚΙΑ 3210 να μην μπερδευεσαι

Έγινε ενταξει